Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: aktivácia
Připojuji se k přání Nového roku (celého).
Pročítal jsem zpětně celou diskuzi, porovnával s osobními zkušenostmi s MMS a trochu s článkem na netu s názvem "Mrtvým lékaři nelžou".
http://www.empatia.cz/mrtvym-lekari-nelzou
Přesvědčil jsem se, že MMS spolehlivě funguje, ALE NE JAKO, LÉK. Dělá jen svou práci a tou je DESINFEKCE. Čistí vodu.
Naše tělo má velký obsah vody. Někdy velice ZNEČISTĚNÉ. Záněty, bakterie a další svinstvo, které tam nemá být. MMS tedy toto svinstvo odstraní, ale tělo potřebuje DALŠÍ ČISTOU VODU na odplavení toho všeho.
Jestli někdo nahradí čistou pitnou vodu slazenými, ochucenými a obarvenými tekutinami (limonáda, džus atd) nic tělu neprospěje, ale jen nahromadí další svinstva. Barviva, sladidla, ochucovadla, konzervanty, atd. PŘIDÁ TĚLU PRÁCI. Odpadu bude o něco víc a tak si vytvoří jakýsi "kompost" pro vznik rakoviny a dalších nemocí, kterých jak doufal se po použití MMS zbaví.
Byl jsem na příklad přesvědčen (a v tom smyslu jsem psal zprávu i na jeden dotaz) že moje stařecké skvrny na rukou a kvetoucí nehty VYLÉČILO MMS.
Byla to nepravda. Tyhle "stařecké parádičky" vznikly a asi jsou běžným důsledkém nedostatku ZINKU A SELÉNU.
V době mé léčby těchto fleků pomocí MMS jsem současně bral i některé minerály (z jiných důvodů) Skvrny a kvetoucí nehty po necelém půl roce zmizely, ale ne díky MMS, jak jsem se domníval, ale zinku a selénu.
Další poznatek je, že i když MMS udělá poctivě svou práci a tělo vyčistí, zůstane vždy nějaký zbytek nějakého neřádstva v NEVYMETENÝCH KOUTECH.
Mimo nutnosti čisté pitné vody NUTNĚ POTŘEBUJEME DALŠÍHO PODSTATNÉHO POMOCNÍKA.
A tím je SILNÁ IMUNITA. TA SI POTOM SNADNO PORADÍ I S RAKOVINOU A DLAŠÍMI NEMOCEMI.
Jak posílit a upevnit imunitu a čím, TO UŽ JE NA KAŽDÉM Z NÁS.
Tolik, můj LETOŠNÍ NÁZOR.
Pročítal jsem zpětně celou diskuzi, porovnával s osobními zkušenostmi s MMS a trochu s článkem na netu s názvem "Mrtvým lékaři nelžou".
http://www.empatia.cz/mrtvym-lekari-nelzou
Přesvědčil jsem se, že MMS spolehlivě funguje, ALE NE JAKO, LÉK. Dělá jen svou práci a tou je DESINFEKCE. Čistí vodu.
Naše tělo má velký obsah vody. Někdy velice ZNEČISTĚNÉ. Záněty, bakterie a další svinstvo, které tam nemá být. MMS tedy toto svinstvo odstraní, ale tělo potřebuje DALŠÍ ČISTOU VODU na odplavení toho všeho.
Jestli někdo nahradí čistou pitnou vodu slazenými, ochucenými a obarvenými tekutinami (limonáda, džus atd) nic tělu neprospěje, ale jen nahromadí další svinstva. Barviva, sladidla, ochucovadla, konzervanty, atd. PŘIDÁ TĚLU PRÁCI. Odpadu bude o něco víc a tak si vytvoří jakýsi "kompost" pro vznik rakoviny a dalších nemocí, kterých jak doufal se po použití MMS zbaví.
Byl jsem na příklad přesvědčen (a v tom smyslu jsem psal zprávu i na jeden dotaz) že moje stařecké skvrny na rukou a kvetoucí nehty VYLÉČILO MMS.
