Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Pre Pepeho

Příspěvek od Elektro »

pepe píše:Páni , Cosby , ,,Jana" , aNONým právom koho sa tu ,,hrate na spravodlivých" a rozhodujete o osude človeka ? Každý z nás si je strojcom svojho šťastia . Majte na pamäti , že v ludskóm svete ,,Pravde" nie sme si s nikým rovný , bo každý z nás má len tú svoju . http://www.youtube.com/wath?v=J4YLsDc73MI . Pepe
Zdravím Pepe.
Prosím neber to ako napadnutie alebo urážku.
Nechápem, prečo sa zastávaš Karbana. Tu nejde o žiadnu spravodlivosť, ale o to, že toto fórum chce pokojne pracovať ďalej a bez neproduktívneho narušovania. A to v každej spoločnosti, či komunite funguje tak, že prvky narušujúce harmóniu sa snažia zmeniť (v štátnom zriadení je to nápravnovýchovný ústav, v komunite je to dohováranie) a ak to nejde zmeniť, tak sa pristúpi k odstráneniu narušiteľa.
V tomto fóre (komunite) je to zatiaľ snaha zmeniť správanie narušiteľa daných pravidiel. Bolo jasne požadované , aby zmenil svoje správanie hlavne smerom ku slušnosti.
Ďalším pokusom o jeho nápravu je diskutovaný Ban.
A v demokracii sa jedinec musí prispôsobiť celku a nie naopak.
Takže ďalší krok tohto fóra bude závisieť od osobnej voľby Karbana. To že sa Karban hrá na rebela za každú cenu, je jehu voľba vlastného osudu na tomto fóre.
Je to síce len môj osobný názor, ale väčšina tohto fóra bude asi so mnou súhlasiť. Ak nie, tak rebelom som potom ja.

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Páni asi Vám to ušlo , no zastrávam sa každého z Vás pred každým z Vás . ANONym ten príspevok nie je o slušnosti , na ňu sa ktokolvek z nás môže ,,hrať" ale o ludskosti ktorá bi mala byť v každóm z nás . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Elektro »

pepe píše:Páni asi Vám to ušlo , no zastrávam sa každého z Vás pred každým z Vás . ANONym ten príspevok nie je o slušnosti , na ňu sa ktokolvek z nás môže ,,hrať" ale o ludskosti ktorá bi mala byť v každóm z nás . Pepe
Pepe.
A hľadáš tú ľudskosť aj v Karbanovi? Prečo sa na tomto fóre nespráva ľudsky?

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Bratři Veverkové

Příspěvek od aNONym »

Když jsem jednou proces orby pozoroval,
tak mě při tom sledování najednou napadlo :
Že k tomu, abys něco pěkně zvoral,
nemusíš mít vůbec žádné ruchadlo !
pepe píše:ANONym ten príspevok nie je o slušnosti , na ňu sa ktokolvek z nás môže ,,hrať" ale o ludskosti ktorá bi mala byť v každóm z nás . Pepe
Pepe, přijde ti "málo lidské" když (i přesto jak se zde neomaleně choval) jsem mu nejen já trvělivě a opakovaně vysvětloval nějaký princip, ať už lidského soužití nebo technický ? :? Non

Prinachodi ti snad málo lidské, že přestože jsem mu mohl způsobit poměrně velké potíže, tak jsem to neudělal. To mi snad chceš říct "že na lidskost a slušnost si pouze hraju"!? :|

(KDE JSI BYL s tady těma, s prominutím kecama, když se tu do nás všech Karban porůznu navážel !?!? :( )
.

