Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Že jsem si tím byl prakticky jistý, http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=130558#p130558 zašťoural jsem a našel poslední kapičku, která mi zatím unikala. http://herbs-treatandtaste.blogspot.cz/ ... efits.html V Nepálu semena praží a jedí … Tradičně jsou používány jako lék na odčervení koní i lidí. Nakonec jsem neodolal a zblajzl ještě jeden k večeři.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
Vždy se snažím o trochu objektivity a nepříjmout hned za své vše co se na internetu napíše. Proto čtu i názory z druhé strany snažím si pak udělat svůj názor. Proto jsem přelouskal i článek na webu parazitologické společnosti. http://www.parazitologie.cz/zpravy/doc/ ... 2013_3.pdf
Některé citace, které autor okopíroval z netu se mi zdají příliš radikální a strojené, tak si myslím, že je upravil k obrazu svému. Ve stati o MMS mu nějak uteklo,že se o MMS píše, že to větší parazity nelikviduje.(Byť Humble z počátku tvrdil, že MMS likviduje vše nežádoucí.) Nicméně některé autorovy argumenty se mi zase zdají docela rozumné. Například nadužívání antihelmitik, o vývojových fázích parazitů,atd. Myslím, že to stojí za přečtení.
Některé citace, které autor okopíroval z netu se mi zdají příliš radikální a strojené, tak si myslím, že je upravil k obrazu svému. Ve stati o MMS mu nějak uteklo,že se o MMS píše, že to větší parazity nelikviduje.(Byť Humble z počátku tvrdil, že MMS likviduje vše nežádoucí.) Nicméně některé autorovy argumenty se mi zase zdají docela rozumné. Například nadužívání antihelmitik, o vývojových fázích parazitů,atd. Myslím, že to stojí za přečtení.
-
- Nový člen
Moc zkušeností nemám, ale chtěl bych se parazitů zbavit a na Internetu sem našel připravek wurm-ex, je bez předpisu, zkoušel ho tady někdo?
-
- Starší člen
- Dal: 400 poděkování
- Dostal: 424 poděkování
Kove, prolit jsem ten clanek, fakticky nazor parazitologa na MMS a diagnosticke metody a lecbu poradcu ing Blahove. Na MMS a poradce ing. Bláhové ucelený názor nemám, protože jsem je více méně neviděl v akci. Ale kvalita argumentů parazitologa mě nenadchla. Zkusim to jeste jednou prolitnout a napisu ti k tomu par svych komentaru. Co lze hodnotit pozitivne je, ze autor neni arogantni, vic pozitiv si po prvnim prolitnuti nepamatuju.Kov píše:... článek na webu parazitologické společnosti. http://www.parazitologie.cz/zpravy/doc/ ... 2013_3.pdf.... Nicméně některé autorovy argumenty se mi zase zdají docela rozumné. Například nadužívání antihelmitik, o vývojových fázích parazitů,atd. Myslím, že to stojí za přečtení.
Klasika, medicina temer vzdy uvadi jako pricinu zdravotnich problemu neco, co nelze ovlivnit, aby je nikdo nemohl mit ze blbce, ze to neumeji vylecit. Takze se lze jako v tomto pripade dozvedet ze jsou problemy dane vekem, ze to ma clovek v genech a obcas i ze to je zivotnim prostredim a stresem, a obcas ze si to clovek vymysli. U starsich lidi je pro ne jasna prvni volba.Parazitolog píše:Zkuste se zamyslet, zda se vaší mamince nezhoršuje zdravotní stav
prostě s věkem a ne tím, že nebere antiparazitární léky a „detoxikaci“.
Fakt dobry , jo, mozna to tak je, protoze ty nepovsimnuty veci jsou vetsinou stary, treba vliv stravy a ocist na zdravi.Ujišťuji vás, že žádná z nových věcí nezůstane vědeckou komunitou nepovšimnuta.
