Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Relax u kávičky

Společenské dění u nás i ve světě.
Zamčeno
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Re: čaj

Příspěvek od adam.benda »

aNONym píše:A své drahé polovičky ses ptal, jestli s tím "zázračným nabroušením nože" nemá náhodou něco společnýho? :D Non

Vony ženský se totiš vopčas nezdaj. ;)
Drahá polovička nebyla doma, takže opravdu můžeme veškeré "logické" příčiny vyloučit. :)
Každopádně asi mám vyřešený problém s tím, že ocílka nebo jiná brousidla jsou na mě moc drahá. :D

jvj56 píše:Chci se podělit o pár zkušeností s pyramidou:
Udělal jsem si papírovou pyramidu o základně asi 35 cm. Dal jsem ji pod postel a pod hlavu.
Lepší se mi spí a hlavně nemám nouzi o sny. Více snů během noci a každý den.
Tak jsem po 2 nedělích odstranil pyramidu a bylo to zase v předešlém normálu 1-2 sny za týden.
A proto, že mám rád sny tak jsem ji vrátil a sny se taky vrátily. Úžasné!!!

Jinak přeji příjemné svátky a hlavně hodně energie do bádání.
Výborné, ona skutečně umí občas divy, když se správně použije... :color:
Jakou jsi určil výšku pyramidy ku rozměrům podstavy? Odpovídající straně základny?

Bádání a otevřené mysli, ZDAR! :pivko:

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Pyramída a žiletky

Příspěvek od sano »

Pyramída, výška si 35 cm, orientovaná severo-južne. Materiál kartón. V jednej tretine výšky uložený balíček opotrebovaných žiletiek. Bežné Astry platinum. Orientácia žiletiek pod pyramídou tiež S-J. Keď som ich držal pod pyramídou, dalo sa nimi holiť ešte mesiac po takom otupení, že to už fakt nešlo holiť. Po pobyte pod pyramídou, týždňovom, brada a fúzy išli dole. Vysvetlím ten mesiac. Každý tretí deň som sa holil s pyramidálnou žiletkou. Žiletka po použití šla pod pyramídu. Holil som sa každý tretí deň. Nebolo to ako s novou žiletkou, ťahalo to, ale oholil som sa. Normálne by som sa s takto otupenou žiletkou nevedel oholiť. Takže nejaký vplyv bol citeľný.

adam.benda
Zasloužilý člen

Re: Pyramída a žiletky

sano píše:Pyramída, výška si 35 cm, orientovaná severo-južne. Materiál kartón. V jednej tretine výšky uložený balíček opotrebovaných žiletiek. Bežné Astry platinum. Orientácia žiletiek pod pyramídou tiež S-J. Keď som ich držal pod pyramídou, dalo sa nimi holiť ešte mesiac po takom otupení, že to už fakt nešlo holiť. Po pobyte pod pyramídou, týždňovom, brada a fúzy išli dole. Vysvetlím ten mesiac. Každý tretí deň som sa holil s pyramidálnou žiletkou. Žiletka po použití šla pod pyramídu. Holil som sa každý tretí deň. Nebolo to ako s novou žiletkou, ťahalo to, ale oholil som sa. Normálne by som sa s takto otupenou žiletkou nevedel oholiť. Takže nejaký vplyv bol citeľný.
Sano a dával jsi žiletky do pyramidy od začátku, co jsi je začal používat, nebo jsi je do pyramidy umístil až po nějaké době používání? Mě bylo kdysi řečeno, že pyramida skutečně brousí již dříve opotřebované žiletky a teď mi tu bylo vlastně řečeno, že pyramida může pouze "udržovat" žiletky v lepším stavu, protože vždy po použití pouze odstraní ze žiletky mikročástice vody...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Pyramída a žiletky

Příspěvek od poota »

adam.benda píše:... Mě bylo kdysi řečeno, že pyramida skutečně brousí již dříve opotřebované žiletky a teď mi tu bylo vlastně řečeno, že pyramida může pouze "udržovat" žiletky v lepším stavu, protože vždy po použití pouze odstraní ze žiletky mikročástice vody...
Jak je to s udržováním v nabroušeném stavu nevím, ale pod pyramidou z PVC silného 2 mm, ze čtyř rovnostranných trojúhelníků o hraně 30 cm, se otupené žiletky i vícebřitá holítka znovu naostří.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
sano
Zasloužilý člen

Re:Re: Pyramída a žiletky

Příspěvek od sano »

jednoznačne išlo o použité žiletky. Vôbec nebrali strnisko. Schválne som ich opotreboval tak ako sa len dalo.

sano
Zasloužilý člen

Má pyramída nejaký vzťah ku orgónu?

