Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Free Energy - Volná Diskuze

Praktické poznatky a projekty uživatelů tohoto fóra.
Odpovědět
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdravím hledače re: ufóni

Příspěvek od huhu »

Podle pokrovo popisu nejde identifikovat o co šlo. Možná je to tím , že je to fotograf Rudého Práva a o technice ví , že existuje.

BTW : pokr , slíbil jsi mi asi před čtvrt rokem do mailu skicu slunečního laseru .... -už jsem našel i využití ( psal jsi metr čtvereční zrcadlo ) , 1kW zdroj světla mám .... Tak na mě prosím nezapomeň

;)

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
pokr
Starší člen
Dostal: 5 poděkování

Huhu, virtuální příteli,

Příspěvek od pokr »

já ti ten plánek klidně rukou naškrábnu pošlu na nějakou adresu a podpal se tím, ale nebudu to zveřejňovat. Dej kontakt a v pondělí to jede. Ty kecy o Rudým Právu a technice si odpusť, víš kulový. Jistě nejsem tak zdatný jako ty, ale jsem schopný alespoň informace získat - cos nabídl ty? Ty otázky ohledně těch generátorů jsou možná z tvého hlediska malicherné a hloupé, ale jestliže budeme takhle soudit každý takový vstup, můžeme to tady rozpustit.

Tak si nachystej adresu a dej vědět na pokr@centrum.cz. Za zdraví si ale ručíš sám, příteli.

co nevíme, neznamená, že neexistuje
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: Huhu, virtuální příteli,

Příspěvek od lajos »

pokr píše:já ti ten plánek klidně rukou naškrábnu pošlu na nějakou adresu a podpal se tím, ale nebudu to zveřejňovat. Dej kontakt a v pondělí to jede. Ty kecy o Rudým Právu a technice si odpusť, víš kulový. Jistě nejsem tak zdatný jako ty, ale jsem schopný alespoň informace získat - cos nabídl ty? Ty otázky ohledně těch generátorů jsou možná z tvého hlediska malicherné a hloupé, ale jestliže budeme takhle soudit každý takový vstup, můžeme to tady rozpustit.

Tak si nachystej adresu a dej vědět na pokr@centrum.cz. Za zdraví si ale ručíš sám, příteli.
Jseš zajímavej provokater nebo mlžovač? Víš co je vůbec VF technika? Kdybys tušil, tak otázku vysílače KV pásma ani nenastoluješ ve smyslu textové otázky(bez schematu výkonu účelu-antény??výš o tom hovno a tím pádem se ptáš na hovno) a ještě k tomu římská I a II , takovou kokotinu jsem v životě nezažil. Klidně mně pohřběte zaživa ale asi TV noviny jsou předmětnější!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Výkonný KV rušička? po nich v okolí se rodějí jenom holky, viz strahov. Víš asi kulový, nevíš na co se ptát,ale děláš to dobře-zdar tvým dalším otázkám.

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

pro pokr

Příspěvek od la »

Zdravím, ty generátory se dají v pohodě koupit třeba v GM kdo by se s tím stavěl stačí za to dát konec ,nastavíš co chceš,ono vybavení pro jejich stavbu přijde dráž než to koupit a taky je u toho mnohem menší riziko překvapení i když i to může být docela snadno,třeba takovej tající řetízek na krku je docela humus.Prstýnek umí taky svoje i kovové brejle ,atd.:lol:
PS:No a je celkem vykoumaný, že to není zdravý používat jen tak nestíněné .Člověkova krev obsahuje hold železo.Jo tedkom ,napadlo mě zajímavý použití ,myslíte že lapkové nosí http://www.body-piercing.cz/ ??? Je tam taková krásná věta :
Nabídku se snažíme stále rozšiřovat tak, aby si u nás každý příznivce piercingu přišel na své.

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Huhu, virtuální příteli,

Příspěvek od huhu »

pokr píše:já ti ten plánek klidně rukou naškrábnu pošlu na nějakou adresu a podpal se tím, ale nebudu to zveřejňovat. Dej kontakt a v pondělí to jede. Ty kecy o Rudým Právu a technice si odpusť, víš kulový. Jistě nejsem tak zdatný jako ty, ale jsem schopný alespoň informace získat - cos nabídl ty? Ty otázky ohledně těch generátorů jsou možná z tvého hlediska malicherné a hloupé, ale jestliže budeme takhle soudit každý takový vstup, můžeme to tady rozpustit.

