Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Hnačka a Herxka
Lidi, doufám, že si uvědomujete, že při srajdě a herxce dochází k mnohem zásadnější očistě organizmu než při užívání "zlehka". Nechci nabádat k tomu, abyste hned šli cestou průjmu a chřipkových stavů, ale nedívejte se na to zas tak špatně, protože při těchhle stavech se toho opravdu vyřeší nejvíc Nechápejte to jako problém, berte to jako přirozenou věc při braní MMS1...
MMS1 se dostane dál a udělá víc práce - normálně by se tam totiž nedostalo ani náhodou...
MMS1 se dostane dál a udělá víc práce - normálně by se tam totiž nedostalo ani náhodou...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- muflon
- Zasloužilý člen
- Dostal: 32 poděkování
Re: .
Souhlasim v tom bode ze jsme casto netrpelivy a kdyz zmena ci nejlepe kompletni uzdraveni neprijde za par dni tak to nekdo urychli a jiny s tim pro jistotu sekne....děda Slavík píše:Podle předchozích příspěvků mám dojem, že Isabel dělá občas něco navíc, jakéhosi pokusného králíka. A tak se snadno a NEVĚDOMKY PŘEDÁVKUJE. Já ten sklon mám taky. Chtěl bych něco rychle a hned.A delas koupele nebo jen vnitrne beres??!!!
Je to ale běžná lidské vlastnost.
Ale to jak jsem pochopil nebude pripad Isabel, to ze na vse zada radu sice neni optimalni(jak sem uvedl drive je nutne prevzit odpovednost a uvazena rozhodovani plne do svych rukou... ....)
PS: Jinak KOUPELE misto aby zpusobily predavkovani naopak jsou prevaznou vetsinou dobre snaseny...a prispivaji spis nez k predavkovani k LEPSIMU SNASENI a mensim neprijemnym projevum brani MMS(telo se pres kuzi rychleji cisti a odlehci tak pretizenym jatrum a ledvinam ktere nebyly pred uzivanim MMS procisteny nejakou jinou ocistnou kurou..... Isabel navic koupele nedelala....
Naposledy upravil(a) muflon dne pon 03 kvě 2010 8:39, celkem upraveno 3 x.
Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Isabel
Tak to je ono! Mám zkušenosti s MMS 1,2 a 3. Taktéž s různě velkými dávkami i s projevy u mne, syna a manželky. MMS doma používáme od r.2008, žena dělala postup podle první knihy a skončila jedno dopoledne na pohotovosti. Nemohli jí naměřit digitálním tlakoměrem ani tlak. Takže ji hned převezli do špitálu. Večer už měla dobrou náladu i síly se jí vracely. Doktor mi řekl, že něčím musela být přiotrávená Teď už je jasné čím - jedy z vlastních tkání!
Jestliže pociťuješ při 3 kapkách co 2 hodinky lehkou nevolnost, tak je zcela jasné, že máš velmi hodně zanešený organismus! V žádném případě nezvyšuj a pokračuj dvěmi kapkami.
Osobně si myslím, že by bylo lepší jít na jednu kapku, ale každou hodinu.
A nezapomeň na veledůležité 3-4denní přestávky s vit. C se šípky 1000 mg, nejlépe každé 2-3 hodiny. Přitom je nutné brát "Dologran", jíst vařené brambory a spapat během těchto dnů i 3-4 oříšky Kešu. Toto vše není nijak složité ani finančně náročné, ovšem má to obrovitý význam pro imunitní systém. Brambory a Dologran můžeš jíst a brát třeba každý den, protože ti to řekne samo tvoje tělo.
Mimochodem, dnes mi došlo, proč jsem tak bokem. 14 dní dělám totiž autopatii s vařenou slinou a toto jsou pozitivní odezvy při léčbě. Musím se tomu zasmát, že jsem na to zapoměl!!!!!
