Tam, kde Humble pracuje je "jiný kraj a jiný mrav". Prostě vše jinak než u nás. Proto se domnívám, že je dobré brát Humbleho poznatky jen jako informaci a ne směrnici. Řídit se u nás tím, jak to děláme tady, co pociťujeme a jaké jsou NAŠE REAKCE. To znamená, pečlivě pročítat všechny přízpěvky na diskuzi.ba-ruska píše:To co píše Humble jsou takové všeobecné zásady ,ale tady si můžeš přečíst praktické zkušenosti .A přece i v knize se píše o nevolnosti ne ? proč asi? sposutě lidí je po MMS zle od žaludku .Přečti si vlákno o HCl terapii ,třeba toho víc pochopíš .Je na tobě jestli se budeš řídit podle Humblovy knihy ,nebo vyzkoušíš něco jiného ....
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
Kluci, do toho.
-
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
Dědoušku, SOUHLAS - ale když mně pálí žáha, tak ji nejdříve vyřeším... a je jasné, že co je super v africe je pro nás něco jiného,,, SOUHLAS! Také je moc dobré poslouchat vnitřní hlas, který jsme úspěšně potlačili a moje intuice mi zatím radí, menší dávky a častěji,,, a věřím, že jiným může pomoci koňská dávka,,, léčba šokem je mnohdy účinná...
čtyři dohody v předvedení pana Duška - to je zapper na duši
mms + voda
to souhlasi, ze voda je pro telo velmi dulezita, staci kdyz nam hlava ci mozek zacne nemyslet a dame si par hltu ciste vody a
hned je hlava jasnesi, voda je voda, bez ni se neda existovat.
ja chodila nedavno na prednasky a byl to sportovec, ktery nam radil, kdyz uz pijeme napoje tak je nutne je redit 1 : 1 s vodou,
takto redena kutina je lepe telem prijata a prijde tam kam patri,
radil nam to jako priklad stava jablecna, pomerancova ci dzus atd., take jsem to tak delala a sem tam prijde den, kdy chce moje telo jenom cistou vodu.
take radil, ze je nejlepsi piti pro telo syrovatka 1 : 1 zredit s vodou, take je mozne pridat trochu dzusu
proto si myslim, kdyz uz bereme mms, tak je nutne pit hodne ciste vody, aby telo mohlo jedovate latky z tela vyvest,
jinak nam bude spatne. staci, kdyz si dame kazdych 10 minut dousek vody. telo bude mit dostatek tekutiny a to v rovnovaze.
videla jsem to jednou v jedne studii, kde meli 2 osoby vedle sebe jakysi budik a ten kazdych 10 minut delal zvlastni zvuky, jako bublani, ze je cas na piti.
hned je hlava jasnesi, voda je voda, bez ni se neda existovat.
ja chodila nedavno na prednasky a byl to sportovec, ktery nam radil, kdyz uz pijeme napoje tak je nutne je redit 1 : 1 s vodou,
takto redena kutina je lepe telem prijata a prijde tam kam patri,
radil nam to jako priklad stava jablecna, pomerancova ci dzus atd., take jsem to tak delala a sem tam prijde den, kdy chce moje telo jenom cistou vodu.
take radil, ze je nejlepsi piti pro telo syrovatka 1 : 1 zredit s vodou, take je mozne pridat trochu dzusu
proto si myslim, kdyz uz bereme mms, tak je nutne pit hodne ciste vody, aby telo mohlo jedovate latky z tela vyvest,
jinak nam bude spatne. staci, kdyz si dame kazdych 10 minut dousek vody. telo bude mit dostatek tekutiny a to v rovnovaze.
videla jsem to jednou v jedne studii, kde meli 2 osoby vedle sebe jakysi budik a ten kazdych 10 minut delal zvlastni zvuky, jako bublani, ze je cas na piti.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: dotaz
Už jsem Ti to říkal v Praze, že tělo nezajímá pH, ale je co je v tom obsaženo za za látky. Tobě něco vysvětlovat je o ničem, stejně pořád budeš tvrdit ten stejný nesmysl zásadité-kyselé a nic jinýho neexistuje. Udělej si jídelníček z jedlé sody a kyseliny citronové a neobtěžuj. Nebo si přečti celé vlákno o MMS znovu a popřemýšlej nad souvislostmi. Vodit za ručičku Tě nebudu, když mě neposloucháš.habana píše:Palo, poslyš, ale přece MMS (koncentrované) je zprudka zásadité a kyselinou (kteroukoliv) se neutralizuje... ale naopak to platí totiž také, totiž, že ta kyselina (kterákoliv) přestane být kyselinou. Změř si pH kyseliny (kterékoliv) a pH roztoku, který ti vznikne smísením MMS (koncentrovaného) a kyseliny (kterékoliv) !!!
Anebo su blbé...
