Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
HCl-všeobecná diskuze
Krkací test
Ještě dotaz.
Máte někdo zkušenosti s krkacím testem na zjištění zda je HCL v žaludku dost?
Funguje to?
Máte někdo zkušenosti s krkacím testem na zjištění zda je HCL v žaludku dost?
Funguje to?
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Batles
Nazdar lovče,hunter píše:Robí ti to naozaj dobre keď namiesto korektnéj debaty sa zase snažíš tu niekoho zhovadiť? Zas splietaš keďže reč je tu o inom probléme a o inóm čaji alebo nie?A čo mi povieš potom na toto:Slavek Krepelka píše:No vidíš lovče. To je ono. Zázračné účinky. Já jsem se ještě nesetkal ani s pověstí, že by nějaký čaj dokázal vyléčit například horečku omladnic, nebo vzteklinu, nemluvě o uštknutí nemluvněte škorpionem. Tolik odborná literatura. Z vlastní zkušenosti chřipka a nachlazení intramaskulární injekcí a v počátcích 5 až 30 minut, nemluvě o jiných problémech.
Prudíš a neznáš. Slávek.Pre istotu to zopakujem, - Pořád jsem pokračoval sa svýma injekcemi HCl... ...Po asi deseti dnech na mne náhle přišlo cosi jako začínajicí chřipka... ...injekce HCL to v podstate okamžitě vyřešila... . Nejak v tom chýba logika -stále si bral inekcie HCl, napriek tomu že si bral inekcije HCl si ochorel a tie isté injekcije HCL ktoré si stále bral to nejakým zázrakom zas vyriešili (???). Naozaj si uvedomuješ to o čom vlastne píšeš? HunterSlavek Krepelka píše:Pořád jsem pokračoval se svými injekcemi HCl, síranů a dolomitů a stejně tak s doplňováním hořčíku, jódu, dolomitů a síranů ústně. Po asi týdnu na rajčatech s Céčkem to vypadalo poněkud dobře a přestávaly mne jaksi otravovat nohy se svým škubáním. Po asi deseti dnech na mne náhle přišlo cosi jako začínající chřipka, což se nemělo stát, ale injekce HCl to v podstatě okamžitě vyřešila. O den později jsem vlezl do postele v 10, ale nějak mi nebylo moc do spaní a omdlévat jsem začal až kolem 11. Jenže to mi nebylo přáno.
Povím ti na to, že už například frekvence injekcí má veliký vliv na jejich celkový, i momentální účinek. Další vlivy jsou, co všechno člověka vlastně trápí a proč, a co do sebe člověk momentálně cpe a nacpal. Injekce HCl má největší vliv na okysličování krve a pravdpodobně vybíjení bakterií a virů během první hodiny. Na namnožení bílých krvinek (průměrně vrcholící 3x nad normál) nějakých 30 hodin. Pokud tedy člověk stříká HCl jednou za týden a i s větším odstupem, protože je mu líto vlastního zadku, je zde hodně místa pro infekci kdy se do člověka opřít, pokud je imunní systém celkově, nebo momentálně oslabený. Na straně druhé, otravy kovy jako je rtuť, železo atp, které se z organismu velice těžko vylučují, fungují 24/7, pokud jejích účinky a vlivy ať už přímé, nebo nepřímé, nejsou momentálně potlačované, například i těmi bylinkami, a nedej bože podporované.
Je to problém dost elementární, nicméně je skutečně těžké důsledně probádat co je základní příčinou nemoci(í) i v případě jedinného člověka. To, že se v tom nevyznáš, je dáno tím, že jsi se očividně neobtěžoval se tou HCl obtěžovat a nastudovat. Nicméně máš tu drzost se opakovaně dovolávat seriózní debaty na témata, ke kterým máš tento přístup včetně tvého naprosto nehorázně arogantního výroku ve vlákně Železo-Základní fakta, kde jsi si dovolil plácnout neopodstatněný výrok, jako je plácáš všude jinde, že ve skutečnosti je alespoň tobě očividné, že mám problém s draslíkem. To sice možná i mám, nicméně bez jakéhokoli poučeného a logického zdůvodnění a popřípadného řešení má takový výrok cenu psího exkremetu, stejně jako tvůj poslední komentáč na Pala ohledně jeho znalostí a zkušeností týkající se HCl. Tolik k té serióznosti diskuze. Začni s tím a vše odpuštěno, co ty na to? To bude den.
Kdyby ses býval obtěžoval to železo, stejně jako HCl, draslík atd. přečíst a měl na to hlavu i povahu, ani by ses do takových přihlouplých vzkazů neměl proč pouštět.