Jestliže pociťuješ při 3 kapkách co 2 hodinky lehkou nevolnost, tak je zcela jasné, že máš velmi hodně zanešený organismus! V žádném případě nezvyšuj a pokračuj dvěmi kapkami.
Osobně si myslím, že by bylo lepší jít na jednu kapku, ale každou hodinu.
A nezapomeň na veledůležité 3-4denní přestávky s vit. C se šípky 1000 mg, nejlépe každé 2-3 hodiny. Přitom je nutné brát "Dologran", jíst vařené brambory a spapat během těchto dnů i 3-4 oříšky Kešu. Toto vše není nijak složité ani finančně náročné, ovšem má to obrovitý význam pro imunitní systém. Brambory a Dologran můžeš jíst a brát třeba každý den, protože ti to řekne samo tvoje tělo.
Mimochodem, dnes mi došlo, proč jsem tak bokem. 14 dní dělám totiž autopatii s vařenou slinou a toto jsou pozitivní odezvy při léčbě. Musím se tomu zasmát, že jsem na to zapoměl!!!!!
- muflon
- Zasloužilý člen
Re: Isabel
Ano Batles, taky se mi po tvem prispevku vybavilo ze Humble v knize pise ze kdo spatne snasi obvykle 3 kapky, tak ma velmi zaneseny organismus.....V tomhle musime dat zapravdu i dedovi Slavikovi ze v nekterych pripadech to nechce moc tlacit na pilu a volit radeji
pomalejsi a mene ucinnou dlouhodobou terapii ...s tim ze po nejhorsim procisteni klidne lze pak uplatnit zase uz rady od Palo.
Nebo se smirit s tim ze vysledky nebudou nic moc, ale ani detox.projevy a pruvodni efekty nebudou tak silne....VZDY JE V ZIVOTE NECO ZA NECO ...a co je bez usili....nema vetsinou moc valnou hodnotu VOLBA JE NA KAZDEM.....
pomalejsi a mene ucinnou dlouhodobou terapii ...s tim ze po nejhorsim procisteni klidne lze pak uplatnit zase uz rady od Palo.
Nebo se smirit s tim ze vysledky nebudou nic moc, ale ani detox.projevy a pruvodni efekty nebudou tak silne....VZDY JE V ZIVOTE NECO ZA NECO ...a co je bez usili....nema vetsinou moc valnou hodnotu VOLBA JE NA KAZDEM.....
Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
- Batles
- Zasloužilý člen
Palo, zdravím tě.
Máš úplnou pravdu s tou rakovinou u syna. Všechno mi to došlo. Můžu ji klidně dostat i já.
Proto jsem dělal celou kůru s užíváním MMS 1,2 i 3. Hodně jsme se při tom naučili a zažili.
Překyselení bylo naprosto jasné z několika desítek měření pH moči pH metrem.
Acidobazický píst nám naštěstí fachčí výborně, dá to ale pořádnou fušku zvedat pH a hlavně to chce čas.
Motolice (několik druhů) jsme oba asi tak 4 dny proháněli zapperem s nožní elektrodou na břichu a ne jen je. Je toho víc, co je určitě při rakovině v těle.
No, kdybych měl podrobně popsat co všechno jsme dělali a děláme a užíváme a proč zrovna to a ne tamto, bylo by toho na několik stran.
Jo a koupele v MMS jsou naprosto skvělé!!! A očista jater s týdenním proplachem ledvin před tím je vysoce účinná.
Ježišmarjá, jak já musel být zanašený a ještě jsem.....stále naživu
Proto jsem dělal celou kůru s užíváním MMS 1,2 i 3. Hodně jsme se při tom naučili a zažili.
Překyselení bylo naprosto jasné z několika desítek měření pH moči pH metrem.
Acidobazický píst nám naštěstí fachčí výborně, dá to ale pořádnou fušku zvedat pH a hlavně to chce čas.
Motolice (několik druhů) jsme oba asi tak 4 dny proháněli zapperem s nožní elektrodou na břichu a ne jen je. Je toho víc, co je určitě při rakovině v těle.
