Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

dodo13
Nový člen

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od dodo13 »

Děkuji všem za rady vyzkouším

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

;) Alfka to je ta dračí krev opravdu tak dobrá na vše co se tam o ní píše ? :ethink: Kdyby to zabíralo na to co tam píšou tak je to přesně na to co potřebuji. :jump: Dej vědět tvé názory se mě hodně zamlouvají dík za odpověd. Vokoun :bye:

alfka
Starší člen
Dal: 25 poděkování
Dostal: 231 poděkování

Příspěvek od alfka »

vokoun píše:;) Alfka to je ta dračí krev opravdu tak dobrá na vše co se tam o ní píše ? :ethink: Kdyby to zabíralo na to co tam píšou tak je to přesně na to co potřebuji. :jump: Dej vědět tvé názory se mě hodně zamlouvají dík za odpověd. Vokoun :bye:

Cau Vokoune :)

no já s něma mám jen ty nejlepsí zkusenosti, kamoska ted byla 14 dnu v Keni a tak jsem jí říkala, že bez nich ji tam nepustím :D
Dostala tam průjem, coz je tam u Evropanů naprosto běžný jev, místní tomu říkají Mombasa expres, dala kapky a vecer uz byla jak ryba, ostatní se dlouhé dny kroutili na WC. Jeden místní černoušek si tam rozpáral nohu až na kost, tam mu to tím celé potřela a prý se mu to nádherně zatáhlo až jí nad tím samotné zustaval rozum stát.
No tak zkus...

mej se, Alfka :)

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

alfka píše:
Crayon píše:Zdravím, mám takový ošemetný dotaz. Ve středu 30.1. jsem dobrala poslední Ivermectin s Albendazolem (dle návodu v knize Bláhové) a v ten den jsem navečer dostala nějakou pseudomenstruaci. Od té doby, což je asi 18 dní prostě krámuju nepřetržitě... . Žádné točení hlavy, psychika v pohodě :)

Ahojte,
to mohou být i zbytky breberek a poničené tkáně, antihelmetika prostě dělaj čistku.

Crayon
Stálý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Crayon »

S dračí krví mám taky dobré zkušenosti! Afty, opary, štípance a vnitřně proti plísni, potírání mandlí, desinfekce ran... Všestranné použití :) Akorát já kupuju teda levnější tady http://www.vegetalismus.cz/sangre-de-dr ... 7-124.html

Pro Gaia: Díky za reakci. Už to přestalo (prozatím), začla jsem pít kontryhel, tak uvidím. Mám i pocit, že se mi po antihelmetikách rozjela kvasinka...

Gaia
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gaia »

dodo13 píše:Ahoj všichni,nevím jestli jsem tady správně,ale potřeboval bych radu.Od nového roku mě bolí zuby 2-3ks chodím denně čistit kanálky a nic nejsou to paraziti?Zkuste mě někdo poradit co stím.Děkuji
Ahoj,
když beru antihelmetika-jakékoli, vždycky si si část nechám rozpustit na dásních - i třeba namleté lněné semínko /čerstvé/ s lněným olejem. Téměř vždy to něco udělá, co signalizuje, že se tam něco dobrého děje. Na zuby je také super mumio - nacpu ho přímo na bolavý zub.

Gaia
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gaia »

Crayon píše:Pro Gaia: Díky za reakci. Už to přestalo (prozatím), začla jsem pít kontryhel, tak uvidím. Mám i pocit, že se mi po antihelmetikách rozjela kvasinka...
Hmmm. octová vody, vnitřně i z vnějšku.