Byla to nepravda. Tyhle "stařecké parádičky" vznikly a asi jsou běžným důsledkém nedostatku ZINKU A SELÉNU.
V době mé léčby těchto fleků pomocí MMS jsem současně bral i některé minerály (z jiných důvodů) Skvrny a kvetoucí nehty po necelém půl roce zmizely, ale ne díky MMS, jak jsem se domníval, ale zinku a selénu.
Další poznatek je, že i když MMS udělá poctivě svou práci a tělo vyčistí, zůstane vždy nějaký zbytek nějakého neřádstva v NEVYMETENÝCH KOUTECH.
Mimo nutnosti čisté pitné vody NUTNĚ POTŘEBUJEME DALŠÍHO PODSTATNÉHO POMOCNÍKA.
A tím je SILNÁ IMUNITA. TA SI POTOM SNADNO PORADÍ I S RAKOVINOU A DLAŠÍMI NEMOCEMI.
Jak posílit a upevnit imunitu a čím, TO UŽ JE NA KAŽDÉM Z NÁS.
Kluci, do toho.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Ahoj dědo.děda Slavík píše:.....Přesvědčil jsem se, že MMS spolehlivě funguje, ALE NE JAKO, LÉK. Dělá jen svou práci a tou je DESINFEKCE. Čistí vodu.
Naše tělo má velký obsah vody. Někdy velice ZNEČISTĚNÉ. Záněty, bakterie a další svinstvo, které tam nemá být. MMS tedy toto svinstvo odstraní, ale tělo potřebuje DALŠÍ ČISTOU VODU na odplavení toho všeho......
Tak sem si Tvé poznatky musel uložit jako názor někoho jiného než-li můj. Nediv se, můj syn je nevěřící Tomáš a spš su mu pro srandu. Letos zase krhéká, má rýmu jak trám ale mmska neuznává-grrr. Každý svého štěstí strůjcem
Jinak se s těmito poznatky plně ztotožňuji. MMS není lék a přesto tak pomáhá že se nestačím divit.
Většina lidí včetně mého syna si myslí že když mu něco je, že veme MMS jako nějaký prášek na všechno a hned je mu hej.
Musí se pomaloučku, polehoučku jak sem tu tvrdil a výsledky se časem dostaví. Chce to trpělivost a vytvořit tělu takové podmínky, aby si samo s těmi nemocemi poradilo. Jako nejstarší jsme s manželkou ti nejzdravější z celé rodiny. To už by mělo o něčem svědčit
Takže vše nejlepší a pevné zdraví v tom začínajícím roce přeje
cucák kutil .
Vydržať H.
zdravim.
tak pokial to budete brat s tohoto hladiska tak potom liekom nieje vlastne nic pretoze vsetko su to len zlozky ktore telu dodavame a a ktore telu chybaju a telo sa lieci vlastne samo.
tak pokial to budete brat s tohoto hladiska tak potom liekom nieje vlastne nic pretoze vsetko su to len zlozky ktore telu dodavame a a ktore telu chybaju a telo sa lieci vlastne samo.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Vždy to pravda ale není. Byli jsme vytvořeni s dokonalou schopností sebeobrany. Dnes je ale svět v takovém srabu, že bez naší POMOCI TO TĚLO SAMO NEZVLÁDNE. Navíc jsou zde (díky lidské nenasytnosti a bezohlednosti) takové látky a prostředí, kde vznikají nemoci s kterými si naše tělo NENÍ SCHOPNÉ PORADIT A NAŠE POMOC JE NA TO SLABÁ.tak pokial to budete brat s tohoto hladiska tak potom liekom nieje vlastne nic pretoze vsetko su to len zlozky ktore telu dodavame a a ktore telu chybaju a telo sa lieci vlastne samo.
Na běžné nemoci stačí pomoc MMS a zbytek udělá náš imunitní systém, pokud jej máme vpořádku. Pokud ne, můžeme počítet s odchodem "do věčných lovišť"..
