Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Havel a skutocna historia, slobodomurar...

Společenské dění u nás i ve světě.
MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: Havel a skutocna historia, slobodomurar...

Příspěvek od MIRKO »

Tohle ovšem v ,,seriozním tisku´,, nikdy nebude.Novinářská sebranka pracuje totiž na zakázku našich mocipánů a ti zase na zakázku vyšších zájmů...atd.Nakonec vše skončí až někde nahoře
u Rockefelerů a Rotschildů...A to jsou ti praví páni světa.Všichni nohsledi samozřejmě na své spolupráci jistě nejsou tratní.Bohužel toto se děje kam se člověk podívá...a to i v rádoby demokratičtějších zemích, než je ta naše...i když,kde je vlastně demokracie?Jsme již téměř jen jejich otroci, i když se zdáním občanských práv.Bůh s námi.M.

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

jarda ovčák píše: A sionisty spojovat se svobodnými zednáři mi připadá veselé.Spíše se nějakej židomilský spolek zastřešil názvem, který nebyl ve své době natolik treife, jako klub talmudu, nebo spolek davidovy hvězdy.
No Jardo :shock: to snad nemyslíš vážně. Spolek Svobodných Zednářů existoval už za Davida v tehdeší Judei a má své kořeny nikde jinde než právě v židovské politické hierarchii. Jeho účelem bylo vždy šířit politiku židovské elity se vším co k tomu patří eventuelně včetně nepřímého řízení ekono-politiky ve světě, samozřejmě za velké politicko-ekonomické výhody i jeho řadových členů. Dnes by se tato činnost dala považovat za práci špionážní sítě, včetně zodpovědnosti za shromažďování informací a šíření desinformací, tedy za rozvědku. Historicky měli členové tohoto spoleku vždy právo volného mezinárodního pohybu a to i v dobách, kdy bylo toto právo exlusivní jenom jim, pod rouškou profesionálnosti ve stavebnictví, kterou si bratrstvo svobodných zednářů (historicky, dnes to tak už není) udržovalo jako nadnárodní (či mezinárodní) cech. Do toho patřilo nejenom stavebnictví kamenné, ale i dřevěné a s omezením některá další řemesla společná stavebnictví.

Snad největším "stavebním" projektem Svobodných Zednářů jako cechu bylo vykácení veškerého dřeva (cedrů) v dnešním Libanonu pod rouškou a záštitou stavby Šalamounova Chrámu v Jeruzalému. Ačkoliv tento chrám byl eventuelně během více než desítky let jakž takž dostavěn, většina libanonského dřeva byla dodávána Phoeničanům na stavbu jejich mořských obchodních flotil (Cituji: "Deset tisíc mužů kácelo deset let ...."), protože židovský Král David doufal, že Phoeničani, držitelé dávných znalostí a hlavně aristokratických krevních linií pocházejících z daleko staršího severského kultu Venuše mu za odměnu udělí aristokratický titul a uznání. V podstatě doufal, že si ho za libanonské dřevo koupí, k čemuž nikdy nedošlo. Tyto aristokratické tradice a hlavně dávné znalosti a dokumentaci si podrželo několik rodů bývalé Phoenicie, které se eventuelně odlifrovaly do Evropy a ze kterých později vzešel řád Templářů. Ti pak neměli ani problém v raném středověku najít a "vyloupit" Jeruzalémský poklad, na který si činili nárok a který jim dopomohl si ekonomicko-politicky vydobýt velice exklusivní postavení jak v rámci křesťanské víry tak v rámci politické organizace tehdejší Evropy. Tento vliv byl později Katolickými a definitivně sionistickými Jezuity krvavě potlačen a řád Templářů se musel ukrýt do podzemí, kde se nadále činí.

