Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Magnetismus - Teorie
-
- Nový člen
- Dostal: 4 poděkování
Re: Magnetismus - Teorie
poota
Odpověď:
Nevšiml jsem si, že bych zde něco prodával a číst snad umím...takže pokud bych skutečně hledal, komu bych něco prodal tak bych se obrátil téměř s jistotou jinam než na net a Aukro či jakýkoliv jiný inzertní portál......nic nenabízím....to je asi podstatné říci.....mohl jsem jen pasivně přihlížet,ale přeci jsem pár informací vypustil.....
Asi to,že jsem vůbec něco říkal, bylo špatně a nechám tedy tento web běžet vlastním životem....-))))
Odpověď:
Nevšiml jsem si, že bych zde něco prodával a číst snad umím...takže pokud bych skutečně hledal, komu bych něco prodal tak bych se obrátil téměř s jistotou jinam než na net a Aukro či jakýkoliv jiný inzertní portál......nic nenabízím....to je asi podstatné říci.....mohl jsem jen pasivně přihlížet,ale přeci jsem pár informací vypustil.....
Asi to,že jsem vůbec něco říkal, bylo špatně a nechám tedy tento web běžet vlastním životem....-))))
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Nevím jak ostatní, já vítám tvé informace, jindy prudím já, teď zas někdo jinej-nevšímej si toho. Než si něco vyložit špatně, je lepší si to nevysvětlovat vůbec, jako že tě spíš někdo špatně pochopil, což bylo na první čtení jasné.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Fajn - takže máš nějaký stroj, který mění energii na pohyb. Gratuluji, jsi pašák.Mauro píše:.....nic nenabízím....to je asi podstatné říci.....mohl jsem jen pasivně přihlížet,ale přeci jsem pár informací vypustil.....
Jenomže při tom všem, co je vidět na YouTube a čím vším se kdekdo holedbá, aniž by něco vůbec měl, se nemůžeš divit, že se Tvoje prohlášení nesetkalo s bouřlivými ovacemi.
Takže mi jenom není jasné, o co Ti tu jde.
Nějaké informace jsi vypustil, nicméně nijak a ničím nepotvrzené, takže "takových už jsme viděli víc". Pokud nechceš nějak a něčím pokračovat, tak je to stejné, jako kdybys nic nenapsal. A pokud chceš s nějakým zájemcem komunikovat přes SZ, tak jsi to mohl napsat.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Nový člen
poota
Odpověď:
Pardon, že jsem nějaké info vypustil...s prominutím určitě neznám nikoho,kdo by podobný stroj na podobném principu sestrojil a jen tak informace o své práci ( svůj čas,energii a investované peníze) vypustil na toto fórum,kde by si každý mohl stejnou věc sestrojit sám a v klidu s tím udělat co se mu zlíbí...-)))...bez urážky....
Takto by neuvažoval ani N.Tesla,B.Gates,E.Musk apd...ne, že bych se s nimi mohl a chtěl srovnávat...-)))
Odpověď:
Pardon, že jsem nějaké info vypustil...s prominutím určitě neznám nikoho,kdo by podobný stroj na podobném principu sestrojil a jen tak informace o své práci ( svůj čas,energii a investované peníze) vypustil na toto fórum,kde by si každý mohl stejnou věc sestrojit sám a v klidu s tím udělat co se mu zlíbí...-)))...bez urážky....
Takto by neuvažoval ani N.Tesla,B.Gates,E.Musk apd...ne, že bych se s nimi mohl a chtěl srovnávat...-)))
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 10 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Tak jaký jsi měl důvod sem psát ? Ani žádnej obrázek jsi zatím neposlal, nikdo nechce po tobě podrobnosti, stači vzhled.Mauro píše: a jen tak informace o své práci ( svůj čas,energii a investované peníze) vypustil na toto fórum,kde by si každý mohl stejnou věc sestrojit sám a v klidu s tím udělat co se mu zlíbí...-)))...bez urážky....
Mne to připadá, že čekáš kdo se ti chytí na teoretickou MM udici
-
- Starší člen
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 55 poděkování
Omluva přijata.Mauro píše: Asi to,že jsem vůbec něco říkal, bylo špatně a nechám tedy tento web běžet vlastním životem....-))))
Dobrá rada:
Když chceš někoho vodit za nos, doporučoval bych nepoužívat tak moc smajlíků. Je to pak strašně průhledný, protože psychologické profily trollů, včetně jejich znaků, jsou všeobecně známy. Tohle je jako kdyby sis na čelo přilepil ceduli "hlupák". Také nesuď druhé podle sebe. A teď sbohem.
Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
No, vidím, že nám zde chybí vlákno "Magnetismus - O Ničem"
S laskavým pozdravem, Slávek.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Nový člen
buky
Odpověď:
Koukám, že jsi na tomto fóru asi jediný, kdo píše na mé výroky věcně....přeji mnoho úspěchů v Tvé práci....
Obrázky jsem žádné dávat nebudu, neboť to nemá význam...je to jako to vyvěsit na jakékoliv fórum pro lidi co mají doma net a budou komentovat vše,protože mají před sebou klávesnici....hledal jsem tu trochu vědeckých diskuzí na úrovni o teoriích magnetismu s dosavadními výsledky práce nedokončených projektů...zde je však pouze fórum.....nic víc.....
Dnes jsem tu naposledy,protože mám takový dojem, že zde se projevuje ta správná Česká mentalita....a na to opravdu nemám náladu....
Pokud jsem někoho urazil nebo naštval tím, že něco máme a nechci to ukázat a sdělit podrobnosti, tak se omlouvám.....-))))
Vyprovokovat se nedám....nicméně od roku založení tohoto webu do současné doby jsem zde neobjevil nic zásadního, že by zde někdo něco objevil a prezentoval....třeba se mýlím....ale vážně to nevidím....nicméně je pozitivní, že se tu alespoň hodně mluví......takže i všem ostatním přeji mnoho komentářů a osobních urážek jeden druhého.....
Odpověď:
Koukám, že jsi na tomto fóru asi jediný, kdo píše na mé výroky věcně....přeji mnoho úspěchů v Tvé práci....
Obrázky jsem žádné dávat nebudu, neboť to nemá význam...je to jako to vyvěsit na jakékoliv fórum pro lidi co mají doma net a budou komentovat vše,protože mají před sebou klávesnici....hledal jsem tu trochu vědeckých diskuzí na úrovni o teoriích magnetismu s dosavadními výsledky práce nedokončených projektů...zde je však pouze fórum.....nic víc.....
Dnes jsem tu naposledy,protože mám takový dojem, že zde se projevuje ta správná Česká mentalita....a na to opravdu nemám náladu....
Pokud jsem někoho urazil nebo naštval tím, že něco máme a nechci to ukázat a sdělit podrobnosti, tak se omlouvám.....-))))
Vyprovokovat se nedám....nicméně od roku založení tohoto webu do současné doby jsem zde neobjevil nic zásadního, že by zde někdo něco objevil a prezentoval....třeba se mýlím....ale vážně to nevidím....nicméně je pozitivní, že se tu alespoň hodně mluví......takže i všem ostatním přeji mnoho komentářů a osobních urážek jeden druhého.....
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Mauro píše:Pardon, že jsem nějaké info vypustil...s prominutím určitě neznám nikoho,kdo by podobný stroj na podobném principu sestrojil a jen tak informace o své práci ( svůj čas,energii a investované peníze) vypustil na toto fórum,kde by si každý mohl stejnou věc sestrojit sám a v klidu s tím udělat co se mu zlíbí...
... ano, máš pravdu, ... na fóru nenajdeš žádné finální řešení, pouze "útržky" funkčních principů ...... nicméně, pokud nechceš být ze strany ostatních diskutujících "napadán" (neb na net si v podstatě může napsat kdokoliv / cokoliv, i třeba to, že má funkční M-PM), tak potom máš možnost své dílo, popř. část jeho principu odprezentovat takříkajíc "v kruhu rodinném", např. na setkání u Jeffa, kam přijíždějí především "skalní členové FuP" (a kde již mnohokráte byly natvrdo v celé své kráse ukázány věci, s nimiž není radno se svěřovat netu ) ...... tudíž chceš- li, udělej to např. zcela stejně jako já s "Pamelou" (PAMELA = Permanent-Anris-Magnetic-Elementary-Linear-Accelerator, popř. Pride-Anris-Magnetic-Elementary-Linear-Accelerator ), kteroužto jsem u Jeffa i s podrobným vysvětlením principu prezentoval 3 roky po sobě, kdy rok od roku to "bylo vždy o kousek lepší" (naposledy jsem ji dokonce volně poskytl přítomným na celý večer "ku hraní si", a to v nezadeklovaném stavu, by bylo vidět, že to fakt není žádnej bateriově poháněnej švindl), což "nevěřícím Tomášům" jednou pro vždy dokázalo, že volnou energii lze získat i z velmi slabých permanentních magnetů (za podpory magnetického pole země, jenž průběžně dobíjí ty "permanenty" v liště + Coriolisovy síly) ... ...Mauro píše:Vyprovokovat se nedám....nicméně od roku založení tohoto webu do současné doby jsem zde neobjevil nic zásadního, že by zde někdo něco objevil a prezentoval
... nikdo tě však nenutí svou práci ukázat, záleží pouze na tvém rozhodnutí ...... ale bez prezentace navždy zůstaneš pouze "keckou z jihu" ... ...
