Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
babanci
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od babanci »

zuzana.t píše:Takže včera tatínkovi řekli, že "to" v plicích je zanedbatelný, takže bude ozařování a biologická léčba. Když mamka řekla, že by chtěla odklad, tak jí doktorka řekla týden, měsíc by byl na revers. A ať se připravíme že za měsíc už nebude polykat. Takže bohužel, i když taťka teda sám určitě rozhodnutý není a pere se to v něm, dá přednost doktorům. Přestože mu neřekli, že mu to pomůže, tak naši řeší otázku, kdo jim zaručí,že tohle vyjde. Navíc, když se nepovede léčba doktorů, tak že mu aspoň prý budou dávat tu výživu a všechno okolo, ale kdo se o něj postará, když ho budem léčit sami. Sice jsem vnitřně přesvědčená, i když pořád si připadám jako blázen, že postup navrhovaný pár lidmi z tohoto fora, i když se liší (to chápu, podle mě striktně není jedna cesta) je správný a je tu velká šance, že by mu to pomohlo. tak přesto dnes volali doktorce ať léčbu nachystá. Teď už je na mě, i když jsem našla toto, abych se pokoušela hledat něco dál, abych mu aspoň trochu ulevila od těch hnusů od doktorů. je to teda ale hrozný pocit bezmoci.
Zuzko, já jsem třeba MMS získala den před smrtí svojí dcery, chtěla jsem to zkusit jeden, dva dny na sobě, bála jsem se, že bych jí mohla ublížit. A už jsem jí to nestačila dát, kdybych bývala byla stačila, tak bych byla přesvědčená o tom, že jsem jí tím zabila. Taky jsem se po...strachem a uvěřila jsem Mudrům, že ví, co dělají. Říkali to samé, co Vám, že přišla pozdě, ale že jsou možnosti a že je mladá...bohužel, chemoterapie jí ničila, zvracela, strašné krevní testy, my mysleli, že je to normální průběh léčby, do toho ozařovali, byli jsme rádi, že "léčí". Zemřela na embolii. V 24 letech. A to, že pacientům onko embolie hrozí, to museli vědět a přesto jí nechali doma umřít. Kdybychom jí už netýrali.. lékaři pak řekli, že věděli, že to nedopadne. Teď, zítra to bude rok, co mi umřela, bych udělala všechno jinak. Celý rok čtu a hledám. MMS určitě a hned, nenechala bych je, aby jí do nádoru píchali /zvětšil se okamžitě na dvojnásobek/, odkyselovali bychom, dieta bez živočišných bílkovin... Vyčistit střevo, játra, dodat minerály, pít zeleninové šťávy.. dneska jsem po bitvě generál, jak tu někdo již psal. Měla jsem vědět dříve, co vím teď. Za poznání jsem zaplatila nejvyšší cenu. Mohu-li Vám poradit, začněte okamžitě jednat, na nic nečekejte. A Mudrům nevěřte, nám teda lhali. A co si na nich teď vezmu? Držím palce, Zuzko, vím přesně, jak Vám je, to mi věřte.

zdeněk.z
Nový člen

Příspěvek od zdeněk.z »

Dobrý den,mám prosbu na zkušené účastníky tohoto fóra.V úterý mi diagnostikovali nádor uvnitř horní části levé ledviny, zároveň stanoven termín na odstranění postižené ledviny na 23.1.2013. Hned jsem nasadil CDS a chci postupovat dle protokolu 3000. Nevím, zda existuje možnost úspěšné léčby a zda je nutná operace. Nádor je ohraničený velikosti 2,3 cm.
prosím o vaše názory. Zdeněk

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

zdeněk.z píše:Dobrý den,mám prosbu na zkušené účastníky tohoto fóra. ...
Pokud je to zapouzdřené, není to moc akutní problém. Pořádně bych si tu probral vlákna
- HCl-základní fakta
- Všecko o MMS
- Autohemoterapie
- Vitamín C

Dělal jsem kdysi a dlouho jsem ho znal s chlapíkem (Zigy), který si nosil takový nádor v těle 9 let s tím, že mu ho nějaký psychický felčar pravidelně držel na uzdě. Jenže felčar někam zmizel a druhý už nebyl tak dobrý a nádor se začal sice dost pomalu, ale zvětšovat. Zigy šel na chemo a do 8 měsíců bylo po něm. Po chemo se mu sice nádor během dvou měsíců zmenšil na míň než polovinu, ale pak začal růst jak z vody a Zigy šel do kytek.

