Ano, starý špek Calamův motor, A skoušel jsi to spočítat podle Kopeckého? To je síla.Aquarius1 píše:Jde to otevřít jak v OpenOffice tak v Microsoft Office
Apropo, co to má společného s Testatikou? To by spíš bylo do Schaubergera.
Moderátor: Merlin
Ano, starý špek Calamův motor, A skoušel jsi to spočítat podle Kopeckého? To je síla.Aquarius1 píše:Jde to otevřít jak v OpenOffice tak v Microsoft Office
Mám dva menší, než je tvá specifikace, neb nebyla dílna na jejich výrobu.gewo píše:Kolik vás už má dva prosté, rotující disky?
gewo píše:
V současné době už máme docela ucelenou představu o tom, jak ta věc funguje a věřte, že je to úplně o něčem jiném, než se mnozí domnívají. V podstatě to je neuvěřitelně prosté, ale o to účinnější. Když zde tedy hovořím o nějakém postupu, není "vycucaný z palce" a nepotřebuji na pomoc žádného bludného Holanďana ani jiné přízraky. Je to jen technologie, precizní spojení mechaniky s několika opomíjenými, ale významnými jevy.
Kolobeh celeho vyvoje a inovaci se prave zaklada na tom, ze nekdo neco dostane uz hotove - a pak vylepsuje - zverejni to a opet nekdo sikovnejsi to vezme a vylepsuje - tak to jde dokola.gewo píše: Nikdo tady nedostane naservírován "hotový návod", ale všichni budou vedeni tak, aby pochopili. Někomu se to podaří dříve, někdo bude potřebovat delší dobu. Ale doufám, že pověstná lampička v hlavě nakonec zasvítí každému. A pak také pochopí, proč je tento přístup naprosto nezbytný.
Už jsi někdy slyšel pojem TRIGGER?omikron píše:To mne trochu udivuje, na všech mě známých obrázcích je vidět drát od "hlavních" tasterů do vnitřní elektrody válce.Pulsující VN s tasterů NEVEDE do válců, je distribuováno na jiná místa rotujících disků.
PŘESNĚ!koumak píše:Trigger by mohol bit "spustac" pripadne modulator. Pulzujuce VN zavedene na vodic (spiralku) umiestnenu na osi "hrncov" asi moduluje prudenie eteru v okoli a tieto zmeny eterickeho prudenia nejak zachytavaju dalsie casti "hrncov" a premienaju na vystupny vykon.