Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Voda Světla - jak ji vyrobit?

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Hmm...
Stálý člen

Re: ...

Příspěvek od Hmm... »

la píše:...

chybí přiblížení jak to vypadá a jak jsou v tom materiálu uloženy přírodní fullereny...
La nemaj boja , nechýba . Stačí naozaj len chcieť... . http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 2&start=45

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

jsem pro.

Příspěvek od jarda ovčák »

No, to se koupí karton vodky nějaké standartní kvality a zapříhle vozejk a tradá do karelie. Už jsem točil horší štreky.
Borci nám za vodku nasypou vozejk šungitu, nacpem ho i do auta, kapes i rezervy a hurá domů. Koukal jsem do mapy a šlo by to. Letos ne, mám toho moc, ale příští rok budu shánět mitfáru s ruským přízvukem.

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: ...

Příspěvek od la »

Hmm... píše:
la píše:...

chybí přiblížení jak to vypadá a jak jsou v tom materiálu uloženy přírodní fullereny...
La nemaj boja , nechýba . Stačí naozaj len chcieť... . http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 2&start=45
To bylo přesně. :D :jump: :good:

pro Jardu Ovčáka

Múj názor na věc je takový ,že pokud se vyčistí (když už to nejde jinak) mísa čistým jemným křemičitým pískem (kurňa žádný otryskání ,to by se to tam zamlátilo ten binec) pěkně ručičkama. :D Nechá přirozeně zoxidovat(zas ta patina nemusí být až tak tlustá).Zahraje se z vodou na tibeťana (myslím že oranžovej oblek být nemusí).Pak se přeleje ta voda šungitem podle návodu. Tak ta mašina za 18000 doláčů na to nemá.(když se to provede na slunku tak už vůbec) :D
Pokud by se odstranila těžká voda , chemie a smázla paměť vody, před použitím, mražením ,moh bys tu bejt na věčný časy.Možná ale,že by to bylo moc silný,a probudit se jako kojenec mě zas tak moc neláká,aji tady asi platí všeho s mírou. :D
:good:

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

laikovi docvaklo...

Příspěvek od laik »

Zdravím
Takže.... vortex ,flowform ,schauberger...vlastně jedno jsou.....
áááhááá....
a já vymejšlím už vymyšlené.......
každopádně ten flowform mě uplně nadchl.....
a jelikož mám blízko k betonu a rád se v něm paplám ,vím co budu ve volných chvílích dělat.....
a hned v pondělí se pokusím uhníst a uplácat jeden malinkej flow...v keramice......

ps:poradí (přes sz) prosím někdo laikovi ,kde si obědnat laminovací soupravu ?...na výrobu ruzných forem...
dík moc

ps: chápu dobře, po tom co sem prohledal net ,že ten flowform a pod. může sloužit i jako čistící zařízení ? (jezírko,bazen..)
:bye:

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
la
Zasloužilý člen

Re: laikovi docvaklo...

Příspěvek od la »

laik píše: každopádně ten flowform mě uplně nadchl.....
a jelikož mám blízko k betonu a rád se v něm paplám ,vím co budu ve volných chvílích dělat.....
a hned v pondělí se pokusím uhníst a uplácat jeden malinkej flow...v keramice......

ps: chápu dobře, po tom co sem prohledal net ,že ten flowform a pod. může sloužit i jako čistící zařízení ? (jezírko,bazen..)
Dobrý je myslím nezapomenout na http://coriolisova-sila.navajo.cz/
hned se ví na kterou stranu se to má točit.
Kdysi dávno jsem spáchal s betonu velkou žábu na ostro ,aby se to nerozplacatělo vlastní vahou,tak sem vylaboroval strašlivou směs beton ,duvilax ,sádra a docela to bylo odolný a hlavně šlo to doladit. :D
PS:aspoň deset lidí mi nadalo kvůli tý sádře, ale vydrželo to vodu i mráz :D

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Příspěvek od sano »