No, kdybych měl podrobně popsat co všechno jsme dělali a děláme a užíváme a proč zrovna to a ne tamto, bylo by toho na několik stran.
Jo a koupele v MMS jsou naprosto skvělé!!! A očista jater s týdenním proplachem ledvin před tím je vysoce účinná.
Ježišmarjá, jak já musel být zanašený a ještě jsem.....stále naživu
- muflon
- Zasloužilý člen
Re: Palo, zdravím tě.
Prosim o blizsi popis co je mineno proplachem ledvin(mam se jeste hodne co ucit ), plzenska dvanactka to urcite nebude(i kdyz nekteri doktori ji doporucuji a maji v tom urcite taky pravdu.... ..diky Batles za vsechny tve zkusenosti a preju dalsi dobre vysledky!Batles píše: Jo a koupele v MMS jsou naprosto skvělé!!! A očista jater s týdenním proplachem ledvin před tím je vysoce účinná.
Naposledy upravil(a) muflon dne pon 03 kvě 2010 18:19, celkem upraveno 1 x.
- Batles
- Zasloužilý člen
Ahoj Muflone.
Po dobu jednoho týdne je třeba vypít během čtvrt hodiny mezi 17 a 19 hodinou ( podle orgánových hodin v tuto dobu vykonávají ledviny nejvíc práce) - teď mezi 18-20. hodinou
1 litr odvaru z kořene pampelišky.
Po tomto týdnu očistu jater - glauberova sůl, olivový olej a grapefruit.
1 litr odvaru z kořene pampelišky.
Po tomto týdnu očistu jater - glauberova sůl, olivový olej a grapefruit.
- muflon
- Zasloužilý člen
Re: Ahoj Muflone.
Diky !!...tak to by mel zvladnout opravdu kazdy a bez jakychkoli rizik ...a pokud by nekdo z pilnosti pak jeste pridal ocistu jater nebo hydrokolonterapie(nebo aspon klystyry)...tak pak ty koupele s MMS snad ani nemohou privodit nikomu problem(vetsina zkusenosti rika ze i ti co vyse zminenou pripravu neudelali(vc.nasi rodiny ), tak koupele snaseli vsichni vyborne prestoze samotne vnitrni uzivani MMS jim delalo problemy. !
- Vinc
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Setkánís Jimem Humblem....!!!!!!
Myslím, že se to bude nahrávat a později to bude k mání, podobně jako přednáška s Dr. Jelisejevovoumuflon píše:.. kdyby to nekdo natocil treba na MP3 diktafon (se souhlasem J.Humbla), aspon zvuk, ..
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
- Dostal: 30 poděkování
Pro Beatles
Glaubelovu sůl ještě nemám, chystám se jí koupit co nejdříve. Asi máš nějaký návod na očistu jater, můžeš mi ho prosím napsat? Moc děkuji!
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
Stále to tu pročítám, myslela jsem, jak všecko už znám....... Ale ne! Člověk je někdy neponaučitelný a dělá chyby..
Naposledy upravil(a) SVĚTLUŠKA dne pon 03 kvě 2010 7:16, celkem upraveno 1 x.
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
Moje první MMS
MMS a mé první zkušenosti:
Našla jsem si v knize podle nemocí, jak MMS užívat, což bylo pro mne každou hoďku 3 kapky po dobu tří týdnů..
A tak jsem to vzala od podlahy..
Ze dne na den jsem tuto sobotu odstartovala 2 kapky po hodině, bylo mi dobře.
