Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: Potíže při užívání MMS

Příspěvek od kutil »

Petra píše:Dobrý den,
zajímá mě názor ostatních uživatelů MMS. Všude tady narážím na nežádoucí účinky spojené s nevolností, průjmem a pak na rapidní zlepšení už po pár dnech a dokonce i vyléčení. Já to tak nemám.....
...Začínám mít docela obavy, abych si nějakým způsobem neublížila. Máte někdo podobné zkušenosti? Díky.
Ach jo :roll:
Já kdybych bral takový dávky jaký jsou zde uváděny tak už je po mně :evil:
Lidičky co blázníte? Vy si myslíte že MMSka jsou všelék a že čím více teho do sebe narvete, tím lépe a že se zbavíte (samozřejmě ihned) všech neduhů- grrrrrrrrrr
Přečtěte si celý vlákno a udělejte si výpisky kladů i záporů.
MMS není lék, uvědomte si to :!:
Tím že nám pomáhá likvidovat nežádoucí viry a bakterie v těle, tak vytváří p o d m í n k y vašemu tělu aby se těm nemocem co jste si sami vyrobili bránilo. Ty naše neduhy se v těle navyšovaly celé roky a vy byste chtěli vše dostat do normálu pokud možno včera. To prostě nejde......
Užívání mmsek je běh na dlouhou trať, musíte také něco slevit ze svých nešvarů a upravit životosprávu. Pochopit že MMS spolu s těžkými kovy vyplavuje z těla i žádoucí vitamíny a minerály a že je nutno dělat přestávky, doplnit je a dát tělu čas aby vše dostávalo do normálu. To, že se s MMS okamžitě zbavíte všech neduhů je velice naivní.

Já vím že jsem vás nepotěšil ale když si naštudujete vše o MMS, tak zjistíte že na bolavý zub a počátky angíny je nejlepší kloktat 2 kapkový mmsko, že střeva vám vyčistí MMS2, na ženský problémy také výplach slabým mmskem atd.
Že na akutní zánět je dobrá "Klára" a na virózu raději 2-3 kapkový mmsko každou hodinu atd.... Prostě si musíte zjistit kdy a na co je mmsko nejlepší použít a v jaké koncentraci. Např. na relax jsou výborné mmskové koupele
Tím že tělu každodenně ulehčujete jeho boj s virózami, bakteriemi ap., tak se vám postupně zesílí imunitní systém a najednou zjistíte že jste relativně zdraví :roll: Ale to zjistíte tak za rok i později......ale zjistíte to :idea:
H.v.

lena

MMS

Příspěvek od lena »

zajímá mě názor ostatních uživatelů MMS. Všude tady narážím na nežádoucí účinky spojené s nevolností, průjmem a pak na rapidní zlepšení už po pár dnech a dokonce i vyléčení. Já to tak nemám.....
...Začínám mít docela obavy, abych si nějakým způsobem neublížila. Máte někdo podobné zkušenosti? Díky.

........

Ahoj Petro

Muzu ti potvrdit jak kutil pise, dulezite je pomalu navysovat kapky mms, nevim jakou davkou jsi zacala, ale je lepsi pomalu a jiste.
Pokud budes brat mmsko, tak je nutne udelat vzdy nejakych par dnu prestavku a brat vitamin c a nejenom ten, nebot opravdu mmsko odbourava hodne vitaminu, pote je dobre pokracovat dale. A je nutne se podivat do vlaken jako "ruzne ocisty organizmu" "ruzne zkusenosti s mms" zde najdes dobre informace vsech lidi, kteri kdy MMS brali, aby se telo cistilo nejen jednou stranou.

Jinak ty reakce jsou v pohode, telo se zbavuje patogennich latek a proto mas vsude jinde ruzne bolesti ci vyrazku, vytoky atd. Ja to vidim jako pozitivni, alespon vidis co vsechno tve telo skladuje. Bud rada, ze to jde z tela ven. Po takovych 2-3 mesicich si na nektere veci ani nevzpomenes. Jinak je dobra vec si vsechny potize napsat jeste v zacatku a pak je srovnat po takovem pul roku, co z toho zbylo. Budes prekvapena co vsechno je pryc.

Proto to nevzdavej a ber mms dale a take ty koupele jsou velmi dulezite, kuze ci plet jsou nase treti ledviny.

Preji hodne zdaru a trpelivosti.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Tím že tělu každodenně ulehčujete jeho boj s virózami, bakteriemi ap., tak se vám postupně zesílí imunitní systém a najednou zjistíte že jste relativně zdraví :roll: Ale to zjistíte tak za rok i později......ale zjistíte to :idea:
H.v.