Příspěvek od sano »

http://www.youtube.com/andrewg85#p/a/u/0/Yc55lq6rfc4

zaujíma ma to. Rovnako ma zaujíma aj váš názor. Akúkoľvek odpoveď si budem ceniť.

wolf234
Starší člen
Dostal: 9 poděkování

piramida

Příspěvek od wolf234 »

ja to drbem skušal som už všelijake pyramidy ale drbalovu ešte nie najlepšie sa mi osvedčil orgonovy ihlan dal som ho do kvetinača zda sa že ma na rastliny dobry vpliv skusim ho dat pod postel kde ho tiež budem testovat vo dne vnoci dalej bádam - vysledky ak nejake budu zverejnim

adam.benda
Zasloužilý člen

sano píše:jednoznačne išlo o použité žiletky. Vôbec nebrali strnisko. Schválne som ich opotreboval tak ako sa len dalo.
(děkuju, sano)

aNONyme, já sám se snažím, pokud to jde, hledat zcela logická a jednoduchá vysvětlení i u těch nejpodivnějších věcí a považuji se za člověka znalého fyziky (v současné době třeba píšu pro jedno nakladatelství učebnici fyziky), ale právě díky tomu babrání se v těchto vědách jsem (trochu i bolestně) prozřel, že dnešní fyzikové se vždy snaží, za každou cenu vymyslet nějakou teorii, nějaké "rozumné vysvětlení", aby právě nemuseli přiznat, že jsou se svou tolikrát blahořečenou vědou v koncích.

A ty vědy - i na nejvyšším levelu - skutečně jsou v koncích. Ony nám stačejí na naše "běžné potřeby". Díky matematice+fyzice jsme schopní dnes spočítat a předpokládat všechno možné, i s velikou přesností a precizností. Tak pro ten "dnešní praktický svět" to funguje skvěle. Ale jakmile je potřeba jít hlouběji...

Nakonec budeme muset asi alespoň částečně přijmout nejisté vody metafyziky a některých esoterických věd.

sano píše:http://www.youtube.com/andrewg85#p/a/u/0/Yc55lq6rfc4

zaujíma ma to. Rovnako ma zaujíma aj váš názor. Akúkoľvek odpoveď si budem ceniť.
sano, bohužel angličtina a já nejsme zatím moc kamarádi a nepodařilo se mi ani moc "odezírat", o co tam přesně jde. Pomůžeš mi trošku?

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

adam.benda píše:aNONyme, já sám se snažím, pokud to jde, hledat zcela logická a jednoduchá vysvětlení i u těch nejpodivnějších věcí a považuji se za člověka znalého fyziky (v současné době třeba píšu pro jedno nakladatelství učebnici fyziky), ale právě díky tomu babrání se v těchto vědách jsem (trochu i bolestně) prozřel, že dnešní fyzikové se vždy snaží, za každou cenu vymyslet nějakou teorii, nějaké "rozumné vysvětlení", aby právě nemuseli přiznat, že jsou se svou tolikrát blahořečenou vědou v koncích.

A ty vědy - i na nejvyšším levelu - skutečně jsou v koncích. Ony nám stačejí na naše "běžné potřeby". Díky matematice+fyzice jsme schopní dnes spočítat a předpokládat všechno možné, i s velikou přesností a precizností. Tak pro ten "dnešní praktický svět" to funguje skvěle. Ale jakmile je potřeba jít hlouběji...

Nakonec budeme muset asi alespoň částečně přijmout nejisté vody metafyziky a některých esoterických věd.
Byť jsem podobných názorů, tak ale konkrétně v tomto případě mne silně zajímá, jak to tedy vlastně funguje. ;) Non

Má někdo uspokojivé vysvětlení "proč se (dle vás) pod pyramidou znovu naostří i naprosto ztupené nepoužitelné žiletky", přestože sám autor vynálezu, ing. Drbal, v něm hovoří o něčem zcela jiném? :ethink:

Odkaz na patent: http://silesia.wz.cz/91304.pdf

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

věřte nevěřte

Příspěvek od 1220 »

jedná se o návrat do původního stavu. Původní stav žiletky bylo to , že byla ostrá, původní stav potravin byl že byly čerstvé , ... původní stav
člověka byl takový , že byl čistý, proto se dělá zasvěcování v pyramidách.
I voda byla původně čistá........ a tvar pyramid souvisí se strukturou vody.
Docela hezky o tom píše Babanin.
K.

Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

pyramidy

Příspěvek od Pego »

se uz probirali tady:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... torder=asc

osobne mam jeste stale jednu kovovou (med) a jednu organickou (z kartonu). vplyv tu je jednoznacnej.

-> ziletky / noze brousim ale smerem ostri vychod-zapad, umisteny co nejpresneji v 1/3 vysky a stredu, nuz potrebuje nekdy i 2-3 tydny pro dokonale nabrouseni
-> vplyv na "nestarnuti" treba mlika se u mne potvrdil, zvysena klicivost seminek tuje take
-> zmena chuti napoju (treba vylepseni/zjemneni chuti vina, pouzivaji i japonci) se potvrdil taky

aNONym
Zasloužilý člen

Re: věřte nevěřte

Příspěvek od aNONym »

1220 píše:jedná se o návrat do původního stavu. Původní stav žiletky bylo to , že byla ostrá, původní stav potravin byl že byly čerstvé , ... původní stav
K.
Takže (dle Babanina) pokud bychom úmyslně vyrobili "tupou škrabku", která by nám ale prací "přiostřila", měla by se pak vložením pod pyramidu opět "ztupit"? ;) Non

Hezká to teorie. :smirking: :D

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1220 »

aNONym píše:
1220 píše: Takže (dle Babanina) pokud bychom úmyslně vyrobili "tupou škrabku", která by nám ale prací "přiostřila", měla by se pak vložením pod pyramidu opět "ztupit"? ;) Non

Hezká to teorie. :smirking: :D
asi zkusit :ethink:
:lol:
k.

aNONym
Zasloužilý člen

Re: mno..

Příspěvek od aNONym »

poota píše:
jarda ovčák píše:nalejte si ochtlíka nějakýho čistějšího šnapsu a relaxujtež...
Tomuhle ty hade říkáš relaxace??
Dyť to je akorát na zvednutí tlaku a adrenalinu!!
Raději se k tomu ani nebudu vyjadřovat - komu to není jasný, tomu se aspoň povede usnout.
Ne všude ssebou nechají úředníci vláčet. ;) Non

http://usti.idnes.cz/nerozumis-cesky-uk ... zpravy_oks

Bohužel ale každé nařízení je dvojsečné. Vzhledem k jejich vrozené vyhcanosti (a "studijním výsledkům") se teď dá očekávat, že toho začnou okamžitě masově zneužívat. :?

adam.benda
Zasloužilý člen

1220 píše:jedná se o návrat do původního stavu. Původní stav žiletky bylo to , že byla ostrá, původní stav potravin byl že byly čerstvé , ... původní stav
K.
Karle, ani nevím, jak to přesně říct... Zmínil jsi tady "tajemství", které má velkou hodnotu, nesmírný význam a má i nemalé "pole působnosti". Také má pravděpodobně navíc hodnotu v tom, že Ty sám sis k němu taky musel vydřít nějakou cestu.. Velice Ti za něj děkuji a s úctou a pokorou ho přijímám.

Omlouvám se, jestli teď zním nějak "divně", ale vnímám zkrátka z takové informace velkou hodnotu, závažnost a další velice podstatný střípek k pochopení našeho původu a naší existence. Zkrátka teď zůstávám jako opařený.

Myslím, že nepatřím mezi lidi, kteří bez delšího rozmyslu hned "všechno spolknou", ale u tohoto mi jakási vnitřní intuice radí, že je na tom mnoho pravdy. Vnímám i různé souvislosti, které se toho týkají...

V posledních měsících si stále více všímám, kolik důležitých "zpráv" a náznaků je zašifrováno v různých sci-fi seriálech a filmech... Kdo zná SG, vypadá to, že tam je toho skutečně spousty, čož jsem si zpočátku vůbec neuvědomil. Je tam asi přimíchána spousta skutečně smyšlených věcí, ale pár skutečných střípků možná zůstává... Možná i "léčebný" sarkofág, kde dotyčný vždy kompletně zregeneruje...

Zamčeno

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“