Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
dodo13
Nový člen

dík

Příspěvek od dodo13 »

Děkuji Všem za rady zkusím si to nějak přebrat a uvidíme.

dodo13
Nový člen

trávení

Příspěvek od dodo13 »

ze žaludkem mám taky problémy možná se to zlepší

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: trávení

Příspěvek od děda Slavík »

dodo13 píše:ze žaludkem mám taky problémy možná se to zlepší
Dobře vím, že se nemá nic přehánět a poku ano, tak za blbost se musí platit.

Myslel jsem si, že já a můj žaludek je nezmar. Ale zklamal mne. Začal pobolívat. Ne moc, ale bylo to otravné. Pokud se jednalo o MMS s kyselinou citronovou, přestal jsem ji brát a byl klídek.
S HCl to bylo dlouho v pohodě, ale asi tím, že jsem ještě na noc (s horlivosti) bral tabletu betainu HCl, žaludek se začal ozývat. Přestal jsem tady betain brát a bylo to lepší. Ne ale úplně.
Snížil jsem tedy dávku na dvakrát denně pět kapek (1:1), ale moc to nepomohlo. Udělal jsem tedy pokus, jestli nestačí polovina HCl.
V mém případě asi plně stačí. Beru tedy jen jednou 5 kapek a do toho dvě kapky HCl. Je to stejně žluté, ale žaludek je v klidu.

Mám na pokožce sem tam něco jako bradavice a již pomalu to mizí. Po jejich likvidaci si dám delší pauzu.

Kluci, do toho.
Deane
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Zatiaľ mi žalúdok mms neodmieta, teda nie že by mu to nejak chutilo, ale nejaké komplikácie nemám. No už som sa začal o PMS zaujímať a možno aj skúsim.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: trávení

Příspěvek od Palo »

děda Slavík píše:Snížil jsem tedy dávku na dvakrát denně pět kapek (1:1), ale moc to nepomohlo. Udělal jsem tedy pokus, jestli nestačí polovina HCl.
V mém případě asi plně stačí. Beru tedy jen jednou 5 kapek a do toho dvě kapky HCl. Je to stejně žluté, ale žaludek je v klidu.
Je celkem možné, že bude stačit dokonce aktivovat MMS polovičním počtem kapek 10% roztokem HCl, tedy 2:1. Jen pozor, ať se to dolívá, když jsou MMS s HCl dobře promíchané a celkově zažloutlé (někdy i dozelena)...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Artonas
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Četba o Palovi i pro Pala od Artonase.

Příspěvek od Artonas »

