Karban píše:Anonymous píše:Tak se podivej jak detajlne sem ti to napsal a ty sito stejne nepochopil. Staci si odpovadet na otazku k cemu by byl asi ,,vodikovy clanek" v elektromobilu co jezdi na baterky. To i ty moje hlupe slepky v kurniku by to uz davno pochopili.
Neres to. Beru zpatky ty vsehny me urazky protoze si jasne ubozak ktery za to nemuze od prirody protoze te pambuch neobdaril, ale taky nema co delat na technickem foru kdyz se musi pouzivat mozek. Uz mi neodpovidej nema to smysl. Hodne trpeliívosti preju vsem ostatnim, ale toho fora je skoda.
A o co ti jde?
Chtěl jsem říci, že jakýkoli elektrolyzační vyvíječ nemá význam na palubě jakéhokoli vozidla, má-li být využíván pro jeho pohonnou jednotku.
Co se ti na tom nelíbí?
Umis cist?
http://articles.directorym.com/NASA_Rep ... 34649.html
6,8L/100km - spotreba od vyrobce, 5,5L/100km ma. TR zere "ze site auta" 150mA pri 13,4V (beh motoru). Ta spetka, co rikas, ty prdy... navysuji ucinnost spalovani toho bordelu (mixu), kterej na predavaj pod menem benzin. Takze zvys ucinnost a na kazdy litr dojedes dal - este stale slozita matematika?
Dalsi moznost (mam par let) vyuzit odpadni teplo motoru na predhrev paliva - teplejsi palivo pri vstriku = vic se ho promeni na plyn a jak vime jenom palivo v stavu plynnen v okamziku zazihu stihne odovzdat energii na posun pistu, zvysek dohori za vyfukovym ventilem a topi okoli --- proto 26% ucinnost. Zvys to na 52% a mas 2x dojezd.
Nemut vodu a mozgy, kdyz reknes A, nezatajuj B. Tomu se rika vymyvani mozgu... typu komunizmus je nejlepsi, kapitalismus neexistuje. tohle uz tady bylo davno... Tusim te prenesli hybernaci z hlubokeho sociku - i kdyz ropa se nekazi - zraje
Pro toho manika s materialem na JC - nenech se odradit. Skousej a makej a vysledek se dostavi
PS este dodatek pro ty bez kalkulacky:
50L nadrz - teoreticky dojezd na celych 50L:
6,8L/100 --> 735,29411764705882352941176470588 km
5,8L/100 --> 909,09090909090909090909090909091 km
podotykam za stejny prachy + nizsi skodliviny + nizsi opotrebeni + vyssi trvanlivost motoru atd.... o zvyseni vykonu radsi ani nemluvim