Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Zpravodajský speciál pro Huntera.

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Už tu má to zvíře nachystaný dva nový, nepoužitý nicky, tedy co jsem tak namátkou chytil za poslední týden. :roll: :evil:

Ahoj, Slávek.
... sorry, Slávku ... napomenutí ... víš kam to patřilo ... ;) ... A(&F) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Jedna starší ... obušková ...

Příspěvek od A(&F) »

... http://www.mumost.cz/vismo/dokumenty2.a ... 59&id=6742 ... (pasáž: "Byli sledováni kamerou") ... co ty na to ??? ... lofče ... ;) ...

citace: ... "Na linku 156 bylo přijaté telefonické oznámení od ženy, že skupinka osob chce napadnout obsluhu čerpací stanice u NS Kaufland. Informace byla okamžitě předána hlídkám městské policie a nastaveny kamerové body na pohyb vozu s čtyřčlennou posádkou. Hlídka městské policie v ulici Budovatelů u Bussines centra podezřelé vozidlo zastavila a členům posádky ve věku 28, 32, 33 a 39 let – strážníkům dobře známé tváře – zabránila v další jízdě. Později byli všichni převezeni na oddělení Policie ČR v ulici Majakovského k dalšímu vyšetřování. Důvodem napadení obsluhy bylo požadování neuhrazené částky před dvěma týdny za čerpání pohonných hmot. Útočníci fyzicky 34letého muže – obsluhu napadli a teleskopickým obuškem ohrožovali na životě. Po té co útočník spatřil oznamovatelku volající na linku 156, zalekl se, nastoupil do vozu a odjel společně s posádkou do centra, kde byli strážníky dopadeni."

... lofče, ještě pořád jsi přesvědčen, že rómové obušky opravdu nepoužívají ??? ... :? ... (a bohužel nejen je ... v odkazu se u dalších příběhů můžeš přesvědčit, že se mimo jiné vyzbrojují plynovými pistoleni ... ale to bejvávalo ... teď už používají i ty "dospělé", ... ty co se ládujou "vostrejma" ... a to už přestává být sranda ... ) ...

PeS: ... ještě malé info pro dokreslení charakteru útočníků ... všichni čtyři zadržení jsou dealery drog ... + k tomu ještě pobírali sociální dávky ... (proč toho přece nevyužít ... při té jejich bezbřehé vychcanosti) ... přestože auto patřilo jednomu z nich, bylo přihlášeno na jiného róma, který jako jeden z mála dávky nepobíral ... ve skutečnosti by ani nemohl ... těch aut měl na sebe přihlášených rovných 21 !!! ... :shock: ..... proč asi ... :| ...

... dva z nich jsou v souvislosti s jiným případem momentálně deponováni v krimu (pro opakované napadení a těžké ublížení na zdraví) ... a ti zbylí dva přestože jsou v podmínce, dál se zabývají dodáváním "pochutin" ... (smajlík maximálního nasrání) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
hunter
Starší člen

Re: Jedna starší ... obušková ...

Příspěvek od hunter »

A(&F) píše:... lofče, ještě pořád jsi přesvědčen, že rómové obušky opravdu nepoužívají ??? ...
Netvrdil som že ich nepoužívajú... . Hunter

Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom...
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

hunter píše:
A(&F) píše:... lofče, ještě pořád jsi přesvědčen, že rómové obušky opravdu nepoužívají ??? ...
Netvrdil som že ich nepoužívajú... . Hunter
hunter píše:
aNONym píše:podle informací MF DNES ale nechali ležet na místě teleskopický obušek, kterým mladíka napadli.

Podle informací MF DNES ale byly útočníky právě Romové"
Nepoznám róma a to ich poznám viac ako je bežne zvykom, ktorý by si niečo tak nezmyselne a prstom na seba ukazujúce ako je teleskopický obušok kúpil alebo ho u seba nosil. No na druhú stranu poznám desiatky gadžov čo to nosievajú celkom bežne u seba... . Zákon hovorí jasnou rečou - neprimeraná obrana = útok. aNONym bol si tam a naozaj to tam ako prvý začali rómovia? Poota, nemiešaj sa do vecí ktorým nerozumieš... . Hunter

kdybys chtěl slovíčkařit - tak ho můžou používat jedině pokud budou mít sluhu , který jim bude obuch nosit.

Už jsi to přehnal. Jdi do kouta zpytovat svědomí. Jsi nevěrohodný.

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

Huhu kde tam vidíš niečo o tom o čom píše A(&F)?
Hunter

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

hunter píše:Huhu kde tam vidíš niečo o tom o čom píše A(&F)?
Hunter
psal to út 06 září 2011 22:33 tučným písmem

a ty jsi psal : Nepoznám róma a to ich poznám viac ako je bežne zvykom, ktorý by si niečo tak nezmyselne a prstom na seba ukazujúce ako je teleskopický obušok kúpil alebo ho u seba nosil

jestli to nechápeš , zkus si to přečíst pomalu a vícekrát. Nebo popros mamku ať ti to vysvětlí, mě už to nebaví

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Anglie - skupina cigánů obsadila dům imigrační úřednice.

