Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

hunter
Starší člen

Re: Poslední varování ...

Příspěvek od hunter »

martin11 píše:...tvoje debata k ničemu nevede m11
Martin11 tvoj pohľad na vec nie je môj pohľad na vec, i preto si každý z nás ide svojou cestou... . Hunter

Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom...
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

hunter píše:
martin11 píše:...tvoje debata k ničemu nevede m11
Martin11 tvoj pohľad na vec nie je môj pohľad na vec, i preto si každý z nás ide svojou cestou... . Hunter
...hele blumo.....tady nejde o pohled na věc , ale kde diskutuješ....odstěhuj se na xichtknihu..a tam si najdi sobě rovné a brebenti co chceš....tady nic neřešíš...jen diskutuješ..... :evil: :ptrain: tvoje karkuľka čevená :oops: ...přeloženo červená čapočka :oops:

... věřím, že se " TO " povede ......
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

Martin11 slušne som ti naznačil aby si sa nemontoval do vecí o ktorých nevieš prečo sú tak ako sú... . Keď že máš zjavne problém s pochopením jednoduchých vecí:
martin11 píše:...hele blumo.....tady nejde o pohled na věc , ale kde diskutuješ....odstěhuj se na xichtknihu..a tam si najdi sobě rovné a brebenti co chceš....tady nic neřešíš...jen diskutuješ..... tvoje karkuľka čevená ...přeloženo červená čapočka
poviem ti to tak, ako ti to prináleží - Ahaho, ďalší zakomplexovaný a ešte k tomu šašo... . Hunter

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rival »

martin11 píše: Hunter, nechápu, proč tady vůbec na Foru jsi, co vlastně obhajuješ a o co ti vlastně jde....
Přiznám se, že i mne by to zajímalo... Obzvláště v tomto vlákně... O co ti tedy jde ?

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:
A(&F) píše:.. Hantře, pokud nezačneš normálně diskutovat (to znamená: ... bez zbytečného slovíčkaření, překrucování a odesílání "na psychiatrii" nebo podobně), bude ti do vlákna "Kauzalita" zakázán přístup ... kapišto ?!! ...... pokud ti cokoliv ze zde napsaného není jasné, rád ti to vysvětlím nebo upřesním ..... A(&F) ...
Takže k tomu slovíčkaření, keď si KǓPIM topánky a dám si ich do skrine podla vás to znamená že ich POUŽǏVAM? A tak isto, ak NOSǏM zo sebou telefónu kartu podla vás to znamená že ju POUŽǏVAM? Zaujímavé, vaša (A(&F) & huhu) logika "nemá chybu"... . A(&F) na tvoje "pozeranie sa z vrchu" ti teraz ja poviem jedno porekadlo : Ak spravíš z chudáka pána na oplátku čakaj, že on začne ťa biť palicou (viď vaši Rómovia - v tejto veci si s nimi bez hanbi môžeš podať ruku...). Hunter
... ano, to je přesně to zmíněné slovíčkaření ... v diskuzi ohledně obušků jsi oponoval "že neznáš žádného róma, co by si takovou věc pořídil, která by na něj ukazovala" ... a když ti následně byly předloženy důkazy, začneš argumentovat "že ty si predsa hovoril, že ziadneho takého nepoznáš, a nie že ich nepoužívajů" ... :roll::roll::roll: ... k tomu není co dodat ...

... takže aby ti to bylo jasné ... pro příště můžeš být zabanován i za takovýto "Karbanovsky závadný způsob komunikace" ... ať se ti líbí nebo ne ... A(&F) ...

PeS: ... pro příště se rovněž zdrž podobných přirovnání jako dnes: ... "viď vaši Rómovia - v tejto veci si s nimi bez hanbi môžeš podať ruku" ... za to máš od teď udělen jednodenní BAN na celé fórum ... co jiného s tebou, já tě varoval ....... když BAN porušíš, tak předpokládám, že už víš, co tě čeká ... ;) ... (mezitím si můžeš v klidu rozmyslet odpovědi na to ostatní, co se ti chystám ještě napsat) ...... a pokud se ti nepozdávají zdejší pravidla, mohu ti pouze doporučit, aby sis pro své prudění našel nějakou jinou vhodnější společnost !!! ... :D ...

... námitky proti mému rozhodnutí můžeš vznést pomocí SZ u Rivala ...... (mně nepiš ... děkuji) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Rival píše:Přiznám se, že i mne by to zajímalo... Obzvláště v tomto vlákně... O co ti tedy jde ?
No von je totiž hunter děsně chytrej, ale nesmí nic říct, von pomáhá a sděluje informace jen za peníze. Takže může jen tvrdit "tak to není" a "neřeknu jak to je".

Problém vznikne tehdy, když má říct jak to je, aby se dalo o něčem debatovat, což nezodpoví a vo tom jsou tady tyhle celý debaty... Vo hov... vo ničem.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Zpravodajský speciál pro Huntera.

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:A(&F) neviem ako tebe ale mne je známe že na súčasnom realitnom trhu je celkom bežne zaužívané pravidlo že cena nehnuteľností sa odvíja aj od lokality v ktorej sa daná nehnuteľnosť nachádza. Nie som jediný čo si oprávnene myslí že ponúkané ceny (1/3 a >) sú primerané k "možnostiam" a k danej lokalite (Mostecko) v ktorej sa tieto nehnuteľnosti nachádzajú.
... tak aby bylo jasno ... tam kde bydlí zároveň i rómové, jsou díky bordelu a problémům, který neustále kolem sebe vytvářejí, jsou byty většinou zcela neprodejné ...... jaksi jsi totiž opomenul to podstatné slůvko v mém příspěvku: ... "jsou rádi, když své byty prodají alespoň za jednu třetinu" ...
hunter píše:Ak sú vám vaše majetky prednejšie ako vaše zdravie, pohoda alebo vaša bezpečnosť či bezpečnosť vašich rodín prestovšetko že ste si vedomý toho jak píšeš "Magi v kostkách", tak potom ty čo v danej lokalite naďalej zotrvávajú majú len to čo chcú mať...

