Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

V Hádánicích

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: pro Aguarius1

Příspěvek od Aquarius1 »

la píše:Jo to je jen taková příprava když začíná hořet koudel u ,,,,,,,
Když odhlásíte centrální topení v paneláku že budete topit něčím jiným za vlastní, musíte taky zaplatit tučný odstupný ,tak se to snaží taky nějak ošéfovat ,kde by brali? :D přeci nepůjdou pracovat.
Přesně,s tím mám osobní skušenost.Jednou jsem se na jednom foru bavil s jedním maníkem na téma volná energie ,distribuce elektřiny a tak.Nakonec mi písla jedna kamoška co tam byla taky abych si dal pozor že je to syn severočeského šéfa ČEZ.No ostatně jeho příspěvky typu "vám to seberem,nebo bude poplatek ze zásuvky jako na TV nebo to vláda už nějak zakáže"něco nasvědčoval.Prostě jsem odešel,pak mi přišel e-mail od kamarádky že se po mém odchodu snažil od ostatních zjistit co jsem zač a kde bydlím.Je to k zblití že jsou všude a rostou noví.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Akord
Zasloužilý člen
Dostal: 28 poděkování

Re: pro Aguarius1

Příspěvek od Akord »

Aquarius1 píše:Je to k zblití že jsou všude a rostou noví.
Myslím, že to jsou jen hlupáci. Jako první naházejí část získaných milionu do koše projektu na VE, ze kterých nezustane žádný užitek. Proč by nic nefungovalo, já jen píšu, že nespoléhám na nekteré zázraky. Kdo se snaží, vždy neco najde.

Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

Jasně beru to jako trénink na něco většího,ono bez znalostí toho člověk moc asi nedokáže,jen že některé vědomosti jsou nám k ničemu pokud se začne dít cokoliv co dnešní věda nezná nebo se k ní nechce znát ať už je to z nevědomosti,popření sama sebe a svých vědomostí nebo já nevím ,třeba strachu že vše co znám je mi vlastně k ničemu když to jde i jinak,kdo ví.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Ale samozřejmě, o nic nejde. Člověk si musí s něčím hrát. Já dnes dovezl nábojnici 200mm ráže z nějakého bronzu. Už 5 hodin si hraju se zvukem. když u té nábojnice začnu bubnovat na buben, tak ta pověšená hilzna začne znít. když do ní začnu ťukat, tak jdou zvuky, že by se tibetské misky propadly hanbou. Chci si hrát, energie neenergie. Mnoho lidí si nehraje. Jsou smutní, naštvaní, že mají vysoko do žlabu a pak s nimi není řeč. Když jim dáme energii, začnou si hrát a svět bude veselejší. no ne???Navíc není důležitý cíl, ale cesta.......A že bych měl být vážný z toho, že dělám něco zbytečně??? Vždyť celý život děláme téměř vše zbytečně, je nám to houby platné a stejně to děláme. Je to tak, je to správné, vždycky to tak bylo.....Počítal jsem s polemikou a nevadí mi. Jsem rád, že to pár lidí zaujalo užitek neužitek. Jsem rád, že můžu být u toho...........

Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

Ale jde.totiž jak se to povede a já věřím že časem určitě přijdeme na to jak,tak to budu dojit jak krávu z filmu Slunce seno jahody :lol:

jarda ovčák svitavy

To jistě, já bych dojil, až bych plakal....

Smith.S
Nový člen

Pro Akorda, Aquariuse1 a Jardu ovčáka svitavy

Příspěvek od Smith.S »

Ahoj kluci jsem tu teprve ani ne 3 dny a myslím si že jsem toho přečet vic než dost. Navíc tady řešíte takoví nesmysli co jsem napsal nebo nenapsal a slovně mě napadáte takže od této chvíle na takoví debilní připomínky nereaguju. A k tomu videu od "Jardy ovčáka svitavy" chci říct že je to PODVRH absolutní píčovina vůbec bych si stim hlavu nelámal.

Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

Nikdo tě nenapadá,to že si to tak bereš je tvá osobní věc a slovník taky .Měj se fajn.

jarda ovčák svitavy

No, to je slovo chlapa.Jsem rád, že mi konečně někdo ukáže tu cestu....Nuže, ukaž zbloudilým ovcím směr a představ nám ty seriozní věci, na kterých pracuješ. Budeme hltat každé slůvko.To slibuji. A chválou šetřit nebudem. Já bych si jako předseda uličního výboru dovolil obdivem omdlít. Pokud však jen hodláš kritizovat, tak věz, že ti pšenka nepokvete. Pokud si myslíš, že budeš pomocí hulvátských výrazů větší chlap, tak zřejmě budeš mít pravdu. U mnoha dalších, tobě podobných. Ne tak u mne.

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro Akorda, Aquariuse1 a ... - a taky gromita

Příspěvek od gromit »

Smith.S píše:Ahoj kluci jsem tu teprve ani ne 3 dny a myslím si že jsem toho přečet vic než dost. Navíc tady řešíte takoví nesmysli co jsem napsal nebo nenapsal a slovně mě napadáte takže od této chvíle na takoví debilní připomínky nereaguju. A k tomu videu od "Jardy ovčáka svitavy" chci říct že je to PODVRH absolutní píčovina vůbec bych si stim hlavu nelámal.
chlapče, chlapče - jsi tu teprve ani ne tři (3) dny a divíš se, že lidi, co tu nejenom píšou, ale i prakticky experimentujou s VE už řadu měsíců nebo let ti odpovídají jak odpovídají... až zjistíš, proč ani tvůj 2, 3, 4, ... geniální nápad nefunguje, budeš taky možná vyrovnanější. A protože tady je to sdílení, tak se nestyď pochlubit - je dobrý znát názor z druhé strany, než začneš investovat do nějaké "rychlovky". Teda doufám, že nejsi druhé MFAAA, které sice ví, ale nepoví...