Příspěvek od aNONym »

Když se vrátila domů seděli u jejího stolu pili její víno a dokonce jí i skleničku nabídli. :lol: Non

Během víkendu stačili napáchat škodu za 1,1 milionu korun. :shock: Zbavila se jich až následující den. :roll:

Přední dveře byly sice vypáčené, ale úřednice podle Evening Standard nemůže prokázat, že je za to zodpovědná zmíněná rom(u)nská rodina. :P

http://zpravy.idnes.cz/dum-britske-imig ... anicni_ipl

To má z toho že si bere práci domů. :lol: Není nad osobní zkušenost. To se jí to teď bude v práci krásně rozhodovat. :D

Obrázek

Obrázek
(ten vpravo je anglickej Kocáb)

Další fotky jsou tady. http://www.dailymail.co.uk/news/article ... Proms.html . Video pak tady http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-14564949 .

Možná že i našim politikům by se palicích taky konečně rosvítilo kdyby na vlastní kůži zažili něco podobného. ;)

Kdyby se u nás mělo psát o všech zdejších domech vybydlených cigány tak už nezbyde místo na ostatní zprávy. :evil:

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
aNONym
Zasloužilý člen

Šluknov

Příspěvek od aNONym »

http://zpravy.idnes.cz/romove-chteli-vy ... zpravy_alh . :? Non

Je vidět že ani z nasazenejch pořádkovejch jednotek si cigáni těžkou hlavu nedělaj. ;)
Naposledy upravil(a) aNONym dne čtv 22 zář 2011 17:29, celkem upraveno 1 x.

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
aNONym
Zasloužilý člen

Vsetín.

Příspěvek od aNONym »

Napadení rodiny s malým dítětem. :? Non

http://www.jalovec.cz/1.943.aktuality.c ... upina-romu

Vsetín(14.8.) - Pan Tomáš Wittich (37) se svou manželkou a pětiletým synem opustili fotbalové hřiště na Tyršově ulici, kde končil Gulášfest, a vydali se domů na Sychrov. Jejich cesta však skončila nešťastně již v sousední Panské zahradě.

Události Tomáš Wittich popsal takto: "Když jsme procházeli cestičkou k lávce, byla tam skupina Romů, přičemž jeden z nich vrazil do našeho kluka. Manželka ho tedy upozornila, aby si dával pozor. Nato ji začal mlátit pěstmi. Hned se přidali další a další pak přiběhli od nedalekého altánku. Byla to hrůza, nevěděl jsem, co mám dělat, koho mám bránit dřív. Lehl jsem si na kluka. Ti Romové do mne na zemi kopali a bili pěstmi hlava nehlava. Celé to trvalo tak deset minut. Hlavu jsem měl celou bouli, s krkem jsem nemohl hnout, bylo mi jasné, že mám něco s páteří. Já i moje žena jsme museli být převezeni do nemocnice." Podle lékařské zprávy se nemýlil. "Rozhodl jsem se, že to tak a vše nahlásil na policii. Dokonce tam vyslechli toho nejagresivnějšího z nich. Ten samozřejmě všechno popřel. Doma mne všichni nabádali, abych to nechal tak, že stejně nic nevyřeším, že jediné co se může stát, že mi nějaký Rom zmlátí a zmrzačí děcko. Snad se to nestane, ale já už se rozhodl. Přece není možné, aby jim všechno prošlo, tuto agresivitu přece musí někdo zastavit."

"Napadení v parku je stále v šetření. Vše zatím nasvědčuje tomu, že v tomto případě bude věc kvalifikována jako přestupek," uvedla policejní tisková mluvčí Lenka Javorková.

A(&F)
Zasloužilý člen

Nejdříve si udělejte pořádek u vás na Slovensku ...

Příspěvek od A(&F) »

... a potom nám tu Hantře můžeš radit ... zkus třeba vysvětlit příbuzným toho napadeného pána, že za jeho smrt může systém ... ale i on sám ... protože byl volič ... :| ...

... http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/2 ... lasku.html ...
... http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/2 ... zivot.html ...

... ... http://krimi.cas.sk/clanok/205890/andre ... romov.html ...

... trest 7 až 10 let ... ??? ... :cry: ...

aNONym
Zasloužilý člen

Vansdorf.

Příspěvek od aNONym »

http://zpravy.idnes.cz/u-ubytovny-ve-va ... zpravy_alh . :shock: Non

"Žena (48) vyndávala nákup z auta, když k ní přistoupilo několik Romů, svědci mluví o třech až pěti. Jeden z nich bez varování udeřil ženu pěstí do obličeje. Druhý na ni vykřikl "ty bílá svině" a vytáhl jí z kapsy mikiny mobil.
"Případ vyšetřujeme jako loupežné přepadení," potvrdil kriminalista Ladislav Cvik "

A proč to sakra nevyšetřujou jako loupežný přepadení organizovanou skupinou v přesile - s rasovým podtextem navrch!