Proto to nevzdavej a ber mms dale a take ty koupele jsou velmi dulezite, kuze ci plet jsou nase treti ledviny.
Z posledních dvou příspěvků beru tyto dvě věty.
V obou případech souhlasím z vlastní zkušenosti. Tělu ale neulehčím jeho boj, když jej OTRÁVÍM KOŇSKÝMI DÁVKAMI MMS.

Druhý příspěvek povzbuzuje NEVZDÁVEJ TO, ale já bych dodal Hodně to přibrzdi. Možná třikrát denně pět kapek bude pro tebe až, až. Je to skutečně běh na delší trať a spěchem se může udělat víc škody, než užitku.

Kluci, do toho.
Petra
Nový člen

Potíže při užívání MMS

Příspěvek od Petra »

kutil: Z Vašeho příspěvku pro mne nic podstatného nevyplývá, ale chápu, že by na můj dotaz mohlo být i takto odpovězeno. Vězte, že „takový dávky“ mám z Regeny, z knihy Humblea a v podstatě i od samotného JH. O své zdraví se setsakra bojím, tedy bych na sobě žádné svévolné pokusy neprováděla. A rozhodně jsem si vědoma skutečnosti, že když se mi v těle něco vyvíjí roky (kupříkladu myomy = nezhoubné nádory), nezahubím to za měsíc.
Na konferenci Jima Humblea jsem se ho ptala přímo na „recept“ na můj problém. Zněl: užívejte 3x15 po osmi hodinách a prokládejte to kapslemi s MMS2. (Je to vpodstatě totožné s hubením rakoviny.) Tedy tak činím. A de facto s tím žádné velké problémy nemám. Jen mě vylekala reakce po vypití láhve s MMS a neustupující popisované problémy.

Lena: Dobrý večer, Leno. Jen pro info – začínala jsem pomalu s jednou kapkou, jak mi doporučil JH, a zvedla jsem to až na konečné 3. (Viz výše.) Trochu jen nevím, po jak dlouhé době začít brát vit. C. Každý tu píše něco jiného. (Mimochodem, fórum jsem objevila dnes.) Jinak děkuji za podporu, o koupelích uvažuji.

Děda Slavík: Díky za radu. Možná s tou frekvencí slezu na 4-5x denně.

lena

Příspěvek od lena »

.....

Pokud jsi mmsko brala delsi dobu a mas pocit, ze to nekde nepasuje udelej prestavku nejmene 1 tyden nebo do doby, kdy zase dostanes chut s nim pokracovat. Nema se nic delat nasilim. Ja jsem prestavala mnohokrat, nebot jsem k tomu mela odpor, nekdo zase dostane potize zdravotni jako je prujem, nevolnost atd. a musi prestat. Mezitim si dej hodne vitaminu, aby se telo mohlo posilnit. Uvidis, ze ti bude lepe a chut na brani mms zase dostanes. Mezitim, kdyz ho neberes oralne si delej koupele. Sice koupele jsou dobre i v dobe kdy ho beres, ale jako nahradu, uvidis, ze ti bude lepe.

Jinak Vitamin C ber v momente, kdy je ti to moc. Ale jinak take mozno 2-3 hodiny po brani mms-ka. Nesmi se brat v case kdyz mms beres, nebot se to mlati a ucinek mms-ka nici.

Nemusis se toho bat, :P v mensich davkach je to prijemnejsi a koupele to zlepsi, nebot to vyvede z tele mnoho jedu a tim padem se procisti i plet, kde je nutne, aby pory lepe pracovaly ci se procistily. Bude, jako by jsi se zbavila tezke zateze.

Na prvni koupel staci 20 aktivovanych kapek a pote dalsi koupele 30 aktivovanych.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

