Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Prosba o radu :)

Příspěvek od Mo »

Ahoj Sisa ;)
no pod rebrami, na chrbte úplne na spodu, máš pravdu, sú tam obličky, črevá aj pečeň, to je pravda, nemôžem presne vedieť, čo ma bolí, neviem, prečo mi napadli obličky, snáď preto, že keď som si robila ten test s močom (na prúžky) na zistenie ph - som ho zháňala, tak som tam mala bielkoviny takej tmavej farbe, že ani v možnostiach nebola, tak som nevedela, či to môže byť aj z tejto kúry, že idú škodliviny von, alebo či je to problém z obličkami, tak asi preto, som to napísala, hlavne som chcela vedieť, či je teda možné, aby sa mi stav prechodne zhoršil, a bolel ma chrbát na tom mieste, viac, ako pár dní, a či mám pokračovať s kúrou mms? asi ani nevyzerám dobre, lebo mi dnes naša riaditeľka - som ekonómkou v škole povedala, že mám ísť k doktorovi, lebo nevyzerám dobre, takže je to aj vidieť, nielen cítiť :( nie je to katastrofálne, žeby som nevládala, ale nič sa mi nechce, nesústredím sa v práci a napríklad, chodím cvičiť, a na to si dnes naozaj asi netrúfnem, v podstate neviem, čo mám robiť, či pokračovať v kúre, a čakať, ako sa to vyvinie, alebo čo, hlavne, či sa s tým aj niekto iný stretol, nech viem, že to tak má byť, a hneď budem kľudnejšia, ako keď mám skúmať, čo mi vlastne je, si ma veľmi potešila, že si napísala, tebe ide ako kúra?? citíš sa dobre?? :)

jvj56
Zasloužilý člen

pro Mo

Příspěvek od jvj56 »

Rada je těžká.
Nejlepší je před braním MMS1 očistit alespoň střeva, játra a ledviny.
Po prvém nasazení MMS1 je normální, že se stav zhoršuje (tělo bojuje se všemi ložisky co v těle nemájí co dělat).
Po tomto boji a vlastně vyléčení se organismu uleví.

Mne bolelo to co jsem měl v minulosti zlomené, ložiska zánětů, které se při oslabeném organismu pravidelně opakovaly, .....
Když jsem po 2. pauze bral MMS1 už mě nic nebolelo a byl jsem bez únavy.
S MMS2 nemám žádné zkušenosti.
Držím palce :D

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: pro Mo

Příspěvek od děda Slavík »

Mne bolelo to co jsem měl v minulosti zlomené, ložiska zánětů, které se při oslabeném organismu pravidelně opakovaly, .....
Když jsem po 2. pauze bral MMS1 už mě nic nebolelo a byl jsem bez únavy.
S MMS2 nemám žádné zkušenosti.
U mne to probíhalo podobně. Dnes stačí je udržovačka s několikadenními pauzami. MMS-2 necítím potřebu vyzkoušet a bojím se toho. Je to (podle mne) neředěný a neupravený prášek v plné síle a nemusí být dokonale bezpečný. Pro toho, kdo je na tom móóóc špatně, je to možná řešení. Potřebuje honem a rychle pořádnou sílu.
Každý jsme na tom jinak a máme jiné problémy a potřeby. I když je nemoc stejná, nemusí být stejné řešení.

To je můj názor.

Podotkl bych (nesměle), že MMS-2 působí na úplně jiném principu. Látka, která z něj vznikne, působí nejen v krevním oběhu, ale i hluboko v lymfě, a na rozdíl od ClO2 se v těle, dá se říct, do jisté míry kumuluje. Tzn. že pokud není využita, koluje lymfou hodně dlouho. MMS1 se na rozdíl od toho v každém případě chemicky rozloží na kuchyňskou sůl a CO2 (hlavně). MMS2 je tedy v jistých případech alternativa tam, kde MMS1 nepomůže jednoduše proto, že se na postižené místo nikdy nedostane. Zkuste si o tom všichni přečíst ty úvodní informace opravdu pozorně. MMS2 NENÍ "MMS1 v prášku"!