Adresu máš v mailu . Děkuji . Neboj se , zařízení umím zabezpečit. Nikomu se nic nestane.

Co se týče Tvého popisu zařízení , byla by dobrá fotka , nebo skica , ale stejně se obávám , že z tak nejasného popisu nic nevydumáme.

ty generátory se dají v pohodě koupit třeba v GM
http://www.gme.cz/stavebnice-vysilacu/

Při "míchání" dvou kmitočtů vzniká tzv. zázněj

http://cs.wikipedia.org/wiki/Interference

No a navíc nevíme , jaký průběh ty kmitočty měly ( sinus , pila , obdélník ? ) nebo jestli byly dokonce modulované a v tom případě jak a čím ....... ??????,
Máš tu jednu rovnici o mnoha neznámých - neřešitelný problém. A navíc , pokud to zařízení neumí získávat energii , ale je to zbraň , asi na tomto fóru nenajdeš badatele ( teda neměl bys )

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
pokr
Starší člen

Pro lajos, la,

Příspěvek od pokr »

lajos, tys obyčejný nechápavý a docela sprostý blbec, navíc neumíš číst, což se zdá být neuvěřitelný, ale je to tak.

la, díky za vstup, vzal jsem si z něho víc než si možná myslíš. Koupit leda jednotlivé moduly, to by stálo za zvážení, protože nejde o klasiku, jinak by totéž udělali přede mnou. Na síti je informací k vf technice hafo, právě tak u studií spřažených oscilátorů, ale tady se kombinují celá pásma. Začnu jinak, tahle diskuse se sice nevyvedla, ale směr možná naznačila. Někdy na hloupou otázku přijde rozumnější odpověď, než na chytrou. Protože totiž kdyby šel problém řešit klasickou metodou, ti přede mnou by už dávno byli v suchu - jednoho z nich jsem znal dobře, byl leteckým inženýrem, plukovník, a jistě tedy žádný naivka a blbec.

Bohužel, vylučovací metoda, v kterou jsem doufal ztroskotala na hulvátství, nadutosti a neschopnosti exota lajose, který, ač k tomu patrně nemá co říct, si přišel zvednou sebevědomí. Takoví chudáci jsou skutečnou brzdou a vetřou se všude. Nechápe, že prošlápnutou stopou nemůže dojít jinam, než jen do předem nalajnovaných cílů. A na to mu kálí Alík.

Ale já si už posledně říkal, nelez tam troubo, těch málo rozumných lehce přebije jeden jediný osamělý blbec. A taky že jo.

Možná jsem to měl vzít z jiného konce a použít jinou taktiku, ale už se stalo. Tak se mějte.

la
Zasloužilý člen

pro pokr

Příspěvek od la »

No musím se lajose zastat ví určitě dobře jak ta otázka je , pěkně zeširoka :lol: a taky je to možný zdroj úrazu a přismahnutí,jinak já myslel tyhle ty generátory, podobného typu http://www.gme.cz/generatory-funkci-cit ... -p721-033/ ale na VkV je to slabota .Taky je třeba měřit a vidět no a to jsme s cenama úplně někde jinde.
Tohhle by mohlo ale stačit na ty kovový ozdoby :lol: jenže autor musí být bezpečně schopen zmáknout konec, aspoň bez úrazu svého a okolí.Okolí má kliku protože tohle už zvládne poměrně málo bastlířů.

pokr
Starší člen

pro la

Příspěvek od pokr »

Ale jo, klidně se ho zastaň, to na věci nic nezmění. Otevřel jsem ten odkaz cos dal - máš s těmi výrobky zkušenosti? Pokud ano, lze je nastavit i tak, jak jsem popisoval, tedy aby generoval naráz celé pásmo KV, případně VKVII?

la
Zasloužilý člen

,,,

Příspěvek od la »

Ne tenhle jen 10Hz až pásmo KV max do 16Mhz jeden konkrétní kmitočet , ale umí i různé tvary .
Doma mám TD4502 ten je 1Hz až 20 MHz mě to zatím stačí http://www.findtm.co.kr/qja_sg_TD4510.htm
Třeba si tam hráli s tímhle ,ale to je trochu jiná liga.
[youtube][/youtube]
Naposledy upravil(a) la dne sob 05 lis 2011 14:43, celkem upraveno 1 x.

pokr
Starší člen

la

Příspěvek od pokr »

