Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Hunter ...
... je mi na zvracení z těchto existencí ... serou se do diskuzí, ať už jsou jakékoliv ... a jediným jejich cílem je mít opačný názor ... za každou cenu ... tváří se však přitom, jako by chtěli diskutovat, ale když se zmýlí, tak ani nejsou schopni přiznat svůj omyl ... o nějaké omluvě z jejich strany nemůže být řeč ... jenom věčné fylozofování o lejně, do kterého je zabalena jejich pravda ... tváří se jako inteligenti, ale co ve skutečnosti jsou, to nebudu raději zmiňovat ..... jak jsem již napsal, je mi z nich na blití ... jejich trapné shazování mi už leze krkem ... krom cíleného napadání ostatních neumí nic jiného ... do háje s nima ..... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
Re: Hunter ...
Som veľmi zvedavý ako dlho ti to bude trvať kým zas vytiahneš na svet svoje zrkadove dvojča ktoré to vlastne celé posaralo. Vieš dobre o čom je reč... . HunterA(&F) píše:... je mi na zvracení z těchto existencí ... serou se do diskuzí, ať už jsou jakékoliv ... a jediným jejich cílem je mít opačný názor ... za každou cenu ... tváří se však přitom, jako by chtěli diskutovat, ale když se zmýlí, tak ani nejsou schopni přiznat svůj omyl ... o nějaké omluvě z jejich strany nemůže být řeč ... jenom věčné fylozofování o lejně, do kterého je zabalena jejich pravda ... tváří se jako inteligenti, ale co ve skutečnosti jsou, to nebudu raději zmiňovat ..... jak jsem již napsal, je mi z nich na blití ... jejich trapné shazování mi už leze krkem ... krom cíleného napadání ostatních neumí nic jiného ... do háje s nima ..... Anri ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... jak vidno, tak pravda se prokázala v celé kráse ... totiž to, u vás rómů jednoznačně platí, že za vaše problémy může vždy někdo jiný ... ale vy nikdy nic ... ...hunter píše:Som veľmi zvedavý ako dlho ti to bude trvať kým zas vytiahneš na svet svoje zrkadove dvojča ktoré to vlastne celé posaralo. Vieš dobre o čom je reč... . HunterA(&F) píše:... je mi na zvracení z těchto existencí ... serou se do diskuzí, ať už jsou jakékoliv ... a jediným jejich cílem je mít opačný názor ... za každou cenu ... tváří se však přitom, jako by chtěli diskutovat, ale když se zmýlí, tak ani nejsou schopni přiznat svůj omyl ... o nějaké omluvě z jejich strany nemůže být řeč ... jenom věčné fylozofování o lejně, do kterého je zabalena jejich pravda ... tváří se jako inteligenti, ale co ve skutečnosti jsou, to nebudu raději zmiňovat ..... jak jsem již napsal, je mi z nich na blití ... jejich trapné shazování mi už leze krkem ... krom cíleného napadání ostatních neumí nic jiného ... do háje s nima ..... Anri ...
PeS: ... myslíš mé druhé lehce schizofrenické já ??? ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
Ty ani nevieš co to slovo pravda znamená, tak ho láskavo ani neber do úst. Vieš ty veľmi dobre o čom je reč s narážkami na tvoje zrkadlové dvojča. Hanbíš sa priznal farbu? Hmm a taký ako ty mi tu chcú dávať lekcie... . HunterA(&F) píše:... jak vidno, tak pravda se prokázala v celé kráse ... totiž to, u vás rómů jednoznačně platí, že za vaše problémy může vždy někdo jiný ... ale vy nikdy nic ... ...
PeS: ... myslíš mé druhé lehce schizofrenické já ??? ... ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... já nemám potřebu ti dávat žádné lekce ... já chtěl vážně diskutovat ... a přímo se zeptal na tvé řešení ... to tys z toho vycouval ... ne já ... vzpomínáš ??? ... ...hunter píše:Hmm a taký ako ty mi tu chcú dávať lekcie... . Hunter
I já som chcel vážne diskutovať, no niekde sa stala chyba... . Omyl, nevycúval som to nemávam vo zvyku. No je fakt že som vás poslal do predele i s vašími problémami s rómami. Tak sa to správne nazýva... . HunterA(&F) píše:... já nemám potřebu ti dávat žádné lekce ... já chtěl vážně diskutovat ... a přímo se zeptal na tvé řešení ... to tys z toho vycouval ... ne já ... vzpomínáš ??? ... ...hunter píše:Hmm a taký ako ty mi tu chcú dávať lekcie... . Hunter
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Na tebe snad jedině ryhlopalné animále.hunter píše:Som veľmi zvedavý ako dlho ti to bude trvať kým zas vytiahneš na svet svoje zrkadove dvojča
Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Hunter...
A zase další.. v podobném stylu jako ti předchozí... (lebo je to stále jen jeden mulťák..?)
Já si nechci vypěstovat špatné předsudky k našim slovenským přátelům.. Nechci, nechci........
Já si nechci vypěstovat špatné předsudky k našim slovenským přátelům.. Nechci, nechci........
Re: Hunter...
Tak sa konečne začni bez predsudkov okolo seba pozerať na ľudí ako na ľudí a nie ako na Slováko, na Rómov, na... . Hunteradam.benda píše:Já si nechci vypěstovat špatné předsudky k našim slovenským přátelům.
- adam.benda
- Zasloužilý člen
Bývalo to pro mě vždycky zcela samozřejmé. Ovšem po několika zkušenostech třeba právě v tomto vlákně mám pocit, že je tato moje nestrannost ohrožena.hunter píše:Tak sa konečne začni okolo seba pozerať na ľudí ako na ľudí a nie ako na Slováko, na Rómov, na... . Hunter
Můžeme zkusit udělat dohodu.
1) Já vyvinu větší sílu, abych si nestrannost udržel.
2) Ty vyvineš větší sílu, abys neměl komplex a z něj vyplývající automatické předsudky, že každej hned škatulkuje a má předsudky vůči tobě.
Ver mi, text tejto piesne obrazne vystihuje moju dôveru v tvoje slová v tvojej osobe... . . Hunteradam.benda píše:Bývalo to pro mě vždycky zcela samozřejmé. Ovšem po několika zkušenostech třeba právě v tomto vlákně mám pocit, že je tato moje nestrannost ohrožena.hunter píše:Tak sa konečne začni okolo seba pozerať na ľudí ako na ľudí a nie ako na Slováko, na Rómov, na... . Hunter
Můžeme zkusit udělat dohodu.
1) Já vyvinu větší sílu, abych si nestrannost udržel.
2) Ty vyvineš větší sílu, abys neměl komplex a z něj vyplývající automatické předsudky, že každej hned škatulkuje a má předsudky vůči tobě.
- adam.benda
- Zasloužilý člen
Nabídl jsem ti něco, z čeho bys vytěžil maximálně ty sám, i kdybych kecal já nevím jak. Nic, dělej si co chcešhunter píše:Ver mi, text tejto piesne obrazne vystihuje moju dôveru v tvoje slová v tvojej osobe... . . Hunter
Adame nehráš za seba a preto ma nezaujímaš ani ty ani tvoje hocako z tvojho pohľadu zaujímavé ponuky... . Hunter
- adam.benda
- Zasloužilý člen
O co ti jde? Jak už jsem psal: Dělej si co chceš.hunter píše:Adame nehráš za seba a preto ma nezaujímaš ani ty ani tvoje hocako z tvojho pohľadu zaujímavé ponuky... . Hunter