Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
*MMS-2*
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
Jíst ze začátku 1x denně a navyšovat - 2x denně, 3x denně atd., ale jen když víš, že to zvládneš. Já byl hodně dlouho na jedné MMS2 tobolce denně.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- muflon
- Zasloužilý člen
- Dostal: 32 poděkování
Tak jak s tim drcenim?
Tak pokud si vzpominam se dosud nedoresila kauza zda drtit nebo nedrtit MMS2( v knize Humble to neresi pokud vim, a Merlin doporucuje drtit, Palo nedrtit.)
Davam sem cast prispevku Batlese z jineho vlakna:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... ght=#65457
"Ano, to rozdrcení je citelně lepší pro žaludek. Já už dlouho používám 2 stejné kovové lžičky a MMS 2 dokonale, rychle a pohodlně rozdrtím mezi nimi. Do tobolek se to z nich krásně vysype....."
Nekdo zas pouziva sklenicku a prelozeny papir ....Ja se priznam ze su zatim docela Líné..., jak ste na tom vy
Davam sem cast prispevku Batlese z jineho vlakna:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... ght=#65457
"Ano, to rozdrcení je citelně lepší pro žaludek. Já už dlouho používám 2 stejné kovové lžičky a MMS 2 dokonale, rychle a pohodlně rozdrtím mezi nimi. Do tobolek se to z nich krásně vysype....."
Nekdo zas pouziva sklenicku a prelozeny papir ....Ja se priznam ze su zatim docela Líné..., jak ste na tom vy
Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
- muflon
- Zasloužilý člen
Odstup MMS2 od MMS1
Bylo to v jinem vlakne tak myslim ze to tady patri spise(nevsim sem si ze by to tu bylo, nebo opakovani matka moudrosti )
Batles napsal(a):
str.101(Humble) cituji: Dbejte na to, abyste mezi podáním MMS1 a MMS2 udrželi odstup alespoň 1/2 hodiny. Nikdy neužijte oba přípravky současně. Konec citátu.
V knize je to nejméně dvakrát zdůrazněno.
Batles napsal(a):
str.101(Humble) cituji: Dbejte na to, abyste mezi podáním MMS1 a MMS2 udrželi odstup alespoň 1/2 hodiny. Nikdy neužijte oba přípravky současně. Konec citátu.
V knize je to nejméně dvakrát zdůrazněno.
Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odstup MMS2 od MMS1
Ještě by se nedejbože z toho stalo MMS3
Tahle kombinace bude jistě pro přirozenou HCl killerská, takže průjem určitě jistý. Sám bych se nebál smíchal práškový chloritan sodný, granulovaný chlornan vápenatý a betain HCl do tobolky. I na to jednou přijde. Zatím to ale radši nikdo nezkoušejte, dokud to nezkusím sám
Anebo na vlastní riziko Určitě bude nutné doplnit ještě další HCl mimo tobolku...
A co se týká mletí či nemletí, tak z hlediska přirozené HCl bude jistě lepší granulovaný, jelikož nárok na potřebu HCl nebude takový "nárazový". Ovšem toto je diskutabilní...
Tahle kombinace bude jistě pro přirozenou HCl killerská, takže průjem určitě jistý. Sám bych se nebál smíchal práškový chloritan sodný, granulovaný chlornan vápenatý a betain HCl do tobolky. I na to jednou přijde. Zatím to ale radši nikdo nezkoušejte, dokud to nezkusím sám
Anebo na vlastní riziko Určitě bude nutné doplnit ještě další HCl mimo tobolku...
A co se týká mletí či nemletí, tak z hlediska přirozené HCl bude jistě lepší granulovaný, jelikož nárok na potřebu HCl nebude takový "nárazový". Ovšem toto je diskutabilní...
..
tak teda nevím...s tím jídlem..
dneska jsem vyzkoušel poprvé MMS2-konečně jsem se k tomu odhodlal, vzal jsem si to na lačno, po vypití hodně vody..ale po čase jsem měl dost výrazný pocit "svědění žaludku" je to nepříjemné a nejsem si teda tak úplně jistý s tou lačností..je to bežné?
dneska jsem vyzkoušel poprvé MMS2-konečně jsem se k tomu odhodlal, vzal jsem si to na lačno, po vypití hodně vody..ale po čase jsem měl dost výrazný pocit "svědění žaludku" je to nepříjemné a nejsem si teda tak úplně jistý s tou lačností..je to bežné?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
No tak to máš nedostatek žaludečních šťáv i na lačno. Na MMS2 se vykašli a sežeň si kyselinu chlorovodíkovou. Naředěnou užívej, ale to se netýká už tohoto tématu. Přeskoč třeba sem http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1631
hmmm to si děláš srandu...?Proč vykašlat na MMS2, když jsem si ji za velké peníze objednal..?
Nejsem snad první co s es tím setkal ne?
Nejsem snad první co s es tím setkal ne?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Srandu si nedělám. Je to na každém, jestli chce brát MMS2 při nedostatku HCl. Já jen upozorňuju na fakta, které jsem zjistil. Někdo HCl má dostatek, tak proč bych plašil, že jo...