Hezká hračka na tom videu - ale nesplňuje bohužel podmínku. Stačí jednoduchý, který neumí nic krom generování potřebného pásma - ale i tak bych zdaleka neměl vyhráno, protože těch kombinací co s nimi je vícero. Ale i tak dík.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Pro lajos, la,

Příspěvek od A(&F) »

pokr píše:lajos, tys obyčejný nechápavý a docela sprostý blbec, navíc neumíš číst, což se zdá být neuvěřitelný, ale je to tak.

la, díky za vstup, vzal jsem si z něho víc než si možná myslíš. Koupit leda jednotlivé moduly, to by stálo za zvážení, protože nejde o klasiku, jinak by totéž udělali přede mnou. Na síti je informací k vf technice hafo, právě tak u studií spřažených oscilátorů, ale tady se kombinují celá pásma. Začnu jinak, tahle diskuse se sice nevyvedla, ale směr možná naznačila. Někdy na hloupou otázku přijde rozumnější odpověď, než na chytrou. Protože totiž kdyby šel problém řešit klasickou metodou, ti přede mnou by už dávno byli v suchu - jednoho z nich jsem znal dobře, byl leteckým inženýrem, plukovník, a jistě tedy žádný naivka a blbec.

Bohužel, vylučovací metoda, v kterou jsem doufal ztroskotala na hulvátství, nadutosti a neschopnosti exota lajose, který, ač k tomu patrně nemá co říct, si přišel zvednou sebevědomí. Takoví chudáci jsou skutečnou brzdou a vetřou se všude. Nechápe, že prošlápnutou stopou nemůže dojít jinam, než jen do předem nalajnovaných cílů. A na to mu kálí Alík.

Ale já si už posledně říkal, nelez tam troubo, těch málo rozumných lehce přebije jeden jediný osamělý blbec. A taky že jo.

Možná jsem to měl vzít z jiného konce a použít jinou taktiku, ale už se stalo. Tak se mějte.
... upozornění pro uživatele Pokr ... BRZDI V POUŽITÉM VÝRAZIVU !!! ... přestaň se chovat jako hulvát ... A(&F) ...

PeS: ... očekávám, že se lájošovi omluvíš, za to jak jsi ho nazval ... :| ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
pokr
Starší člen

A(&F)

Příspěvek od pokr »

Tvého postoje jako zasloužilého člena komunity si vážím a doufám, že vidíš nepřiměřenou, překroucenou a tudíž ničím nevyprovokovanou sprostou reakci lájoše. Chci věřit, že ses ho zastal nezaujatě.

Lájoši, ten výraz blbec beru zpět, byl v mé reakci na tebe nadbytečný.

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: A(&F)

Příspěvek od huhu »

pokr píše:Lájoši, ten výraz blbec beru zpět, byl v mé reakci na tebe nadbytečný.
pokére , ber to jako dobře míněnou radu ode mě.
Už jednou jsem ti psal , že nevíš s kým mluvíš - to když jsi zemědělce nabádal, aby začli obdělávat půdu.
Tentokrát opět střílíš vedle. Přečti si lajošovo příspěvky z minulých let , třeba ti dojde , co je to za člověka a třeba usoudíš , že místo vzteku bude lepší se s ním potkat a osobně s ním celou věc kolem generátorů probrat. Třeba ;)

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

pokr píše:Tvého postoje jako zasloužilého člena komunity si vážím a doufám, že vidíš nepřiměřenou, překroucenou a tudíž ničím nevyprovokovanou sprostou reakci lájoše. Chci věřit, že ses ho zastal nezaujatě.

Lájoši, ten výraz blbec beru zpět, byl v mé reakci na tebe nadbytečný.
Dobrá, přežíl jsem to

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

pokr píše:....... doufám, že vidíš nepřiměřenou, překroucenou a tudíž ničím nevyprovokovanou sprostou reakci lájoše. Chci věřit, že ses ho zastal nezaujatě. .........
... ad jedna ... and ad dva ...... lájoše znám několik let ... rozhodně to není člověk, který by měl potřebu si čímkoliv zvedat sebevědomí ... vím, co již předvedl ... skutečně předvedl a dokázal ...... podívej se, několik lidí ti k tvému "dotazu" odpovědělo podle svých znalostí ... neváhal bych říci, že fundovaně .... ale jak jsi na to reagoval ty ??? ... jestli to třeba nebude tím ......

PeS: ... mimochodem, v tomto případě mi v otázce vf techniky nezbývá než souhlasit s lájošem ... óskrkílovankíloalfaóskr ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Odpovědět

Zpět na „Lidé sobě“