Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

PePe

Příspěvek od Iv »

Já v tom nevidím nic špatného a ten chlap není blbej,používá svůj mozek,někdy zkratově,ale nikdo nejsme dokonalý a on si to sám vše časem vytříbí,takže bych ho nepasoval na debila!.Konec!Finito!
Naposledy upravil(a) Iv dne úte 03 úno 2009 17:09, celkem upraveno 1 x.

pepe
Zasloužilý člen

Re: PePe

Příspěvek od pepe »

Iv píše:Já v tom nevidím nic špatného a ten chlap není blbej,používá svůj mozek,někdy zkratově,ale nikdo nejsme dokonalý a on si to sám vše časem vytříbí,takže bych ho nepasoval na debila!.Konec!
Odpoveď hodná ,,otrokára". Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

PePe

Příspěvek od Iv »

PePe,to nemá cenu,.........ztráta času,jdu raději něco dělat a teď pro sebe,tam se zpovídám jen sám sobě a tomu druhému...ahoj.

klucka
Starší člen

Ahojte

Příspěvek od klucka »

Tak som to rozchodil a idem vyskúšat spínat 300V kedže mám 4 tie tranzistory paralelne tak sa asi prúdu bát nemusím. Každý sme niaký..nie?
Ivan dík pepe tak isto aj ostatným.... :)

Ps vidíš ivan a toto som včera iba chcel....Jinak mezinárodní standart u pouzdra TO-220 je většinou 1-2-3 ,1=G(B),
2=D(C), 3=S(E)

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Pepe otrokárov nahradili manažéri. Chápal to aj Burian - dejte mi lidi a kancelár a já vám to udelám. Prečítal som (asi nie sám) práve 3 strany nielen mimo téma, ale aj mimo etiku. Na liečenie komplexov toto vlákno určené nebolo. Čo na srdci to na jazyku? Funguje to aj naopak, čo na jazyku, to v srdci, alebo vtáka poznáš po perí a človeka po reči. Na urážku takéto zdôvodnenie nefunguje.

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Akord , aj o tom je život . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Klucko

Příspěvek od Ilem »

Už jsem nechtěl reagovat, ale protože se mě tu dost lidí zastalo, považuji to za dobrý mrav. Poslal jsem ti tento odkaz: http://search.datasheetcatalog.net/key/IRFP460 Dvěma kliknutími z této stránky se dostaneš na PDF, jehož skreen přikládám. Chtěl jsi zapojení nožiček, a je tam. Schválně jsem ti nechal odkaz na datasheetcatalog ve stavu vyhledávání, abys věděl, kde a jak máš příště hledat, až zase budeš potřebovat nějaké zapojení. Zde sis mohl vybrat i konkrétního výrobce a konkrétní typ IRFP460. V zapojení nožiček je to jedno, ale pokud potřebuješ další parametry, není jedno, jestli je to IRFP 460A nebo IRFP460C, IRFP460N a další. To všechno ses mohl dozvědět na mém odkazu.
Navíc jsi nenapsal jaké zapojení chceš. Jestli zapojení nožiček, nebo tovární zapojení, vnitřní zapojení, doporučené zapojení, ... Takže tím, že jsem tě odkázal na katalogové listy jsem v maximální možné míře splnil tvoje požadavky, které vyplynuly z toho mála informací, které jsem od tebe měl. Poděkováním mi byly jen sprosté urážky. Přitom, jak jsi sám napsal, mohl sis to na internetu najít sám. Stačí do google zadat "datasheet irfp460" a první odkaz je na datasheet catalog, který já osobně používám velmi často, když chci něco vědět o nějakých součástkách.

Omlouvám se za plevelení vlákna. Rivale, prosím chvíli to tu nech, ať si to zúčastnění přečtou, a pak to smaž. Děkuji.

A děkuji všem za pochopení a podporu.

PS.: Ještě něco. Pokud jsi četl pozorně fórum, určitě jsi narazil na můj příspěvek o paralelním spojování diod. Totéž platí i pro tranzistory. Pokud vím, pouze tranzistory typu V-MOS mají tuto vlastnost kompenzovánu vnitřní strukturou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

"Dum spiro spero"
Ciceron
klucka
Starší člen

ahoj

Příspěvek od klucka »

Inak sa ti ospravedlnujem ved som písal že toto som si našiel ale až ivan mi napísal čo som hladal (Jinak mezinárodní standart u pouzdra TO-220 je většinou 1-2-3 ,1=G(B),
2=D(C), 3=S(E)Dakujem aj tebe a aj ivanovi...som taká divná nátura ale nemyslím to zle..chcem s vami dobre vychádzat :) inak pekný večer..

krakonos
Starší člen

Re: ahoj

Příspěvek od krakonos »

Máš ty FETy při takovýmhle napětí chráněný proti špičkám . Většina schemat na netu je bez jakékoli ochrany konce .

klucka
Starší člen

ahoj

Příspěvek od klucka »

Myslíš spetné špičky tie mám chránené diodou..

klucka
Starší člen

mim

Příspěvek od klucka »

Máš pravdu každý si z niečoho vyberiea spraví po svojom ja si vypočujem vela ludí ale nekopírujem...vždy som si urobil vždy po svojom :) fú tak o pol šiestej som dokončil vivíjač nového typu..a dal dost zabrat... má menší prúd a viacej vodíka robi síce o málo ale robí :)
Naposledy upravil(a) klucka dne stř 11 úno 2009 19:58, celkem upraveno 1 x.

klucka
Starší člen

čafte

Příspěvek od klucka »

vie mi niekto povedat ako neskratovat VN vodou? nieje mi jasné ako niekto rozkladá vodu VN....

Abraham Lincoln

Re: čafte

Příspěvek od Abraham Lincoln »

klucka píše:vie mi niekto povedat ako neskratovat VN vodou? nieje mi jasné ako niekto rozkladá vodu VN....
Přečti si Mima a Gewa povídání o dvojvrstvě a taky Iva, těch tvých 20 vyvíječů....
ach jo. :ewhistle:
K.

klucka
Starší člen

ahoj

Příspěvek od klucka »

keby som tomu rozumel tak sa nepítam....čítal som celé forum...

tomuto nerozumiem.......těch tvých 20 vyvíječů....
ach jo.
K.

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Hm

Příspěvek od 1220 »

klucka píše:ahojte,
ja už som mal asi dvadsat roznych vyvíjačov a stále som došiel ku jednemu bodu....

...
Promiň asi těhle 20 vyvíječů bylo myšleno, já osobně Ti to asi nevysvětlím, ale VN by mělo narušit a snížit polarizaci dvojvrstvy, což má za důsledek snížení potřebného proudu, pokud máš na mysli elektrolýzu.
Asi by se mělo laborovat s okamžikem kdy VN a dost se tady psalo o usměrněném VN.Pokud tedy jdeš pulzní cestou.
:bye:

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“