Mám trošičku času, tak vstupuji, abych odpověděl Palovi.
Jsem lidový léčitel 28 roků, ročník 1941.
Pro úplnost dodávám, že jsem velkým zastáncem všech forem MMS od roku 2008 a to 5% HCl 1:1. Díky výsledkům desítek, zřejmě už nějaké té stovky mých pacientů přednostním MMS3 v mé vlastní úpravě podávání.
Draslík je prvotní a následně kyselinu HCl podávám léta…lékopisy jsou známy desítky let!
Palo vás tady odsuzuje k celoživotnímu popíjení, místo aby začal od příčiny!!
Když zvrátíš acidozu těla a tvorbu HCl, tak paraziti nemají šanci!
---
Svoje pacienty na MMS jsem odkazoval právě sem na toto fórum Zkušenosti uživatelů nechť se poučí, protože knížku přečíst nestačí jednou, ale 5x. Jenže to lidi nedělají.
---
Tak ten tvůj citrón: Na základě chuti nejde určovat kyselost nebo zásaditost. Hodně kyselá chuť citronu je daná vazbou kyselin na uhlík, jenže je v něm převaha sloučenin kovů (vždy zásadotvorných), nad nekovy (vždy kyselinotvorných), proto je zásadotvorný.
---
Diagnostika pomocí přístroje EAV je vynikající! Výsledky nezáleží na přístroji, ale na tom, kdo je vyhodnocuje! Zdaleka nejde jen o dosaženou výchylku, ale především o to, jak rychle a kam se dostane, kolik vteřin se udrží a jakým způsobem klesá (trhaně, plynule) a kam až klesne, nebo ještě stoupne. A nelze vyhodnocovat orgány, které jsou na denním maximu.
---
Chceš nějaký „špek“? Máš ho mít:
Při velice bolestivé hnisavé angíně stačí nahřát tělové akubody L3 (nachází se dorzálně za středem vnitřních kotníků) cigaretou a máš po angíně. No a teď studuj, kde to vlastně je. Aspoň se něčemu přiučíš. Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?
Velmi rychle začínající astmatický záchvat, který často končí voláním záchranky zvláště k maličkým dětem ale i dospělým, zastavíš během několika vteřin silným tlakem pod krkem na dolním okraji klíčních kostí na akubody L27 laterálně od sterna. (Jak vidíš, musím znát i odborné výrazy a názvy kvůli diagnozám a nálezům od lékařů a laboratoří). Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?
Při vážné nehodě nebo úrazu zabráníš člověku ztratit vědomí, nebo upadnout do kómatu silným stiskem nehtových lůžek malíčků rukou a rychlým třepáním takhle uchopených prstů. Toto schválně píši laicky, aby to bylo jasné pro náhodné čtenáře. Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?
Rakovinové pacienty léčím desítky let mimo jiné podáváním těchto prvků v nenasycené podobě: As,Ge,Mo,Pb,Sn,Fe,Sm,Zn – tohle nikdy NEZKLAMALO. Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?
Když nešťastně spadne malé dítě, které se sotva naučilo chodit a po retgenu v nemocnici doktoři řeknou že má otřes mozku a že by mělo začít opět chodit do 10ti dnů a rodiče ho ten den přivezou ke mně (pustí li ho domů), dám dítěti nožičky do vody v lavorečku s přesnou teplotou 32 stupňů, tak to doma zopakují ještě dvakrát a pokud nezačne chodit ještě týž den, tak druhý den bez problémů. Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?
---
Děda Slavík je velmi, velmi moudrý člověk – od něj se uč, co to je moudré vyjadřování.
Slávek Křepelka je další moudrý člověk.
---
Dvě pochvaly ti dám, zasloužíš si je – děláš pokusy na sobě, to je chválihodné, ale ne tvoje doslova vnucování jiným lidem dokonce s naprosto nepředvídatelnými účinky zcela neznámých výsledků z dlouhodobého užívání směsi PMS1, proto tě žádám, zde na tomto fóru ho nepropaguj! Piš si o pms co chceš někde ve svém!
Zasíláš a sháníš levně lidem méně pro ně dostupná léčiva, máš pochvalu.

:!: Abych nemusel smazat celý příspěvek, vymazal jsem v něm všechna osobní napadání, ovšem tímto způsobem příspěvky upravuji skutečně jenom výjimečně - poo.
Naposledy upravil(a) Artonas dne pon 16 srp 2010 19:00, celkem upraveno 1 x.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Artonas

Příspěvek od lajos »

Tvé zkušenosti-krása, ale tvé původní zaměstnání? nebyl jsi náhodou dřevorubec?
Palo je skromný kluk, jeho ego neznám, zato tvoje svítí jak pětistovka žárovka, jestli takhle jednáš se svými zákazníky, hned po tobě můžou k psychologovi.
Tím myslím, že pokud jsi odborník ještě nemusíš nikoho hrubě utírat, ještě k tomu zrovna Pala.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Četba o Palovi i pro Pala od Artonase.