Problemi danej lokality má na svädomi systém a nech vy sami budete robíte čokoľvek, nie je vo vašich možnostiach bez zapojenia systému do riešenia daného stavu ho pre obe strany uspokojivo vyriešiť... . Hunter
... podívej, tys nám svůj recept na pohodové soužití neprozradil, takže si budeme muset pomoci sami ...... já jsem se zde narodil, pomáhal jsem toto město budovat a nenechám ho zlikvidovat jenom díky tomu, že určitá rasa nechce akceptovat pravidla civilizovaného světa !!! ...... i kdybychom měli na polínka "dřevoštípačkami" nechat naštípat celé Krušné hory ... 8) ...

PeS: ... koupím kamenolom ... nevíte o nějakém vhodném ??? ... nejlépe hodně hluboký se strmými stěnami ... to aby nám "drtičky kamení" nikdo neodcizil ... tady se totiž děsně krade ... :D:D:D ...
Naposledy upravil(a) A(&F) dne čtv 08 zář 2011 22:14, celkem upraveno 2 x.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

Rival píše:Přiznám se, že i mne by to zajímalo... Obzvláště v tomto vlákně... O co ti tedy jde ?
O stávku. Možno sa tu zmienim aj o jéj podrobnostiach, bude to však podla dohodnutých pravidiel najskôr možné až po vypršaní jéj termínu... . Hunter

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:
O stávku. Možno sa tu zmienim aj o jéj podrobnostiach, bude to však podla dohodnutých pravidiel najskôr možné až po vypršaní jéj termínu... . Hunter
... nezkamals ... pro porušení BANU se ti stávající prodlužuje na 2 dny ... každé další porušení znamená 2 násobek ... A(&F) ...

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

A(&F) píše: ... v diskuzi ohledně obušků jsi oponoval "že neznáš žádného róma, co by si takovou věc pořídil, která by na něj ukazovala" ... a když ti následně byly předloženy důkazy, začneš argumentovat "že ty si predsa hovoril, že ziadneho takého nepoznáš, a nie že ich nepoužívajů" ... :roll::roll::roll: ... k tomu není co dodat ...
O čom tu zas trepeš? Pozri na čo si sa ma spýtal a pozri ako a na čo som ti odpovedal:
hunter píše:
A(&F) píše:... lofče, ještě pořád jsi přesvědčen, že rómové obušky opravdu nepoužívají ??? ...
Netvrdil som že ich nepoužívajú... . Hunter
Tvrdil som niekedy niekde že ich Rómovia nepoužívajú? Kto tu koho prekrúca? Hunter

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:
A(&F) píše: ... v diskuzi ohledně obušků jsi oponoval "že neznáš žádného róma, co by si takovou věc pořídil, která by na něj ukazovala" ... a když ti následně byly předloženy důkazy, začneš argumentovat "že ty si predsa hovoril, že ziadneho takého nepoznáš, a nie že ich nepoužívajů" ... :roll::roll::roll: ... k tomu není co dodat ...
O čom tu zas trepeš? Pozri na čo si sa ma spýtal a pozri ako a na čo som ti odpovedal:
hunter píše:
A(&F) píše:... lofče, ještě pořád jsi přesvědčen, že rómové obušky opravdu nepoužívají ??? ...
Netvrdil som že ich nepoužívajú... . Hunter
Tvrdil som niekedy niekde že ich Rómovia nepoužívajú? Kto tu koho prekrúca? Hunter
... BAN tímto rozšířen na 4 dny ... pokud překročíš hodnotu týdne, bude ti zablokován účet ... A(&F) ...

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Pro Huntera.

Příspěvek od aNONym »

hunter píše:aNONym už som ti povedal že ma nemáš pod týmto nickom otravovať? Tak neotravuj... . Hunter
Jednoduchá rada. ;) Non

Tak sem potom nepiš žádný příspěvky když nechceš aby se na ně reagovalo. :D

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
hunter
Starší člen

Re: Pro Huntera.

Příspěvek od hunter »

Čo myslíš, koľký z tých čo sem prispievajú používajú nick "aNONym"? A čo myslíš, koľkým z nich som napísal aby neotravovali? Máš to v tej hlavičke pekne pomotané... . Hunter

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Pro Huntera.

Příspěvek od aNONym »

hunter píše:Máš to v tej hlavičke pekne pomotané... . Hunter
Zase už odpovídáš na něco úplně jinýho. ;) Non

Ale když se nad tím zamyslím jsem vcelku rád že to mám v hlavě jenom pomotané. :D Je to mnohem lepší než tam mít rovnou n@sr@n@. :lol:

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Nick

Příspěvek od adam.benda »

Lovec musí napřed pochopit, že "aNONym" se značně liší od "Anonym" (tahle možnost příspívání je stejně už dávno vypnutá... A kvůli kterým lidem se tak vlastně stalo...? :laugh: ) A nebo jeho počítač umí zobrazovat jen malá písmenka, pak bych to chápal :lol: No jo, paroží jako paroží...

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“