zajímá mě názor ostatních uživatelů MMS. Všude tady narážím na nežádoucí účinky spojené s nevolností, průjmem a pak na rapidní zlepšení už po pár dnech a dokonce i vyléčení. Já to tak nemám.
Už 19. den užívám MMS1 (dle nového receptu 3x15 osmkrát denně po hodině). Zprvu jsem to asi 10 dní pila zředěné ve vodě, pak se mi ten odér začal zajídat a tak jsem začala plnit kapsle. Předevčírem jsem si připravila (a vypila) litrovou lahev na celý den (recept vyšel v Regeně). Den nato mi popraskaly koutky úst, na jazyku mi vyrazily boláky a rty jsem měla rudé a jakoby spálené. Včera a dnes už zase raději užívám kapsle a jen občas to prokládám skleničkou s MMS1. (Jelikož trpím myomy na děloze, a z tohoto důvodu vlastně MMS beru, užívám i MMS2.)
Žádná nevolnost ani průjem se u mě nikdy neprojevily. Jen mi bývá občas chladno, po 10 dnech užívání mi natekly uzliny pod krkem a v podpaží, mám kašel, kýchám, nemohu se zhluboka nadechnout a objevil se i přetrvávající gyn. problém - teče ze mě úplně čirá tekutina (jako voda). Navíc nad jedním zubem mám zánět, který se sice po prvních dnech užívání MMS1 trochu zmenšil, ale dnes je zase pěkně "znát".
Začínám mít docela obavy, abych si nějakým způsobem neublížila. Máte někdo podobné zkušenosti? Díky.
1. chyba: používání MMS podle nového receptu několikrát denně. Užívat podle PŮVODNÍHO, PRVNÍHO NÁVODU
2. chyba: aktivace kyselinou citronovou, aktivovat kyselinou chlorovodíkovou (HCl) dle popisu ostatních, nebo alespoň citronem (1:5)
3. chyba: nedoplňování přirozené kyseliny chlorovodíkové "bokem". Lze doplňovat HCl - několik kapek 10-ti procentní HCl do vody a vypít nebo používat Betain HCL
4. chyba: vnucování MMS tělu proti jeho vůli. Užívat klasicky, neužívat v tobolkách tekuté MMS a užívat jen, když není nechuť k MMS.
5. chyba: pokračování v užívání, když se problémy zhoršují. Když se objevují problémy nebo se zhoršují, přestat užívat, dokud se nevzpamatují bílé krvinky.

Typický další příklad, jak podle nového návodu Humbla došlo k naprostému vymlácení přirozené trávicí kyseliny. Tím pádem jsou bílé krvinky bez aktivity (bez pohybu). Logicky tedy nepomůže ani další MMS ke zlepšení stavu. Prvně se musí vzpamatovat bílé krvinky, tedy dodávat HCl ať tekuté nebo tablety Betain HCL. Jak se vzpamatují, pak je možné opět nasadit MMS.

Nouzově místo HCl by teoreticky bylo možné používat pravou citronovou šťávu (později i na aktivaci). Zřejmě ale nebudou bílé krvinky aktivní tak brzy, jako s HCl.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Palo píše: Tím pádem jsou bílé krvinky bez aktivity (bez pohybu). Logicky tedy nepomůže ani další MMS ke zlepšení stavu. Prvně se musí vzpamatovat bílé krvinky, tedy dodávat HCl ať tekuté nebo tablety Betain HCL. Jak se vzpamatují, pak je možné opět nasadit MMS.
Nouzově místo HCl by teoreticky bylo možné používat pravou citronovou šťávu (později i na aktivaci). Zřejmě ale nebudou bílé krvinky aktivní tak brzy, jako s HCl.
Celkem souhlasím s Palem. Opírám se o velké množství vlastních zkušeností, dokonce i náhodně potvrzené laboratorně:
Bylo mi nějak šoufl, tak jsem během dne nasadil 3x Klářin recept (6+6, 7+7, 7+7) Večer jsem byl dost slabý, ale oproti dopoledni lepší stav.
Ráno jsem šel na plánovaný odběr krve. Za pár hodin mi volala zdravotní sestra, že se mnou chce mluvit doktorka. A ta mi řekla, že se jí nezdá velmi malý počet bílých krvinek-takto to prý bývá při leukémii a abych zítra ráno přišel na nový odběr.
Po návratu domů (před polednem) jsem si vzal ještě jednu Kláru 6+6 a zase jsem nějak divně zeslábl a lehce se mi točila hlava. No tak jsem si dal do večera celkem 4 gramy obyčejného vitamínu C (ne s prodl. uvlňováním), po prvním gramu za půl hodiny jsem byl pocitově v normě, tedy slušný fofr - odhadl jsem to dobře, že bílé krvinky potřebují pomoci.
Ráno odběr krve a bílé krvinky naprosto v normě.
Ty dva dny jsem nebral žádné HCl, ani Formuli č.2 Dr. Guye ani žádné minerály. Takže dávky vitamínu C opravdu velmi rychle nabudí BK.
Škoda, že jsem nebral místo vit.C kyselinu HCl, bylo by též jasno. Ale máme aspoň potvrzeno, že C velmi rychle nakopne BK.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Batles píše:...... Ale máme aspoň potvrzeno, že C velmi rychle nakopne BK.
To je skvělé, moc užitečná informace + :good: :lol: !

