Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Stálý člen
- Dal: 26 poděkování
- Dostal: 40 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
ww-extrakt je wormwood extrakt cize palina prava vyluhovana v 60% alkohole-ethanole. Je to moc dlhe tak som to skratil na wwe
We`re not in Wonderland anymore, Alice
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To znamená vyluhovaný pelyněk roční v lihu, následně líh odpařen, nebo se to neodpařuje?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Stálý člen
Rocny budem este len skusat podla rovnakeho pomeru 1:5 /palina:lieh/ .Toto je normalne vyluhovana palina prava cize Artemisia absinthium. 40g pomixovanej paliny na prach v mixeri zalejem 2 deci liehu /Spiritus dilutus/ z lekarne, necham 3-4 dni luhovat, obcas premiesat a potom to scedim cel klasicku vreckovku. Ono je to treba dobre vyzdimat ale aj tak ostane tak 1,3 deci extraktu z 2deci. Proste ostatok ostane este nevymackany. A vyslednu tekutinu, ktora je taka tmavo zelehohneda vylejem do flasticky a z toho si davam po lyzickach. Uchovavam v ladnicke. Neodparujem nic.
edit: no a lyzicku tohoto extraktu dam potom do asi deci vody a vypijem. Niekedy pridam aj lugol podla nalady 5-6 kvapiek alebo dnes som tam dal trochu citronu
edit: no a lyzicku tohoto extraktu dam potom do asi deci vody a vypijem. Niekedy pridam aj lugol podla nalady 5-6 kvapiek alebo dnes som tam dal trochu citronu
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Pockaj, az spoznas energeticke. To ti padne sanka 10 metrov pod podlahu.Lex píše: Este poznamka k rozdeleniu parazitov, delia sa na viacero skupin vonkajsie, vnutorne, dutinove atd, ale aj na filogeneticky mladsie a filogeneticky starsie.
Vela stastia v boji s parazitmi .)
-
- Stálý člen
- Dal: 24 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Myslím, že by to mohl být zajímavý nápad, už jen proto, že Pelyněk ročný (nenašel jsem zmínku o tom, že by to obsahovala jiná odrůda Pelyňku) obsahuje Artemisinin, který je účinné antimalarikum a zároveň také prý účinkuje proti motolicím krevničkám (schistosoma). Osobně to také vyzkouším.Lex píše:Rocny budem este len skusat podla rovnakeho pomeru 1:5 /palina:lieh/
Cizákům zmar! ;-)
-
- Stálý člen
No prinutil si ma kuknut si aj daco o tom, silne duchovno To mam rad. Ale este musim o tom viac precitat, potom napisem nazor. Ale uz teraz viem, ze priroda ma aj toto vychytane, tiez je to zelena rastlina ale u nas je bohuzial zakazana. Aktivna latka THC sa strukturou velmi podoba na thujon ale posobi hlavne na psychiku. Ma liecive ucinky. Myslim, ze nemusim specifikovatJayo píše:Pockaj, az spoznas energeticke. To ti padne sanka 10 metrov pod podlahu.Lex píše: Este poznamka k rozdeleniu parazitov, delia sa na viacero skupin vonkajsie, vnutorne, dutinove atd, ale aj na filogeneticky mladsie a filogeneticky starsie.
Vela stastia v boji s parazitmi .)
Naposledy upravil(a) Lex dne pon 10 zář 2012 14:41, celkem upraveno 1 x.
-
- Stálý člen
Palina rocna uz dorazila a uz sa aj kupe v liehu .)
-
- Nový člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 5 poděkování
vážení a milí přátelé:)....