Příspěvek od Palo »

Artonas píše:Mám trošičku času, tak vstupuji, abych odpověděl Palovi.
Jsem lidový léčitel 28 roků, ročník 1941.
Pro úplnost dodávám, že jsem velkým zastáncem všech forem MMS od roku 2008 a to 5% HCl 1:1. Díky výsledkům desítek, zřejmě už nějaké té stovky mých pacientů přednostním MMS3 v mé vlastní úpravě podávání.
Draslík je prvotní a následně kyselinu HCl podávám léta…lékopisy jsou známy desítky let!
Díky, že jsi napsal a že sis našel trochu času na odpověď. Ve své podstatě chápu, proč jsi napsal to, co jsi předtím napsal.
Věnuješ se léčbě svých pacientů slušnou řádku let a po svém, to je v pořádku. Co ale nedokážeš ustát je to, že přijde nějaký "cucák" udělá nějakou "šílenost" a zjistí, že to co udělá, je téměř univerzální a na vše (kromě velkých cizopasníků), nemluvě o tom, že ve své podstatě skoro tvrdí, že to, na co přišel (posledních pár let používáš už delší dobu), je "jeho vynález". Bohužel tady na fóru jsme sami pro sebe - to, na to co kdo přijde (nebo s čím má dobré zkušenosti), "dá do placu". Dá se skoro říct, že to, co tu na fóru není, se u člnů fóra nepoužívá. Týká se to vlastně všech "účastníků". Mohl jsi své zkušenosti sem dát už dříve, neudělal jsi to. Až na to přišel někdo jiný (já né, výsledky jsou o spolupráci lidí zde na fóru), tak se začneš vztekat...
Artonas píše:Palo vás tady odsuzuje k celoživotnímu popíjení, místo aby začal od příčiny!!
Když zvrátíš acidozu těla a tvorbu HCl, tak paraziti nemají šanci! A to tady pořád žvástáš, že pH těla je k ničemu – (---)
Tvrdím, že umělé srovnávání pH těla je k ničemu, např. Tepperweinovou směsí apod., pH těla o sobě je samozřejmě potřebné ke zdraví, o tom žádná. Upozorňuji spíše na to, že při dodání HCl dojde ke srovnávání pH organizmu a že k tomu nejsou potřeba žádné další zásady.
Nikoho nenutím k celoživotnímu užívání HCl, nevím, jak jsi na to přišel. Pokud je organizmus přehlcen požadavky na regulaci onemocnění, pak dochází k nedostatku přirozené HCl. Do doby, než se všechny samoléčebné procesy těla uklidní, je dobré HCl užívat.
Zajímalo by mě, jak jsi došel na to, že srovnáním acidozy těla a opravením tvorby přirozené HCl nemají cizopasníci šanci. Malí možná, a co velcí? Na ty nestačí ani MMS, ani PMS1. Mám takový dojem, že člověka dáš dokupy, myslíš si, že cizopasníci jsou "fuč", protože se neprojevují žádné další vedlejší "efekty" a tím to pro Tebe hasne. Oprava pH a obnova HCl není krátkodobá záležitost, může to trvat několik měsíců, možná i roků - jde o úplné zlikvidování všech tělesným problémů. Pokud někdo nepotřebuje HCl, tak proč by ho bral? To každý pozná sám na sobě, jestli HCl potřebuje nebo ne.
Artonas píše:Svoje pacienty na MMS jsem odkazoval právě sem na toto fórum Zkušenosti uživatelů nechť se poučí, protože knížku přečíst nestačí jednou, ale 5x. Jenže to lidi nedělají. (---)
MMS jsem "prznil" jak říkáš už od začátku. Nějak nechápu, proč se ozýváš až teď. Zřejmě zkrz to, že mám jiné funční postupy, na které jsi zatím nenarazil či nevyzkoušel a nelíbí se Ti možná (já nevím - třeba) že nějaký "cucák" je v něčem dál než Ty.
Artonas píše:(---)
Podle Tvé první reakce jsem Tě považoval za řádového pitomce, tak to totiž vyznělo - co jsi napsal. Mé "hloupé otázky" s tím mohly souviset.
Artonas píše:O citronu tady žvástáš jako o nějaké záhadě – Jak to já vysvětlím, co já na to. (pro tebe to záhada je), ale na otázku Jak vzniká v PMS1 z prášků v tobolce léčivý plyn chlordioxid jsi NEODPOVĚDĚL.
Nejsme se vlákně PMS1, evidentně jsi tam nebyl, je to tam vysvětlené, stačí trochu číst. A pokud to tam náhodou nenajdeš, tak tam napiš požadavek o vysvětlení.
Artonas píše:Tak ten tvůj citrón: Na základě chuti nejde určovat kyselost nebo zásaditost. Hodně kyselá chuť citronu je daná vazbou kyselin na uhlík, jenže je v něm převaha sloučenin kovů (vždy zásadotvorných), nad nekovy (vždy kyselinotvorných), proto je zásadotvorný. (---)
Vycházím ze svých zkušeností. Nemám prostředky na to, abych zjistil co v něm je apod. Jsem rád, že to někdo konečně objasnil.
