Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS i jinak - Léčení zvířat

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Alena píše: Ahoj Slávku, .... Zajímalo by mě, kde jsi našel tyhle informace, protože to se asi jen tak někde nepíše. Zdravím Alena
Nazdar Aleno, tady můžeš začít.
http://www.naturalnews.com/012647.html
Pro další googlení se jeví jako účinná klíčová slova "roadkill pet food".
Jinak je to samé vytahování se a porovnávání různých výrobků a nedohledáš se ničeho. Co jsem četl já je už dlouho a těžku by mi stačil den to najít, ale tohle Ti to taky vysvětlí.
Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Granule

Příspěvek od poota »

Ono záleží, kdo ty granule vyrábí.
Jak jsem tu psal, máme kočku s "citlivým zažíváním" - je to její dlouholetý problém, a díky tomu nemůže jíst jen tak něco. Jediné granule, které jí v tomhle pomohly, byly od firmy ROYAL CANIN a značené jako "senzibille". V současné době jí bez problémů ještě PRO PLAN od Puriny, typ "Delicate senzitive". Z čeho je vyrábějí nevím, ale kvalita zůstává trvale táž, bez nějakých výkyvů a kočka je konzumuje se stále stejnou chutí. "Chroustáčky" jiných značek a jiného určení většinou rovnou odmítá a pokud je přece jenom pozře, tak je buď dříve či později "vrátí" a nebo jí není očividně po nich dobře. Většina granulí je "ovoněná", čímž se daří zvířátka docela úspěšně oblbnout, takže si myslí, že je to kdovíjaká dobrota. U naší kočky se to daří jenom jednou - na vůni sice naletí, ale po zkušenosti co to pak dělá už ji víckrát nenachytají.
Z masových kapsiček u ní uspěla pouze značka Delicate a to s celkem jakoukoli náplní - z ostatních značek maximálně olíže "šťávičku" a o zbytek neprojevuje ani ten nejmenší zájem řka: "to už není papáníčko". Ovšem kapsičky dostává pouze vyjímečně, když není čerstvé a nebo mražené hovězí.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
globelino
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od globelino »

Slavek Krepelka píše: :evil: A pozjišťoval si tu někdo vůbec z čeho se to psí a kočičí žrádlo dělá? ...

no pozjišťoval, jinak bych nenapsala to co jsem napsala, jenom jste to barvitěji popsal, snad to nakopne víc lidí, aby prozřeli

To jakým způsobem zacházíme se slabšími, určuje jací ve skutečnosti jsme

Vždy jsme zodpovědní za to co si k sobě připoutáme

"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."-Martin Luther King, Jr.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

:good: Alespoň někdo :) Víš o nějakých solidních odkazech v češtině? Ahoj, Slávek.

globelino
Stálý člen

Příspěvek od globelino »

tak nevím co máš na mysli jako "solidní", zřejmě věrohodné, to co je věrohodné je diskutabilní a těžko se to bohužel posuzuje, každý si musí udělat názor sám, zapojit svůj rozum
v češtině anebo od českých autorů nemám písemně nic, mám to ústně od lidí, kteří se kolem výroby granulí pohybují

"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."-Martin Luther King, Jr.
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Brasa Hektor : pšenice, drůbeží moučka, kukuřice, živočišný tuk, sojový extrahovaný šrot, cukrovkové řízky sušené, vitamínový premix, lněné semeno, sušená syrovátka, pivovarské kvasnice, fruktooligosacharidy, komplex vitamínů a minerálů, sůl krmná

žádná kafilerie, obilí a kukuřice, jako všechno ostatní.

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
globelino
Stálý člen

Příspěvek od globelino »

jak to, že žádná kafilerie? a z čeho pochází drůbeží moučka?
navíc obilí na prvním místě je už ostuda

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Pokud je mně známo, kafilérie vyráběly maximálně živočišné uhlí. Byly to spalovny uhynulých zvířat. Možná ale jenom změnily princip zpracování na drtírny a lidový název si podržely. Ahoj, Slávek.

globelino
Stálý člen

Příspěvek od globelino »

dobře: "Kafilérie- asanační podnik, ve kterém se neškodně odstraňují odpady živočišného původu (dnes označované jako vedlejší živočišné produkty)"
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Aurea
Nový člen

Re: Plisne

Příspěvek od Aurea »

globelino píše:na kožní plísně existuje veterinární přípravek Ecosin-tzv. chytrá houba viz http://www.pythium.eu/cs/chytra-houba-ekosin/
Mám kavaliera ktorý je typický úkaz prešľachteného psíka. Mal už hádam všetko. Po nekonečných skúšaniach veterinárnych liekov som začala jeho liečbu mms a odvtedy už nič iné nepoužívam. Mal plieseň hádam na celom tele /brucho už mal čierne, srsť bola matná/, škrabal sa na jednom mieste a nijako som to veterinárnymi liekmi nevedela odstrániť, zuby sa mu kazili rýchlosťou hádam každý deň jeden a tým pádom stále sa opakujúce zápaly ďasien. Nasadila som mms ráno a večer aktivovaný mms do malej 2ml striekačky a plieseň som postrekovala postrekovačom s nariedeným mms 6-10 kvapiek /koľko sa mi ukvaplo :) / vždy keď ma napadlo. Asi po týždni až dvoch sa prestával škrabať, brucho ostávalo čisté, aj srsť sa zlepšila. Zmizol aj zápal ďasien. v ďalšom kroku som mu dala vytrhať všetky nezachrániteľné zuby a bez ATB sme pekne bez akýchkoľvek zápalov ďasienka zahojili. Toto som použila aj pri zápaloch uší /2x2 kv. do striekačky/.
MMS som použila aj pri fr. buldočkovi po operácii nádoru v uchu čo bola dosť veľká operácia a teraz drobec funguje ako keby sa nič nestalo.