Současné léky (vyráběné) jsou dobré, ale PO PŘEČTENÍ VEDLEJŠÍCH ÚČINKŮ se musím smířit s tím, že ZA BLBOST SE MUSÍ PLATIT. Zatím, ale v řadě případů jiná cesta není...
Tolik můj názor. Netvrdím to a nikomu nevnucuji k věření a napodobení...
Kluci, do toho.
mms
Srdecne pozdravujem a prajem taktiež vsetko dobre a hlavne vela zdravia!Som onkolog.pacientka a po 8 rokoch sa moj stav velmi zhorsil,az tak,že mi onkodr.povedala,ze mi už nema čo ponuknut,takže koniec!pretože sa roky liečim hladovkami a prirod.metodami a dočitala som sa o mms,zacala som ju po suchej hladovke užívat,pridala som mms2 a dmso.momentalne sa este liečim,ale vysledky su užasné!!o 2 tretiny lepšie a hlavne sa cíti vyborne a aj bolest je uplne znesitelna!dakujem vam všetkym za prispevky,ktore som si prečitala a chcem položit otazku,brala som mms1 do 22kvapiek každe 2 hodiny,ale znižila som na20 kvapiek,už mi nie je zle,ale bojim sa prestat,idem na kontrolu 24.1,tak by som chcela vydržat,prosim vas,mate pre mna nejaku radu?ak niekto potrebuje radu odo mna,pomôžem vdacne!dakujem!Julia
- Batles
- Zasloužilý člen
Re: mms
Vítej, Julia! Jsem moc rád, že se cítíš lépe.
Chci se zeptat: Bereš každé 2 hodiny 20 aktivovaných kapek MMS1? To se mi zdá skoro nemožné vydržet.
Podle knížky J.Humble by se mělo při rakovině brát 3-6 kapek 10x denně (při dobré snášenlivosti je možné navyšovat až do snesitelné úrovně). A kolik dní už bereš MMS1?
Možná tě to potěší, syn se tímto způsobem také úplně vyléčil z rakoviny druhu Seminom.
Je to velmi smutné, že 4 spolupacienti, co s ním leželi v nemocnici už umřeli během deseti měsíců od operace, všichni dostávali chemoterapii. Informoval je všechny, že se léčí pomocí MMS, ale nikdo z nich nereagoval. Pouze jeden z nich projevil zájem když měl metastázy už i v plicích, ale v prosinci také zemřel.
Ahoj, Batles.
Chci se zeptat: Bereš každé 2 hodiny 20 aktivovaných kapek MMS1? To se mi zdá skoro nemožné vydržet.
Podle knížky J.Humble by se mělo při rakovině brát 3-6 kapek 10x denně (při dobré snášenlivosti je možné navyšovat až do snesitelné úrovně). A kolik dní už bereš MMS1?
Možná tě to potěší, syn se tímto způsobem také úplně vyléčil z rakoviny druhu Seminom.
Je to velmi smutné, že 4 spolupacienti, co s ním leželi v nemocnici už umřeli během deseti měsíců od operace, všichni dostávali chemoterapii. Informoval je všechny, že se léčí pomocí MMS, ale nikdo z nich nereagoval. Pouze jeden z nich projevil zájem když měl metastázy už i v plicích, ale v prosinci také zemřel.
Ahoj, Batles.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby byly na světě NORMÁLNÍ, PŘIROZENÉ OKOLNOSTI A STAV tělo by skutečně bylo schopno se s případnou nemocí (pokud by nějaká vznikla) vyrovnat a odstranit ji.tak pokial to budete brat s tohoto hladiska tak potom liekom nieje vlastne nic pretoze vsetko su to len zlozky ktore telu dodavame a a ktore telu chybaju a telo sa lieci vlastne samo.
Je to ale zase jen můj názor.
