Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
Hlavně nezapomeň opakovat, že budeš mazat!
Smaž ty všechny slátaniny aby se po tobě lidi neopičili a nemrhali drahoceným časem. Škoda jen, že ti to trvalo tak dlouho než ti to došlo a zamořils hodně MB bezcenným plevelem.
Re: Hlavně nezapomeň opakovat, že budeš mazat!
Děkuji tomu, kdo se za mne vydává, ale až zjistím, kdo to je, tak mu rošlapu brejle, hodinky i obličej.občas_se_sem_kouknuvší píše:Smaž ty všechny slátaniny aby se po tobě lidi neopičili a nemrhali drahoceným časem. Škoda jen, že ti to trvalo tak dlouho než ti to došlo a zamořils hodně MB bezcenným plevelem.
Ivane, ještě štěstí, že Ty nejlépe víš, že já bych hnědě nikdy nepsal. Já totiž ruce od lejna nemám.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Re: Loučení
Náš milý IV, fak hodně sem se rozmejšlel, jestli ti tuto zprávu mám poslat jako SZ, nebo to mám poslat veřejně.Iv píše:Loučení pod tlakem
Takže to pěkně na ukončení shrnu!
1)Moje úloha byla splněna!!! Mnoho lidí jsem seznámil s problematikou vodíku v amatérských podmínkách a to úplně od začátku.Aspoň v dílčím Seriálu,protože téma je o hodně širší.
2)Vždy jsem se snažil v dobré víře a nezištné informovat o těch nejpodstatnějších zkušenostech.
3)Některým lidem jsem pomohl se dostat aspoň k tomu nejjednoduššímu Zaperu a zdarma.A těm přeji,aby jejich motlitby byly vyslyšeny i pro své nejbližší.
4)Ti,co si moji poslední práci stáhli,byli ve správný čas na pravém místě a asi to měli mít.Byl to jejich osud.Pojištěné to však mám,tak naivní nejsem!
5)S tím,jestli jsem jak Sano píše něco nezvládl,tak to bych laskavě nechal na mém úsudku-jedná se o moji práci a tu dovedu posoudit jen sám,jestli to mělo pro některé přínos,nebo ne.Můj názor je,žepro hodně lidí ano.
6)Pak se píše,že se cítím celý život zneuznaný-toť velký omyl synu,já o satisfakci tohoto Světa nestojím,zpovídám se jen svému Svědomí a později i tomu Vyššímu- a v tom mám jasno!
7)Dále jsem dával vždy velký důraz na citovou stránku mezi lidmi,možná to pak vyznělo,že jak se tady Sano vyjádřil:že si stěžuji,že jsou ke mně lidé zlí.Mně je jedno jestli jsou zlí nebo hodní,to je věc jejich duše,jen jsem dával důraz na cit,asi v tomto byla chyba.
8)Dál Sano napsal:Ale kedže tvoje aktivity, aspoń v súčasnej forme škodia fóru,.......Citové výlevy, ktorými nás v poslednej dobe častuješ ozaj nie sú dôstojné a hodné človeka tvojej úrovne.......
9)Dost pěkný názor vystihl TBEST.
10)Takže vážení a milí,abych už Vás tady neotravoval a neškodil ,jak se píše: Končím v tomto foru a je mně to líto.
Jo a zapomeňte na nějakou uraženou ješitnost,jak někteří asi budou reagovat, TO NEBERU!!!!!A NEŘEŠIM!!!!
No a nakonec bych chtěl poděkovat těm lidem,kteří mně pochopili a zůstali přátelé až do této chvíle,ale jmenovat je nebudu,aby se náhodou také nestali terčem na střelnici-DĚKUJI MOC!!!Ať Vás Vesmír chrání! 1 4 5 5
Jak to dopadlo vidíš a asi tě moc nepotěším.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Furt si nějak podvědomě neustále snažím uvědomit, co to tvoje rozloučení "pod tlakem" vlastně znamená !!!
