Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ultrazvuková mlha - oponentura

Vodík, plasma, orgon... a spalovací motory.
Odpovědět
Karban

Re: Pro ty co umí číst :)

Příspěvek od Karban »

aNONym píše: (a dokonce i těm sedlákům v ostatních státech, nejen ve Francii - např.: en France, Belgique, Canada, Tunisie, Egypte... a nejen tam ;) )
.
To je zajímavý.
Z Francie do Kanady či Egypta mnohem dál, než do ČR.

A že to tady sedláci nemaj, a že jich znám dost po všech koutech země....

8)

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:A že to tady sedláci nemaj, a že jich znám dost po všech koutech země.... 8)
Já se ani nedivím. Vrána k vráně sedá. :lol: :lol: :lol: .... :P

Karban

Příspěvek od Karban »

aNONym píše:
Karban píše:A že to tady sedláci nemaj, a že jich znám dost po všech koutech země.... 8)
Já se ani nedivím. Vrána k vráně sedá. :lol: :lol: :lol: .... :P
To přísloví ti tam nějak nesedlo.

Skutečnost je taková, že tenhle "vynález" je jen fantazie, z které se trochu stala legenda a ta se šíří - jinak by tam tam nebyly jen ty roky 2004-2006, kdy to někdo vyblábolil do světa.

Pokud by skutečně šlo o užitečné zařízení, nelze pochybovat, že se rozšíří - což se nestalo, není v ČR sedláka-majitele....

Takže klídek, pohádkáři....

8)

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

P 111

Příspěvek od 1220 »

Tady měl fotky a jezdil s traktorem a měl to tam, ale protože asi věděl že jsou holt mimozemšťané, kterým to vadí, všechno smazal.
Udělal dobře, nebo ne ?
Já myslím, že jo.
K.
Pokud to Karban fakt chce vidět, vydražte mu zálohu fora, mno za kolik ?
Pokud možno za hodně.Rivale budeš mít na několika letý provoz :epray: :lol:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: P111

Příspěvek od poota »

Karle, je Ti snad jasné, že pochybovače něčím takovým nepřesvědčíš. Když do toho, dejme tomu, budeš lít vodu, tak první argument bude ten, že to není voda, ale líh. A pokud by to byla voda, tak určitě teče někam jinam, protože to přece musí být nějaký podraz. Takže na obrázky, a to ani ty hýbací, nikomu přece nenaletí. On si totiž Karban stále ještě naivně myslí, že ausgerechnet jemu bude někdo něco ukazovat naživo. Tůdle! Mnozí z nás sice v mládí spadli na hlavičku, ale z takové výšky to zase nebylo - poota

1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

To ale není pochybovačství

Příspěvek od 1220 »

Co by to mohlo být.
Odpovídá si každý sám. :roll: Co si o tom kdo myslí někde na chatu, nebo v chatě, ............... :esilenced:
:bye:
k.

1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

ble ble

Příspěvek od 1220 »

Tečka za tím, vzhůru do díla, je krásné ráno.

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:
aNONym píše:
Já se ani nedivím. Když platí že: Nevěřící vrána k nevěřící vráně sedá. :lol: :lol: :lol: .... :P
Pokud by skutečně šlo o užitečné zařízení, nelze pochybovat, že se rozšíří - což se nestalo, není v ČR sedláka-majitele....

Takže klídek, pohádkáři.... 8)
Kúúúrňa. No. že mne to nenapadlo dřív!!! Andersen - to by byl ale hezkej nick. :lol: :lol: :lol: ......... ;) Non
.

Karban

Re: P 111

Příspěvek od Karban »

Karel m píše:Tady měl fotky a jezdil s traktorem a měl to tam, ale protože asi věděl že jsou holt mimozemšťané, kterým to vadí, všechno smazal.
Udělal dobře, nebo ne ?
Já myslím, že jo.
K.
Pokud to Karban fakt chce vidět, vydražte mu zálohu fora, mno za kolik ?
Pokud možno za hodně.Rivale budeš mít na několika letý provoz :epray: :lol:
Smazal to proto, že to byla blamáž a kdosi po něm chtěl doložit svá tvrzení - stejné schéma chování, jako ten kecka z Plzně a jeho úspora paliva až 65%, co se umí leda vykrucovat.
Pokud by to byl ochoten předvést, a nekroutil se jak had, neřeknu ani slovo.