globelino
Stálý člen

Příspěvek od globelino »

to Vám ze srdce gratuluji :)

ne vždy bohužel MMS na všechny druhy plísňových onemocnění zabírá

Aurea
Nový člen

Příspěvek od Aurea »

Ďakujem :)

sama som bola milo prekvapená keď sa to všetko dostávalo do polohy "zdravý pes" :). Síce mi to trvalo s prestávkami skoro rok kým som ho z toho všetkého dostala ale teraz vo veku 7 rokov je na tom podstatne lepšie ako v jeho pubertálnom období.

globelino
Stálý člen

Příspěvek od globelino »

toto se opravdu moc hezky čte a každý takový úspěch a zpráva o něm nesmírně potěší :eclap:

Aurea
Nový člen

Příspěvek od Aurea »

ešte krajšie je pozerať sa na psíky ktoré sa vyhrabú z dosť nepríjemných ochorení. Mám chovnú stanicu takže psíkov je tu dosť a posledný rok chodím na veterinu len na očkovanie alebo na chirurgický zákrok ktorý pochopiteľne mms nezvláda :). Veterinár ma už vie čím liečim tak ani po zákrokoch mi ich nenapichá ATB a ja si ich doliečim mms. V týchto prípadoch to zaberá vždy. Nezabralo mi to len pri slabých šteniatkach ktoré sa už narodili slabučké a vždy to malo pre ne fatálny koniec tak som skúsila mms že ak nezaberie nemám čo pokaziť. Nezabralo. Možno to majú drobce niečo vývojové ale jednoducho tieto slabučké sa nedá zachrániť. Tam si príroda robí svoju selekciu čo chápem ale oči sa mi vždy spotia :(.

Minule som mms nasadila 7r. kavalierke ktorá zostala smutná a taká bez chuti do života. Bolo to pár dní po očkovaní tak neviem či to bola nejaká reakcia na očkovanie alebo nejaký vírus ale po pár dňoch ostala úplne apatická - nejedla, nepila, nechcela chodiť na prechádzky a tie smutné oči hovorili za všetko. Dala som jej mms a z malou dušičkou aby som niečo nepokazila som si povedala že počkám 2 dni či zaberie a ak nie tak pôjdem na veterinu. Prvý deň vyzerala ešte horšie ako zle ale na druhý deň poobede to už bolo lepšie, na tretí už vrtela chvostíkom a na štvrtý už zvládla 3km prechádzku s radosťou. MMS som jej dávala len 2 dni.

Toto sú moje skúsenosti pri liečení psíkov. Zápal uší a kašeľ liečim bežne. Predtým som kašeľ liečila mesiac ATB a teraz mms približne týždeň.

Som vzorový pozitivista na účinky mms :) :)

EmaKr
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od EmaKr »

Tak to Vá opravdu ze srdce přeju a současně závidím. Našemu pejskovi (kříženec, asi 9 let, nevím to jistě, protože jsme ho měli z útulku) diagnostikoval lékař 30.3.2012 nádor na plicích a já jsem okamžitě nasadila MMS 1 kapku po hodině. Asi 4 dny to šlo, pak ale vyzvracel všechno co jedl, tak jsem na 1 den úplně vynechala MMS a další den jsem snížila dávku na 1/2 kapky po hodině (8 hodin). Takto jsme to vydrželi až do včerejška, ovšem s tím, že pejsek skoro nejedl ani nepil, ale už nezvracel. Pití mu zřejmě nahrazovala podávaná dávka MMS (dávala jsem mu tu 1/2 kapky každou hodinu s půl dcl - dcl vody). Když už v pátek 13. vypadalo vše na obrat k dobrému, tak v sobotu ráno vůbec nevstal, chrčel, nemohl se nadechnout a jen se díval. Nechala jsem ho být, nechtěla jsem ho ještě trápit dávkami, jenom jsem mu omývala čumák vodou a on to částečně pil. V neděli už bylo tak zle, že jsme jeli na pohotovost a tam vet usoudil, že se už jen trápí a s naším souhlasem ho uspal. Asi to tak bylo, kdyby chtěl, tak nám vet mohl dávat naděje a dostávat od nás peníze, ale asi ho taky nechtěl trápit. Tak jsme bez pejska a kdo to nezažil, nedovede si představit tu lítost a ten smutek. Když přišel z útulku tak se všeho bál, trvalo dlouho než pochopil, že koště je u nás na zametání a že nemusí utíkat jak zběsilý. atp. A teď je pryč, nepřeju to nikomu. E

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“