Ja bych par duvodu vedel, cetl jsem o studiich prokazujicich neucinnost vysokych davek vitaminu C a cosi podobneho myslim probehlo s prokazovanim neucinnosti podvazovani nadoru podle dr. Fortyna. A cetl jsem napriklad Virapena o schvalovackach leku.Nemáme důvod nevěřit americkým studiím, které prokázaly naprostou neúčinnost „léčebných“ postupů doporučovaných J. Humble i frekvenční diagnostiky Dr. Clarkove
Video jsem videl a na mne pusobilo presvedciva, na rozdil od nasledne reakce predstavitelu Cerveneho krize. Oficialni medicina bujuje intenzivne proti MMS, tady mela idealni prilezitost neucinost prokazat. Proc ten pokus v Ugande nezopakovali a neposlali tam vyssi predstavitele Cerveneho krize? A bylo by to jasny.Na internetu lze např. shlédnout video, kde pomocí MMS vyléčili v rámci studie Červeného kříže v Tanzánii všechny pacienty (teda ty, co to nevyplivli) z malárie už během prvního dne. Opravdu velmi upřímně lituji, že to není a nemůže být pravda
Nezakazuje to ten parazitolog, ale SUKL, viz napriklad zakaz MMS, http://www.sukl.cz/file/69641_1_1/ . Fakt doporucuju precist si duvody zakazu. Strucne receno, na nejakych strankach o kterych jsem nikdy neslysel nekdo napsal, ze MMS leci vsechny nemoci a hned zaradil SUKL MMS mezi leky, zatim neschvalene, takze podle zakona o lecivech podleha MMS povinne registraci a do te doby se nesmi prodavat. Samozrejme kdyz nikdo netvrdi, ze nejaky vyrobek leci, ale naopak napriklad zpusobuje rakovinu, tak takovy vyrobek SUKL nezakaze, viz cigarety. O tech to vi i ministerstvo zdravotnictvi ze zpusobuji rakovinu. Takze co je vlastne cilem tech zakazu?Opravdu nevím, kde se stále berou podezření , že místo naší práce se snažíme něco zakázat (zdaleka nejste jediná). My nic nezakazujeme...
Fakt si myslim, ze je tezke naucit mys drzet elektrodu. Myslim, ze psal, ze jim tam chodeji na testy i lidi. Proc nenabidne nektereho z tech pacientu, sam uznaval, ze diagnostika nebezpecna neni? Snad by se s nekterym pacientem dalo domluvit. Ja moc o tech diagnostickych pristrojich nevim a moc bych nevsazel, ze jsou dokonale, tak by mne ty testy opravdu zajimaly.Nabídky, že poskytneme laboratorní zvířata experimentálně infikovaná definovaným
parazitem k otestování frekvenční diagnostiky, jsou odmítány (argumentuje se zejména tím, že na zvířatech to zatím vyzkoušené není a křivky budou jistě odlišné, popřípadě se najdou technické překážky typu: ta myška přece v pacičce tu elektrodu neudrží!)
Takze za sebe, nenasel jsem ve vyjadreni parazitologa nic uzitecnyho, jen neco demagogie a tu a tam neco co muze byt pravda, ale nedal zadne udaje, ktere by tu pravdu podporily. Je to muj nazor, kdyz se to nekomu libi, je to zas jeho nazor.
-
- Nový člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Ahoj, tak mě tak svědí oči hlavně spojivky, že je mám nateklé, rozedřené od žmoulání Samozdřejmě že mi něco létá v oku, jasně proti světlu vidím malé housenky s hlavičkou..je to hnus. Vyzkoušela jsem na to oční vodu z lékárny (je tam bor) a měla jsem na den pokoj ani jsem je neviděla. Ale další den zase nanovo.
Jinak do dutin stříkám odvar z hřebíčku, dělá mi to dobře. Na hlavu mě asi dost zabírají jonášovky, stahuje se mi bordel přes hltan dolu...
Jednu kůru Praziku mám za sebou, ale slinivka není dobrá. Vím, že někdo tady radil Bentonin, že ten se dostane i do slinivky. Piju pravidelně bílý jíl-křemelinu, Ozovit...ale nic. Poradíte ještě něco nebo máte s tím někdo zkušenost? Díky nora
Jinak do dutin stříkám odvar z hřebíčku, dělá mi to dobře. Na hlavu mě asi dost zabírají jonášovky, stahuje se mi bordel přes hltan dolu...
Jednu kůru Praziku mám za sebou, ale slinivka není dobrá. Vím, že někdo tady radil Bentonin, že ten se dostane i do slinivky. Piju pravidelně bílý jíl-křemelinu, Ozovit...ale nic. Poradíte ještě něco nebo máte s tím někdo zkušenost? Díky nora
Mela jsem potize s ocima jineho druhu. Slzely me ci me tekly slzy jako bych brecela, vzdy kdyz jedu na kole na podzim a nebo v zime, od te doby co beru tkanove soli podle Dr.Schüsslera mam pokoj. Oci jsou zase v poradku a nejenom oci.nora m. píše: Poradíte ještě něco nebo máte s tím někdo zkušenost? Díky nora
Nejlepe si vyhledat na seznamu, kdo dela poradnu ve Vasi blizkosti. Velmi rychle se vsechno zlepsi i clovek ma pohodu, harmonii a nektere veci odejdou uplne.