Včera, v neděli jsem zase ráno nakapala dvě kapky, další hodinu tři, další hodinu tři ale vypadla mi čtvrtá kapka. Neřešila jsem to a vypila. Ty čtyři kapky, jsou už hnusné. Chce to zapíjet fakt džusem(jablečným, ananasovým, NE pomeranč). No začalo mi být divně od žaludku. Nevzdala jsem to a další hodinu vzala zase tři kapky, ale jak se lahvička uvolňuje a je tam víc vzduchu, kape to lépe, než když je plná. No a zase mi jedna "ulítla" na víc, takže zase to byly namísto třech, čtyři kapky. Bylo mi ještě hůř od žaludku. K tomu všemu včera se včera změnilo počasí, bylo před deštěm a to mé astma vždycky dobře zaznamená tím, že jsem najednou slabá, a chce se mi spát. Takže dohromady mi bylo hnusně, musela jsem dodělat oběd a ten už jsem dělala fakt z vypětí sil. Šla jsem si na lehnout a hodinu spala.
Když jsem vstala, bylo mi o něco lépe a trochu jsem se najedla (zapečené těstoviny se špenátem a kuřecím masem-lehké jídlo, které při kůře je doporučené).
Za chvilku mi bylo zase blbě od žaludku a WC volalo. Vyšel ze mně doslova gejzír průjmu, který se opakoval po deseti minutách znovu ale již v podobě spíše vody. Kde se to množství bralo, nechápu. Do dalších deseti minut jsem šla znovu, ale už málo. Docela se mi ulevilo, ale jupí mi úplně nebylo.
Protože jsem měla schůzku s kámoškou, že pojedem do Teska a měly jsme spolu sraz v Kobylisích u metra, kam jsem musela dojet tramvají.
Už v tramvaji jsem cítila, že znovu potřebuji na toaletu.. No hurá Kobylisy a metro s WC!
Kámoška na mě už v autě čekala a jely jsme.. Protože je to sálová zdravotní sestra, ani jsem si netroufala jí říct, co beru, znám její postoj i názory na takové alternativní věci. Tak jsem jí jen řekla (bylo na mě vidět, že nejsem fit, byla jsem bílá jak stěna..) že beru něco na uzdravení a procházím čištěním..
V Tesku jsem záhy musela znovu na toaletu..
Nakoupily jsme, venku lilo a mě bylo i z toho počasí prostě šoufl.
Chodila jsem za kamarádkou bez zájmu opřená o košík jako "za trest". Ona všecko očichávala, probírala, vybírala, nakupovala, z regálu přecházela do regálu, zatímco já se přemáhala, jako hrom, abych Tesko vydržela. "Prokristapána, co to bereš za svinstvo" poznamenala kámoška, které jsem nebyla schopná odpovědět.. Už jsem koukala vypadnou a jet domů..
V autě (odvezla mně domů) mi bylo blbě, skoro na zvracení a už jsem se viděla doma pod peřinou..
Dnes jsem naprosto fit a je mi báječně!
Došlo mi, že tak, jak jsem začala, bylo zřejmě úplně špatně! Myslím, že jsem tímto udělala chybu a měla začít pěkně pomalu, třeba dvakrát denně, třikrát.. až bych se dostala do hodinového režimu.. A ne to hned do sebe sázet po hodině..
Našla jsem si v knize podle nemocí, jak MMS užívat, což bylo pro mne každou hoďku 3 kapky po dobu tří týdnů..
A tak jsem to vzala od podlahy..
Ze dne na den jsem tuto sobotu odstartovala 2 kapky po hodině, bylo mi dobře.
Včera, v neděli jsem zase ráno nakapala dvě kapky, další hodinu tři, další hodinu tři ale vypadla mi čtvrtá kapka. Neřešila jsem to a vypila. Ty čtyři kapky, jsou už hnusné. Chce to zapíjet fakt džusem(jablečným, ananasovým, NE pomeranč). No začalo mi být divně od žaludku. Nevzdala jsem to a další hodinu vzala zase tři kapky, ale jak se lahvička uvolňuje a je tam víc vzduchu, kape to lépe, než když je plná. No a zase mi jedna "ulítla" na víc, takže zase to byly namísto třech, čtyři kapky. Bylo mi ještě hůř od žaludku. K tomu všemu včera se včera změnilo počasí, bylo před deštěm a to mé astma vždycky dobře zaznamená tím, že jsem najednou slabá, a chce se mi spát. Takže dohromady mi bylo hnusně, musela jsem dodělat oběd a ten už jsem dělala fakt z vypětí sil. Šla jsem si na lehnout a hodinu spala.