Z toho titulu bych si být Tebou jako první zašel za P. Haklem, Nymbursko, jak nejrychlej to půjde. On jaksi je na tohle více než dobrý a pokud je to čerstvá rakovina, jako že to na to podle toho co říkáš vypadá, a nikdo Tě zatím nemořil radio a chemo, máš cca 95% šanci, že to za tebe vyřeší on. :) Ani nemusíš měnit svůj "realistický" světový názor, stačí tam zajít a asi to vezme několik návštěv.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
zdeněk.z
Nový člen

Příspěvek od zdeněk.z »

Slávku moc děkuji ;)

nanenka
Nový člen

Příspěvek od nanenka »

Dobrý večer!
Narazila jsem na tyto stránky. Nestíhám vše pročíst. Uvažuji o MMS pro svou maminku, která má rakovinu plic. Chtěla jsem se zeptat, zda mi můžete poradit, jaké další přípravky (vitamíny) by bylo vhodné k MMS užívat? Na netu jsem jich našla spoustu, ale nevím, které vybrat, aby byly k něčemu. Děkuji

zoltan19
Nový člen

Příspěvek od zoltan19 »

Ahojte,
ja som tu úplne nový. Prečítal som všetky stránky tohto vlákna. Očakával som, že tu nájdem rady skúsených, ktorí zdolali raka pomocou MMS, ale asi na dve výnimky to tak nebolo. Skôr som natrafil na na debatu o HCl a kyseliny citrónovej, na zaručené dávkovanie a podobne. Naozaj by som uvítal príspevky tých, ktorí v dnešnej dobe majú stav stabilizovaný vďaka MMS, alebo to nezvládli a už nie sú medzi nami? Dali sa na inú cestu? Kde sú?
Toto vlákno sa volá: MMS a rakovina. S ostatnými debatami sa prihláste, prosím, na Pokec.
Prajem všetkým veľa úspechov v boji proti rakovi.

hopeful
Nový člen
Dal: 3 poděkování

MMS a rakovina

Příspěvek od hopeful »

Krásný sváteční večer přeji,
ráda bych prokonzultovala postup použití MMS dle protokolu 3000. Rakovina plic, nádory na mozku, leukémie po chemo. Boj s rakovinou již něco málo přes rok, nezbývá dle doktorů již mnoho času. Nyní přítel podstupuje druhý cyklus chemo. První nezabral. Minulý týden začal s používáním MMS, nejprve jsem to testovala na sobě 4 týdny. Já osobně bych na chemo nešla, ale druhé prostě přesvědčovat nemůžeme, je to každého volba. Začínáme velmi pomalu, stav je již velmi kritický, ačkoliv je opravdu hodně silný. MMS bere celý týden, nejprve po 1 kapce, pak 2, stále se cítil ok (respektive špatně, ale po chemo ne po MMS), nyní je na 3 kapkách a chceme přidat MMS2 a zároveň DMSO. Přítel téměř nejí, občas jablko, aby nebylo MMS úplně na lačno. Do toho každý den 6 lžic tvarohu se 6 lžícemi konopného oleje a 2 lžičky drceného lněného semínka (to by mělo pomáhat při tvorbě nových zdravých buněk a tato kombinace obsahuje nenasycené mastné kyseliny tolik potřebné pro posílení imunitního systému). Můžete mi, prosím, ještě doporučit nějaké doplňky? Případně jak ještě byste tento stav dle svých zkušeností řešili? Moc děkuji za každou radu. Já věřím, že jsme našli správné řešení, ale potřebuji najít vhodné kombinace a příspěvků je tady tolik, že z toho začínám být trochu zmatená. Moc vám děkuji!

Ivey
Nový člen
Dostal: 11 poděkování

Příspěvek od Ivey »

Dobrý den:
Chtěla bych se podělit o své zkušenosti s léčbou rakoviny. Loni v únoru mi diagnostikovali rakovinu prsu která byla operativně odstraněna, následovala radioterapie a poté chemoterapie, která byla ukončena v prosinci. V lednu letošního roku kdy jsem měla přejít na hormonální léčbu mi udělali kontrolní RTG, poté CT plic a výsledek byl pro mě zdrcující - metastázy na obou plících, takže opětovně naordinovali další chemo. Hned po první jsem se sesypala a musela být týden hospitalizována. Po propuštění z nemocnice chemo pokračovalo, ne sice už tak silné, ale zato jich mělo být mnohem víc. Asi po 4 seriich ( každá serie 6 chem ) jsem byla tak zřízená, že léčba musela být ukončena, a poslali mě na CT jestli byla léčba účinná. Ano mety se zmenšily, ale navíc se objevila navíc voda na plících kde při punkci zjistili trsy maligních buněk. Chema mi nasazena být nemohla, tak mi řekli, že v léčbě se bude pokračovat, až se můj organismus trochu uzdraví, ale nasadili aspoň hormony po kterých mi bylo velmi špatně.
Syn se od svého kamaráda dozvěděl o MMS a hned s tím přišel za mnou, byla jsem skeptická, ale jak se říká - tonoucí se stébla chytá - tak i já si řekla, že už nemám co ztratit, tak jsem se nechala přesvědčit po zhlédnutí filmů o MMS.
Takže už jsou to 2 měsíce co beru každou hodinu CDSku, 5x denně PROTOKOL 2000 o 1x týdně koupel. Před 14 dny na kontrole byla lékařka velmi spokojena,( jak léky zabraly - ovšem já je vysadila jak jsem najela na MMS ) mety jsou skoro nepatrné a vodu na plících nemám už vůbec,není mi špatně, cítím se úplně zdravá a organizmus se rychle regeneruje.
Jsem moc ráda, že to syn tehdy nevzdal a dokázal mě přesvědčit, že jsem lé léčbě uvěřila.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Ivey píše:Dobrý den: Chtěla bych se podělit o své zkušenosti s léčbou rakoviny.
Děkujeme. Panenko, jestli Ti po té kůře od dochtorů takhle zabralo CDS, tak si prosím tě velmí dobře uvaž, jestli se necháš od těch lidí ukecat na další chema a radiace atp. protože ty tě nejspíš skolej. Na straně druhé, pokud si to tu trochu projdeš, vypadne Ti z toho tady, stejně jako to vypadlo z Andrease Kalckera, že je třeba přetáhnout MMS/CDS přes dobu, kdy tě profíci označí za vyléčenou. "Žádný nález" neznamená, že jsi z toho venku. Pouze znamená, že už to není jejich metodami nadále zjistitelné. Nepřestaň to hned po takové zprávě tlačit ke zdi.