Nase telo jak starneme zhorsuje funkce organu a proto mame potize,. Take je telo zatizene jedy z jidla, ovzdusi a tak dale.
Zde se telo velmi dobre vycisti a zlepsi funkci na prijem nutnych latek.
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Ahojte, potrebujem radu, na Salvii mi boli vytestovane Vlasovce na mozgu, skrkavky -mozog a usi, trichomonady na mocovom ustrojenstve a zenskych organoch, uzivala som MMS kvapky, Joalisky, Palinu, Entizol, Albendazol a nakoniec Hetrazan a Iverfast, po tychto kurach mi nebolo uz nic zistene, andidepresiva este uzivam, ale zacnem ich pomaly vysazdovat.MMS kvapky taktiez uzivam aj Joalis este, avsak mam stale vodnatu stolicu niekolko krat za den, brucho ma neboli, len neviem co to ma znamenat?Ze by som este v tele nieco mala?Neviete mi poradit?Mam ist este raz na premeranie?
Dakujem pekne
Dakujem pekne
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
MMS a vůbec léčiva je vhodné užívat, pokud je co léčit. Vykašli se aspoň na to MMS minimálně na týden a stolice se ti spraví.linduska1927 píše: ... po tychto kurach mi nebolo uz nic zistene .. MMS kvapky taktiez uzivam aj Joalis este, avsak mam stale vodnatu stolicu niekolko krat za den ...
Ahoj, Slávek.
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
A myslíš, že je to tým MMS na 100%?Slavek Krepelka píše:MMS a vůbec léčiva je vhodné užívat, pokud je co léčit. Vykašli se aspoň na to MMS minimálně na týden a stolice se ti spraví.linduska1927 píše: ... po tychto kurach mi nebolo uz nic zistene .. MMS kvapky taktiez uzivam aj Joalis este, avsak mam stale vodnatu stolicu niekolko krat za den ...
Ahoj, Slávek.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Jedinný spolehlivý způsob jak to zjistit je vyzkoušet, ale jinný důvod nevidím. Pokud to nepomůže máš rozházenou střevní flóru a pak pro slabší nátury jsou doporučována probiotika a pro ty silnější fekální mini-klystýr, nebo přírodní, rybniční mini-klystýr.linduska1927 píše: ... A myslíš, že je to tým MMS na 100%?
-
- Nový člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Co myslíte? Dcera moje (20let) užívá nyní Prazi s jonášovkama. Vždy problémy s kašlem, vytestovaná motolice štítná žláza, tlusté střevo, dále nějaká bakterie úplně neznámá. Měla také plicní chlamídie, které již nemá. Nyní se její stav výrazně zhoršil: prudké záchvaty kašle, tlaky na prsou, štípající oči...nevím co to znamená...minulý týden u nich na kolejích byly všichni nemocní, tak jeslti to také nechytla nebo je to od Praziku.
Nevím co si mám myslet....jestli Prazi takto účinkuje. Přitom má za sebou 1/2-roční detox, ale stále problémy respirační.Nemá prosím někdo zkušenosti s respiračníma problémama a odčervováním? Prosím o nějaký nápad, děkuji moc
Nevím co si mám myslet....jestli Prazi takto účinkuje. Přitom má za sebou 1/2-roční detox, ale stále problémy respirační.Nemá prosím někdo zkušenosti s respiračníma problémama a odčervováním? Prosím o nějaký nápad, děkuji moc
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Mohl by pomoci čaj z Kozince blanitého nebo čaj Chanca piedra.nora m. píše:.. stále problémy respirační.
Případně si nechat v lékárně-bylinkárně namíchat tohle:
Průdušky - dýchání.
