Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

hunter
Starší člen

Re: Další kapitolka

Příspěvek od hunter »

Slavku našťastie pre nás nie všetci ľudia na svete majú rovnako tak prízemné videnie sveta okolo seba ako ho máš ty. Každému len to, čo jeho jest... .Hunter

Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom...
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Další kapitolka

Příspěvek od Aquarius1 »

Jak tak čtu tak se vůbec nic nezměnilo,někdo píše druhý rýpe,občas se někdo chytne za nos ale pořád to je stejná karbanština jako kdysi.Vážení že vás to ještě baví.Je přeci spousta jiných věcí ke koumání a je jedno kdo si co o našem počínání myslí.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laik »

Aquarius1 píše:Jak tak čtu tak se vůbec nic nezměnilo,někdo píše druhý rýpe,občas se někdo chytne za nos ale pořád to je stejná karbanština jako kdysi.Vážení že vás to ještě baví.Je přeci spousta jiných věcí ke koumání a je jedno kdo si co o našem počínání myslí.
...jo jo jo..... pravdu díž.....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

Aquarius1 píše:Je přeci spousta jiných věcí ke koumání a je jedno kdo si co o našem počínání myslí.
To že je tu pár vecí na koumání je fakt a z našej strany vďaka vám za ne ale to že je to jedno kto si čo myslí o našom ("našom" myslene všeobecne) počínání je "pekná hlúposť". Zober si, ak máš niečo naozaj funkčné no ostatný ľudia (nie len tí čo sú z tohto fóra) to tak z pohľadu svojho poznania nevidia, veľmi radi si ťa a to i tu "vychutnajú - zhovadia". Na druhú stranu, ak i tu niekto báda na niečom z pohľadu súčasného poznania zjavne nefunkčnom, je zaujímave i zábavné zároveň sledovať že i napriek poukázaniu na elementarne chyby sa ľudia s potešením sebe vlastným veľmi ochotne samý "hovadia". Aquarius1 takže nie je to jak píšeš "karbanština" ale holá realita a to jak zo života tak i z tohto fóra... . Hunter

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

...čtěte...

Příspěvek od martin11 »

...Toto mě přišlo do soukromé pošty....co si o tom myslíte.... :shock: :shock: :shock:

ťuťu napsal(a):
martin11 napsal(a):

...bože to je plevelu...i když v boxovárně.....vykašlete se na toho Huntera.....je to stejné jako .... karban a spol....karban měl alespoň nějaké nápady / motůrek s diodou/....pak se divte že se nám to tady pomalu otevírá, když se zabejváte takovejma hunterama ....kč p.s. a to mu už dokonce někdo dal 2 bodíky.....za co soudruzi, za co...

Co se otíráš?
Sám ses přesvědčil, že ten magnetický motor fungovat nebude, ale prskat budeš dál???

Na každého blamátora a podvodníka dojde. Moulis už znovu sedí za katrem, Kratochvíl se raději přestěhoval, Chrást dostane brzo výstrahu, kolem Wiesnera se stahuje síť, Kárníkovi končí kšefty, Bičík si nedal poradit.

Dej si pozor, co píšeš!

...myslím, že to je asi pro Rivala...a jak kdasi zde řekl klasik.......vypustit honící psy........ že jsem zde na foru " šašo" za to se nestydím....technice, financim, politice ani pyramidám nerozumím..to už zde dávno napsal ...v dobrém SAO...také proto jsem jeho karkulka červená :oops: Jsem výtvarník, umím malovat a kreslit, umím fotit / což zas není tak jednoduché...není to o zmačkuntí foťáku... :idea: "...myslím , že mě nejméně 50 lidí zná jak se setkání u Jeffa tak se sekání v Kadlíně / kde jsme společně zažili nezapomenutelné chvilky při hledání tajemna :idea: ...takže Ťuťu...sorry, co ti na mě tak vadí....že vím více o volné energii nežli je zvykem, že ...jak napsal Dr. Souček, "Tšim souvislosti".....bohužel mě zde přímo vyhrožuješ...a přeze mne...i ostatním....sakra...musím se nad sebou zamyslet :roll: zdravím čtoucí m11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: ...čtěte...

Příspěvek od Slavek Krepelka »

martin11 píše:...Toto mě přišlo do soukromé pošty....co si o tom myslíte.... :shock: :shock: :shock:

ťuťu napsal(a):
martin11 napsal(a):

...bože to je plevelu...i když v boxovárně.....vykašlete se na toho Huntera.....je to stejné jako .... karban a spol....karban měl alespoň nějaké nápady / motůrek s diodou/....pak se divte že se nám to tady pomalu otevírá, když se zabejváte takovejma hunterama ....kč p.s. a to mu už dokonce někdo dal 2 bodíky.....za co soudruzi, za co...

Co se otíráš?
Sám ses přesvědčil, že ten magnetický motor fungovat nebude, ale prskat budeš dál???

Na každého blamátora a podvodníka dojde. Moulis už znovu sedí za katrem, Kratochvíl se raději přestěhoval, Chrást dostane brzo výstrahu, kolem Wiesnera se stahuje síť, Kárníkovi končí kšefty, Bičík si nedal poradit.

Dej si pozor, co píšeš!