Když jsem vstala, bylo mi o něco lépe a trochu jsem se najedla (zapečené těstoviny se špenátem a kuřecím masem-lehké jídlo, které při kůře je doporučené).
Za chvilku mi bylo zase blbě od žaludku a WC volalo. Vyšel ze mně doslova gejzír průjmu, který se opakoval po deseti minutách znovu ale již v podobě spíše vody. Kde se to množství bralo, nechápu. Do dalších deseti minut jsem šla znovu, ale už málo. Docela se mi ulevilo, ale jupí mi úplně nebylo.
Protože jsem měla schůzku s kámoškou, že pojedem do Teska a měly jsme spolu sraz v Kobylisích u metra, kam jsem musela dojet tramvají.
Už v tramvaji jsem cítila, že znovu potřebuji na toaletu.. No hurá Kobylisy a metro s WC!
Kámoška na mě už v autě čekala a jely jsme.. Protože je to sálová zdravotní sestra, ani jsem si netroufala jí říct, co beru, znám její postoj i názory na takové alternativní věci. Tak jsem jí jen řekla (bylo na mě vidět, že nejsem fit, byla jsem bílá jak stěna..) že beru něco na uzdravení a procházím čištěním..
V Tesku jsem záhy musela znovu na toaletu..
Nakoupily jsme, venku lilo a mě bylo i z toho počasí prostě šoufl.
Chodila jsem za kamarádkou bez zájmu opřená o košík jako "za trest". Ona všecko očichávala, probírala, vybírala, nakupovala, z regálu přecházela do regálu, zatímco já se přemáhala, jako hrom, abych Tesko vydržela. "Prokristapána, co to bereš za svinstvo" poznamenala kámoška, které jsem nebyla schopná odpovědět.. Už jsem koukala vypadnou a jet domů..
V autě (odvezla mně domů) mi bylo blbě, skoro na zvracení a už jsem se viděla doma pod peřinou..
Dnes jsem naprosto fit a je mi báječně!
Došlo mi, že tak, jak jsem začala, bylo zřejmě úplně špatně! Myslím, že jsem tímto udělala chybu a měla začít pěkně pomalu, třeba dvakrát denně, třikrát.. až bych se dostala do hodinového režimu.. A ne to hned do sebe sázet po hodině..
- muflon
- Zasloužilý člen
Re: OCISTY
viz vlakno o Ocistach("Ruzne druhy ocisty..")-musis jit do Zdravi(sekce o uroven vyse nez MMS), stejne jako strava,Mikrobi+PH(=odkyseleni),psychika a dalsi uzitecne veci:SVĚTLUŠKA píše:...návod na očistu jater...
http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=12
Nebo taky neco ve vlakne Me leceni a trapeni s MMS (denny)
Naposledy upravil(a) muflon dne pon 03 kvě 2010 18:16, celkem upraveno 2 x.
- muflon
- Zasloužilý člen
Postup pri neustupujicich potizich
Isabel, jeste jsem nasel neco jak postupovat pri neustavajicich potizich, tak si to preber-cituji primo z knihy J.Humbla:
Pokud se po pouziti MMS budete citit i nadale hure, VZDY VYNECHTE NEBO RYCHLE UPRAVTE DAVKU, ABYSTE SE UJISTILI ZE NEZDRAVE POCITY(nebo u tebe ty vlasy...) U VAS VYVOLAVA CHOROBA A NE APLIKACE MMS.
Pokud se po pouziti MMS budete citit i nadale hure, VZDY VYNECHTE NEBO RYCHLE UPRAVTE DAVKU, ABYSTE SE UJISTILI ZE NEZDRAVE POCITY(nebo u tebe ty vlasy...) U VAS VYVOLAVA CHOROBA A NE APLIKACE MMS.