Piotr
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od Piotr »

Ahoj všem, trochu se přidám do diskuze, po letitých problémech jsem se přes svěřenkyni H.Bláhové nechal vyměřit a teď se postupně snažím likvidovat svůj seznam potvor. VMS beru zatím jen 1x denně po 6ti kapkách do toho aktuálně Ivermectin a Hetrazan a Joalisy a tak nějak zatím jedu celkem 4 týden. Bolesti které mě trápili jsou asi teď horší, navíc mě pekelně berou ledviny, kde jsem měl sajratů spoustu. Asi největším strašákem pro mě bude malarie a vlasovci, co jsem načetl, je problém je setřást a nevracet se. Co se ale chci zeptat, už pár dní mám extra kyselou chuť v ústech, které se nejde zbavit, přičemž žáha mě pálí jen někdy, máte někdo podobnou zkušenost? Co by na to mohlo pomoct ? Zkusit Betain ? Díky zkušeným za rady...

Niky
Starší člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 81 poděkování

Příspěvek od Niky »

Piotr, skus ten betain. Zaha pali pri nedostatku kyseliny a ked beries rozne chem. lieky, tak tie casto podrazdia az obmedzuju v cinnosti parietalne zaludocne bunky, co kyselinu vyrabaju.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:D Piotr přesně jak Niky píše. Já jsem se po nich z kraje cítil dost unavený ale to bylo asi tím že to zabírá i na jiné problémy :jump: :bye:

Piotr
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od Piotr »

Díky všem za rady, už mám objednáno od Swansonu. Ještě dodatečně - Jak s dávkováním ? Nějaké rady kolik a jak často ? Nebo jen při problémech ? Tableta je tuším cca 648mg

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Piotr píše:Díky všem za rady, už mám objednáno od Swansonu. Ještě dodatečně - Jak s dávkováním ? Nějaké rady kolik a jak často ? Nebo jen při problémech ? Tableta je tuším cca 648mg
Ty 648 mg jsou údajně dobré, sám je nepoužívám, jednou jsem je měl skladem... Jsou cítit jako krmení pro ryby, což je takové trochu podivné...
Dávkování - první dny před jídlem, po jídle a mezi jídly. Další dny (několik dní) můžeš vysadit jednu tabletu před jídlem nebo po jídle. Při tom bys si měl všímat, co to s Tebou dělá a na co Ti to pomáhá. Když se ta potíž objeví, vezmeš pak už jen nárazově na to tabletu nebo dvě ;)

Ostatním se omlouvám, mám toho docela dost a nestíhám sem přispívat, často příspěvky jen prolítnu a určitě mi uteče i něco zásadního...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

No co jsem tu tak zahlédl - tancování, solení...

To solení se zdá býti poměrně zásadní věc... Ale týká se to hlavně solení větším množstvím druhů solí... Kromě chloridu sodného i chlorid draselný, chlorid hořečnatý, chlorid (snad to píšu dobře) vápenatý a našli by se možná ještě další chloridy nebo jiné vhodné sloučeniny, např s fosforem (fosforečnan disodný) apod.
Běžně solíme chloridem sodným, ten je sice fajn, ale samotný zoufale nestačí. Udělal jsem si "minerální solící směs". Používají ji moji rodiče a chválí si ji (i přes to, že pořád solí málo, podobně jako Jarda ovčák :lol: sorry, musím to bonznout ;) ) Mým rodičům spadl tlak k normálu a cítí se i jinak poměrně dobře...

Když se nad tím zamyslíme... Jakou má moč chuť? Jistě že slanou... Mám takové podezření, že organizmus potřebuje odpovídající množství soli a tekutin na to, aby se mohl řádně vymočit (zároveň tím také detoxikovat). To mimochodem také znamená, že potřebujeme dostatečné množství soli na to, abysme nenabírali vodu (aby byla vyloučena se solí). Co ovšem dělá pivo (že nás tolik vymočuje) je mi docela záhadou... :lol:
To může být tedy odpověď na to, proč je někdo "zavodněný" nebo chcete-li - tlustý. Samozřejmě tam hraje roli více faktorů, ale zkuste se zamyslet, jak moc opravdu solíte... Solení je totiž relativní a každý si myslí, že solí akorát, nebo moc. Většinou zjistím, že ikdyž si stravu přisolí, prakticky to není poznat (nebo tedy já to nepoznám) :lol:

Doktoři nás pořád bombardují, že solení je nezdravé... A ejhle, pak zjistíme, že nám předepisují chlorid draselný v tabletkách za třicet korun (cena receptu). Za třicet korun bychom mohli mít několikanásobně více KCl do naší solničky, než si uvědomíte při slepém pojídaní "zázračných tabletek" (ála moje bábuš co nedá dopustit jen na ty "správné" doktory)...