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Pro Petru :)

Příspěvek od Mo »

ahoj ;)
ja keď som mala takýto stav ako ty, snažila som sa to vydržať tak týždeň, ale keď už bolo toho veľa, okamžite som prestala, a uľavilo sa mi hneď, na druhý deň si ako znovuzrodená, zhoršenie postupne ustúpi, sa čudujem, že keď máš myómy, Palo ti neodporučil hrebíček, ja by som ti ho teda asi doporučila, na prečistenie, namlieš si ho doma a dáš do toboliek, jeden sáčik na jednu kúru stačí, ale to je len môj názor, taktiež kukni v sekcii zdraví - PMS1, je to práškové mms s práškovým betainom HCl, nevychádza to draho, a na užívanie je to úplne super, naozaj ;) ale veľmi záleží od množstva, naozaj sa netreba takými dávkami dopovať, pán Humble ti to možno odporučil, ale každý človek je iný, má iný žalúdok, inak je zanesený škodlivinami, a presne ako tu píšu, treba doplňovať vitamíny, lebo len mms by ťa úplne oslabilo, ak nie odrovnalo ;) pomaly ďalej zájdeš, sa u nás vraví, a myslím, že čo sa týka zdravia to platí dvojnásobne :D ono menšie dávky nie, že neúčinkujú, len to dlhšie trvá, o to sa neboj ;)
pekný dník ;)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro Petru :)

Příspěvek od Palo »

Mo píše:...že keď máš myómy, Palo ti neodporučil hrebíček...
Hřebíček nelze dávat, když se stav zhoršuje. Při vysazení MMS1 se stav bílých krvinek zlepšuje, při užití hřebíčku při tomto stavu jde více borčusu z těla ven. Ve vyjímečných případech, kde je toho borčusu opravdu hodně může dojít k přetížení orgánů, a při vyšší zátěži může dojít k selhání jater či ledvin - to jsou ale opravdu výjímečné případy z vyjímečných případů ;)

Mo
Zasloužilý člen

Příspěvek od Mo »

No ja som to myslela tak, že dobrú prestávku, prípadne to HCl a začala by som hrebíčkom, a nie stále to mms, ale to mi len tak napadlo :oops:

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

V tomto případě došlo k "uspání" obranyschopnosti a tím pádem rozmnožení breber, které by měly klasicky bílé krvinky čistit. Když nyní dáš hřebíček, tak namnožíš v těle další borčus...

Prvně je potřeba dostat tělo do normálu, rozhýbat krvinky, správně použít MMS tak, aby se vše spravilo. Následně pár dní oddech a pak až je možné nasadit hřebíček...

machina
Nový člen

Prosím o radu

Příspěvek od machina »

Ahoj, moc bych potřebovala zkonzultovat svůj problém se zkušenějšími uživateli MMS. Užívám ho asi 2 měsíce- po prvotním pročištění cca 2x týdně 6 kapek, cca 1x týdně koupel. Ted mám ale vážný problém- ve čtvrtek mám jít na operaci pod celkovou narkozou a- nevím jak k tomu mohlo dojít, ale začínají se u mě objevovat příznaky rýmy a (velmi mírného) nachlazení. Což je vzhledem k plánované operaci dost nežádoucí. Předevčírem jsem ve snaze zlikvidovat nachlazení vzala 6 kapek MMS ráno a chtěla jsem dávku ještě několikrát během dne zopakovat, ale udělalo se mi tak extrémně zle, že jsem celý den proležela s těžkou nevolností a vyčerpáním... Ten den jsem další dávky nevzala, včera taky ne, snažila jsem se léčit pomocí echinaceových kapek, rakytníku, čajů atd. Jenže dnes ráno jsem se vzbudila a ty mírné příznaky nachlazení jsou u mě stále, což se mi vážně nehodí... rozhodla jsem se tedy zkusit MMS podle doporučení 3kapky každou hodinu, sice mi není extrémně špatně, ale mám z toho nějaký divný pocit, jako bych měla poleptaný jícen... Tak mě napadlo- nemůže být problém v tom, že místo kyseliny citronové používám citronovou štávu?? V knize p. Humbla bylo psáno, že je možné citronovou štávu použít - vymačkala jsem ráno citron a celý den tuto štávu používám, nemůže být třeba nějaká chyba v tom, že není dostatečně čerstvá?
Omlouvám se, za možná hloupý problém, ale jsem z toho všeho dost nervozní... Díky

Mo
Zasloužilý člen

Re: Prosím o radu

Příspěvek od Mo »

Ahoj :)
prestaň úplne s mms, daj si prestávku, ber vitamíny, za dva tri dni to prejde :) aspoň u mňa to tak vždy je ;) keď ho budeš užívať ďalej, budeš mať tie príznaky ďalej, lebo je to znak, že to účinkuje a niečo to s telom robí, vyplavuje škodliviny, a bude i naďalej, ak budeš v užívaní pokračovať ;)

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Prosím o radu

Příspěvek od poota »

machina píše:.. začínají se u mě objevovat příznaky rýmy a (velmi mírného) nachlazení. ..
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... ulda#71754
Vysazení MMS a nasazení vitaminu C máš doporučeno tak jako tak, přidej k tomu tedy ještě absenci pečiva z velkopekáren.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“