Cosby
Nový člen

Příspěvek od Cosby »

Pepe napsal>
Páni asi Vám to ušlo , no zastrávam sa každého z Vás pred každým z Vás . ANONym ten príspevok nie je o slušnosti , na ňu sa ktokolvek z nás môže ,,hrať" ale o ludskosti ktorá bi mala byť v každóm z nás . Pepe

Pepe, nepochybuji o tom, že jsi slušný člověk, ale ten alibismus ti nesvědčí.
Chápu že si to nechceš rozházet u nikoho, ale o té slušnosti se tu celou dobu
bavíme, tak v čem vidíš problém? Chápu to dobře když říkam, že se máme
chovat slušně aby bylo někomu umožněno se nám vysmívat a urážet? Bez následků? Přečti si znova od Elektro, tam je to jasně napsané.

pepe
Zasloužilý člen

Re: Konkrétní reakce

Příspěvek od pepe »

pepe píše:... i keď na druhú stranu je fakt , že bi nezaškodilo z jeho strany trošku zmeniť pristup... Pepe
ANONym , nehlaď len na to , čo tam chceš vidieť ale pozri sa aj na to , čo tam v skutočnosti je . Pepe

aNONym
Zasloužilý člen

Re: Konkrétní reakce

Příspěvek od aNONym »

pepe píše:
pepe píše:... i keď na druhú stranu je fakt , že bi nezaškodilo z jeho strany trošku zmeniť pristup... Pepe
ANONym , nehlaď len na to , čo tam chceš vidieť ale pozri sa aj na to , čo tam v skutočnosti je . Pepe
Uáááááááááááááááááááááááááá :roll: Non

Jednou jsi se (veřejně) k němu velmi jemně a lehce vyjádřil (což nestačilo ani na "Ty, ty, tyyy", neboť Karban je těžce splachovací) a teď nám tady budeš neustále kázat o naší morálce jenom protože nazýváme věci pravými jmény ??? Protože jsme se postavili za forum ?!? Kde by za chvíli bylo forum, pokud by se nepřikročilo k ráznějším opatřením ??? Ohlídni se, podívej se na ty zástupy votrávených lidí a POTOM si odpověz!!! A klidně můžeš i nahlas. . :?
.
Naposledy upravil(a) aNONym dne pát 22 kvě 2009 10:29, celkem upraveno 2 x.

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Cosby , Podla mňa , ,,Pod hniezdo z ktorého ,,kvapká" sa človek postaví len raz". Prednedávnom sem Poota napísal ničo v tom slovazmysle , ,,nesedí ti - nereaguj naňho". Riadiť sa týmto , už dávno a celkom prirodzene mohol byť tento problém ,,zmetený zo stola" aj bez toho ,,bu-bu-bu". Pepe

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

ANONym , "Prikladaním do ohňa , oheň neuhasíš". Pepe

Cosby
Nový člen

Příspěvek od Cosby »

Cosby , Podla mňa , ,,Pod hniezdo z ktorého ,,kvapká" sa človek postaví len raz". Prednedávnom sem Poota napísal ničo v tom slovazmysle , ,,nesedí ti - nereaguj naňho". Riadiť sa týmto , už dávno a celkom prirodzene mohol byť tento problém ,,zmetený zo stola" aj bez toho ,,bu-bu-bu". Pepe

Pepe, jsi idealista, to je dobře, ale zkus byt realista. Reagovat musíš když
se jedná o tebe. Chceš mi namluvit že by jsi nereagoval kdyby ti někdo ślapal po tvé myšlence a bez zjevného důvodu by tě urážel? Asi ne. Tvoje neutralita je tím olejem do ohně, protože takovým dáváš možnost ve stupňování jejich výpadů ne proti tobě, ty už jsi v klidu, ale proti ostatním, rozumíš? Zametat problémy ze stolu nečinností je špatné. Tvůj postoj respektuji a drž se ho teda...ve všech směrem v tom případě.

aNONym
Zasloužilý člen

Trisekce úhlu

Příspěvek od aNONym »

Trisekce úhlu

Zimou už jsem téměř byl
celý ztuhlý,
přiložit jsem proto chtěl
kousek uhlí.
Prohlédl jsem u kamen
celou truhlu
- v ní však kousek jediný
tak velkého uhlu,
že mi z něho teplo asi
nevzejde,
neb dvířkami dotyčný kus
neprojde.
Zviklat jsem se ale nedal
v předsevzetím svém :
Trisekci uhlu proved jsem
hodně velkým kladivem.