Jestliže budu mít jakýsi takový agregát, někdo neuvěří,, tak mu ho předvedu a zavřu mu klapačku.

Ale pokud je někdo jen krmič, musí počítat s odezvou.

8)

Karban

Re: P111

Příspěvek od Karban »

poota píše:Karle, je Ti snad jasné, že pochybovače něčím takovým nepřesvědčíš. Když do toho, dejme tomu, budeš lít vodu, tak první argument bude ten, že to není voda, ale líh. A pokud by to byla voda, tak určitě teče někam jinam, protože to přece musí být nějaký podraz. Takže na obrázky, a to ani ty hýbací, nikomu přece nenaletí. On si totiž Karban stále ještě naivně myslí, že ausgerechnet jemu bude někdo něco ukazovat naživo. Tůdle! Mnozí z nás sice v mládí spadli na hlavičku, ale z takové výšky to zase nebylo - poota
Jasně, že jako první věc mi bude zajímat, co tam leje a nesežeru mu, že to je voda - už třeba proto, že mi zajímá skutečná technika a já chci znát reál, nespokojím se s bláboly a planými tvrzeními.

Samozřejmě, že mi také bude zajímat, kam která trubka vede, co je na vstupu a co na výstupu každého zařízení.
Jsem technik, ne fantasmagor a tupý snílek - realita pro mně argumentem, nikoli bláboly.

Obrázků a videí si může každý udělat, kolik chce - nemusí nutně odpovídat skutečnosti.
Zřejmě je dost takových, co kdejaký obrázek baští a při jejich mdlém úsudku pak berou jako hotovou věc kdejakou fikci....

:lol:

1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

fikce

Příspěvek od 1220 »

může převažovat, to může hoaxů je dost, to je jeden pohled.
druhý pohled říká, to nejsou běžné věci , že patří mezi vyhrazená zařízení,
a že při jejich předčasném rozšíření může nastat nezvladatelný stav na světě.
cesta středu je ale prostá : zkusím a co je dobré podržím např dráťák je jednodušší než geet. Já jsem začal šetřit tím, je tady takových celá řada.
fakt je ale ten , že na stříbrném podnosu se neznámým lidem těžko kdy bude něco hodnotnýho dávat.
K.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: fikce

Příspěvek od Akord »

Karel m píše:fakt je ale ten , že na stříbrném podnosu se neznámým lidem těžko kdy bude něco hodnotnýho dávat.
Mne se vidí, že na stríbrném podnosu muže být všechno možné. Hodnotný človek si pak obvykle vybere hodnotnou vec.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Karban píše:Smazal to proto, že to byla blamáž...
V jendom z pořadů Detektor (který Syfilitici zakázali) vyznělo zhruba toto:

D: "Automobilko, jak je to s auty na vodu?"
A: "Máme v šuflíku návody a všechno co je kto mu potřeba."
D: "A proč je nevyrábíte?"
A: "Protože nám je nedovolí vyrábět".
D: "Kdo vám je nedovolí vyrábět?"
A: "Ti, co vedou ropný průmysl."
D: "Opravdu?"
A: "Samozřejmě! Vždyť by byli úplně zbyteční! Kdybys věděl, co oni všechno můžou... Udělají cokoliv, jen aby ropa tekla proudem! Lidský život pro ně nic neznamená... Když mají miliardy, můžou si dělat co je napadne. Chraň bůh aby o ně přišly... Ve výsledku snad ani nepotřebují právníky. Ještě než k něčemu dojde, postarají se, aby neměli problémy..."

No... co dodat... Zatím jsme se - jak to vypadá - ke stroji pouze na vodu nedostali... Možná ano... ale ti už pomazali své příspěvky... Proč asi...

Zřejmě jim buď:
- někdo vyhrožoval
- nebo je někdo zaplatil (že i několik jejich následujících generací nebudou mít nouzi o peníze)

Ve své podstatě je lepší druhá varianta... A my? My se budeme zase plácat každý na tom svém a handrkovat se...

Takže auta na vodu mít nikdy sériově vyráběné nebudeme... Lidé zde na fóru o tom musí mlčet... Jakmile se někdo ozve, že mu to funguje, do pár hodin maže své příspěvky... A ne jen ty, které říkají, že něco má... Ale úplně všechny...