Čau, Slavek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Re: Žaludeční trávicí kyselina
Ahojky vespolek.
S tím článkem se nedá nesouhlasit, já se trápil žáhou přes 30 roků a doktoři se vůbec nedivili že už beru krabici Anacidu měsíčně-grrr Betainek zabral, ale špatně se odhaduje kdy a jaké množství.
Zakop sem o Kávová klysmata-juknite do google (stačí balonek). Jejich důsledkem je podráždění tenkého střeva a větší tvorba HCl - ale přirozenou cestou. Dnes již beru Betain enem na těžká jídla a vše OK jupí...
Vydržať H.
S tím článkem se nedá nesouhlasit, já se trápil žáhou přes 30 roků a doktoři se vůbec nedivili že už beru krabici Anacidu měsíčně-grrr Betainek zabral, ale špatně se odhaduje kdy a jaké množství.
Zakop sem o Kávová klysmata-juknite do google (stačí balonek). Jejich důsledkem je podráždění tenkého střeva a větší tvorba HCl - ale přirozenou cestou. Dnes již beru Betain enem na těžká jídla a vše OK jupí...
Vydržať H.
Re: HCl terapie — základní fakta
Dobry den jsem tu nove,chtel jsem pozadat o radu,pripadne o sdeleni zkusenosti s podavanim hcl injekce do zily mam tezce nemocnou mamu rakovina puvodne vaječniky,ty odoperovany,metastaze v brisni krajine na jatrech uz ve velmi vaznem stavu,tezko prijima potravu,nepohybliva,velmi pohubla a zeslabla,dovedel jsem se i z tohoto fora o teto terapii,jak velke je riziko ze to telo neustoji a selze po teto injekci.Pripadne nemate nekdo z vas zkusenost s CDS.Diky za kazdou odpoved Jirka
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Nazdar Jiří, CDS beru dva měsíce, snášenlivost je velmi dobrá oproti MMS1.medvidek píše:Pripadne nemate nekdo z vas zkusenost s CDS.Diky za kazdou odpoved Jirka
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Jirko,medvidek píše:Dobry den jsem tu nove........Diky za kazdou odpoved Jirka
Z toho co jsem se různě dozvěděl, ať už z originálu HCl terapie, nebo součastně, terapie nikomu neublížila, ale sem tam někomu nepomohla. Dva součastné případy, o kterých vím, byly totálně úspěšné. Jinak se jeví jako vůbec nejrozumější metoda aplikace HCl ve fyziologickém roztoku v kapačce. Normální základní dávka 10ccm 1/1500, což je jedna kapka 32% HCl na 1500 kapek destilované vody se šoupně do kapačky s tím fyziologickým roztokem, takže se to ještě zase velice naředí. První dávka by měla být slabší, přepočítáno 3 ccm 1/1500. Může se dostavit reakce provázená několikahodinovou relativně vysokou horečkou se zimnicí při první plné dávce. Prý to jenom prospěje, ale nedoporučovali to. Pokud se reakce dostaví, další dávku opakovat a to už by se reakce dostavit něměla. Samozřejmě, čím je první dávka nižší, tím je slabší případná reakce, která se prý dostavuje zhruba v jednom případě ze sta.
Pro Tvou informaci tady zopakuju, že jsem do sebe nejvíc píchnul, a to do svalu, 10ccm 1/150 HCl, bez jakýchkoliv problémů (no poněkud to bolí, ale dobře píchnuto je to velice snesitelné). To je desetinásobek (celkového množství HCl na jeden zátah) toho standartu podaný v desetinásobné koncentraci.
Dále bych se chtěl pozastavit nad jednou nesmírnou pitimostí propagovanou ortodoxní chuntou. Máme ve svých rukou osud člověka, třeba i sebe, který je akutně na umření a obáváme se mu ublížit tím, že alespoň ve své mysli něco riskneme. Já to vidím tak, že pokud má člověk asi tak 0.001% šanci se vyzdravit jinak, než podstoupením rizika, které je řekněme 1:1000, je to docela s podivem, kolik lidí radši "bezpečně" umře, než by se "nebezpečně" vyléčili. Doktoři sami s tím problémy nemají, i když o tom kecaj. Podívej se pořádně na chemo, psychiatrickou elektroléčbu, radiaci atd.
No, asi ještě takhle. Přečti si alespoň statě přípádů popsaných v originálních článcích, to jsem přeložil kompletně. Možná si pak uvědomíš, jak strašně zrychtované lidi to dokázalo postavit na nohy, i když to nefunguje úplně vždy.
