duraj píše:
Podvodníku Švando, to vím taky, že plyny lze rozpouštět ve vodě i jiných kapalinách.
Já tady ale píšu o tom, že vodík má nejmenší molekuly a proto pronikne jakýmkoli materiálem - takže v případě rozpuštění ve vodě vyprchá a nezastaví jej žádný trojitý kouzelný sáček.
Například hliníkem nepronikne vysírači Duraji, alias Deja-vu, alias Animale, alias Pepe, alias Pepo.bn,... alias Petře Poldaufe. Já hlavu do písku nestrkám, nemám k tomu důvod. Já nepotřebuju měnit nicky. Na všech fórech a za všech okolností mám nick stejný. Já se za se be nestydím, protože když něco píšu, tak si za tím stojím. Myslíš si, že jsi kdovíjaký borec, když jsi vyštrachal moje jméno. Vždyť ho tu znají skoro všichni. A pokud si myslíš, že jsem podvodník, nic tě nenutí kupovat moje produkty. Mám stovky děkovných mejlů, a pro ty lidi to budu dělat dál, i kdyby ses na hlavu postavil
A už tu konečně přestaň zasírat vlákno. Pokud se chceš hádat, běž do boxovárny, třeba tam najdeš nějakého podobného blba, který se vyžívá v hádání se. Protože tobě nejde o nic jiného.
Teď si užij svou chvilku vítězství, že jsem se znovu nechal vtáhnout do debaty, která nikam nevede. Jsi spokojen?
Nevím, co tě žere, jestli ti stará utekla s jiným, nebo máš hrb, nebo ti někdo vysypal kuličky do kanálu,... ale dojdi si s tim za psychologem, ve tvém případě možná spíš za psychiatrem a už nás přestaň otravovat. Věř mi, že toto počínání tě šťastným neučiní. Chvíli budeš spokojen, že se zase někdo nechal vyhecovat. Ale šťastným tě to neudělá. Na to si musíš nejdříve udělat pořádek v hlavě.