Jediné, co je zde dovolené je směřovat druhé ke správnému cíli... A ti, co smazali své příspěvky... ti dostali hodně na zadek... už jsem zřejmě nikdy nepřijdou... A ti, co o tom ví, tak si dávají sakra bacha, aby se jim něco podobného nestalo...

Proto lidé své příspěvky mažou... A pokud náhodou je nemohou smazat, prohlásí vše za blamáž atd.

Nejhorší na tom je, že ti lidé mají zkažený celý zbytek života (ti z první varianty). Protože způsob, jakým jim jim někdo vyhrožuje je tak exceletně udělán, že dotyčný je doslova tou věcí zmrazen a opravdu by byl radši, kdyby něco takového nikdy neudělal...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Karban

Příspěvek od Karban »

Palo píše:
Karban píše:Smazal to proto, že to byla blamáž...
V jendom z pořadů Detektor (který Syfilitici zakázali) vyznělo zhruba toto:

D: "Automobilko, jak je to s auty na vodu?"
A: "Máme v šuflíku návody a všechno co je kto mu potřeba."
D: "A proč je nevyrábíte?"
A: "Protože nám je nedovolí vyrábět".
D: "Kdo vám je nedovolí vyrábět?"
A: "Ti, co vedou ropný průmysl."
D: "Opravdu?"
A: "Samozřejmě! Vždyť by byli úplně zbyteční! Kdybys věděl, co oni všechno můžou... Udělají cokoliv, jen aby ropa tekla proudem! Lidský život pro ně nic neznamená... Když mají miliardy, můžou si dělat co je napadne. Chraň bůh aby o ně přišly... Ve výsledku snad ani nepotřebují právníky. Ještě než k něčemu dojde, postarají se, aby neměli problémy..."

No... co dodat... Zatím jsme se - jak to vypadá - ke stroji pouze na vodu nedostali... Možná ano... ale ti už pomazali své příspěvky... Proč asi...

Zřejmě jim buď:
- někdo vyhrožoval
- nebo je někdo zaplatil (že i několik jejich následujících generací nebudou mít nouzi o peníze)

Ve své podstatě je lepší druhá varianta... A my? My se budeme zase plácat každý na tom svém a handrkovat se...

Takže auta na vodu mít nikdy sériově vyráběné nebudeme... Lidé zde na fóru o tom musí mlčet... Jakmile se někdo ozve, že mu to funguje, do pár hodin maže své příspěvky... A ne jen ty, které říkají, že něco má... Ale úplně všechny...

Jediné, co je zde dovolené je směřovat druhé ke správnému cíli... A ti, co smazali své příspěvky... ti dostali hodně na zadek... už jsem zřejmě nikdy nepřijdou... A ti, co o tom ví, tak si dávají sakra bacha, aby se jim něco podobného nestalo...

Proto lidé své příspěvky mažou... A pokud náhodou je nemohou smazat, prohlásí vše za blamáž atd.

Nejhorší na tom je, že ti lidé mají zkažený celý zbytek života (ti z první varianty). Protože způsob, jakým jim jim někdo vyhrožuje je tak exceletně udělán, že dotyčný je doslova tou věcí zmrazen a opravdu by byl radši, kdyby něco takového nikdy neudělal...
Trochu studuju "vzory" lidí - kdo je co zač.
Tahle pohádka o ropoagentech, co někoho vydusili tak, že smazal své příspěvky, je dosti obvyklá pro určitou skupinu.

Příspěvky smazal ten, kdo se příliš vytahoval a svá tvrzení neměl čím doložit - podobně jako kecka z Plzně.
---
K tzv. "autu na vodu":
Samozřejmě jde o blábol - na samotnou vodu (tj. na spálený vodík, který dále nehoří) nic jezdit nebude.
Pokud někdo namítne, že vodu lze elektrolyticky opět rozložit, ať si tedy ověří, kolik energie třeba ke zpětnému rozkladu (zajisté by se pak vyplatilo spíše hnát vozidlo tou energií, určenou pro rozklad).

8)

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Karban píše:Příspěvky smazal ten, kdo se příliš vytahoval a svá tvrzení neměl čím doložit
Klidně si to mysli. Je mi to jedno.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „Auto na alternativní pohon“