S tim aktivovanim MMS1 behem pracovniho dne to opravdu neni jednoduche--(prirucni kabelku(batuzek)....na WC??)...dalsi duvod proc casem zkouset MMS2(to nema interval 1h ale 2h..!) nebo PO KURE trech tydnu zkusit navysovat pocet kapek v jedne davce a ubirat pocet davek(interval davek po 2hod se doporucuje MMS2 ale lze pouzit i na MMS1)...jak si clovek rozlozi BEHEM PRACOVNIHO DNE celkove doporuceny pocet kapek(24) je uz jen na nem a na okolnostech behem dne.Deane píše:Nemám možnosť napr. v práci užívať MMS, (myslím tým pravidelné užívanie) takže pre mňa to je neaktual,
I kdyz pokud to jen trochu pujde tak kazdou 1-2 hod. MMS1 brat, kdyz to NEKDY bude po 3h tak se zas tak moc nestane si myslim(co ty na to gewo??- nechtene prestavky delsi nez 1h(treba 3h) pri brani MMS1(pripadne MMS2,MMS3)...kdyz to drive slo 2x denne po 15 kapkach a taky to fungovalo...tak ASI NEZ UZKOSTLIVE DODRZOVANI PRESNYCH ODSTUPU JE myslim DULEZITEJSI DENNI CELKOVY POCET kapek u MMS1(nebo plus kapsle MMS2).
Ja bych volil opet selsky rozum... Nez se uzkostlive tetelit ze sem nedodrzel presne hodiny(stresu mame jinych dost tak proc je jeste zvysovat..!), tak bych KLIDNE DOHNAL CHYBEJICI POCET sve DENNI DAVKY VECER PO PRACI, nebo bych proste vecer pokracoval v brani kazdou hodinu(a co se stihne stihne se, ???i kdyz tady by se mohlo namitnout ze pokud bude kazdy den celkovy pocet kapek vyrazneji jiny, nemuselo by to byt moc dobre...CIL JE DRZET CELKOVY DENNI POCET KAPEK NA STEJNE UROVNI NEBO O 1 KAPKU VIC(pokud se teprv dostavame na uroven 24kapek za den).
Jeste mne napada . Co takhle Behem dne brat co proste pujde a vecer dat Klaru(6kapek za hodinu)??(ale jen
pro ty co to snesou!!), a doplnit tak chybejici celk.denni pocet kapek do 24kapek za den.
....je jasne ze presne dodrzeni doporuceni povede rychleji k lepsim vysledkum, ale ja se osobne nebudu zlobit kdyz mi zlepseni prijde misto za 3 tydny(Humble pise ze vetsinou je to drive..), treba az za mesic, nebo za rok...!!!
Jak to delate ostatni pracujici....?? toto tema je pro vetsinu lidi co pracuji(vcetne mne) velmi potrebne!!! (nechat v tomto vlaknu nebo dat nove??)
Dulezite je hlavne vytrvat!, nevzdat to pri prvnich nesnazich a dal zkouset, upravovat davky, cistit se atd(viz ruzna vlakna)