Vzhledem k tomu co se dnes ve Vansdorfu chystá si ty chlapci opálený pro svou akci rozhodně nevybrali moc vhodný okamžik. :?

Asi brzo poteče krev. Tý český už odteklo zbytečně mnoho! :dknow:

Jen mi jen líto těch několika slušnejch cigánů na který tyto události házejí špatné světlo.

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Vansdorf.

Příspěvek od NAVAR »

aNONym píše:http://zpravy.idnes.cz/u-ubytovny-ve-va ... zpravy_alh . :shock: Non

"Žena (48) vyndávala nákup z auta, když k ní přistoupilo několik Romů, svědci mluví o třech až pěti. Jeden z nich bez varování udeřil ženu pěstí do obličeje. Druhý na ni vykřikl "ty bílá svině" a vytáhl jí z kapsy mikiny mobil.
"Případ vyšetřujeme jako loupežné přepadení," potvrdil kriminalista Ladislav Cvik "

A proč to sakra nevyšetřujou jako loupežný přepadení organizovanou skupinou v přesile - s rasovým podtextem navrch!

Vzhledem k tomu co se dnes ve Vansdorfu chystá si ty chlapci opálený pro svou akci rozhodně nevybrali moc vhodný okamžik. :?

Asi brzo poteče krev. Tý český už odteklo zbytečně mnoho! :dknow:

Jen mi jen líto těch několika slušnejch cigánů na který tyto události házejí špatné světlo.
I v té diskusi k článku to vře jak v kotli. Viz např: Psst!
"Psst! Slyšíte? Plyn... Ssssssssssssssssssssssss"

Tohle začíná být vážný, bohužel se lze těžko spoléhat že problematika nastřádaná za spousty let se vyřeší pár těžkooděnci za pár dní. A ja to řáíkal Karel Kryl "člověka s výchvou po dvacet, třicet nepřevychvíte ze dne na den" To bude akorát benzín do ohně. Nesnáším komouše ale musím přiznat že dříve zavedená pracovní povinost problémy částečně řešila.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Vansdorf.

Příspěvek od poota »

aNONym píše:.. Jen mi jen líto těch několika slušnejch cigánů na který tyto události házejí špatné světlo.
Jo, to mně taky.
Pokud to vezme do rukou dav, tak ten to bere šmahem.
Ostatně i když to řeší stát, tak se dějí nespravedlnosti - stačí vzpomenout na to, kolik bylo odsunuto Němců, kteří bojovali proti Hitlerovi :(
Pro milovníky přísloví (taky jeden takový sem chodí) se v takovýchto situacích říkává:
"Jó, když se kácí les, lítají třísky!"

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
A(&F)
Zasloužilý člen

Co je to tzv bílý rasismus a proč Romové nebývají bezdomovci

Příspěvek od A(&F) »

citace: ... "Je zajímavé, že se (bývalý podnikatel viz text) ve svém bezdomoveckém životě nesetkal s téměř žádným cikánem. Důvod je prostý; Romové by asi těžko obstáli v tak dramatických životních podmínkách. A také proč by se do nich nutili.

Dostávají své “těžce vydobyté” invalidní důchody, přispěvky na děti a eventuálně si vyrazí se “záhadně získanými penězi” do Kanady či V. Británie nebo Nizozemska či Belgie, kde dostanou také sociální podporu, ale v eurech nebo dolarech. (pozn: ... to znamemá, že taktéž zpětně dostanou i sociální příspěvky za dobu, po kterou pobírali sociální příspěvky v cizině ...)

Pokud se vrátí do Česka, chodí tak dlouho na úřady, kličkují v jimi dokonale ovládaných a počesku děravých zákonech, až jim otrávení byrokraté nakonec poskytnou ubytování, i když to předchozí zdevastovali, rozkradli a zadlužili jako neplatiči nájmu, elektřiny a vody.

Když je někdo za to popožene před soud, je z toho diskriminace a stížnosti do Bruselu nebo Štrasburgu, kde páni alibisté s lidskou tváří rozhodnou, že jim náš stát musí podobně jako rodině Červeňákové vyplatit odškodnění třeba i milion.

A místo toho, aby z těchto peněz zaplatili své dluhy, nakoupí zlato a stěžují si, že bydlení, co dostali, jsou obyčejné králikárny…

A když se někdo rozčílí a začne nadávat, že v tom smradu a bordelu vedle nich už nevydrží a že on, na rozdíl od jiných, poctivě pracuje a slušně vychovává své děti…dostane nesmytelnou nálepku: Pozor, rasista! a je to…"

(zdroj: ... http://olser.cz/990/co-je-to-tzv-bily-r ... ezdomovci/ )

Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“