Artonas píše:Diagnostika pomocí přístroje EAV je vynikající! Výsledky nezáleží na přístroji, ale na tom, kdo je vyhodnocuje! Zdaleka nejde jen o dosaženou výchylku, ale především o to, jak rychle a kam se dostane, kolik vteřin se udrží a jakým způsobem klesá (trhaně, plynule) a kam až klesne, nebo ještě stoupne. A nelze vyhodnocovat orgány, které jsou na denním maximu. (---)
Diagnostika pomocí kterého přístroje EAV? Prosím specifikuj, takhle se budem bavit jeden o voze a druhý o koze. Souhlasím s tím, že EAV je vynikající.
Artonas píše:Chceš nějaký „špek“? Máš ho mít:
Při velice bolestivé hnisavé angíně stačí nahřát tělové akubody L3 (nachází se dorzálně za středem vnitřních kotníků) cigaretou a máš po angíně. No a teď studuj, kde to vlastně je. Aspoň se něčemu přiučíš. Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?
Velmi rychle začínající astmatický záchvat, který často končí voláním záchranky zvláště k maličkým dětem ale i dospělým, zastavíš během několika vteřin silným tlakem pod krkem na dolním okraji klíčních kostí na akubody L27 laterálně od sterna. (Jak vidíš, musím znát i odborné výrazy a názvy kvůli diagnozám a nálezům od lékařů a laboratoří). Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?
Při vážné nehodě nebo úrazu zabráníš člověku ztratit vědomí, nebo upadnout do kómatu silným stiskem nehtových lůžek malíčků rukou a rychlým třepáním takhle uchopených prstů. Toto schválně píši laicky, aby to bylo jasné pro náhodné čtenáře. Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?
Já svoje špeky umísťuji zde na fóru a nežádám za to žádné speciální odměny. To, že se někomu nelíbí (a nevyzkouší to) a pak se vzteká - co já s tím nadělám?
Artonas píše:Rakovinové pacienty léčím desítky let mimo jiné podáváním těchto prvků v nenasycené podobě: As,Ge,Mo,Pb,Sn,Fe,Sm,Zn – tohle nikdy NEZKLAMALO. Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?
Jde pochopitelně o zkušenosti. Mě by nenapadlo do lidí cpát například olovo. Jsem přesvědčen, že jsou jiné, schůdnější cesty.
Artonas píše:Když nešťastně spadne malé dítě, které se sotva naučilo chodit a po retgenu v nemocnici doktoři řeknou že má otřes mozku a že by mělo začít opět chodit do 10ti dnů a rodiče ho ten den přivezou ke mně (pustí li ho domů), dám dítěti nožičky do vody v lavorečku s přesnou teplotou 32 stupňů, tak to doma zopakují ještě dvakrát a pokud nezačne chodit ještě týž den, tak druhý den bez problémů. Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?
Zatím mě nikdo neoslovil s tímto velice závažným problémem.
Zase na druhou stranu nejsem bržděn možným chybným učivem, sám si všechno vyzkouším a přijdu na to, že jde i to, co podle učiva nelze a pak se to někomu nelíbí, ikdyž si to neověří nějakým směšným a jednoduchým pokusem.
Artonas píše:Už víš proč žádný dobrý léčitel nemá pod padesát? Už víš proč s tebou nechce mít nic společného Jarda Zajíček a to je nějaká kapacita?
Já nejsem léčitel a nemám potřeby být s ostatními léčiteli nutně za dobře ci v neustálém kontaktu. Pokud má potřebu se mnou kdokoliv něco probírat, tak se mi ozve. Stejně tak i naopak.
Začal jsem pouze shánět hůře sehnatelné věci a "jen" se vezu s tím dál. Často se mě lidé ptají, jestli nemám něco, co by jim pomohlo na konkrétní jejich problém, za to nemůžu.
Artonas píše:Děda Slavík je velmi, velmi moudrý člověk – od něj se uč, co to je moudré vyjadřování.
S vyjadřováním je jistě moudrý člověk. Na druhou stranu bys se také měl co od něj učit.
Artonas píše:Slávek Křepelka je další.
Mezi mnou a Slávkem nic nejiskří, spíše naopak. Nehledě na to, poslední dobou se vyjádřil, že se mu PMS1 začíná líbit.
Nemám potřebu zkoušet.
Artonas píše:Dvě pochvaly ti dám, zasloužíš si je – děláš pokusy na sobě, to je chválihodné, ale ne tvoje doslova vnucování jiným lidem dokonce s naprosto nepředvídatelnými účinky zcela neznámých výsledků z dlouhodobého užívání směsi PMS1, proto tě žádám, zde na tomto fóru ho nepropaguj! Piš si o pms co chceš někde ve svém!
Zasíláš a sháníš levně lidem méně pro ně dostupná léčiva, máš pochvalu.
Nemám potřeby zde ve vláknu s MMS1 o PMS1 nijak diskutovat, pokud na to nedojde řeč. Rozhodně to nikomu nevnucuji, maximálně dávám PMS1 k dispozici. Zájemců jsou možná "jen" desítky, ale oproti MMS nejsou žádné problémy s užíváním, zvracením či průjmem.