;)
pepe píše:Prednedávnom sem Poota napísal ničo v tom slovazmysle , ,,nesedí ti - nereaguj naňho". Riadiť sa týmto , už dávno a celkom prirodzene mohol byť tento problém ,,zmetený zo stola" aj bez toho ,,bu-bu-bu". Pepe
Pepe, to si snad děláš srandu !!! Takhle to přece nefunguje !!!

Pomineme-li, že pokud bychom se neozvali proti jeho mnohým technickým bludům, jímž by někteří technicky slabší jedinci mohli snadno uvěřit, tak se jedná především o to, že nově přicházející lidi se otočí na podpadku a rychle zmizej pryč (protože na takovým foru přece NEBUDOU !!!). A co je ještě mnohem horší, že díky častým Karbano atakům přestali i mnozí stávající členové veřejně komunikovat a přinášet sem své poznatky nebo odpovídat na dotazy jiných = a raději komunikují přes SZ, protože TOHLE PŘECE NEMAJÍ ZAPOTŘEBÍ !!!!!!!

Už je ti to jasné??? Už jsi pochopil, o co všechno bylo forum ochuzeno díky jeho přístupu??? Myslím, že víc polopaticky to už snad ani nelze říct !!! :| Non
.
Naposledy upravil(a) aNONym dne pát 22 kvě 2009 10:30, celkem upraveno 1 x.

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Cosby musíš len umrieť . A či bi som reagoval ? Ano , reagoval , raz - dva krát ale určite nie tu zaužívaným spôsobom ,,Malá kopa píta vačiu" lebo to je podla mňa len cestou do ,,pekla" a to pre obe strany. Táto cesta nič nerieši a všetko ,,pochováva" viď toto fórum & Karban . Pepe

pepe
Zasloužilý člen

Re: Trisekce úhlu

Příspěvek od pepe »

aNONym píše:...Pepe, to si snad děláš srandu !!! Takhle to přece nefunguje !!! ...
Ale funguje , viď naposledy ,,MFAAA" a to bol iný ,,umelec" . ,,Stačí len chcieť..." . Pepe

aNONym
Zasloužilý člen

Marná láska[/

Příspěvek od aNONym »

Marná láska

Asymptota
s hyperbolou
velice se milují.
Není to však láska snadná:
Neustále víc a více postupně se sbližují,
naděje však na setkání není vůbec žádná !

pepe píše:ANONym , "Prikladaním do ohňa , oheň neuhasíš". Pepe
pepe píše:Cosby musíš len umrieť . Pepe
Ty, Pepe, nemáš tam ještě nějaký další trefný pořekadlo??

Neb nás je jedno, které je poslední dobou velmi oblíbené:
"Tož vemte se za ruce a skočte do zdi. Já vám ten kosočtverec na ni velmi rád nakreslím". ;)

Neb tahle demamogie plná tvýho sebeobelhávání se začíná být už jenom o ztrátě času. Měj se fajn :| Non
.
Naposledy upravil(a) aNONym dne pát 22 kvě 2009 10:59, celkem upraveno 1 x.

aNONym
Zasloužilý člen

Re: Trisekce úhlu

Příspěvek od aNONym »

pepe píše:
aNONym píše:...Pepe, to si snad děláš srandu !!! Takhle to přece nefunguje !!! ...
Ale funguje , viď naposledy ,,MFAAA" a to bol iný ,,umelec" . ,,Stačí len chcieť..." . Pepe
MFAAA nepamatuju. No, jak z toho vidno tak: Neštěstí nechodí po horách, ale blbci velmi často chodí po forech.

OK. Takže mnohem lepší je neustále ustupovat a nechat si přitom srát na hlavu. Jo, klidně se toho drž Pepe. Klidně dál. Ale já jsem to nedělal ani za minulýho režimu a nehodlám s tím začínat ani teď. ;) Non

Bye. A hezký den ti přeji. Nicméně v tomto případě udělám výjimku a zařídím dle tvé ctěné rady. Již na tebe nebudu reagovat. Mel si co chceš. :lol: :lol: 8)
.
Naposledy upravil(a) aNONym dne pát 22 kvě 2009 11:04, celkem upraveno 1 x.

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“