Jsi jak ten generál, co se strašně divil, že stíhačka se pohybuje po kolech, ikdyž tam na ty kola nemá žádný náhon.
Poté co mu to bylo vysvětleno, se stejně dál podivoval nad tím, jak se může stíhačka pohybovat po kolech, když nemá na ty kola žádný náhon.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: To :habana
Když jsme se bavili o tom, kolik bereš, tak jsi mi řekla ve své podstatě, že "zrnko a půl rýže". Já si asi dám tu práci a postarám se o to, abys měla můj dozor nad tím, co děláš. Kdybych Ti neukazoval sám, na jakém jsem množství, tak bych se nad tím ani moc nepozastavoval, ale tohle co píšeš se mi zdá opravdu ulítlý...ba-ruska píše:Samotný chloritan sodný je podle mě silná zásada ,když ho smícháš s kyselinou vznikne ti chlordioxid ,ale že by se to neutralizovalo navzájem to se mi nezdá ,navíc MMS má dost kyselou chuť . Mě by akorát zajímalo jak je možné že když beru PMS vůbec nic se neděje ,žádné reakce ,ale bohužel ani pozitivní změny
Tobě totiž nějakou záhadou nic nefunguje. Nehážeš ty věci spíš do záchodu, než do sebe? Nepleteš si otvory?
Dáš si třetí nebo čtvrtou dávku a stežuješ si, že to nic nedělá... Všem ostatním to něco dělá, zkus trochu zabrat holka, ale pomalu.
-
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
A já bych si dovolila nesouhlasit... celé ty souvislosti jsem pochopila tak, že právě mms1 chlodioxid je oxidant a volný kyslík zabíjí... Ale jestli je tělo překyseleno a nonstop se snaží někam ukládat kyseliny a majitel těla nedospěl do levlu - že tělo musí být lehce zásadité, tak další z důvodů rakoviny je právě přemíra kyselostí v těle. Všechno se vším souvisí! Pak je pravda, že když jsi překyselený a láduješ do sebe oxidanty, tak ti klidně ta rakovina vyjede... Ale jistě to všechno není tak jednoduché. Nicméně... všechno složité musí se skládat z jednoduchých. A já tedy zkouším odkyselovat a pak teprve do sebe pouštět oxidanty... Byl-by-li zájem, uložím zde knihu - pryč s kyselostí. No a pak se vyrojí ti paraziti s větší razancí, nebot ONI nemají rádi zásady, oni milují sladkosti-potažmo kyselosti...Palo píše:Už jsem Ti to říkal v Praze, že tělo nezajímá pH, ale je co je v tom obsaženo za za látky. Tobě něco vysvětlovat je o ničem, stejně pořád budeš tvrdit ten stejný nesmysl zásadité-kyselé a nic jinýho neexistuje. Udělej si jídelníček z jedlé sody a kyseliny citronové a neobtěžuj. ... ... ...
Někde jsem četla, že dýchání je jen a jen závislé na pH krve, proto musí mít krev stále téměř konstatní pH.
Dobrou noc
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Propánajána, první co uděláte je, že vysadíte MMS a budete pít neslazené citronády, pokud nemáte v dosahu kyselinu HCl, vždyť jste si sama odpověděla58rebelka píše:Tak propána jána co mám dělat. ...
Braní po hodině je nesmysl, už jste to zjistila i Vy. S Humblem osobně nekomunikuju, ani o to nestojím. Problém kyseliny citronové může být v tom, že jsme v České republice, kde všechno funguje jinak a víc tu lidé trpí na nedostatek přirozené HCl díky chemických a plesnivým potravinám - jiné lidé nekupují, jsou prostě drahé.
Humble mohl zkoušet jak chtěl, no pokud jeho strava byla založená na fazolích a rýži, tak tam moc látek, co likvidují přirozenou HCl mít nebude. Pokud to s ním nekonzultoval Merlin, tak zřejmě od nás nikdo. Nicméně s nedostatkem HCl při MMS aktivovaným kyselinou citronovou jsem - jestli si správně pamatuju - začal já, tak by to bylo asi na mě mu to napsat. Já mu ale psát nic nebudu, je mi jedno, jestli to s ním někdo bude probírat, klidně to kdokoliv s ním proberte, já mám v tomhle jasno.
S tím nápojem cukr-citron je to přesně tak jak píšete. Zkuste si místo klasického cukru dát březový cukr (Xylitol). Možná zjistíte, že přesto, že je tento nápoj sladký a "citronový", tak je přesto možná neutrální, ale spíše zásaditý
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pak mi jistě vysvětlíte, jak je možné, že na pálení žáhy (což je vlastně kyselé) pomáhá dodávat naředěnou kyselinu HCl...Kasha píše:A já bych si dovolila nesouhlasit...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: kyselost-žáha...
Doporučil bych přeskočit sem:Kasha píše:Jen ve zkratce můj vlastní postřeh - často mně pálila žáha, velmi často a naštěstí jsem přicházela postupně k tomu jak si vylepšit zdravíčko...
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1345
-
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
a to jistě nevysvětlím, nebot nejsem ani chemik ani nic tomu blízkého,,, popisuji co funguje mně... a kyselinu bych myslím raději ani ředěnou nebrala,,, ovšem neříkám, že když nastuduji, a nějak mi to docvakne, mohu změnit, zatím odkyseluji co se dá, nebot moje tělíčko si toho uložilo dost a dost,,,Palo píše:Pak mi jistě vysvětlíte, jak je možné, že na pálení žáhy (což je vlastně kyselé) pomáhá dodávat naředěnou kyselinu HCl...Kasha píše:A já bych ...
-
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
) tento rozhovor jsem tady uložila také ... sorry, fakt nestíhám všechno mapovat... a věřím tomu, že v dnešní době je právě ta voda z vodovodu to nejmenší zlo, protože jestli nebudeme pít, pak je všechno léčení k ničemu! totálně!!! a až si budu moci koupit pullitr vody v hospodě, tak to bude také fér,,, klidně si dám pivo, ale když mám chut na vodu, tak by mi ji neměli upírat ...Palo píše:Doporučil bych přeskočit sem:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1345
Ahoj kasha.
S tou vodou je to absolutne jednoduché...asi najkvalitnejšia voda, akú si možeš vyrobit v domácích podmienkách bez zdlhavých postupov:
napln plastovú flašu nechaj 5 minut odstát a daj do mrazničky uplne zamrznút. ked celá zamrzne tak ju vytiahni a ked sa začne roztápat tak ju pi.....vždy len to roztopené....až ked ti tam zostane len asi posledné tri centrimetre zmrazenej vody...to už nechaj rozpustit a vylej....v tom zbytku zostáva všetok ten balast.
R.
S tou vodou je to absolutne jednoduché...asi najkvalitnejšia voda, akú si možeš vyrobit v domácích podmienkách bez zdlhavých postupov:
napln plastovú flašu nechaj 5 minut odstát a daj do mrazničky uplne zamrznút. ked celá zamrzne tak ju vytiahni a ked sa začne roztápat tak ju pi.....vždy len to roztopené....až ked ti tam zostane len asi posledné tri centrimetre zmrazenej vody...to už nechaj rozpustit a vylej....v tom zbytku zostáva všetok ten balast.
R.
-
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
voda...z ledovce
JEJDA, děkuji za radu,,, toto jsem četla asi tak před rokem u dědka kořenáře, ale ten měl opačný postup,,, to co první rozmrzlo je podle něj ten bordýlek.... a jestli toto bude něco na způsob destilované vody - pak je to docela nebezpečné pít ve velkém množství - nebot jsou to (někde jsem to zase vyčetla, nedávám za to ruku do ohně )) jsou to prázdné buňky, které nám běrou s sebou i minerály což tedy by se nám moc nelíbilo,,, ale mám flašku na mražáku,,, jen je to rozmrzlé vody málo ... díky díky!!!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Takto nedocílíte aktivity bílých krvinek. Děláte práci za ně. Takto se budete houpat s pH do kysela, když nebudete brat žádné odkyselování. Takhle se Vám zdravotní stav do dlouhodobého ideálna nezlepší. Tělo musí být soběstačné, tzn. chce to nastartovat bílé krvinky a když to nebudou zvládat, tak je zase trochu popohnat...Kasha píše:a to jistě nevysvětlím, nebot nejsem ani chemik ani nic tomu blízkého,,, popisuji co funguje mně... a kyselinu bych myslím raději ani ředěnou nebrala,,, ovšem neříkám, že když nastuduji, a nějak mi to docvakne, mohu změnit, zatím odkyseluji co se dá, nebot moje tělíčko si toho uložilo dost a dost,,,
Tedy jak jsem psal, hoooooodně naředěnou kyselinou chlorovodíkovou...
Re: voda...z ledovce
ahoj.Kasha píše:.. a jestli toto bude něco na způsob destilované vody - pak je to docela nebezpečné pít ve velkém množství - nebot jsou to (někde jsem to zase vyčetla, nedávám za to ruku do ohně )) jsou to prázdné buňky, které nám běrou s sebou i minerály
može sa javit ako destilovaná voda ale u vody z vodovodu je problém ten balast..aj včetne usadenín z trubiek ...tým zmrazením neupravuješ ani tak pH vody, (mierne sa zvýši)...hlavne vylepšuješ ORP vody....niečo podobné ako keby si pila vodu z ladovca alebo kojeneckú vodu.....telo musí vynaložit vela energie kým si ju upraví...vstrebatelnost vody v tlustom střeve je iba za podmienok ked je ORP vody 0-150
R.
Naposledy upravil(a) roughboy dne sob 24 črc 2010 0:12, celkem upraveno 2 x.