Podľa mojich nie celkom dotiahnutých skúseností, ak sa flowform dá na výtok z koreňovej čističky, tak sa stratí zbytkový zápach vody. Ak sa už
takto vyčistená voda vráti späť do čističky, na prítok, tak táto čistí o poznanie lepšie. Rastlinky v čističke lepšie prospievajú a voda je čírejšia a rôzne zákaly
skôr sedimentujú. Koncentrácia čistiacich baktérií je vyššia. Tieto vytvárajú prirodzene veľké zhluky. Ak voda prešla flowformou, tak je čistiaci kal jemnejší,
hustejší a výsledný produkt, voda, je čírejšia a čistejšia. Dobre sa v nej darí aj rybičkám.
Ak takouto vodou z čističky polievam rastlinky, tak dostávam lepšiu úrodu, ako pri polievaní vodou bez flowformu.
Ešte jeden efekt som spozoroval. V blízkosti flowformu si lepšie oddýchnete. Šíri kolo seba atmosféru, akoby ste boli na brehu horského potoka.Dobre sa pri nej medituje. Kamarát jógin, neváha prejsť skoro 50 km, aby si pri nej zameditoval.

Toto je zjednodušená, fungujúca flowform.
Ide o drevené koryto, šírka 10 cm, výška stien 10 cm, prepážky sú umiestnené striedavo. Dĺžka prepážky 6-7 cm, podľa prietoku. Musí to vytvárať raz pravotočívý, raz ľavotočivý vír. Počet vírov- sedem, alebo násobok siedmych. Materiál- akýkoľvek prírodný -betón, pieskovec, drevo. Nie umelá hmota, nie železo. Železo umelá hmota ničí vlastnosti upravenej vody.
prepáčte za nedokonalý obrázok. Zodpovedá mojim chabým počítačovým vedomostiam. Prepážky majú byť samozrejme celistvé a majú začínať pri okraji dreveného koryta. Jednoduché, dobre účinné.
Umelci môžu zhotoviť aj náročnejšie kreácie, viď videá. Ale pre záhradné použite aj toto stačí. Takisto to vyrába ja liečivú vodu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

aragonit
Stálý člen

..

Příspěvek od aragonit »

A CO VODA A PAPÍRKY..?:)
NA SERVERU VODA SVĚTLA JE PŘEDNÁŠKA KDE JE ZMINOVÁM VĚDEC, CO ZMRAZIL VODU NA KTRÉ BYL NĚJAKÝ ČAS POZITIVNÍ NÁPIS A PAK NEGATIVNÍ NÁPIS, TVRDÍ ŽE VODA S POZITIVNÍM NÁPISEM VYTVOŘILA ÚPLNĚ JINOU KRYSTALICKOU STRUKTURU(LEPŠÍ)TAKŽE SI ŘÍKÁM KDYBY TO FUNGOVALO PROČ NE..?:)
NEMÁ S TÍM NĚKDO MEŘITELNOU ZKUŠENOST?:)

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

sano píše:.. Prepážky majú byť samozrejme celistvé a majú začínať pri okraji dreveného koryta. ..
Výborné jsou stejným způsobem, tedy střídavě k oběma okrajům, umisťované říční valouny - podélnou vzdáleností mezi nimi se dá účinek snadno "ladit". Ta podélná vzdálenost se může zkracovat, prodlužovat i měnit - myslím tím její "rytmus".
Pro exaktní posouzení účinnosti je možné měřit teplotu vody na vstupu a výstupu - čím více se voda ochlazuje, tím je revitalizace vody dokonalejší.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
laik
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

laikuv polotovar.....

Příspěvek od laik »

Zdravím
něco jsem si pokusně vytvořil.....

aragonit
Stálý člen

..:)

Příspěvek od aragonit »

ZJÍMAVÉ..!
CO TO JE..?:)

la
Zasloužilý člen

Re: laikuv polotovar.....

Příspěvek od la »

laik píše:Zdravím
něco jsem si pokusně vytvořil.....
Super dílko :good: :smoke:

[youtube][/youtube]

laik
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

něcojako flowform..

Příspěvek od laik »

Zdravím
Tak jsem se pokusil zkušebně něco malýho uplácat z hlíny....netušil jsem že to bude taková práce...ale chce to ještě doladit....
koupím čerpadýlko a otestuju a dám vědět....
ale jako pokus ,než se dám do betonovýho dílka to stačí....vidím že vytvořit něco pořádnýho ,dá trochu práce a taky přemejšlení ,nad tou "správnou" konstrukcí....

ale život je dlouhej a co nestihnu ted a tady stihnu jindy a jinde. :D :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

jarda ovčák
Zasloužilý člen

neplácat...