Ale už sem na to přišel, byl jsem totiž už jednou při tom !!!!
Bylo to v roce 1969, kdy nám zemřel soudruh Ho-Či-Minh.
Z poměrně (pro mne) pochopitelných důvodů jsem se tehdy právě nacházel na Kubě, kde již tehdy svou pevnou rukou vládl soudruh Fidél Castro.
.... A proč sem to dal takto do jedné lajny????
No pamatuji, že tehdy to byl tejden smutku a v kubánskym rozhlase tehdy celej tejden vypalovali takový ty smuteční písně.
Taky pod tlakem. Bylo to fak dost ohavný.
Tak tohle fak chceš, anebo co??????
- hapalainen
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
Je to jako ve sportu.
Jedni odcházejí, druzí přicházejí. Svobodně přišel, svobodně odchází, není ani první, ani poslední.
Hlavní je vyhrát zápas
Re: Je to jako ve sportu.
No ale jak vidim, IV se loučí pod tlakem.hapalainen píše:Jedni odcházejí, druzí přicházejí. Svobodně přišel, svobodně odchází, není ani první, ani poslední.
A to tedy není vůbec soudružské.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
for Iv
Stejně si myslím, že sem za náma určitě přídeš aspoň na pokec. Člověk určité věci jen tak nezavře aniž by je sem tam neotevřel. Zítra sedneš na net a stejně nakoukneš co se tady děje.
Přeji hodně štěstí!
Drž se.
Z.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Přeji hodně štěstí!
Drž se.
Z.
podozrenie
Nieco tu smrdi... Neverim ze by Iv sa citil dotknuty niektorymi "nazormi" jednotlivcov(ja ani neviem ako nazvat tie odborne vyjadrenia skupiny nasich "vedjatoviemlepsie" spoluobcanov), alebo cakal ze ho tu bude kazdy len chvalit, ci cakal na posledne "spravne" ohodnotenie jeho prace, aby sa prejavil sposobom "kaslem na Vas." Na to je v tejto dobe si myslim uz hodne ostrielany, vie ze jeho praca mala zmysel a hlavne vysledky(ja sam podotykam: namiesto kopy debatovania tu je stale par ludi z vysledkami a do fora ich jednoducho nebudu davat, a ti rozumnejsi sa nevyjadruju uz preto, lebo vidia aky to ma vysledok a potom to vyzera tak ako to vyzera) Nieco tu nehra...
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tebe Iv
Nikto píše:Ak si myslim spravne co si mylim pod Tvojim pozdravom, je to skvele, a zelam Ti este mnoho uspechu a drzim palce ;-)
![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Přání
Přeji všem slušným lidem pěkné Vánoce a hodně , hodně zdraví v roce 2008 a ať se Vám splní všechna ta dobrá přání.
Přeje Iv.![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
Přeje Iv.
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Odpočítávání začalo
Odpočítávání začalo,věřte,nevěřte,Váš problém..........neplivat!!!
http://www.bofka.wz.cz/Ostatni/odpocitavani.htm
Iv
Iv
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odpočítávání začalo
Nemohu si neodpustit malé doplnění http://www.mystika.cz/svet/amerika-mayo ... -chran.htmIv píše:Odpočítávání začalo,věřte,nevěřte,Váš problém..........neplivat!!!
Iv
Od v odkazu diskutované desky se odvíjí rozluštění kalendářů,
a mohu jen souhlasit anžto např Jezdec v Tajemství katedrál znamená totéž. Hledající by nalezl určitě na světě mnoho indicií podobných.
Jen jedno je důležité pro každého : Pochopení hry světla/ Světla/ ve Světě a jeho interakce s ním a Světla s ním . Určitě se nechá přijít na to, že zmíněné interakce se projevují sestupně směrem do světů vnějších.
Mohl by tím být vysvětlený i faktor Y u J buňky.
Pět let je úžasně dlouhá doba pro každého poutníka a hledače, a doba moc krátká pro ty ostatní.
