Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Plasma CAR
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Mim
- Zasloužilý člen
Díky Iv....
Tohle je to nejjednodušší a účinné....zkuste si to, neprohloupíte. Obyčejný ultrazvukový vyvíječ s Penny za sedmset...k tomu tohle zapalování na sekačku a hurá....jede to! (případně motorka....)
Však ono to půjde!!!
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro Mima
Když to jinak nejde,tak je člověk musí někdy nakopat do pr....,aby se hejbli,hold,česká povaha.
zkoušky
Ahoj,
Tak dneska jsem prováděl testy na motoru a musím se vám svěřit.
Jezdit na vodu není nemožné, i já jsem se přesvěčil funguje to.
Má to nějaké mouchy ale do začátku to stačí, přesvědčení a víra že to funguje!
Tak dneska jsem prováděl testy na motoru a musím se vám svěřit.
Jezdit na vodu není nemožné, i já jsem se přesvěčil funguje to.
Má to nějaké mouchy ale do začátku to stačí, přesvědčení a víra že to funguje!
Brečím když tankuji drahý benzín
- Mim
- Zasloužilý člen
Pro Smolaře....
Z toho co jsi napsal jsem trochu vedle....Nejde, nebo jde ti to? Nebo jenom věříš, že to půjde?
Však ono to půjde!!!
- Edgar
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
smolař
To je pěkné. Můžeš to nějak rozvést? Zajímá mě jestli vstřikuješ vodu (páru) přes oblouk nebo máš oblouk ponořený v mlze...
Edgar
Edgar
Ještě u elektrotechnickýho vesla, ňákou dobu moh by sedět Tesla.
re Mim
Ahoj, jde mi TO
Já jsem takový člověk že nevydržím u jedné věci, protože když mi jedná nejde a dochazejí mi nápady dám to do krabice a věnuji se další variantě. Když mě popadne časem něco nového tak se k tomu vrátím.
Dělám na plasmě, vysokém napětí a patentu 307A. Od tebe jsem chtěl jenom stročnou odpověď, nedostal jsem ji.
Jsou věci při kterých člověk potřebuje nakopnout aby pochopil podstatu. Já jsem třeba jednomu hloučku lidi vyprávěl o plasmě a ukazoval jsem jim video. Ti co dříve nechápali tak jsem je trochu snad nakopnul uvidíme... a tak je to v životě. Každý dělá to co umí a kdo neumí a chce umět tak se snažením přičiní, a to je důvod se tomu člověku věnovat protože se snaží a předat mu nějaké informace.
Musím se přizant že jsem v časové tísni s vývojem- to asi každý, ale když se síly spojí tak to může být k užitku všem spojencům.Chci pochopit o tvoje myšlenky, snažím se ale občas i já potřebuji nakopnout a přes obrazovku to jde hůř.
Pro Edgara, vydrž časem přinesu (snad)video
Já jsem takový člověk že nevydržím u jedné věci, protože když mi jedná nejde a dochazejí mi nápady dám to do krabice a věnuji se další variantě. Když mě popadne časem něco nového tak se k tomu vrátím.
Dělám na plasmě, vysokém napětí a patentu 307A. Od tebe jsem chtěl jenom stročnou odpověď, nedostal jsem ji.
Jsou věci při kterých člověk potřebuje nakopnout aby pochopil podstatu. Já jsem třeba jednomu hloučku lidi vyprávěl o plasmě a ukazoval jsem jim video. Ti co dříve nechápali tak jsem je trochu snad nakopnul uvidíme... a tak je to v životě. Každý dělá to co umí a kdo neumí a chce umět tak se snažením přičiní, a to je důvod se tomu člověku věnovat protože se snaží a předat mu nějaké informace.
Musím se přizant že jsem v časové tísni s vývojem- to asi každý, ale když se síly spojí tak to může být k užitku všem spojencům.Chci pochopit o tvoje myšlenky, snažím se ale občas i já potřebuji nakopnout a přes obrazovku to jde hůř.
Pro Edgara, vydrž časem přinesu (snad)video
Brečím když tankuji drahý benzín
- Mim
- Zasloužilý člen
Pro Smolaře....
Já jsem ti odpověděl....to co ti v jiném vlákně napsal Gewo, je opakování tohotéž.....všechno podstatné již tady je.... jen poznání věcí musí učinit každý sám....už tak je to přehnané s těmi berličkami. Ale myslím, že ty svou houževnatostí poznáš. Držím palce. Mim
Však ono to půjde!!!
Re: pro smolare
tak to jo hochu to je super ze se ti dari moc ti to preju ja se furt pokousim ale porad nic ted budu delat to co tady daval IVAN.
- Mim
- Zasloužilý člen
Další mrtvé vlákno.....
Mimo téma (offtopic)
Nechce se mi věřit, že měsíc uplynul a nikdo nic nevymyslel.....Nebo nedomyslel....Nikdo se na nic nechce zeptat.....Ach jó..... Mim
Však ono to půjde!!!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Další mrtvé vlákno.....
Mimo téma (offtopic)
Mime, to, že z nějakého vlákna se stane "mrtvé" neznamená nic špatného. Pokud to tu tak trochu "upadlo", může to být tím, že všichni všechno už ví, a tím pádem bastlí, nebo se připravují na bastlení (třeba shání matroš). Pokud bys chtěl si s někým povídat tady na fóru (zodpovídat dotazy atp.) bude to muset být zřejmě o něčem (čemuž neodpovídá Tvých pár posledních příspěvků).
V případě, že se s tebou nechce někdo bavit, může to být (nemusí) kvůli Tvým reakcím a o které někdo třeba nemusí stát (neříkám, že to tak je, to musíš zhodnotit Ty).
V případě, že se s tebou nechce někdo bavit, může to být (nemusí) kvůli Tvým reakcím a o které někdo třeba nemusí stát (neříkám, že to tak je, to musíš zhodnotit Ty).
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Mim
- Zasloužilý člen
Re: Další mrtvé vlákno.....
Mimo téma (offtopic)
Pokud je to tak, tak se omlouvám a končím.....Tohle pak opravdu nebude nikdy o ničen. Měl jsem vás rád, bděte. Mim
Však ono to půjde!!!