Jednoduše doporučuju následující - když máš nedostatek HCl a projeví se to jak píšeš, pak užívej HCl s tím, že můžeš MMS2 jednoduše brát a bude všechno v pořádku.
Takže MMS2 nevyhazovat. Jen dělám určitá doporučení k lepším výsledkům a menším trablům.
Jednoduše doporučuju následující - když máš nedostatek HCl a projeví se to jak píšeš, pak užívej HCl s tím, že můžeš MMS2 jednoduše brát a bude všechno v pořádku.
Takže MMS2 nevyhazovat. Jen dělám určitá doporučení k lepším výsledkům a menším trablům.
mms2+HCl Betain
tak zkousim brat MMS2 s Betainem HCl, ne vsechno naraz, ale necham vzdy uplynout 2-3 hodiny.
Muzu rici, jak jsem drive pri pouziti MMS2 nic moc necitila a bylo to jako kdyz nic nevezmu, myslela jsem si,
ze to je prostredek, ktery pro me neni. Ted uz beru nejakou dobu Betain HCl a minuly tyden jsem zase
dostala chut si vzit MMS2. No a muzu potvrdit, ze ted mms2 funguje jinak. Staci me dokonce jenom
1x denne tobolka 2 hodiny po jidle + hodne piti.
Sice uplynulo teprve nekolik dnu, ale vidim, ze to neco dela. Dostala jsem hned po prvni tobolce druhy den rymu,
v krku jakoby skrabani ci nabeh lehke chripky. Asi to mms2 neco likviduje, konecne, bylo taky na case. Vcera vecer me
dost brnely nohy a tak jsem si dala koupel s mms ve vane, byla to parada a dnes je me zase s nohama dobre. Mam
pocit, ze mms2 jakoby neco v tele vysusuje. Je zname ze houby, breberky atd. zijou ve vlhkosti, asi to mms2 to odvadi.
A jinak me asi celou dobu chybela zaludecni kyselina, takze je videt, ze si muzeme pomoci jedine kazdy
sam. Na doktory moc spoleh neni. Nebo zalezi na koho trefime.
Muzu rici, jak jsem drive pri pouziti MMS2 nic moc necitila a bylo to jako kdyz nic nevezmu, myslela jsem si,
ze to je prostredek, ktery pro me neni. Ted uz beru nejakou dobu Betain HCl a minuly tyden jsem zase
dostala chut si vzit MMS2. No a muzu potvrdit, ze ted mms2 funguje jinak. Staci me dokonce jenom
1x denne tobolka 2 hodiny po jidle + hodne piti.
Sice uplynulo teprve nekolik dnu, ale vidim, ze to neco dela. Dostala jsem hned po prvni tobolce druhy den rymu,
v krku jakoby skrabani ci nabeh lehke chripky. Asi to mms2 neco likviduje, konecne, bylo taky na case. Vcera vecer me
dost brnely nohy a tak jsem si dala koupel s mms ve vane, byla to parada a dnes je me zase s nohama dobre. Mam
pocit, ze mms2 jakoby neco v tele vysusuje. Je zname ze houby, breberky atd. zijou ve vlhkosti, asi to mms2 to odvadi.
A jinak me asi celou dobu chybela zaludecni kyselina, takze je videt, ze si muzeme pomoci jedine kazdy
sam. Na doktory moc spoleh neni. Nebo zalezi na koho trefime.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: mms2+HCl Betain
Nazdar Leno, Děkujeme. Zase to jenom pokazuje na důležitost HCl v našem metabolismu a není nad praktická potvrzení.lena píše:tak zkousim brat MMS2 s Betainem HCl,
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- muflon
- Zasloužilý člen
Jake vlakno ke zkusenostem s MMS2
Asi by stalo za to psat ty zkusenosti s MMS2 do vlakna zvlast, ktere jiz trochu zapadlo dolu a neni tedy na ocich... :
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... c&start=45
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... c&start=45
Naposledy upravil(a) muflon dne sob 21 srp 2010 22:10, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
MMS2 a voda
Ahoj, na přednášce z května 2010 p. Humble říkal, že MMS2 se má zapít 2 až 4 skleničkama vody jen ze začátku. Potom stačí i jedna nebo půl skleničky.
Re: MMS2 a voda
to mysli jako poprve vice pit a podruhe staci malo tekutiny?
to je dobra informace, nebot to piti je dost narocne,
to je dobra informace, nebot to piti je dost narocne,
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Re: MMS2 a voda
Jelikož mluvil o hodinovém dávkování, jednou MMS1, jednou MMS2 a furt dokola po hodinách, pochopila jsem to tak, že ten první den zapíjet pořádně, pak už stačí sklenička nebo i půl. O pití před požitím neříkal nic, akorát dodržovat zhruba půlhodinový interval od jídla, ale i ten není nezbytně nutný.
Překlad na přednášce nestál za nic! MMS2 se bere jen 2x denně s odstupem 4 hodin, a to tak, aby dávky MMS2 zapadly mezi dávky MMS1.
Překlad na přednášce nestál za nic! MMS2 se bere jen 2x denně s odstupem 4 hodin, a to tak, aby dávky MMS2 zapadly mezi dávky MMS1.