Pro hledače knihy : Přestaň se bát, Čryři dohody apod
Pro ostatní : Zjevení svatého Jana
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
K.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná úvaha
Dosavadní "civilizace" evidentně dosáhla vrcholu vývoje, protože v ní klíčí semena vlastní transformace. Neoduševnělé lidské zvěři nelze svěřit volnou energii. Udělala by s ní jen to, co udělala vždy, když získala nepřiměřenou výhodu vůči jiným, nebo by se pozabíjela navzájem v procesu přeměny.
Vládnoucí třída nikdy žádnému vynálezci ani společnosti nedovolí vyrábět a prodávat stroje, produkující bezplatnou energii! Jedinou cestou, jak jeden z nich vůbec kdy získat, je dát ho dohromady sám (nebo s přítelem, který vám s tím pomůže).
Bankéři a vlády to nechtějí, ale už to nemohou zastavit. V blízké budoucnosti budou podněcovat děsivou ekonomickou nestabilitu, aby odvrátili lidi od připojení k hnutí za volnou energii. žádné hlavní sdělovací prostředky zásadně nebudou věnovat pozornost tomuto aspektu a nikdy neřeknou, oč zde vlastně skutečně běží. Budou prostě jen předkládat zprávy o tom, že všude propukají války a občanské války, což povede k nasazení "mírových dozorčích sil ", které budou kontrolovat stále víc zemí.
Západní společnost je na sestupné spirále, směřující k sebevraždě v důsledku nahromadění efektů dlouhodobé hrabivosti a korupce. Tento trend ovšem nemůže zastavit touhu po všeobecné dostupnosti volné energie. Může ji jen posílit. Pokud budete mít zařízení na volnou energii, můžete být v lepší pozici při přečkávání politicko-sociálních a hospodářských změn, které jsou už na cestě. žádná národní vláda nepřečká tento proces.
Autor: Peter Lindemann, DSc
Vládnoucí třída nikdy žádnému vynálezci ani společnosti nedovolí vyrábět a prodávat stroje, produkující bezplatnou energii! Jedinou cestou, jak jeden z nich vůbec kdy získat, je dát ho dohromady sám (nebo s přítelem, který vám s tím pomůže).
Bankéři a vlády to nechtějí, ale už to nemohou zastavit. V blízké budoucnosti budou podněcovat děsivou ekonomickou nestabilitu, aby odvrátili lidi od připojení k hnutí za volnou energii. žádné hlavní sdělovací prostředky zásadně nebudou věnovat pozornost tomuto aspektu a nikdy neřeknou, oč zde vlastně skutečně běží. Budou prostě jen předkládat zprávy o tom, že všude propukají války a občanské války, což povede k nasazení "mírových dozorčích sil ", které budou kontrolovat stále víc zemí.
Západní společnost je na sestupné spirále, směřující k sebevraždě v důsledku nahromadění efektů dlouhodobé hrabivosti a korupce. Tento trend ovšem nemůže zastavit touhu po všeobecné dostupnosti volné energie. Může ji jen posílit. Pokud budete mít zařízení na volnou energii, můžete být v lepší pozici při přečkávání politicko-sociálních a hospodářských změn, které jsou už na cestě. žádná národní vláda nepřečká tento proces.
Autor: Peter Lindemann, DSc
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Uvaha č.2 Pro Gevo - anonym
A je po ptákách..........už se jednou stalo(Hirošima) podpis nyní:MyBusch(Nostradamus) - nikdo to nezastavil............pilot měl sakra dobrou mušku,úspěšnost zásahu 100%(a to byla prosím dodělaná Hitlerovská bomba-účel světí prostředky)........milý Gevo anonyme,byli tam i děti-něco tady pak nesedí........že by všechny děti a lidi v Hirošimě měli tak špatnou Karmu-jen lidská bezcitnost........nový druh náboženství.....divné....nic kloudného mně nenapadá........možná jen to,že se lidstvo zbláznilo definitivně.......
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.