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Mám taky raka. Odmítl jsem chemoterapii a díku tomu zatím žiju. Bral jsem dva měsíce třikrát denně 16 kapek a zatím je to v pohodě. Později jsem pocítil k MMs odpor a tak jsem snížil na jednou denně (nepravidelně) 5 kapek jako jakousi udržovačku.,brala som mms1 do 22kvapiek každe 2 hodiny,ale znižila som na20 kvapiek,už mi nie je zle,ale bojim sa prestat,idem na kontrolu 24.1,tak by som chcela vydržat,prosim vas,mate pre mna nejaku radu?ak niekto potrebuje radu odo mna,pomôžem vdacne!dakujem!Julia
Na nedávné kontrole v Motole bylo řečeno "tak vidíte, podařilo se nám to zastavit". Nechtěl jsem jim vzít radost z úspěchu a tak jsem o MMS raději mlčel...
Kluci, do toho.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Ahoj julia,julia píše:Srdecne pozdravujem a prajem taktiež vsetko dobre a hlavne vela zdravia!Som onkolog.pacientka a po 8 rokoch sa moj stav velmi zhorsil,az tak,že mi onkodr.povedala,ze mi už nema čo ponuknut,takže koniec!pretože sa roky liečim hladovkami a prirod.metodami a dočitala som sa o mms,zacala som ju po suchej hladovke užívat,pridala som mms2 a dmso.momentalne sa este liečim,ale vysledky su užasné!!o 2 tretiny lepšie a hlavne sa cíti vyborne a aj bolest je uplne znesitelna!dakujem vam všetkym za prispevky,ktore som si prečitala a chcem položit otazku,brala som mms1 do 22kvapiek každe 2 hodiny,ale znižila som na20 kvapiek,už mi nie je zle,ale bojim sa prestat,idem na kontrolu 24.1,tak by som chcela vydržat,prosim vas,mate pre mna nejaku radu?ak niekto potrebuje radu odo mna,pomôžem vdacne!dakujem!Julia
to hlavní sis rozhodla sama: bojuješ a zvítězíš! .. a to je základ...
22 kapek každé dvě hodiny je opravdu silný kafe (pozor hlavně na ledviny), ale těžko Tě od toho zrazovat, pokud to funguje.
Je potřeba počítat s tím, že MMS zpočátku zlepšuje stav, ale po čase se stav stabilizuje a žaludek může MMS odmítat. - zkušenost několika z nás-
Proto by bylo dobré mít v záloze další metody....
Nejůčinnější metody asi budou hladovky a urinoterapie (mudr Partyková)- je to zdarma, od pánaboha (přírody) a opravdu nejůčinnější-najdeš tady ve fóru
Další možnost je zřejmě i použití Zapperu, syrová strava a jiné info: http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic ... 64&start=0
kromě toho určitě není k zahození "Zezulkova dieta"- http://www.dub.cz/cs/antikancerogenni-dieta.php
Za přečtení stojí hančino vlákno http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1526
To by bylo asi to nejhlavnější. Jinak držím všechny palce a přeju brzké uzdravení
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- FrancJoeseph
- Stálý člen
re
Já sem z toho jelen dvanácterák. Já tu kyselinu snad neseženu. Všude v lékárnách na mě koukají jako bych spadl z Měsíce.
Sine amore nihil!
- mekac
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1251 ..... myslim, že Tě to vyjde levněji a ušetříš si i čas hledáním jehly v kupce sena, co se týče lékaren. I ten rozdíl v kvalitě oproti lékárenský kvalitě je zanedbatelnej. A už vůbec k aktivaci chloritanu...to je jak kdybys sis chtěl zalejvat mmsko destilkou, nic nezkazíš a ničemu moc nepomůžeš..
- FrancJoeseph
- Stálý člen
- Batles
- Zasloužilý člen
Re: re
Po všech stránkách HCl vede. Koncentrace 3,5% lékárenského ředění je tak akorát na 1:1.
Když HCl nemůžeš nikde sehnat, tak si ji kup na předchozím odkazu. Je to 10ti procentní ředění, ale chemické. Takže si to pak nařeď destilkou. Někde v předchozích příspěvcích je to přesně popsáno jak postupovat, nebo ti tady rádi poradíme.