Rozhodně neplácat... Na to musíš být kumštýř a zrovínka tu fantazii lapnout pod krkem... My to děláme jináč...To se vezme dívčí ručka, a ... no moje ne, páč mám ruku jak nohu.. A ta dívčí ručka se zaleje do sádry.Vznikne nějaká forma, do kterej po nastříkání silikoolejem vytlačíš tubu a něco silikonovýho tmelu na... třeba akvárka. Vznikne ti gumová ruka. Teda dlaň... tak zkroucená, jako když se snažíš co nejvíc vody udržet v dlani. Takže, tu silikonovou dlaň různě vyzpravíš k dokonalosti, vytmelíš bublinky tímtéž silikonem a pohraješ si s tím co nejlépe... vzniknuvši originál použiješ na výrobu sádrových forem ve tvaru kostky s nalejvací dírou fí 15 a větší s nějakou rozumnou dělící rovinou.
Takže vznikne forma ze sádry zalitím toho silikonovýho pozitivu. Sádra to musí bejt.
Máme tedy několik forem na ty dlaně... do těchto lijeme licí keramickou hmotu, tedy tu, určenou na odlívání. Já kupoval tekutou ale prodávají i suchou na rozmíchání...
Tato licí hmota se nalije do sádrové formy.Nalije se to plný a za nějaký konkrétní čas se propíchne nalívací otvor a zase se zbytek vyleje na recyklaci.Na sádrové formě nastříkané nemastným separátorem ulpí vrstva licí hmoty a ta sádra z hmoty odčerpá vlhkost, tedy se stane netekutá.Čím déle necháte ve formě, tím silnější se vytvoří stěna. Licí hmota kupovaná tekutá má tu výhodu, že i po naředění nesedimentuje tak, jako ta suchá...mě stačila síla stěny tak 3 až 5mm. Druhý den jsem formy otevřel a voalá... dutá dívčí dlaň spatřila světlo světa. Jasně že může být použitej plnej matroš, ale je to 7x težší i dražší na matrjál i energii při pálení....Stačí nechat uschnout... tak den na radiátoru, pak upéct v troubě na 150 stupňů, aby tam nebyla žádná vlhkost a natřít nějakou neortodoxní glazurou. Já volil brčálově zelenou. Nu a pak láskyplně narovnat naglazovaný ručky do půjčené plynové pícky a píct při ccca 950 stupních 4 hodinky..... na tu teplotu bacha, aby seděly teploty glazury a pálení, normálně se to pálí nadvakrát, ale my mazáci...co víme prdlajs... Jo, zapoměl jsem říct, že jsem po usušení nalejvací otvor zkalibroval patnáctkou vrtákem. Ta díra byla tam, co je kost na zápěstí.Do té zkalibrované dirky jsem po vypálení vtmelil kulatinu s vnějsím M 8 závitem kterým jsem ty dlaně naštouboval do tyče s šroubovitě navařenejma matkama. Bylo tedy dvacet pět dlaní, který jedna do druhé pouštěly vodu.Končilo to jezÍrkem s palmičkou a pískem, v kterým bylo zahrabaný čerpadýlko.Začínalo nahoře karafou, z který tekla voda do první dlaně... Tyč byla nadívaná hadičkou na dopravu vody. Nejsem kumštýř, hňácat neumím, ale mám kámoše keramika, kterej mi tohle vysvětlil, když mi dělal reprobedny z kameniny. 8)

jarda ovčák
Zasloužilý člen

ježíš..

laiku, to máš krásný, pak že neumíš hňácat.....ty umíš, enem o tém nevíš....

laik
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

fontánky atd...

Příspěvek od laik »

Zdravím
tééda jardo ,to kókám ,co ty vše nezvládáš.... :eclap:
ale dík za uznání...bylo by to upácáno líp ,ale během hodiny to vymyslet a udělat....není jen tak

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“