Kluci, do toho.
Mo
Zasloužilý člen

Re: pro Deda :)

Příspěvek od Mo »

Ďakujem za podporu, dedo :)
som potrebovala počuť, že to teda je možné, cítiť slabosť, teda pomaly skoro chorobu, ja som mala len zaisťovačku chemo, bez mestastáz, ale nádor high grade, čítala som príspevky od Vás, aj to, že ste na udržovacej dávke a že len s mms1, by ma teda zaujímalo, ak môžte povedať, koľko ste držali kúru s mms1?? dávate si ich nejako pravidelne a mimo toho len udržovacie dávky?? naozaj sa pýtam, len aby som si vedela udržať predstavuj, ja chcem vydržať tie štyri týždne, s mms1 a 2 a s DMSO a vtieraním do kože 2x denne, no a potom len udržovať, ale som sa tu veru nedočítala, či ľudia kúry opakujú, teda, že hej, ale niekto písal štvrťročne, niekto polročne, no a nedávami si vitamín C, som sa tu dočítala, že je to dosť dôležité, jem veľa zeleniny, ovocia, klíčky, múmio - to som brala ako doplnok vitamínov, ale teda zisťujem, že aj to C by bolo asi treba,
v každom prípade, ďakujem za príspevok ;)

SVĚTLUŠKA
Starší člen
Dostal: 30 poděkování

Mo

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Holčinko drahá, je mi moc líto, čím procházíš a jak jsi vyplašená se ti nedivím. Berou se na tvůj problém až 3 kapičky MMS1 samosebou aktivovaných a to každou hodinu 8-10x denně, podle doporučení pana Humble z knihy. K těm 3 kapičkám se dopracuje postupně, tedy jak to bereš, od 1 a pokud cítíš, že snešeš víc, přidáš další, tedy druhou, až se dostaneš na ty tři, které už dál zvyšovat pan Humble nedoporučuje. Bere se to asi týden a pak je týden přestávka, kdy se berou vitamíny, hlavně vitamín C. Po pár dnech odpočinku s vitamíny zase začneš dalším týdnem s MMS1 tam, kde jsi skončila a měla bys pomalu brát i MMS2 nejdřív jedno, pak dvě, fakt podle pocitu, jen aby ti nebylo zle. Ucítíš-li špatně od žaludku nebo podobné stavy, kapku MMS1 uber a sniž i dávku MMS2 do té doby (třeba i dva-tři dny), dokud se organismus zase nezotaví z toho, co musí zlého z těla odstranit..
Po dvou týdnech braní MMS a dvou týdnech přestávky následuje třetí týden podobný tomu druhému..
Přesný návod, jak to máš brát ty osobně ti tu nikdo neřekne, protože každý jsme jiný a každý různé dávky snášíme také tak různě. Vše je o pocitu. Ovšem lépe je, jak říká pan Humble, pokračovat pomalu..

No a pak po těch třech týdnech, co bereš MMS, už organismus máš jen udržovat na občasném braní MMS, aby tělo zůstalo v optimálním stavu stále..

Je opravdu velmi dobré projít očistou střev, ledvin i jater, jak už ti tu někdo radil. Zajdi na diskusi o parazitech.. Tam je tolik dobrých rad také a nejen o parazitech, i když zbavit se těch potvor by pro tebe byl další skok k úspěchu. Jen si to tam pročti Mo. O MMS2 zajdi na diskusi Zkušenosti s MMS2, kde se dozvíš další vele užitečné rady, jako že se před tím musí vypít hodně vody, pak vzít MMS2 a znovu dostatečně zapít a proč tomu tak má být. Vše ti bude nad slunce jasné.

Prostě pročítej to tu má milá, čti a čti. Je tu tolik dobrých rad, které se jinde ani nedočteš.
Přeji brzké uzdravení všeho, co tě trápí a držím palečky.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Mo

Příspěvek od sisa »

Ahoj Mo, Světluška má pravdu, pokračuj, ale uber, pokud je ti blbě. Já jsem zatím na dvou kapičkách po hodině, ale nepravidelně, protože poslední tři dni jsem strávila po doktorech a ve špitále to moc nejde kapat. Ale moc mě potěšila nová informace od J.H., že lze připravit celou dávku na jeden den dopředu. To vyřeší i návštěvy u doktorů a pod. Uvidíš, bude to dobré. MMS zatím každému pomohlo, a to i ve stavech o hodně, hodně horších než jsme my dvě. :) Musíme se držet a donutit mozek, aby věřil tomu, že jsme zdravé, to je polovina úspěchu. Nebo celý? No a zbytek necháme na MMS.

SVĚTLUŠKA
Starší člen

Re: Mo

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Pozitivně myslet, to je moc fain věc! Věřit, smát se, žít. A úspěch je téměř zaručen. To je pravda. Krásný večer a pro dnešek ahojít tobě i Mo :P

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Mo

Příspěvek od děda Slavík »

Přesný návod, jak to máš brát ty osobně ti tu nikdo neřekne, protože každý jsme jiný a každý různé dávky snášíme také tak různě.

No a pak po těch třech týdnech, co bereš MMS, už organismus máš jen udržovat na občasném braní MMS, aby tělo zůstalo v optimálním stavu stále..
Světluška řekla to podstatné. Každý jsme jiný. Chce to tady všechno pročíst a zvážít, co by se mohlo hodit pro mne a CO NE a možná to vyzkoušet.