... ... Anri ...
----------------------------
PeS: ... jo, a budeš-li snad ještě někdy přispívat na toto forum, pls, nauč se laskavě používat "citace" ...... kdo se v tom má potom vyznat ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Martine, důrazně Tě žádám, abys dodržoval přesnou terminologii!!! ... jelikož zkratka fora je FuP, tudíž potom by správně mělo být: " na Foru úplnejch Pitomců" ...martin11 píše:myslíš že jsi na Foru úplnejch blbečků????...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
-
- Nový člen
Po důkladném zvážení - Přeci jen trochu informací do,, placu "
Výsledky výzkumu:( nebrat tyto info jako poučování) Máme naprosto odlišný princip od Parendeva, který se většina lidí snaží rozpohybovat...byť jemu to nešlo!!!
Vycházíme pouze ze základních principů fyziky a tudíž nevymýšlíme nic nového, ale pouze skládáme dohromady systémy, které pro jiné účely již dávno fungují...
Vezmeme si např.kvádr Neodym. magnet....zmagnetizovaný na plocho..
Severní a jižní strana vytváří prostorové magnetické pole spojenými siločárami...
Při přiložení magnetu např. ke svislému materiálu Fe klasické třídy ČSN 11373 dochází k připnutí magnetu a tedy k ,, práci" a prolnutí magnetického pole do tohoto materiálu a ke snížení vyzařování magnetického pole na vnější straně...
Při pokusech jsme tedy navyšovali množství magnetů uchycených do systémového korpusu, abychom dosáhli překonání ztrát z práce na uchycení prvotních magnetů v systému....
Nicméně i druhý a třetí až xy magnet v systému na sobě, prohluboval magnetické pole nejvíce směrem k Fe podkladu......
Tímto bylo dosaženo,alespoň částečných požadovaných silových hodnot v jednotlivých segmentech na výstupních stranách....
Pozn.Nejlépe se v systému pracuje s materiály s co nejmenším % uhlíku např. magneticky měkké železo třídy 10 000 (v této třídě u nás prakticky nedostupné)
Podstata jakéhokoliv magnetického systému je ,, NEJEN" v nasměrování magnetických sil obou pólů do požadovaného směrového úhlu!!!!!!!!!( a tudíž ne součet ale součin magnetických složených systémů), protože při použití správných materiálů, lze využít magnetického pole obou pólů a využít jejich přitažlivé nebo odpudivé síly 2 x násobně nebo ve správném složení několika magnetů na sobě i více násobků ne součtů silových hodnot jednotlivých magnetů.....
A toto lze dosáhnout pouze s kvalitními nástavci, které nesmějí být svařovány, ale slity nebo frézovány do příslušných materiálů!!!!!.....
Pokud chce dělat někdo magnetické stroje jinak, tak budou fungovat, ale nikdy z toho nedosáhne optimální výkonu!!!!!
Výrobci magnetů uvádějí ztrátu 1%/rok což je dostatečná zásoba energie v jakémkoliv magnetickém systému.
V magnetických polích neexistuje tření nicméně zde vznikají ,, vířivé proudy" viz.Wikipedia....se kterými je nutné počítat, neboť mohou při určitých momentech poškodit samotné zařízení....
Tajemství úspěchu našeho zařízení tkví v použitých materiálech a za další .....to už si necháme pro nás....))))))))).....pánové ani nevíte jak rád bych se s Vámi o všem podělil,ale věřte mi, že jsem vázán mlčenlivostí a dalšími okolnostmi...-)))))
Jinak mohu sdělit, že naše oblast zájmu se týká i těchto výzkumů, které jsou v běhu:
Systém proti zemětřesení...( můj vlastní)
Spalovací motory s palivem...,,špinavý plyn"
Systém ,, výroby vody na poušti" ( můj vlastní)
Monočlánek z permanentního magnetu
a další...-))))))
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Neříkej nikdy, že něco nejde....ale pouze nechci nebo neumím.....a nikdy neříkej nikdy
Výsledky výzkumu:( nebrat tyto info jako poučování) Máme naprosto odlišný princip od Parendeva, který se většina lidí snaží rozpohybovat...byť jemu to nešlo!!!