v dubnu jsem flákla s kouřením,přešla na el.cigaretu a začly se dít věci:)))))))-mám obří tušení,že to pernamentní přidušování těla drželo na uzdě všechny ty parchantíky,které v sobě mám-neměla jsem problém s jídlem,žádné extra chutě,žádné potíže s trávením,váha kolísavá přiměřeně,zdr.potíže v normě-sem tam rýma,kuřácký kašel,jinak nic.Akorát se zhoršoval rapidně zrak,vadne kůže a nechce se vrátit zpátky- takže mám pocit,že mi je povrch těla větší asi tak o jedno číslo:(...no,prý za to mohlo to moje kouření a konzumace černé kávy v kombinaci s věkem:)...Dneska jsem se konečně zase dala do péče zubaře a pokračuji v započaté cestě za dokonalým úsměvem:)-to bude bolestná a hodně dlouhá trasa:(...nicméně,odhodlání se zbavit těch mých parchantíků jsem dnes dokončila-ze všech těch různých očist,zdravých výživ a já nevím čeho všeho možného,jsem si vybrala tu svou cestu-odčervují se pravidelně zvířata-u svého obvodního l. budu požadovat stejnou kůru(už se těším,jak mě pošle na psycho a pak sám začne s odčervováním:),hodlám si udělat v každém ročním období shankapraksalánu-očištění trávicího traktu od úst po řiť:),nebudu se vyhýbat pálivému koření a zelenině,jednou za 5 let si dám kůru z česneku-dle tibetského návodu-mrazím vodu a piju dle žízně-ne dva litry denně:(-je to moc.Chci se pokusit konzumovat maxipočet jablek-vynechat jídla přes den a najíst se jen buď večer nebo ráno a večer-to ještě vyzkouším.
Tím chci ukázat nemocem záda-pokud máte zdrav.potíže,hledejte si svou cestu-to co zvládnete-to je totiž nejdůležitější ze všeho-osobní přístup-tak jako je na každou nemoc bylinka,tak existuje přístup jednotlivce-nenechte se zblbnout tím,že existuje lék na všechno a zabírá! Jediné,co funguje,je Váš osobní přístup a to,co jste ochotni a schopni zvládnout.V momentě,kdy žijeme tím,co je a není zdravé,co máme ještěě udělat,co jsme naopak neudělali-to je otročina a ne život-měli bychom to změnit.Já už měním-a všem Vám strašně moc děkuji za názory,zkušenosti,vědomosti-o které se tu dělíte-bez Vás bych si asi tuhle cestu nenašla-DĚKUJI,DĚKUJI DĚKUJI VÁM VŠEM .....
se omlouvám za délku příspěvku,ale já musela-znáte to-když musíš,tak musíš:)))))....
v dubnu jsem flákla s kouřením,přešla na el.cigaretu a začly se dít věci:)))))))-mám obří tušení,že to pernamentní přidušování těla drželo na uzdě všechny ty parchantíky,které v sobě mám-neměla jsem problém s jídlem,žádné extra chutě,žádné potíže s trávením,váha kolísavá přiměřeně,zdr.potíže v normě-sem tam rýma,kuřácký kašel,jinak nic.Akorát se zhoršoval rapidně zrak,vadne kůže a nechce se vrátit zpátky- takže mám pocit,že mi je povrch těla větší asi tak o jedno číslo:(...no,prý za to mohlo to moje kouření a konzumace černé kávy v kombinaci s věkem:)...Dneska jsem se konečně zase dala do péče zubaře a pokračuji v započaté cestě za dokonalým úsměvem:)-to bude bolestná a hodně dlouhá trasa:(...nicméně,odhodlání se zbavit těch mých parchantíků jsem dnes dokončila-ze všech těch různých očist,zdravých výživ a já nevím čeho všeho možného,jsem si vybrala tu svou cestu-odčervují se pravidelně zvířata-u svého obvodního l. budu požadovat stejnou kůru(už se těším,jak mě pošle na psycho a pak sám začne s odčervováním:),hodlám si udělat v každém ročním období shankapraksalánu-očištění trávicího traktu od úst po řiť:),nebudu se vyhýbat pálivému koření a zelenině,jednou za 5 let si dám kůru z česneku-dle tibetského návodu-mrazím vodu a piju dle žízně-ne dva litry denně:(-je to moc.Chci se pokusit konzumovat maxipočet jablek-vynechat jídla přes den a najíst se jen buď večer nebo ráno a večer-to ještě vyzkouším.
Tím chci ukázat nemocem záda-pokud máte zdrav.potíže,hledejte si svou cestu-to co zvládnete-to je totiž nejdůležitější ze všeho-osobní přístup-tak jako je na každou nemoc bylinka,tak existuje přístup jednotlivce-nenechte se zblbnout tím,že existuje lék na všechno a zabírá! Jediné,co funguje,je Váš osobní přístup a to,co jste ochotni a schopni zvládnout.V momentě,kdy žijeme tím,co je a není zdravé,co máme ještěě udělat,co jsme naopak neudělali-to je otročina a ne život-měli bychom to změnit.Já už měním-a všem Vám strašně moc děkuji za názory,zkušenosti,vědomosti-o které se tu dělíte-bez Vás bych si asi tuhle cestu nenašla-DĚKUJI,DĚKUJI DĚKUJI VÁM VŠEM .....
se omlouvám za délku příspěvku,ale já musela-znáte to-když musíš,tak musíš:)))))....