Já jsem začal 10 kapkama. Nevadilo mně to a tak jsem ihned přešel na 16 kapek třikrát denně. Tak jsem to táhl šest týdnů. Začal jsem asi být přesycený a začal pociťovat k tomu odpor. Přešel jsem tedy jen na ráno a večer. Po týdnu jen jednou denně a jen asi deset kapek. Dnes se s tím nepočítám. Vím, že je to asi půl kapátka a tak odhadem to vezmu. Když mám podivné pocity a neklid v žaludku, je jasné, že bych měl na pár dní si dát pauzu.

Chemoterapii jsem odmítl, bylo jen ozařování a operace. Tehdy jsem tomu vůbec nerozuměl, ale dva spolupacienti na chemoterapii zemřeli a to bylo pro mne dostatečné varování. Kdybych tehdy znal MMS nešel bych ani na ozřování, které mně zničilo oční sval, tekže jedno oko neposlouchá, jak by mělo a hodně mizerně zaostřuje..

Kluci, do toho.
SVĚTLUŠKA
Starší člen

děda Slavík

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

A kdo ví, třeba koupele ve vaně s MMS, kdy se polévá i hlava a teče to po tvářích, přes oči.. No fakt kdo ví, jestli ti to i na poli očním nepomůže!! To bych ti fakt ze srdce přála! (Pardon že tykám)

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Rakovina

Příspěvek od Palo »

Už jsem to tady psal několikrát, na rakovinu nepomáhá 3 kapky po hodině. Pokud nevěříte, brzy zjistíte, že to tak je... Již jsem psal zde řešení rakoviny. Jde v podstatě o několik zkušeností spojených dohromady. Postupy jsou postavené na teorii přítomné motolice v zažívacím traktu. Zároveň se u lidí s rakovinou může objevit cukrovka, ekzémy a případně i leukémie. Všechno to jsou důkazy přítomné motolice v organizmu:

cukrovka: motolice na slinivce
ekzémy: motolice na játrech (nebo žlučníku?)
leukémie: motolice v zažívacím traktu
rakovina: motolice v zažívacím traktu

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1599 první můj příspěvek

Pro zajímavost: Rakovina je oproti cukrovce lépe léčitelná. U cukrovky by se dost MMS mělo dostat mimo zažívací trakt, což je problém, proto je na cukrovku lepší použít Praziquantel (ten se dá na rakovinu také použít)...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Deane
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Deane »

děda Slavík píše:MMS-2 necítím potřebu vyzkoušet a bojím se toho. Je to (podle mne) neředěný a neupravený prášek v plné síle a nemusí být dokonale bezpečný. Pro toho, kdo je na tom móóóc špatně, je to možná řešení. Potřebuje honem a rychle pořádnou sílu.
Každý jsme na tom jinak a máme jiné problémy a potřeby. I když je nemoc stejná, nemusí být stejné řešení. To je můj názor.
A nenapadlo Vás kúpeľ v MMS2? Je to fantasy, len človek po ňom smrdí. Hovorili sme so ženou že si ho urobíme pred výletom do lesa, pochybujem že by sa nejaký kliešť na nás ulakomil.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

...a už jsi to zkusil? Možná, že pak nebude chodit ani návštěva do bytu.. :lol:
Ale vážně: MMS2 je vlastně chlorové vápno a to je žiravina. Při malé koncentraci tě to asi zřejmě nesežere :D , ale nebude to fungovat jako MMS2, protože to potřebuje reagovat v žaludku na kyselinu chlornou. Typuju, že to vydesinfikuje, vysuší a "navoní" pokožku, ale léčivé účinky jako při koupeli s MMS1 zřejmě nebudou.

Deane
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Milda

Příspěvek od Deane »

No ja som to zkusil. Niekto tu o tom písal, vraj mu to pomohlo s hemoroidami a ešte s niečím. Je po ňom docela príjemne. A na tých kliešťov by to mohlo byť dobré.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Milda

Příspěvek od Palo »

Že bych zkusil Betain HCl na hemoroidy přímo do řiti? :lol: To je nápad, navazuju na MMS2... :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
SVĚTLUŠKA
Starší člen

Palo

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Ty jsi fakt tak hodně přesvědčený, že ty malé dávky po dobu jednoho dne (8-10x) nepomáhají? Nebo né až tak!? Co na játra? Včera jsem byla zase na velké jaterní kontrole (virová Hep.C, sk.b) s tím, že mám už definitivně zahájit jaterní "léčbu" po dobu 1 roku. Vysvětlila jsem doktorce, že beru MMS, kterému věřím.. Řekla, že v mém případě UŽ není kam spěchat, že to (mými slovy) mám spočítané a tak že mi drží s MMS palce.. Dala mi termín na další kontrolu a šanci s MMS do Listopadu.. :lol:

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“