...myslím, že to je asi pro Rivala...a jak kdasi zde řekl klasik.......vypustit honící psy........ že jsem zde na foru " šašo" za to se nestydím....technice, financim, politice ani pyramidám nerozumím..to už zde dávno napsal ...v dobrém SAO...také proto jsem jeho karkulka červená :oops: Jsem výtvarník, umím malovat a kreslit, umím fotit / což zas není tak jednoduché...není to o zmačkuntí foťáku... :idea: "...myslím , že mě nejméně 50 lidí zná jak se setkání u Jeffa tak se sekání v Kadlíně / kde jsme společně zažili nezapomenutelné chvilky při hledání tajemna :idea: ...takže Ťuťu...sorry, co ti na mě tak vadí....že vím více o volné energii nežli je zvykem, že ...jak napsal Dr. Souček, "Tšim souvislosti".....bohužel mě zde přímo vyhrožuješ...a přeze mne...i ostatním....sakra...musím se nad sebou zamyslet :roll: zdravím čtoucí m11 :lol:
Zatracené chrobák Peťulka. :evil: Zkouší vše a jakkoliv.

Ahoj, Slávek a dík za posting 1+

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Příspěvek od adam.benda »

Aquarius1 píše:Jak tak čtu tak se vůbec nic nezměnilo,někdo píše druhý rýpe,občas se někdo chytne za nos ale pořád to je stejná karbanština jako kdysi.Vážení že vás to ještě baví.Je přeci spousta jiných věcí ke koumání a je jedno kdo si co o našem počínání myslí.
laik píše:...jo jo jo..... pravdu díž.....
Chlapi, kdybychom se nechávali od Lovce negativně rozptylovat a zdržovat, tu pravdu byste opravdu "dížli", ale dovoluji si za Slávka, Ánriho a možná i několik dalších říct, že je to spíš takový chvilkový odpočinek, zábava, relax. Je to celkem úsměvné a člověka napadne (někdy i) víc nebo míň "veselá" reakce, kterou by těmto "účastníkům fóra" chtěl sdělit. Čistě jenom z vlastního zájmu o nějaký odpočinek například touto formou. Jinak ten čas určený pro hodnotnou práci nám tento flintař nevezme. ;)

Těším se na jeho další zprávy plné důvtipu a překypující filozofnem. :D

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

Adam i mi sme spokojný s touto pre nás aj "zábavou"... . Hunter

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

adam.benda píše:... Je to celkem úsměvné a člověka napadne (někdy i) víc nebo míň "veselá" reakce, kterou by těmto "účastníkům fóra" chtěl sdělit. ..
Poslední dobou už mě žádné "veselé" reakce ani nenapadají - spíš je mi čím dál tím víc toho "úbožiatka" líto.
Jeho cena je jenom v tom, co ví. Jenomže to nechce prozradit, aby to nevěděli i ti ostatní, a tak mu už nikdo nevěří, že vůbec něco ví. Ovšem potíž je v tom, že on to opravdu ví, takže mu všichni křivdí a on "chúdiatko" neví, jak je o tom přesvědčit a přitom nic neříct.
Takhle se to aspoň jeví mně.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

adam.benda píše:
laik píše:...jo jo jo..... pravdu díž.....
Chlapi, kdybychom se nechávali od Lovce negativně rozptylovat a zdržovat, tu pravdu byste opravdu "dížli", ale dovoluji si za Slávka, Ánriho a možná i několik dalších říct, že je to spíš takový chvilkový odpočinek, zábava, relax. Je to celkem úsměvné a člověka napadne (někdy i) víc nebo míň "veselá" reakce, kterou by těmto "účastníkům fóra" chtěl sdělit. Čistě jenom z vlastního zájmu o nějaký odpočinek například touto formou. Jinak ten čas určený pro hodnotnou práci nám tento flintař nevezme. ;)

Těším se na jeho další zprávy plné důvtipu a překypující filozofnem. :D
No nevím, za sebe mohu říct že mám "zábavy" tolik že řeším "konstruktivnější" věci. Prakticky souhlasím s tím co napsal Jim68.
V paměti mi utkvěly slova jednoho profesora, který řekl "Víte já už se s lidmi vůbec o běžných věcech nebavím, já prostě nemám díky pracovnímu vytížení čas řešit malichernosti".
Tento profesor ani nebyl tak namyšlený jako byl naplno zaujatý tím na čem pracoval.
Je to o prioritách a potřebách člověka.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

poota píše:
adam.benda píše:... Je to celkem úsměvné a člověka napadne (někdy i) víc nebo míň "veselá" reakce, kterou by těmto "účastníkům fóra" chtěl sdělit. ..
Poslední dobou už mě žádné "veselé" reakce ani nenapadají - spíš je mi čím dál tím víc toho "úbožiatka" líto.
Jeho cena je jenom v tom, co ví. Jenomže to nechce prozradit, aby to nevěděli i ti ostatní, a tak mu už nikdo nevěří, že vůbec něco ví. Ovšem potíž je v tom, že on to opravdu ví, takže mu všichni křivdí a on "chúdiatko" neví, jak je o tom přesvědčit a přitom nic neříct.
Takhle se to aspoň jeví mně.

Zdravím - poota
Poota chýba ti tam už len "Milujte sa, množte sa...". Hunter

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:Poota chýba ti tam už len "Milujte sa, množte sa...". Hunter
... zvláště ta druhá schopnost je vlastní úplně jiné komunitě ... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Příspěvek od adam.benda »

hunter píše:Poota chýba ti tam už len "Milujte sa, množte sa...". Hunter
Je fakt, že vedle úsměvnosti je i dost smutný... Zvláštní paradoxon.
Tyhle komentáře, to jako když jde po cestě pes, pozastaví se, vybleje trávu, kterou před chvíli sežral a jde zase dál. :)

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

adam.benda píše:.. Tyhle komentáře, to jako když jde po cestě pes, pozastaví se, vybleje trávu, kterou před chvíli sežral a jde zase dál. :)
A taky tak užitečné :(

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

Tak tak chlapci, i v tom pohlade na vec je tento "nebedany" rozdiel medzi nami. Vy v tej "trave po psovi" vidite vyblitek a ja v nej vidim liek... . Adame ver mi, ludia co sa hraju nebyvaju smutny... . Hunter

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“