V každém případě Ti nesmírně držím palečky a ať to zdárně pokračuje a šance mi připadá být na úrovni jistoty. Ahoj a opatruj se, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
cecil
Nový člen

Příspěvek od cecil »

Ivey,držím Vám palce nech sa toho podarí zbaviť!
Dnes pochovávam sestru u ktorej bola choroba diagnostikovaná v auguste,ale než prišla k MMS tak uplynulo veľa strateného času.Fakt je,že od začiatku veľmi rýchlo upadala,schudla 25kg za 4 mesiace.Problémom bolo obrovské množstvo vody v brušnej dutine.S MMS sme to skúšali posledných cca 25 dní...
Ešte raz Všetkým veľa zdravia!!!
Cecil

Ivey
Nový člen
Dostal: 11 poděkování

Příspěvek od Ivey »

Děkuji za příspěvky k mému článku.
Do nového roku 2013 přeji všem mnoho zdraví, štěstí a rodinné pohody. Ivey

Milenium
Stálý člen
Dal: 53 poděkování
Dostal: 157 poděkování

Příspěvek od Milenium »

Kdybych si já léčil rakovinu, tak CDS+MMS2, klystýry s MMS1, a MMS1 s DMSO – vždy týden a tři dny pauza.
2 hodiny před a po dávkování velké množství vitamínu C (Kyselina askorbová + ½ množstevní dávky sody bykarbona, nebo LVC -kyselina askorbová v lecitinu) to samé v době tří denní přestávky. Vitamín C doplnit prolinem. Vitamín C ruší funkci MMS, proto nebrat současně!
V době léčby se vyhnout zcela cukrům a živočišným bílkovinám- žádné maso a pečivo.Hodně zásadité stravy- syrová zelenina, zelené potravinové doplňky. Obecně zvýšit příjem vitamínů a hodně (2-3L)kvalitní, nejlépe zásadité – živé,ionizované vody. Snažit se o co nejlepší duševní pohodu, obklopit se příjemnými lidmi, zážitky, prací a krásnými věcmi které přinesou dlouhodobou radost.
Věřit v uzdravení.
Držím všem bojujícím pěsti.

Přeji moudrost všem, kteří jí hledají
Hořký život dortíkem neosladíš.
Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

Zdravím vás všechny!
Již měsíc pročítám vlákna a pátrám,hledám ,vstřebávám informace.Před měsícem diagnostikovali manželovi zhoubný nádor v ledvině.Je zapouzdřený-2,5cm.Knihu J.Humble jsme již doma měli a tak jsme nasadili léčbu.Musím zvlášť poděkovat Batlesovi,který nám ukázal cestu-poradil s užíváním,stravováním,vitamíny....
Dnes manžel odmítl operaci-odebrání ledviny.No vůbec se netvářili nadšeně a snažili se ho vyděsit. :enaughty:
protože mnozí tápou a hledají důkazy o vyléčení rakoviny,budu vás průběžně informovat.Léčbu snáší velmi dobře a je i se stravou zodpovědný-docela jsme si zvykli na stravu bez cukru a mouky a masa i nám to chutná.
Velmi vám děkuji za vaše rady a zkušenosti,které jsem zatím načetla.Budu dále pročítat a vstřebávat.

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

Tak včera panika :? .Po přečtení dalších příspěvků jsem byla zoufalá.Manžel má oslabenou i druhou ledvinu,tak mě vyděsilo,že mms a ledviny-opatrně,že pokud nefungují správně ledviny-mms není dobré. :ethink: J.Humble má na stránkách postupy u rakovin,pouze u rakoviny ledvin nic.A tak jdeme radši na diagnostiku a budeme sledovat čiinnost ledvin-nic jiného mě nenapadá- uvidíme jak pracují.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Na ledviny ledvinový čaj a nebo Chanca piedra.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“