Vycházíme pouze ze základních principů fyziky a tudíž nevymýšlíme nic nového, ale pouze skládáme dohromady systémy, které pro jiné účely již dávno fungují...
Vezmeme si např.kvádr Neodym. magnet....zmagnetizovaný na plocho..
Severní a jižní strana vytváří prostorové magnetické pole spojenými siločárami...
Při přiložení magnetu např. ke svislému materiálu Fe klasické třídy ČSN 11373 dochází k připnutí magnetu a tedy k ,, práci" a prolnutí magnetického pole do tohoto materiálu a ke snížení vyzařování magnetického pole na vnější straně...
Při pokusech jsme tedy navyšovali množství magnetů uchycených do systémového korpusu, abychom dosáhli překonání ztrát z práce na uchycení prvotních magnetů v systému....
Nicméně i druhý a třetí až xy magnet v systému na sobě, prohluboval magnetické pole nejvíce směrem k Fe podkladu......
Tímto bylo dosaženo,alespoň částečných požadovaných silových hodnot v jednotlivých segmentech na výstupních stranách....
Pozn.Nejlépe se v systému pracuje s materiály s co nejmenším % uhlíku např. magneticky měkké železo třídy 10 000 (v této třídě u nás prakticky nedostupné)
Podstata jakéhokoliv magnetického systému je ,, NEJEN" v nasměrování magnetických sil obou pólů do požadovaného směrového úhlu!!!!!!!!!( a tudíž ne součet ale součin magnetických složených systémů), protože při použití správných materiálů, lze využít magnetického pole obou pólů a využít jejich přitažlivé nebo odpudivé síly 2 x násobně nebo ve správném složení několika magnetů na sobě i více násobků ne součtů silových hodnot jednotlivých magnetů.....
A toto lze dosáhnout pouze s kvalitními nástavci, které nesmějí být svařovány, ale slity nebo frézovány do příslušných materiálů!!!!!.....
Pokud chce dělat někdo magnetické stroje jinak, tak budou fungovat, ale nikdy z toho nedosáhne optimální výkonu!!!!!
Výrobci magnetů uvádějí ztrátu 1%/rok což je dostatečná zásoba energie v jakémkoliv magnetickém systému.
V magnetických polích neexistuje tření nicméně zde vznikají ,, vířivé proudy" viz.Wikipedia....se kterými je nutné počítat, neboť mohou při určitých momentech poškodit samotné zařízení....
Tajemství úspěchu našeho zařízení tkví v použitých materiálech a za další .....to už si necháme pro nás....))))))))).....pánové ani nevíte jak rád bych se s Vámi o všem podělil,ale věřte mi, že jsem vázán mlčenlivostí a dalšími okolnostmi...-)))))
Jinak mohu sdělit, že naše oblast zájmu se týká i těchto výzkumů, které jsou v běhu:
Systém proti zemětřesení...( můj vlastní)
Spalovací motory s palivem...,,špinavý plyn"
Systém ,, výroby vody na poušti" ( můj vlastní)
Monočlánek z permanentního magnetu
a další...-))))))
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Neříkej nikdy, že něco nejde....ale pouze nechci nebo neumím.....a nikdy neříkej nikdy
-
- Zasloužilý člen
Natož si se pěkně rozkecalMauro píše:.....pánové ani nevíte jak rád bych se s Vámi o všem podělil,ale věřte mi, že jsem vázán mlčenlivostí a dalšími okolnostmi...-)))))
A co bude dál, budeš čekat, že se někdo chytí na návnadu ?
-
- Nový člen
-
- Zasloužilý člen
Tak že nejde o porušení fyzikálních zákonů?Mauro píše: Vycházíme pouze ze základních principů fyziky a tudíž nevymýšlíme nic nového, ale pouze skládáme dohromady systémy, které pro jiné účely již dávno fungují...
Výrobci magnetů uvádějí ztrátu 1%/rok což je dostatečná zásoba energie
Tak mne zajímá pohled proměny mag. energie per. magnetů na pohybovou energii, resp. mechanickou práci (W = F . s).
Hlavně co znamená ve "vašem" případě (W). Koiik energie potřebuješ aby jsi vyrobil 1KWh ?
1% stráty jsou i vpřípadě když bude magnet přicucnutej k ledničce