Za toho spamovýho robota se omlouvám, ale bylo to to první, co mě napadlo, když jsem uviděl tři stejný příspěvky na fóru v rozmezí pěti minut... ;)
Jo - sice taky nejsem od Brna, ale je tady Internet, tak v čem je problém?

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
Akord
Zasloužilý člen
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Smith.S píše:od této chvíle na takoví debilní připomínky nereaguju.
Gromit se asi omluvil jen proto, aby Tobe byl príkladem. Já to beru jako opovržení, protože ani porádne nečteš, co vlastne Ti kdo píše. Prečetl jsi baraní rohy. I pri rychlém čtení jen zorientovat se trvá podstatne déle. Doufám taky, že jsi stejne rychle nečetl fyziku základní školy, jinak máš stejný problém, jako s tím, co kritizuješ. Nevznesl jsi krome ženského označení žádnou vecnou, nebo technickou výhradu. Nevím, proč se venuješ okecávání a nedal jsi sem neco z Tvých motoru, ve zverejnování konstrukcí jsi vuči ostatním pozadu.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

pro Smith.S

Příspěvek od martin11 »

...nazdar hochu...tak jsem se zase dostal...a dobře se to tady mele....tedy....zdejší...myslím tím kmenoví Foristé, tě malinko usměrňuj´....ty se samozřejmě nedáš, protože ...máš něco....
tak popřádku....
....mě je ...60....dost dřevěnej na to abych se učil něco novýho.....technice nerozumím....jsem fotograf, grafik, spisovatel, novinář...automobilový závodník...bývalý....
....je mi jasný, že si teď říkáš...co že se seru do magnetickejch motorů.....Karkulka červená....blbá nevzdělaná.....no to už tak na světě je....když někdo něco neumí, tak to jde učit....né, že bych šel vyučovat magnetismus...od toho jsou zde oprvdu odborníci.....já to dělám citem....je to divný ale u mě to funguje....icq mám....ale nepovím....napiš na SZ....nebo mail pithart@atlas.cz idealní je SZ zde...
....takže sečteno podtrženo..
...jestli chceš....tak se ozvi....je nás tu dost co něco víme....když to pošleš jen mě, já to dál rozšiřovat nebudu...jen ti napíšu co a jak....pokud budu vědět....Akord, Gromit, Jarda Ovčák , Akvarius1 jsou opravdu velmi dobří a určitě rádi poradí....
řekám ještě dnes nějakej náčrtek, co že máš za nápad.....
a nebuď smutnej, že jsem od Mělníka....je to jedno.....Austrálie nebo Sřední Čechy..... zdraví martin11 :lol: ps mohl jsem to napsat soukromě na tvoji SZ....ale to co jsem napsal, je pro všehny přítomné přicházející.....i pro MFAAA !!!!!

... věřím, že se " TO " povede ......
pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

jarda ovčák svitavy píše:To jistě, já bych dojil, až bych plakal....
Ak ti stačí ,,liter - dva" t.j množstvo úmerné tvojéj nevihnutnéj (nie ,,nenažratéj) potreby , nevidím v tom velky problém . Stač si vybrať či chceš isť cestou legálnou npr. ,,priestorový náboj" z ktorého energiu si čerpá aj príroda alebo isť cestou nelegálnou tj. v SR porušiť §247 a dopustiť sa krádeže el.energie . A ešte jedna ,,maličkosť" - pohrať sa s KONDENZÁTOROM . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Akord píše:...Myslím, že VE neexistuje v podobe odprezentovanej týmito vynálezmi. Je možné sa nanajvýš vrátiť ku koreňom, a začať budovať niektoré modely vo fyzike inak. Ale úplne od koreňov, ako sú dĺžka, čas, prúd a podobne.
V tomto si dovolím s tebou nesúhlasiť. Napríklad magnetický tok má svoj ekvivalent vo vodnom toku. Silu vody dokážeme zachytiť a zužitkovať (pravda, vždy s rizikom, že nám za zadkom stojí nenásytný "vodohospodár") napríklad jednoduchým ponorením turbíny do vodného prúdu. Verím, že sa rovnakým prístupom musí dať odchytiť časť magnetickej energie. Len vybrať tú vhodnú "turbínu"... stačila by aj nejaká maličká "vrtuľka"... :) Veď magnetické pole máme všade okolo nás, a zatiaľ ho ešte nespoplatnili. Buďme rýchlejší než "magnetohospodári"!

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Chiq keď už si dal ten magnetizmus do téj paraeli s tou vodov , tak musíš spraviť to isté aj s tým pohybom , preto že , tam gde nie je ,,pohyb" (prúdenie ,,niečoho niekam") tak tam nie je ani energia ktorá by sa dala odoberať - čerpať . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Zamčeno

Zpět na „Černá díra“