Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: zdravím

Příspěvek od Palo »

laik píše:Snažíme se zatočit z plísni nohou.....
Mě nejvíc u tohoto problému pomohlo pít koloidní stříbro. Jak stříbro dojde, ještě asi 3 měsíce mi dala plíseň pokoj. Tzn. hop do jiného vlákna! ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Dna

Příspěvek od Merlin »

Jim Humble na jedné ze svých starších webových stránek napsal a publikoval tento příběh.

„Ahoj Jime, díky za velmi zajímavou a důležitou informaci. Přítel dostal MMS, aby mu pomohl s vážnou ústní infekcí.

Nejdříve jsem si povšimnul vážnosti této infekce. Ve skutečnosti to bylo horší, protože neměl peníze na to, aby zašel k lékaři pro předpis. Vím, že pak bral dva dny dávku 15 kapek a třetí den neměl na sobě nejmenší znamení, že by někdy měl nějakou infekci. Byl jsem ohromen.

Pak jsem se jej zeptal, zda MMS mému tělu pomůže zmírnit dnu. Nebyl si jist a řekl, zkusme to.

Měl jsem velké bolesti a kvůli otokům na pravém kotníku a koleni jsem stěží mohl chodit. Při záchvatech jako je tento obvykle trvá měsíc nebo dva, než zase začnu normálně chodit.

Vzal jsem dávku 15 kapek (to bylo v pionýrských dobách, dnes se u většiny akutních, smrtí nehrozících nemocí tyto dávky rozkládají do celého dne – pozn. překl.) a do půl hodiny jsem pocítil v kotníku a koleni pálení. Těch 15 kapek jsem zopakoval další den, v tomto dni se mi už chodilo úplně dobře, ale stále jsem cítil ztuhlost a měl otoky.

Třetího dne jsem vstal bez otoků a chodil bez jakýchkoli bolestí. Takže, pokud přede mnou nikdo nevyzkoušel MMS na dnu, mohu říci, že MMS bez pochyby vyčistilo situaci, kterou jsem měl a vím, že se to bude udržovat doplňkovými dávkami, které teď beru. Moc děkuji za vše, co jsi udělal pro MMS projekt. Paul“

Jimova poznámka: Neberte, prosím, 15 kapek když začínáte. Mnohým lidem bylo silně nevolno, když si vzali tak velkou dávku hned napoprvé.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Průběh

Příspěvek od Aquarius1 »

Nevím jak to popsat, od doby co beru MMS postupně zvyšuji dávky, dnes jsem již na 15 kapkách 2x denně. V počátku byli příznaky jakoby se něco dělo, ale poslední 3 dny jako bych MMS vůbec nevzal, a to poctivě odměřuji. Asi budu opravdu výjimečně zdravý jedinec, krom toho ranního slzení, které ustalo, se cítím pořád stejně, tj. dobře.

A to je dobře! :)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

enem tak

Příspěvek od kutil »

Tož sem ukecal manželku a absolvuji s ní druhou očistnou kůru.
Protože jsem asi zdráv jak Aquarius1, nepociťuji již žádné změny až na častější holení a trochu mi zhoustly vlasy ;)
Manželka má křečové žíly, zatím žádná očividná změna (dnes poprve na 3x10 kapek). Ale v posledních dnech jak byla ta dusna a bouřky tak si nestěžovala na bolesti jako obvykle. Něco se v těle určitě děje.
Takže vydržať
H.

Tomas

Když čtu o MMS

Příspěvek od Tomas »

připadá mi, že je to obdoba mokrého prostěradla, penicilínu, očkování, nebo živé a mrtvé vody.

Základem je určitý šok, který vybudí imunitní systém, ten začne makat na 300% místo obvyklích 30% :D

Proto by mě zajímalo, jestli častým použitím neztrácí MMS svojí účinost, tak jako u penicilínu, nebo antibiotik. Tělo si časem zvykne na všechno :?