Ahoj, Slávek.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: HCl - Pozitíva & negatíva spojené s jej aplikáciou.
Tak je to dobře, díky, neoanthropusi.neoanthropus píše:Presunuté z vlakna "VMS - Základní informace" ... Dúfam že s týmto riešením tohto problemu budú všetci spokojný. N
Ano, s tím souhlasím, ale zařadila bych to spíš do prevence nebo do léčení pomocí stravy. Vím, že strava je alfou a omegou fungování organizmu - podle toho, jak se stravujeme, funguje dobře nebo méně dobře, či dokonce špatně a vznikají nemoci. O tomto můžeme samozřejmě diskutovat také, ale ... já se otázkou "JAK ale přimět příslušné orgány, které už nepracují, aby zase pracovaly tak, jak mají " ptám na to, jak ten daný orgán probudit k opětovné produkci šťáv či hormonů, když kvůli dodávaným náhražkám hormonů, šťáv apod., které má vyrábět on, zlenivěl… Pohled na jídlo, jeho vůně a chuť probouzí k činnosti orgány, které nebyly vyřazeny z činnosti, avšak „vyřazené“ orgány si zvykly na to, že i když nepracují, hormony a šťávy jsou v oběhu, jako kdyby pracovaly. Vidím to jako velký problém. Protože v zájmu zachování života si nemůžeme dovolit nedodávat daný produkt zvenčí a čekat, až to tomu orgánu „dojde“ a začne pracovat...
Podle mého názoru by lidé, kteří dlouhodobě nahrazují produkty, které si má vyrábět tělo samo (k nim patří i HCl), měli vědět o nebezpečí, že mohou zůstat na dodávání zvenčí odkázáni navždy. Lékaři o doživotním dodávání informují jenom ty pacienty, kteří o orgán, který vyrábí určitý produkt, přišli úplně (např. operací), ostatním říkají, že jde o "dočasné" doplňování ... bohužel, "dočasné" se zatím rovná "navždy".
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Dobrý večer šla jsem s dotazem sem, ale nejsou tu aktuální příspěvky.Dnes jsem sháněla v lékárně HCL, chci zkusit nahradit kys.citronovou za HCL. V lékárně mi řekli, že ji nevedou. Tak jsem si koupila v drogerii technickou ale 31% roztok. A ptám se :
kdybych si chtěla naředit 1,75% roztok, počítala jsem že na 100ml 31% roztoku potřebuji 1,71 l vody. Počítám správně ? Pokus ano, nevadí technická HCl ? Moc díky Lenka
kdybych si chtěla naředit 1,75% roztok, počítala jsem že na 100ml 31% roztoku potřebuji 1,71 l vody. Počítám správně ? Pokus ano, nevadí technická HCl ? Moc díky Lenka
Změň sebe sama a změníš svět :-)
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Technická nevadí, běžně bývá 35%ní, z té se na 1,75% chemických dostaneš ředěním 1:20, to znamená že si odměříš 19 dílů vody a do ní pomalu naleješ 1 díl kyseliny.
Jestli máš opravdu 31%, tak bys to měla ředit 1:18, to znamená do 17ti dílů vody 1 díl kyseliny.
Zdravím - poota
Jestli máš opravdu 31%, tak bys to měla ředit 1:18, to znamená do 17ti dílů vody 1 díl kyseliny.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Lenko,LenkaX píše:Dobrý večer šla jsem s dotazem sem, ale nejsou tu aktuální příspěvky.Dnes jsem sháněla v lékárně HCL, chci zkusit nahradit kys.citronovou za HCL. V lékárně mi řekli, že ji nevedou. Tak jsem si koupila v drogerii technickou ale 31% roztok. A ptám se :
Pokud je ta technická čirá, maximálně přibereš pár stopových prvků, které ti těžko v tom množství ublíží a některé mohou i pomoct. Já už bych se dnes s analytickou nezaobíral a až možná jednoho dne analytická dojde, vezmu technickou. Pokud technická čirá není, je nazelenalá a tady už si nejsem moc jistý. Nejspíše jde o vysokou nečistotu chloridem železnatým a železo je daleko horší jed při předávkování než běžné otravy těžkými kovy z potravy a od zubaře atd. Taky v tom může být hodně chromu a niklu a kdo ví co ještě. Tu bych si nelajsnul.
Co se týče roztoku, jsou tu ve vlákně aktivní počítací tabulky, ale nebudu tě tím trápit.