Rad. inalae 50 g
Rad. Althaeae 50 g
Flos verbasci 50 g
Flos halvae maur. 50 g
Fol. Plantaginis 100 g
Fol. Farfarse 100 g
1 polévkovou lžíci vhodíme do studené vody, nechá se přejít varem a čtvrt hodiny ustát. Po přecezení se čaj požije po douškách, během dne.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Je možné, že je to nová infekce, kterou chytila na kolejích, ale může to být i Herxheimerova reakce, neboli "herxka". Jde o to, že při detoxikaci, ať už se provádí jakýmkoli způsobem, se uvolňují do těla různé toxiny, které tam byly uložené ve formě ložisek (za ložisko můžeme považovat i parazita, při jehož rozpadu se uvolňují do těla viry a bakterie). Průběh takového rozpadu ložiska může být někdy docela bouřlivý, hlavně když je tělo oslabeno například stresem, nebo když člověk přežene dávkování.nora m. píše: ...užívá nyní Prazi s jonášovkama. Vždy problémy s kašlem, vytestovaná motolice štítná žláza...Nevím co si mám myslet....jestli Prazi takto účinkuje
Článek o detoxikačních projevech jsem zrovna nedávno četla v posledním Bulletinu Joalis (září-říjen 2014). Jmenuje se: Na přání – Nespoutané detoxikační projevy (str. 14-15)
http://www.eccklub.cz/vCategory/26.html#
(Taky je tam pár článků o imunitě.)
P. S. Kromě Pootova čaje může brát třeba MMS (stačí i 2x denně).
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Uvařila bych 3x denně hrnek ( já používám půllitrák ) čaje z OMAN KOŘEN třeba od fy. Grešík a denně inhalace koloidního stříbra přes UTZV inhalátor + podle možností užívat i vnitřně KS.nora m. píše:Nemá prosím někdo zkušenosti s respiračníma problémama a odčervováním? Prosím o nějaký nápad, děkuji moc
Oman je dost silné antihelmintikum, mimo jiné zázračné vlastnosti je i antibiotický a antimykotický. Silně odhleňuje kdekoliv v organismu. Já mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti at je to u zánětu prudušek, neidentifikovatelného a dlouhotrvajícího kašle, tak i u zápalu plic. Preventivně si ho melu na prach a užívám jen tak zapitý vodou množství až do čajové lžičky zarovnané ... někdy mín, někdy víc, jak se mi podaří nabrat ..... Ale účinnější je řekla bych v podobě čaje - povařit 3 minuty a pak 15 min. louhovat.
No a můj poslední úlet: manža dotáhl virozu, rýma, kašel, asi chřipajzna, přelízalo to jemně i na mě, neměla jsem čas se tím nějak zabývat, tak jsem si rychlovka uvařila čaj z majoránky + citron + med a na rýmu .... vytřela jsem si několikrát v neurčitých časových intervalech nosní dírky dezinfekčním gelem sanytolem - užasný pocit, rýma se nerozjela. Neštípe, nepálí, navodí pocit svěžesti.
Je to tento a mám ho ještě z lídlu v tubě asi 3r starý:
http://www.docsimon.cz/zbozi/sanytol-de ... i-gel-75ml
-
- Starší člen
- Dal: 400 poděkování
- Dostal: 424 poděkování
Noro, neni detox jako detox. Ja chemii moc nemusim, ale umim si predstavit, ze to nekdo zkusi a treba mu to i zabere. Ale pokud bych do par tydnu, pripadne mesicu, nevidel vyrazne pozitivni ucinky, tak bych s tim skoncil a hledal neco jineho. Jestli je na tom po pulrocnim detoxu tak jak pises, tak bud ten detox nedelala poradne nebo je ten detox na nic. Jinych moznosti je rada, viz napriklad doporuceni Pooty a Jani, takze bych urcite udelal radikalni zmenu.nora m. píše:Co myslíte? Dcera moje (20let) užívá nyní Prazi s jonášovkama. Vždy problémy s kašlem, vytestovaná motolice štítná žláza, tlusté střevo, dále nějaká bakterie úplně neznámá. Měla také plicní chlamídie, které již nemá. Nyní se její stav výrazně zhoršil: prudké záchvaty kašle, tlaky na prsou, štípající oči...nevím co to znamená...minulý týden u nich na kolejích byly všichni nemocní, tak jeslti to také nechytla nebo je to od Praziku.
Za sebe bych doporucoval ocisty strev a jater a zdravou stravu a pust. Ja jsem mel kdysi davno taky dvakrat respiracni problemy, astma a bronchitidu, a dokonale zabral pust, vzdy stacilo 12 dni. Co se tyka zdrave stravy, dal jsem sem http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 46#p130846 navod na plnou dietu Budwigove. Pokud by se dcera aspon priblizila tomuto navodu, melo by ji to rychle pomoct napriklad s temi respiracnimi problemy.
Jestli budou stale neco videt na Salvii nevim, ale dychani a kasel by mely byt nejpozdeji za par tydnu v pohode.