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Když čtu o MMS

Příspěvek od Palo »

Tomas píše:připadá mi, že je to obdoba mokrého prostěradla...
Ne :) Při používání MMS se může člověk volně pohybovat, účinky mohou být podobné ale takhle se to srovnávat nedá ;)
Tomas píše:...penicilínu...
Zcela určitě ne, nejde o lék, spíš o desinfekci.
Tomas píše:...očkování...
To už vůbec ne, MMS je killer, ne "připravovač" na nemoc :)
Tomas píše:...nebo živé a mrtvé vody.
Tak toto nemohu ohodnotit ;) S ŽV a MV nemám zušenosti.
Tomas píše:Základem je určitý šok, který vybudí imunitní systém, ten začne makat na 300% místo obvyklích 30% :D
Nedá se mluvit o šoku, pouze tehdy, když se užije bez rozmyslu koňská dávka. Ty procenta by mohly sedět.
Tomas píše:Proto by mě zajímalo, jestli častým použitím neztrácí MMS svojí účinost, tak jako u penicilínu, nebo antibiotik. Tělo si časem zvykne na všechno :?
Ne :) Na tohle si žádná breberka, ani tělo nezvykne :)

aragonit
Stálý člen

MMS A STRIJE..

Příspěvek od aragonit »

Tak zatím můžu říct že MMs na mně působí pozitivně, jen se mi začali vyskytovat mnohem víc na těle strije, což si myslím je podle mně právě z MMS, dočetl jsme se že se také objevují po indikaci některých léků a látek.
Nemáte s tímhle někdo nějaké zkušenosti?

Aquarius1
Zasloužilý člen

Zkušenost

Příspěvek od Aquarius1 »

Tak abych to shrnul.Po braní MMS se mi zlepšil spánek,nějak více mi rostou vousy a vlasy,vše se rychleji hojí a cítím se mnohem lépe.Týká se to především vitality,jen tak lehce se neunavím a pokud ano tak stačí málo a jsem opět fit.Zlepšil se mi čich a cítím i věci co jsem předtím ani nevnímal a pravděpodobně má MMS vliv i na psychiku,nic mne nedokáže jen tak vytočit a spoustu věcí beru s nadhledem.Lépe se mi dýchá a ranní kuřácký kašel je fuč.Včera jsem prodělal MMS koupel,potili se mi snad i uši :) a byl jsem tak unaven že jsem sotva došel do postele (doporučuji po koupeli dát do postele pod sebe osušku jinak postel za chvíli plave )Po vyspání sprcha a dnes je mi přímo báječně.Je zajímavé že po koupeli jsem cítil snad všechna stará poranění která jsem během života nasbíral,od kostí řezných a tržných ran,jako by se probudili,dnes ani památky.Určitě doporučuji ;) jen je dobré být kontrolován během koupele,málem jsem ve vaně usnul a sotva jsem z ní vylezl.

100 bodov! ;)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
aragonit
Stálý člen

Re: Zkušenost

Příspěvek od aragonit »

A JAK SI TO KOUPEL DĚLÁŠ?kOLIK AKTIVOVANÝCH KAPEK?
A JAK ČASTO?:)
DÍKY.

aragonit
Stálý člen

Příspěvek od aragonit »

jinak MMS mně ní na 100% psychiku!
Asi to souvisí s tím jak odumírají naše buňky, či co, ale jsem od té doby opravdu hodně jiný!
A nejenom já..kamarádce které jsem to podal se začala chovat ouplně jinak, řekl bych že přirozeněji, jen moje chronické potíže-se kterými souvisí moje kruhy pod očima moc nemizí, neřekl bych tudíž, jak se na oficiálním webu píše že všechny nemoci se léčí do několika dnů..

Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

aragonit píše:A JAK SI TO KOUPEL DĚLÁŠ?kOLIK AKTIVOVANÝCH KAPEK?
DÍKY.
Ahoj.
Koupel jsem podstopil poprvé.Dal jsem 30 aktivovaných kapek na vanu vody a ráchal jsem se v ní půl hodiny,během koupele jsem si dotáčel horkou vodu.Vody jsem měl tolik abych byl komplet pod vodou ,hlavu i obličej jsem norálně namáčel,měl jsem trochu obavy co se stane když se mi dostane voda do očí ale nic se neděje ani po delší době.Prostě normální horká koupel,fakt supr,nevím jak často se má dělat ale plánuji další příští sobotu.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

aragonit píše:A JAK SI TO KOUPEL DĚLÁŠ?kOLIK AKTIVOVANÝCH KAPEK?
DÍKY.
Kdybys si přečetl o MMS, tak bys to věděl, kolik se dává na koupel.

Pořád nevim, proč se na všechno ptáš, když tu všechno je.

A otázka "jak často" považuji za zbytečnou. Prostě když chci, tak si koupel v MMS udělám... Je to jako se ptát "jak často piješ čaj"... Někdo vůbec, někdo každý den...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Testy

Příspěvek od Palo »

Tak jsem byl na testech...

Výsledky jsou chaotické...

Původní výsledky byly na této stránce:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=135

Nové výsledky přikládám.

Mononukleoza:
Původní výsledky IgG: 323,0 U/ml - POZ (neg = 0 až 5)
Nové výsledky IgG: 10,3 - POZ (neg = 0,0 až 0,9)

Zde je zajímavé, že původně byly testy dělány v jiných mírách a ve více hodnotách...

Chlamydie - původní výsledky / nové výsledky:
IgM: 0,284 (NEG) / 0,383 (NEG)
IgG: 0,941 (HRH) / 0,856 (NEG)
IgA: 1,677 (POZ) / 1,983 (POZ)

Den před jsem si vzal 10 kapek MMS dvakrát po 15 minutách, tak je možné, že testy byly tímto ovlivněné.

Zde je zajímavé, že pan RNDr. Flek tyto testy nepodepsal... Co si o tom mám myslet, nevím... Možná vyšlo něco úplně jiného, avšak to "nebylo možné", tak výsledky možná byly upraveny "tak jak by to mělo být".

Kdyby někdo věděl, jak to porovnat a co to znamená, byl bych vděčný...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

reakce organismu

Příspěvek od kutil »

Když sem dokončil očistnou kůru, tak mi klesl tlak na 120/80 a já velice spokojen se tím pochlubil asi třetí den po ukončení kůry kamarádovi.
Mám měřák děl a jali jsme se porovnávat hodnoty. K mému překvapení i zděšení jsme naměřili 153/100 a puls 90 a to jsme seděli v klidu u něho na chatě.........
Nyní je zase vše OK.
Domněnka???
Po ukončení kůry potřebuje tělo čas dostat se do normálu. Chybí mu vitamíny i stopové prvky a náš regenerační systém je plně zaměstnán obnovou napáchaných škod- tedy obnovou buněk které byly očištěny mmskem. To chvilku trvá, ale po stabilizaci všech funkcí můžu konstatovat že jsem se zbavil drobných neduhů které jsem ani nevnímal.
Nejvíce mi vadí zlepšení čichu protože mi strašně smrdí náš pesan i když to ostatní v rodině popírají.........Pré si vyméšlim :lol:

H.v.

Kirko

Prosím o pomoc.

Příspěvek od Kirko »

Ahojte!
Užívala som 2 týždne MMS a skončila som na 6 kvapkách lebo mi začalo byť veľmi zle. Tento stav pretrváva dodnes už je to 3 týždne od dokončenia užívania a stále ma reže žalúdok a je mi nevoľno celý deň.
Snažím sa aj užívať vit. C ale už ani ten nemôžem pre to zlé trávenie a rezanie v žalúdku. A stále sa mi s prepáčením grgá. Má niekto podobnú skúsenosť? Prosím poraďte skúsenejší čo s tým.

Nechal bych se vyšetřit na ulkus.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“