Abys dostala 1.75% HCl, tedy chemických podle objemu, jak to tu plácáme, dáš poměr:
Jeden díl 31% HCl na 17 dílů vody. Vyjde ti to na 1.722 %
Že to vlákno není moc aktivní je tím, že moc lidí se k této kůře nemá, není až tak jednoduchá aplikace a může vyžadovat odbornou pomoc. Já si to vlákno jak vidíš hlídám.
Ahoj, Slávek.
-
- Zasloužilý člen
To se mi nějak matematicky nezdá.Dělila jsem 35% : 1,75 a to je 20.Když se bere MMS1 s 10% citronovou štávou ,píšou v poměru 1:5.Tj 1 kapka chloritanu a 5 kapek citr.štávy.
když to přirovnám, ted vyšel poměr 1:20 tak by měl být 1 díl chloritanu a 20 dílů vody.Zní to logicky ne ?
když to přirovnám, ted vyšel poměr 1:20 tak by měl být 1 díl chloritanu a 20 dílů vody.Zní to logicky ne ?
-
- Zasloužilý člen
Slavek Krepelka píše: Nazdar Lenko,
Pokud je ta technická čirá, maximálně přibereš pár stopových prvků, které ti těžko v tom množství ublíží a některé mohou i pomoct. Já už bych se dnes s analytickou nezaobíral a až možná jednoho dne analytická dojde, vezmu technickou. Pokud technická čirá není, je nazelenalá a tady už si nejsem moc jistý. Nejspíše jde o vysokou nečistotu chloridem železnatým a železo je daleko horší jed při předávkování než běžné otravy těžkými kovy z potravy a od zubaře atd. Taky v tom může být hodně chromu a niklu a kdo ví co ještě. Tu bych si nelajsnul.
Co se týče roztoku, jsou tu ve vlákně aktivní počítací tabulky, ale nebudu tě tím trápit.
Abys dostala 1.75% HCl, tedy chemických podle objemu, jak to tu plácáme, dáš poměr:
Jeden díl 31% HCl na 17 dílů vody. Vyjde ti to na 1.722 %
Že to vlákno není moc aktivní je tím, že moc lidí se k této kůře nemá, není až tak jednoduchá aplikace a může vyžadovat odbornou pomoc. Já si to vlákno jak vidíš hlídám.
Ahoj, Slávek.
Děkuji, to samé vyšlo i mě.Myslela jsem, že když HCL tak všichni opěvují, že se to bere běžně. Zatím nemám problémy s MMS1 aktivovaným s kysel. citronovou, ale dnes jsem se rozhodla po přečtení některých příspěvků, že se dám na cironovou štávu, jak radí JH v poměru 1:5.Jestli někdy nasadím HCl to se ještě uvidí.Nejprve si přečtu nějaké zkušenosti s HCL.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Mně tedy moc neLenkaX píše:.. Zní to logicky ne ?
Kyselina citronová je jinak "silná", než chlorovodíková.
MMS1 aktivuješ chloritan 1:1 s 50%ní kyselinou citronovou.
VMS aktivuješ chloritan 1:1 s 1,75%ní kyselinou chlorovodíkovou.
Tím mi vychází, že pokud dojde ke zhruba stejné aktivaci, tak se 50%ní citronová v účinku rovná 1,75%ní chlorovodíkové.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Betain HCL
Zde jsem se dočetl:
http://zdravy.dobrodruh.net/zaujimavost ... stein.html
(bílou plochu je třeba celou označit kurzorem, aby byla zobrazena)
že Betain HCL s dalšími doplňky zvládá i homocystein v organizmu:
Betaine HCl je společně s pyridoxinem a kyselinou listovou (folate) schopen trvale snižovat homocystein u pacientů s homocysteinurií. Pokles hladiny homocysteinu byl ověřen po 3–4 týdnech užíváni 6 gramů Betaine, společně s terapií podávající pyridoxin, folate a vitamín B12.
http://zdravy.dobrodruh.net/zaujimavost ... stein.html
(bílou plochu je třeba celou označit kurzorem, aby byla zobrazena)
že Betain HCL s dalšími doplňky zvládá i homocystein v organizmu:
Betaine HCl je společně s pyridoxinem a kyselinou listovou (folate) schopen trvale snižovat homocystein u pacientů s homocysteinurií. Pokles hladiny homocysteinu byl ověřen po 3–4 týdnech užíváni 6 gramů Betaine, společně s terapií podávající pyridoxin, folate a vitamín B12.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.