Doufám, že z mých textů jde vycítit alespoň také nějaká pochvala.

Osobní napadání jsem vymazal i z citací z příspěvku uživatele Artonas - takové věci sem rozhodně nepatří - poo.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

dorzální

Příspěvek od lajos »

http://lekarske.slovniky.cz/

dorzální
dorzální dorsalis, zkr. dors. – hřbetní, zadní. Na trupu označuje zádovou stranu, resp. směr dozadu, na ruce a předloktí stranu hřbetu ruky a příslušný směr. Též posterior. Opak ventrální na trupu, palmární na ruce lat. dorsum hřbet

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Rakovinové pacienty léčím desítky let mimo jiné podáváním těchto prvků v nenasycené podobě: As,Ge,Mo,Pb,Sn,Fe,Sm,Zn – tohle nikdy NEZKLAMALO. Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?

Velice zajímavý článek. Máš jistě obrovské znalosti.
Osobně na tvém místě bych ale dával větší pozor na svou SEBEJISTOTU a hlavně se chránil toho, ZESMĚŠŇOVAT DRUHÉ. I pravda někdy velice bolí a z přítele (i když může mít jen jiný názor) si VYTVOŘÍŠ NENÁVISTNÉHO NEPŘÍTELE. Třeba tím, že mu to neřekneš do očí a nebo dopisem, ale VEŘEJNĚ.

Je to ale jen můj názor. Nechci nikoho nějak napomínat, nebo kárat, či usměrňovat.