Bobo
-
- Stálý člen
Ahoj, ak mozem daco napisat ku kave a cigam, kavu som pil roky a konecne stadia boli az 6-8 kav denne. Nakoniec som s tym sekol uplne a je pokoj. Je to neuveritelny humus pre telo, prekysluje a dehydruje, cize robi pravy opak toho co je vlastne normalne. Vytvara dobre prostredie pre parazity a zaroven znizuje moznosti tela ohladne travenia napr cukrov. Proste zle. Cigarety, tiez som ich otrok heh a este pred antiparazitkami som si myslel ze to kaslanie a tak je z cigariet. Ale omyl, fajcim rovnako ako predtym a su dni kedy ani nezakaslem, nie ako kedysi to sa neda porovnat. V lete sa snazim chodit co najviac na bike sosat kyslik. Cca 20km/jazda. 2x som prestal fajcit este asi pred 8 a 5 rokmi, raz na rok, raz na 3. No ale moc to nemalo vplyv na moje zdravie, skor naopak. Pomale travenie, nepravidelna stolica atd...Ale ked som prestal pit kavu, to bolo citelne. Takze vacsinou je prvotny vinnik kava a kedze fajciari si kavu neodpustia tak to je vysledok. Staci uplne vynechat kavu a hned je clovek o krok vpred. A este kvalita dnesnych cigariet je hrozna. Presiel som na sulane z normal tabaku a to sa tiez jaksi neda porovnat. Je s tym sice robota ale clovek menej vyfajci, miniem na to o polku menej a hlavne mam pocit ze fajcim tabak ako kedysi a ne vseliake smrady chemicky upravovane. Po dlhej dobe som mal minule normalnu cigu a pri konci som mal pocit, ze sedim vo vlaku na hajzli, ten puch ... Ale moje sulane niekedy ani neviem, ze som v miestnosti fajcil, uplne ine.bobosokol píše:..no,prý za to mohlo to moje kouření a konzumace černé kávy v kombinaci s věkem:)
-
- Stálý člen
Dnes som neodolal a odobral som si 3 lyzicky z tej paliny rocnej po jednom dni luhovania a dost ma prekvapila. Po prvej sa trochu krutili creva, troska soplov, potom nic, neskor po obede to som mal dost mastne jedlo a do 15 min jak som si ju dal tak tlaky vpravo pod rebrom a kychanie ako klasicka alergia a este asi 20 min som smrkal a vykaslaval hlieny.
3 som dal asi za hodku ako to preslo a uz relativne v poho este nejake sople, citim ze sa daco deje, neziaduce ucinky zatial ziadne .) Vyzera to slubne.
