Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Aktuálně
mms blešák
Ahoj Kutile ,prosím můžeš mím napsat jaké mms používáš ,nebo od koho,já mám to z netu za 570 vtěch lahvičkách a nějak mií to nezabírá , tasi je to nějaká slabota ,děkuju za info
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Re: mms blešák
Ahojky, já první mmsko dostal od kamaráda, druhé 80% v prášku koupil ze Slovenska a pak koupil 25% od pala. Nevím jestli ještě má, ale v každém případě bych kupoval chloritan z blešáku. Osobně si myslím že tam je záruka kvality a až mi dojdou soukromé zásoby tak určitě dokoupím zde na fóru.paspulka píše:Ahoj Kutile ,prosím můžeš sím napsat jaké mms používáš ,nebo od koho, já mám to z netu za 570 vtěch lahvičkách a nějak mi to nezabírá, asi je to nějaká slabota, děkuju za info
Jak sem psal, jen mmsko nestačí, zařadil sem do jídelníčku více vlákniny a lněný olej. Změna životosprávy předčila očekávání.
Chce to enem vydržať
H.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Pozor na balenie!
V Slovenskej pošte asi vyrastajú nádejné futbalové reprezentantky:
http://tvnoviny.sk/spravy/regiony/popla ... rasok.html
... "biely prášok" z nadpisu sa nikde v texte nespomína, ide zrejme o prvé kroky k obmedzeniu zasielania chemikálií Slovenskou poštou.
http://forum.zoznam.sk/t/19/1916554/topky/
Mimochodom, "Páchateľovi hrozí jeden rok väzenia." A čo hrozí poštárkam za zdemolovanie zásielok? Mne sa vrátila jedna zásielka z dôvodu, že vraj tečie, Dobitá bola jak maďar pri Világoši.
http://tvnoviny.sk/spravy/regiony/popla ... rasok.html
... "biely prášok" z nadpisu sa nikde v texte nespomína, ide zrejme o prvé kroky k obmedzeniu zasielania chemikálií Slovenskou poštou.
http://forum.zoznam.sk/t/19/1916554/topky/
Mimochodom, "Páchateľovi hrozí jeden rok väzenia." A čo hrozí poštárkam za zdemolovanie zásielok? Mne sa vrátila jedna zásielka z dôvodu, že vraj tečie, Dobitá bola jak maďar pri Világoši.
Funkčnost blešáku
Zdravím,
nevíte, zda je blešák funkční? Před měsícem jsem objednával MMS, poslal peníze a nic :-(
Rival nereaguje na e-mail...
nevíte, zda je blešák funkční? Před měsícem jsem objednával MMS, poslal peníze a nic :-(
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
MMS 1 a 2 na prodej
Ahoj, mám na prodej mms kompletní sadu mms 1-2, včetně návodu a kapslí, po tátovi. Když to hodí nějakou stovku, dám ji mámě. Jezdím do Brna i Prahy, tak to bude z ručky do ručky. Je to nové. Myslím, že za to dal 1,200.
Jim68
Be happy!
Be happy!
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Funkčnost blešáku
Napiš mi tedy ještě jednou. Uveď prosím ID objednávky, datum a číslo účtu ze kterého to bylo uhrazeno. Zjistím, kde se stal problém...joe píše:Zdravím,
rival - živý člověk - suverén
Funguje blešák?
Ahoj,
příbuzná objednávala v blešáku asi před měsícem stříbro, peníze převedla, ale nic jí nedošlo, už i urgovala. Funguje ještě blešák? Díky, K.
příbuzná objednávala v blešáku asi před měsícem stříbro, peníze převedla, ale nic jí nedošlo, už i urgovala. Funguje ještě blešák? Díky, K.
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
Ahij Rival
asi máš nejaké ťažkosti. nechcem ti pridávať ďalšie problémy. Len jedna prosba. Prosím pozri sa na možnosť opätovného prihlásenie môjho nicku "sano".
Neviem sa dostať ku svojej pošte, kde mám uložené potrebné informácie.
ďakujem Rival
sano, alias sanov
Neviem sa dostať ku svojej pošte, kde mám uložené potrebné informácie.
ďakujem Rival
sano, alias sanov
Nemôžeme robiť veľké veci. Môžeme robiť iba malé veci s veľkou láskou. Matka Tereza
Re: KDE KOUPIT NEJLEVNĚJI MMS
Já jsem si MMS objednal tady na blešáku, peníze jsem jim poslal asi před čtyřmi měsící a nic nepřišlo, komunikace téměř žádná (resp. samé výmluvy). Takže určitě neobjednávat. Provozovatele zdejšího obchodu považuji za podvodníky. Pokud máte někdo podobné zkušenosti, napište, ať můžem společně koordinovat způsob vymáhání pohledávek.
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuálně
před 13 dny jsem si objednávala MMS, bude mi to doručeno? člověk si zboží objednává, protože ho potřebuje, ne aby xxxx dlouhou dobu čekal
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuálně
Zdravím, zásilku má již ve své moci Česká pošta. Potvrďte mi prosím její doručení....
rival - živý člověk - suverén