Pozn. Pokud naše směs obsahuje chlorid hořečnatý, je velmi silně hydroskopický, tzn. nabírá vodu jako čert. Pokud budeme tuto směsku mít volně otevřenou, brzy se z ní stane taková tekutá pasta. Dalo by se to řešit tím, že budeme mít tuto směs buď stále uzavřenou a otevřete pouze pro použití, nebo rovnou v podobě roztoku...

Se solením také vyhrává Tepperweinova odkyselující směs. Když tato směs zreaguje s trávicí kyselinou, vzniknou právě takovéto soli, po kterých je poměrně velkému počtu čtenářů a přispěvatelů tohoto fóra tak dobře ;) No prostě málo solí (směsí solí) a pak si libují, jak jim ta "zásaditá směs báječně pomáhá" ;)

To byl důvod, proč jsem se rozhodl vytvořit tuto minerální solící směs - dosáhnout efektu stejného jako dělá Tepperwein a přitom nesnižovat množství trávicí kyseliny (při reakci ze zásaditými látkami z Tepperwinky)... Jde totiž o prvky, nikoliv o zásadité látky nebo dokonce o odkyselení zkrz to, že se něco tváří jako zásadité!

Ono je tedy velmi pravděpodobné, že dostatek či správná kombinace správných prvků (sodík, draslík, horčík, fosfor...) v organizmu podpoří odkyselení organizmu, ale také chloridy, ale zřejmě je potřeba mít dostatek klasické trávicí HCl-ky...

.....

Teď zkouším chlornan vápanetý (MMS2) namíchaný se síranem hořečnatým (Epsomská sůl) v tobolce vel. "0" 1:1 a zjišťuju, že je to docela fajn kombinace, ani se moc ten chlornan neozývá ;) a neberu k tomu ani Betain HCL (je fak, že ho delší dobu už moc nepotřebuju), který k chlornanu doporučuji... Je to takové decentní, pohodové a zdá se, účinné. Pokud chcete, vyzkoušejte. Tato kombinace by měla docela hezky pucovat játro, ale sleduju, že to docela fest zabírá i na slezině... ;) Takže kdo má, namíchejte a hurá do toho, opravdu doporučuji ;)

Epsomská sůl se většinou pije rozmíchaná ve vodě (hořká sůl, chuťově je to taková hodně vysušená Šaratice :lol:), jak je v tobolce, tak je to fakt hezká a příjemná pohodka, ikdyž je to mixnuté s chlornanem vápenatým... ;)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše: .... Když se nad tím zamyslíme... Jakou má moč chuť? Jistě že slanou... Mám takové podezření, že organizmus potřebuje odpovídající množství soli a tekutin na to, aby se mohl řádně vymočit (zároveň tím také detoxikovat). To mimochodem také znamená, že potřebujeme dostatečné množství soli na to, abysme nenabírali vodu (aby byla vyloučena se solí). ...
:D Votři si boty Palo, šlápl jsi do toho oběma. Tedy v tom co cituju, jinak docela fajn :) Sůj vodu v těle zadržuje. To zaprvé. Za druhé slanost moči pouze znamená, že je jí v těle moc, jinak by se jí tělo přes ledviny nezbavovalo, jako se zbavuje všech momentálních přebytků v krevní plasmě. Když nesolíš, slanost moči eventuelně mizí a na škodu to není. Pokud dost dlouho hladovíš, zmizí prakticky všechny chutě. To má vyzkoušeno mnoho lidí, včetně mne. Tady se můžeš pokochat. www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1521 Ono jde skutečně hlavně o vyváženost chloridů než o množství.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:slanost moči pouze znamená, že je jí v těle moc
Ok, tak jo, dík za upozornění. Šlo o úvahu ;)

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“