3 som dal asi za hodku ako to preslo a uz relativne v poho este nejake sople, citim ze sa daco deje, neziaduce ucinky zatial ziadne .) Vyzera to slubne.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak pan Zajíček na svém fóru říká, že paradoxně kouření je pro tělo prospěšné, že prý zabraňuje usazování radioaktivity v těle, nejhorší je prý přestat kouřit když už člověk jednou začal. No já nevím co si o tom myslet, spíš mi přijde, že je to možná k něčemu dobré, ale celkově to ničí zdraví.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Paradoxní je celkem kde co. U kouření je jaksi prospěšný nikotin, fenoly aceton, arsenik a kyanovodík a hlavně zvýšený pocit snášenlivosti a tolerance ke druhým a kdo ví co ještě. Na potvoru je CO, spousta složek dehtů a opět kdo ví co ještě. Jestli je tedy kouření zdraví prospěšné, či ne, je dost těžko rozhodnout. Definitivně to není mor, za který to vydává zdravotnictví, ale taky je to otázka množství, osobní konstituce a nasbíraných chorob. Pokud totiž nemáme choroby, není nutné, aby nám něco bylo prospěšné a stačí když nám není nic neprospěšné. Co je nám prospěšné v chorobě nám pak nemusí být prospěšné ve zdraví. Tudíž, jakékoliv všeobecné postuláty jsou podle mne na draka.Igi píše:Tak pan Zajíček na svém fóru říká, že paradoxně kouření je pro tělo prospěšné,
To s tou radioaktivitou a kouřením tu už je pár let od Merlina a snad si to dohledej. V kostce jde o to, že když máš od kouření zahleněné plíce a průdušky, tak do sebe vstřebáš míň přirozené i umělé radioaktivity v přírodním i průmyslovém, popřípadě bojovém spadu. Podle této teorie by pak bylo zdaleka nejprospěšnější nedýchat vůbec Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
Priatelia,
mal by som na vas prosbu, dnes som chcel objednat dalsi ivermectin, este pred mesiacom sa to normalne dalo na jednej svk stranke venujucej sa konom. Dnes pozeram produkt vymazany a ked som tam zavolal vo co go tak mi pani povedala, ze sa "caka" na rozhodnutie alebo co, zrejme vyssia moc zasiahla a bude sa to dat kupit iba cez veterinara, pekne pod dohladom. K tomu asi neni co dodat Preto ak by ste vedeli o nejakej funkcnej stranke aj cz kde sa da objednat bol by som rad a myslim, ze aj ostatny ktori si budu objednavat. Pripadne ak niekto ma kupene 4 pasty navyse rad kupim. SZ.
Dnes pokracujem oboma palinami, po tej rocnej uz celkom pohoda, ani kychnutie a pomaly ziadne hlieny. Vcera toho bolo pozehnane Aj tlaky pod pravym rebrom skoro ziadne. Citim sa ovela kludnejsi .) Myslim, ze davky 4x prava a 4x rocna za den su tak akurat. Asi najlepsie na striedacku, po 2h intervaloch. Vecie davky zatial nemam jaksi chut skusat, uz toto je dost citelne...
mal by som na vas prosbu, dnes som chcel objednat dalsi ivermectin, este pred mesiacom sa to normalne dalo na jednej svk stranke venujucej sa konom. Dnes pozeram produkt vymazany a ked som tam zavolal vo co go tak mi pani povedala, ze sa "caka" na rozhodnutie alebo co, zrejme vyssia moc zasiahla a bude sa to dat kupit iba cez veterinara, pekne pod dohladom. K tomu asi neni co dodat Preto ak by ste vedeli o nejakej funkcnej stranke aj cz kde sa da objednat bol by som rad a myslim, ze aj ostatny ktori si budu objednavat. Pripadne ak niekto ma kupene 4 pasty navyse rad kupim. SZ.
Dnes pokracujem oboma palinami, po tej rocnej uz celkom pohoda, ani kychnutie a pomaly ziadne hlieny. Vcera toho bolo pozehnane Aj tlaky pod pravym rebrom skoro ziadne. Citim sa ovela kludnejsi .) Myslim, ze davky 4x prava a 4x rocna za den su tak akurat. Asi najlepsie na striedacku, po 2h intervaloch. Vecie davky zatial nemam jaksi chut skusat, uz toto je dost citelne...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pelyněk roční... Bežně nakupuji bylinky zde: www.prodejbylin.cz, mají i pelyněk roční...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Stálý člen
- Dal: 24 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
V diskuzi jsem svého času našel odkaz na Egyptpharmu a léčení pomocí přípravku Mirazid (což by měl být výtažek z Myrthy). V diskuzi na stránce 122.
Z porovnání jasně vyplývá, že Prazi je mnohonásobně účinnější (ať zbytečně nevyhazujete peníze za něco, co nepříliš funguje):
http://www.ajtmh.org/content/72/2/119.full
(kdo nechce číst, stačí si zobrazit Table 2
http://www.ajtmh.org/content/72/2/119/T2.expansion.html ,
kde je procento vyléčených uvedeno v řádku Cure rate).
Z porovnání jasně vyplývá, že Prazi je mnohonásobně účinnější (ať zbytečně nevyhazujete peníze za něco, co nepříliš funguje):
http://www.ajtmh.org/content/72/2/119.full
(kdo nechce číst, stačí si zobrazit Table 2
http://www.ajtmh.org/content/72/2/119/T2.expansion.html ,
kde je procento vyléčených uvedeno v řádku Cure rate).
Cizákům zmar! ;-)