Zdravím Pepe.pepe píše:Páni , Cosby , ,,Jana" , aNONým právom koho sa tu ,,hrate na spravodlivých" a rozhodujete o osude človeka ? Každý z nás si je strojcom svojho šťastia . Majte na pamäti , že v ludskóm svete ,,Pravde" nie sme si s nikým rovný , bo každý z nás má len tú svoju . http://www.youtube.com/wath?v=J4YLsDc73MI . Pepe
Prosím neber to ako napadnutie alebo urážku.
Nechápem, prečo sa zastávaš Karbana. Tu nejde o žiadnu spravodlivosť, ale o to, že toto fórum chce pokojne pracovať ďalej a bez neproduktívneho narušovania. A to v každej spoločnosti, či komunite funguje tak, že prvky narušujúce harmóniu sa snažia zmeniť (v štátnom zriadení je to nápravnovýchovný ústav, v komunite je to dohováranie) a ak to nejde zmeniť, tak sa pristúpi k odstráneniu narušiteľa.
V tomto fóre (komunite) je to zatiaľ snaha zmeniť správanie narušiteľa daných pravidiel. Bolo jasne požadované , aby zmenil svoje správanie hlavne smerom ku slušnosti.
Ďalším pokusom o jeho nápravu je diskutovaný Ban.
A v demokracii sa jedinec musí prispôsobiť celku a nie naopak.
Takže ďalší krok tohto fóra bude závisieť od osobnej voľby Karbana. To že sa Karban hrá na rebela za každú cenu, je jehu voľba vlastného osudu na tomto fóre.
Je to síce len môj osobný názor, ale väčšina tohto fóra bude asi so mnou súhlasiť. Ak nie, tak rebelom som potom ja.