Mám ale prosbu. Píšeš o tom, jak a čím léčíš rakovinu. NECHCEŠ TO NAPSAT PODROBNĚJI A SROZUMITELNĚJI pro naše snadné použití a ZDARMA???

Kluci, do toho.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše: Díky, že jsi napsal a že sis našel trochu času na odpověď.
Nazdar Palo, jseš klasa, už ho tam máš. +1 :good:

Švihnout sem něco, co se dá vyčíst, s nějakým tím tvrzením, to nic neznamená a nedokazuje. Přijít s něčím sám o sobě je úplně jiné kafe. Udělat něco pro druhé jen tak, že jim jenom přejeme dobré, tak nějak po sousedsku, jak by to alespoň mělo mezi slušnými lidmi být, je zase jedna věc, a dělat bezdůvodně machra na někoho takového jenom svědčí o velmi porouchané mentalitě dotyčného.

Takže opět s úctou, ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

děda Slavík píše: Velice zajímavý článek. Máš jistě obrovské znalosti. ........
Nazdar dědo Slavíku, máš ho taky. +1 :good:

S úctou a pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
mekac
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

..

Příspěvek od mekac »

Zdravím, přispěju s další zkušeností. Jsem v Německu a přišel mi email od mé maminky, že ji začali hrozně bolet záda, že začala cvičit a že se nic nelepší. Doslova napsala, že má asi vyhřezlé plotýnky. (bolest asi podobná). No a pak sem s ní mluvil přes skype a znovu jsem se utvrdil v tom, jak parádní "věc" MMS je. V osm hodin večer si dala kakao, konkrétně Granko. Kolem desáté večer si šla lehnout. V jednu hodinu ránu ji probudily obrovské bolesti, nemohla se hnout a čím dál tím se to zhoršovalo. Brácha ji už skoro volal záchranku. Pak ji napadlo vzít si MMS. Dala si 2 aktivované kapky. Do půl hodiny bolest téměř zmizela a tak si dala další 2 kapky a šla si lehnout. Ráno se probudila jak nový člověk - za prvé - po bolestech břicha ani památky a za druhé ji přestaly bolet již zmíněná záda. Pak zjistila že kakao bylo prošlé. takže by mě zajímalo co za látky se tam vytvořilo že to s ní takto zamávalo, takže pozor na prošlé granko, stát se může i toto. A ty bolesti "zad" asi byly způsobené něčím jiným ? špatná játra či co? prosím o radu.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: ..

A ty bolesti "zad" asi byly způsobené něčím jiným ?
Třeba nějaký zánět. A mám vyzkoušeno, že na záněty (nevím jestli všechny a vždy) to funguje. V mých případech ale ano.

Kluci, do toho.
Igor
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igor »

Artonas píše:... Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?
... Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?
... Jakpak to vysvětlíš ty? Co ty na to?
Tobě chlapečku Palo schází ZODPOVĚDNOST, MOUDROST A POKORA a obrovské množství poznatků a vědomostí na to, abys tady tak arogantně křičel a žvástal svoje přiblblé dedukce o vit.C, alkalitě těla a pod.
"Jarda Zajíček a to je nějaká kapacita"
Niekolko dni som tu nebol a podla toho co pises a ako to pises mi je jasne ze Ty by si POKORU nespoznal ani keby isla oproti Tebe. Arogantnu stylistiku a kricanie som postrehol akurat v Tvojom prispevku. Nepamatam sa, ze by sa Palo v nejakom prispevku hral na liecitela alebo ze by Ti chcel prebrat job. Mozno len pichol do jesitneho osieho hniezda. Mozno sa zda byt sarlatan svojimi nazormi a sposobmi ako k nim dospel. Ja neviem ci ma ci nema pravdu ale sarlatanmi boli asi vsetci v dejinach, ktori prisli na nieco co sa "Kapacitam" nepacilo.
Takze davam Palovi +1 :lol:

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“