Asi tak Jardo. Tvrdit, že spolek Svobodných Zednářů nemá s židovstvím moc společného je velmi mírně řečeno nepřesné. Pokud by se někdo zajímal více, mohu doporučit knihu "Hiramův Klíč"

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

Příspěvek od jarda ovčák »

No,tuhle historii opravdu neznám, ale současný sionismus kope v jiných klubech za jiné barvy, to mi věř. Za těch x století se hodně změnilo, Hiramův klíč jsem nečetl,určitě to udělám,ale ti templáři se podíleli na vzniku soudobého zednářského hnutí.Mnohé templářské fragmenty filozofií stále nacházejí příznivce.
V mnoha současných ložích kvete antisemitismus jako jarní tráva, štěpení a fragmentace zednářského hnutí louhodobý proces a tak i rivalita táhne světem.Siosté však mezi gojímy nepáchnou, protože je mezi ortodoxními více důvěry a bezpečí.
Není v tom žádná hlubší filozofie, pouze obecný pragmatizmus.
Nevěděl jsem o původu zednářství před středověkem, ale líbí se mi to. Tedy jak křestanství
tak i zednářství bylo spojeno s židy.Máto svůj půvab.....takovej syrovej půvab

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

jarda ovčák píše:No,tuhle historii opravdu neznám, ale současný sionismus kope v jiných klubech za jiné barvy, to mi věř.
Ty obyčejné lože zajisté už s originálem nemají moc společného. Ony už totiž ztratily své použití pro potomky zakladatelů řádu. Co se týče Templářů, je jimi prošpikována samozřejmě kdejaká organizace. Své barvy hájí, stejně jako sionisté, v podstatě stejnými metodami. Jaké ty barvy jsou ale nevím. Můj dojem, a je to jenom dojem, je, že se přiklánějí na stranu benevolentního diktátorství, což je zase jenom mocenská záležitost, ale z těch všech možností vhodných pro jakési politicko-ekonomické a více méně centrální řízení světa asi nejpřijatelnější.

Jinak ta kniha Hiram's Key" možná nebyla v češtině nikdy publikována. Její velmi silnou stránkou je, že se autorům podařilo velice přesvědčivě upíchnout chronologii na "Kristovu Kometu", tedy hvězdu, která zazářila i do narození této postavy. Velice pečlivým studiem starých textů dospěli k závěru, že tato "Hvězda Východu" s jejím velice nepravidelným "oběhem" a výskytem, je jev, za který je zodpovědná konjunkce Mercury a Venuše. To ji dalo velice specifický krátkodobě nepravidelný kalendář, který svou nepravidelností a relativní vzácností dává podstatně jistější dlouhodobou chronologii, než pravidelné a časté úkazy. Tento kalendář dále dokládají analýzou grafického a celkem jednoduchého systému záznamu geografické výšky pozorování tohoto úkazu v historických odkazech, které samy o sobě svědčí o znalostech dávných věků, přetrvávajíci tisíciletí. Ta jejich historie jde do předpotopních časů, i když je velice sporadická. Je to žrádlo číst a někdo mi tu knihu šlohl :bhead: Není boha, abych kdy ještě nějakou dobrou knihu někomu kdy půjčil. Jak říká matinka: "Čeho se chceš zbavit, to puč" :evil:

Ahoj, Slávek.

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

Příspěvek od jarda ovčák »

Já vždy bránil ty podivné uskupení, zednáři, křesťannské spolky, židovské komitéty a muslimská bratrstva. Mají svoje ideály, Mají svoje myšlenky a vize.......
Jezdí ke mně i slušně moudrý žid, i fajn muslim. Postupem času všek v těch všech niancích chování spatřuju nenávist k těm ostatním či bezvěrcům a odpor k toleranci.Nevím, jestli se za poslední rok něco změnilo, já, nebo oni........
Možná mé vnímání.Možná už se lidi univerzálně začali chovat jako dobytek.
Rozhodně když otevřu oči, vidím jen touhu po moci a ekonomickém profitu.

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

jarda ovčák píše:Já vždy bránil ty podivné uskupení, zednáři, křesťannské spolky, židovské komitéty a muslimská bratrstva. Mají svoje ideály, Rozhodně když otevřu oči, vidím jen touhu po moci a ekonomickém profitu.
Od Zednářů po Jehovisty nic jiného než ekonomické zájmové kroužky pod nějakou ideologií, která se tváři jako něco jiného. Jedinnou vyjímkou je MLM, kteréžto spolky nic nepředstírají. Jakpak že to bylo s tím ukřižovaným, co vyháněl kupčíky ze synagogy? Všechno je to o tom jak si tvořit byznys známosti a exklusivní ekonomické domény.

Ahoj, Slávek.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“