Jo, to sedíNovák píše:Normálně bych sem takovou ujetinu nedal,ale pokud se nad tím zamyslíte/jde to ztuha/tak to naprosto přesně vystihuje současnou dobu.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Relax u kávičky
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvrácená doba
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: Národní galerie
Tak prej nekoupili http://www.lidovky.cz/smutne-zerty-na-a ... ultura_mtr NonNovák píše:A tohle jsme si zaplatili
A ještě jeden hezkej komentář z nějakýho blogu.
Umění a tvořivosti se meze nekladou. Zvláště v naší svobodné, mlékem a strdím oplývající zemi. Jako národ jsme asi nesmírně tvořiví a nadaní. Pro všechno. Naše umělecká inspirace umí vkusně umístit do zahrad prakticky všechno - od spidermanů po víly Amálky a krtečky s rýčem i lopatičkou. Své domy a byty krášlíme plastikovými bustami jelínků v říji, sádrovými odlitky amfór, věnci umělých snítek i kvítků a jinými nádherně dojímavými dílky. Tvoří prostě kdekdo.
Před časem jsme šokovali svou národní tvůrčí inspirací i samotný Brusel. Předloňské intelektuální debaty o Blobu nebraly konce a národ byl rázem rozdělen na znalce umění a umělecké neandrtálce.
Nedávno se tu hned dva blogy zaobíraly výstavou, kde studentská avantgarda umístila na pouťovou střelnici místo papírových růžiček portréty poslanců. Prý za mravní zkaženost mládeže můžou počítačové hry a nedůslednost vychovatelů ("to máte za to, že se nemodlíte, holoto").
Jsem tedy zvědavá, co si vychovatelé počnou, když třeba při návštěvě Národní galerie narazí na obraz F.R.Čecha. Jak zdůvodní svým ratolestem, proč za tu samou kresbu dostaly ve škole ředitelskou důtku a přitom se to dá tak výhodně prodat a ještě se proslavit. Přeju to pedagogům, kteří budou muset odpovídat na nevinné dětské otázky "pančitelko - a co je to píča?!"
Když i zvířátka obdivují píču, není co dodat...
Možná budou do budoucna všechny kulturní akce označované stupněm vhodnosti pro nezletilou mládež.
PS: Jdu koupit barvičky a začnu taky tvořit.
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Re: Národní galerie
Za takovou kulturu tak asi 10 let je málo.......Kolik z nás mohlo mít něco pro děti za takové prachy........ a nikdo je nejde hodit na vidle.....
Novák píše:A tohle jsme si zaplatili
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Národní galerie
Pravděpodobně měl pan F.R.Čech na mysli směr kam směřuje naše země.A zvířátka? nejspíš abstraktní pojem národa vše v klidu sledující.
Akorát mi neleze na rozum ten orgán,měl jsem dojem že naši vládníci lezou do díry kousek vedle něj.
Akorát mi neleze na rozum ten orgán,měl jsem dojem že naši vládníci lezou do díry kousek vedle něj.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Samohyb Honda vypadá jako hračka, která popírá zákony fyziky
... zase nám to někdo "ukradl" ... něco podobnýho jsme kdysi dávno navrhli ... a dokonce i plánky nakreslili ... výstavy se s tím zúčastnili ... fakt ... ...
vypadalo to skoro stejně: ... http://video.ihned.cz/c1-38749420-video ... ony-fyziky
... ale bohužel nezrealizovali ... voni totiž na to tehdy ještě nebyly žádný vhodný součástky !!!!!!! ... ... (výstava "Zenit 1981") ..
vypadalo to skoro stejně: ... http://video.ihned.cz/c1-38749420-video ... ony-fyziky
... ale bohužel nezrealizovali ... voni totiž na to tehdy ještě nebyly žádný vhodný součástky !!!!!!! ... ... (výstava "Zenit 1981") ..
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samohyb Honda vypadá jako hračka, která popírá zákony fy
To je normálka, češi vymýšlejí a japončíci realizují Jen tedy by mě zajímalo, jak by s tim jezdil po těch našich chodnících, v nejlepším případě ze zámkové dlažbyA(&F) píše:... zase nám to někdo "ukradl" ... něco podobnýho jsme kdysi dávno navrhli ... a dokonce i plánky nakreslili ... výstavy se s tím zúčastnili ... fakt ... ...
Bodhisattva in metro
Taková šílenost pro pobavení .... to by chtělo někdy vyzkoušet.... jak se ti lidé pak úplně promění
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bodhisattva in metro
Nó vlastně se to tady už několika osobám sice trochu jinak, bylo to přes počítač, už povedlo ,a trvalo to několik dnů Vlastně týdnů. Jakoby náhodou zrovna měli čas........Postižení byli tenkrát, aniž by to věděli jěště drondími kuřaty.......Sice pak začal foukat jiný vítr z hor, Kde je těm dnům konec , a kde je konec té počáteční náladě. Nástupem realizmu, ale i díky osobním vlastnostem Všech zůčasněných to z větší části vzalo za své, hm, tak jako vláda zimního krále.Snílek píše:.... to by chtělo někdy vyzkoušet.... jak se ti lidé pak úplně promění
Nemůžu se ubránit dnes už určité nostalgii a přikládám jednu skladbu :
http://archiv.folktime.cz/bg4/valcik_na_rozloucenou.mp3
Zkusíme to tedy v metru ? Martin by to moh natáčet
K.
-
- Zasloužilý člen
Počítačovým pirátem snadno a rychle
http://digitalne.stahuj.centrum.cz/s-wi ... e-piratem/ . Non
Ať už jste měli před W7 na disku nainstalován operační systém (XP, Visty) nebo W7 instalujete na prázný disk, tak je to z technického hlediska jedno, ale z právnického vás neochrání ani to, že jste právoplatným majitelem legálního OS k danému PC. .
Ať už jste měli před W7 na disku nainstalován operační systém (XP, Visty) nebo W7 instalujete na prázný disk, tak je to z technického hlediska jedno, ale z právnického vás neochrání ani to, že jste právoplatným majitelem legálního OS k danému PC. .
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Počítačovým pirátem snadno a rychle
NONe, z Tvého textu jsem to nepochopil. Nebo mi to nemyslí natolik, abych z toho vydedukoval, že když instaluji na prázdný disk Win7 UPG, tak jsem pirát a když jsem předtím na disku měl legálně systém a "přes to nasypal" Win7, tak je to v pohoaNONym píše:http://digitalne.stahuj.centrum.cz/s-wi ... e-piratem/ . Non
-
- Zasloužilý člen
Velorex
Moc pěkně vytuníno",kdysi dávno jsem s tím jezdil a s tímhle bych určitě i machroval
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
NEW Get a Mac Ad - Broken Promises WINDOWS 7
. Non
-
- Zasloužilý člen
Pošta
Tohle mi přišlo,myslím že to koluje znovu,ale trochu srandy nikdy neuškodí.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování