Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
michalek
Stálý člen
Dal: 30 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od michalek »

Batles ješte jeden dotaz prosím tě může i Tepper.směs haprovat s tlakem,začal mi nějak kolisat ,když jsem bral štavu z červené řepy tak jsem měl nizkej tlak 97 na75,těd mám třeba 140 na 90,vždy jak vypiju ráno nalačno Tepper směs začne se mi motat hlava a trochu se zvedne tlak.Je to normalní?A mám pokračovat v uživani Tepper.směsi nebo upravit dávkovani,děkuji moc

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Rozkolísávání tlaku a motání hlavy souvisí se zvýšeným příjmem hlavně draslíku a hořčíku.
Tvoje tělo ho mělo dlouhou dobu málo, takže jsi ani nemohl zpozorovat poznenáhlé změny. Kdybys totiž měl dostatek, tak bys teď při braní Tepp. směsi nepoznal žádný, nebo minimální rozdíl.
Zůstaň v klidu, tělo se ti srovnává, můžeš však snížit ranní dávku a večerní zvýšit, pokud máš tolik nepříjemné pocity. Točení hlavy a eventuální nevolnost i zakolísání tlaku se přičítá reakci jater.
Červená řepa s mrkví nemá takové množství minerálů, takže projevy nejsou tak výrazné.
Hezký den,
Batles :D

michalek
Stálý člen

Příspěvek od michalek »

BATLES DĚKUJI ZA ODPOVĚD A TVŮJ ČAS,DĚKUJI. ;)

brano
Nový člen

Příspěvek od brano »

zdravim,
som tu novy (o mms viem 5. den), stihol som precitat posledne 2 knihy, precitat velku cast fora a zdroje na web strankach. Zatial som teoreticky nadsenec. Uplne som tym pozitivne sokovany.

Poprosim radu:
komplexne sa citim zdravy az na "drobnejsie" neduhy a rad by som ich poliecil.
1/Mam vysoky tlak 160/106
2/mam nadvahu 105kg (vyska 185cm, vek 38r)
3/Mam cervene skvrny na tvari pri nose a na oboci - kozna predpisala kortikoidnu mast. Ta zaberie ale ked ju vysadim vracias ato.
4/Dalej by som sa rad zbavil "stareckych" bradavic a vyrastkov.
5/ No a aj dasna preliecit (komplet som si dal odstranit amalgan blomby a prerobit na nove biele).
6/ zvyseny cholesterol 6,7
7/ lupiny
8/ niaky ekzem v usiach

Vsetky krvne testy aj moc v norme /lebo mi robili odbery koli poiste, takze mam aktualne kontrolovane/
To je asi tak vsetko. NIc dramaticke, neumieram ale lepsie teraz ako keby sa to malo casom zhorsovat.

cim a ako? MMS ci CDS?

ak to zafunguje, rad by som preliecil syna ktory je casto chory a pocikava sa (6 rokov). No a v okoli su hufy chorych... A najlepsia referencia je osobne poriesenie zdravotnych problemov...

dakujem

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Brano, chvíli vydrž, pošlu ti něco v SZ.
Třeba ti časem ještě někdo odpoví a budeš vědět víc :D

stano
Nový člen

Re: Poradna

Příspěvek od stano »

Dobry den

Zajtra planujem zacat s uzivanim MMS1 na akne, cital som ze je na to dobry protokol1000 (v priebehu 8 hodin, kazdu hodinu 3 kvapky aktivovane 15 kvapkami kyseliny citronovej, a to po dobu 3 tyzdnov, ked som to spravne pochopil). Ale cital som tiez ze treba zacat iba s 1 kvapkou chloritanu sodneho +5 kvapiek aktivatora na den a postupne zvysovat davku). Tak som sa Vás chcel opýtat ako by bolo spravne zacat, ked chcem dodrziavat ten protokol 1000. A tiez som cital o aplikacii priamo na kozu, tak tu by som sa rad opytal, ze ked si pripravim roztok, treba ho spotrebovat naraz, alebo ako dlho vydrzi takyto roztok ucinny ?

Vopred velmi pekne dakujem za odpvoede ;)

brano
Nový člen

Příspěvek od brano »

Batles píše:Brano, chvíli vydrž, pošlu ti něco v SZ.
Třeba ti časem ještě někdo odpoví a budeš vědět víc :D
prave mi prislo MMS postou, jupii.

dakujem,
precital som si. So vseobecnym ucinkom som oboznameny a verim mu. Taktiez osom presvedceny o bezpecnosti MMS.
Skor hladam odpoved na otazku:
A/ mam ist protokolom 1000 a teda pouzit MMS1 - zacnem 1kvapkou kazdu hodinu 10x denne.
alebo
B/ CDS - to je bez vedlajsich priznakov, ale predsa len neoverene a ako citam este stale v stadiu kusania, experimoentovania...

C/ mam sucastne aj kupel alebo nie? ak ano s akou davkou?
D/ mam sucastne aj kloktat a cistit zuby?
E/ mam si to nanasat aj na tvar ci nie?

anlien
Stálý člen

Příspěvek od anlien »

Ahojte,
mám par otázok k užívaniu a kúpelom v MMS.

1. - ako často kúpele v MMS? Je vhodné sa v tom máčať denno denne?

2. - prečo podľa Humbla len 30 kvapiek? Čo hrozí pri zvýšenej dávke.

3. - Chcem ísť protokol 1000, každu hodinu 3 kvapky 8 x denne po dobu jednoho mesiaca. Trošku sa bojím o pečeň a obličky.
Je nutné robiť hepatálky?

4. - po troch dňoch užívania protokolu 1000 som chytil veľmi silnú chrípku, následný výsev herpesu, môže ísť o herx reakciu?

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Udělal jsem pár pokusů se zvýšením pH jedné klasické dávky (1dl vody+3kap.MMS1). Tady se pH kapaliny pohybuje okolo 3,8 pH.
Použil jsem silný alkalizátor Chloritan sodný :!: :D
Abych se dostal na neutrální pH 7, chtělo to 22 kapek chloritanu.
Chuť byla opravdu neutrální s nějakou pachutí, ale klasický nepříjemný zápach a chuť byla pryč. Koncentrace ppm však zůstala zachována. Soda tohle nedokáže, zničí chlordioxid.
Dá se tenhle poznatek využít :?:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Využít se dá každý poznatek, otázka je jenom na co?!
Myslím, že k něčemu to dobré určitě bude. Jsem zvědav, co na to Palo.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Felxx
Nový člen

Příspěvek od Felxx »

Pěkný den,chci se zeptat na vaše zkušenosti s mms při léčbě autoimunitních onemocnění. Mám oslabenou imunitu, časté chřipky po týdnu uzívání nepociťuji pocit zlepšení. Spíše mam pocit pokud dávkování na pár hodin vynechám je mi hůř a začnu kašlat. První dny jsem dávkoval každou hodinu 3 kapky chloritanu sodného aktivované 3,5% HCL v poměru 1:1 8 x denně. MMS beru už asi týden.Kde dělám chybu?

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Batles píše: Dá se tenhle poznatek využít :?:
Jo. Dávat podstatně míň kyseliny na aktivaci MMS. Vyreaguje to pomalejš, ale na neutrum. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Slavek Krepelka píše:
Batles píše: Dá se tenhle poznatek využít :?:
Jo. Dávat podstatně míň kyseliny na aktivaci MMS. Vyreaguje to pomalejš, ale na neutrum. Ahoj, Slávek.
Ne, čím míň kyseliny, tím míň chlordioxidu.

Crayon
Stálý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Crayon »

Zdravím, MMS začínám užívat tak nějak nepravidelně, ale už můžu napsat velmi pozitivní vlastní zkušenost, kterou ocení zejména ženský. Párkrát do roka mívám dost bolestivou menstruaci stylem, že v předklonu vstávám z postele a plazím se pro Ibalgin (ač nerada, opravdu, ale když musím ten den fungovat...). Tak mě napadlo zkusit MMS - dala jsem 3x po hodině 3 kapky aktivované pomocí HCl, už po druhé dávce jsem cítila úlevu a se třetí dávkou bolest zmizela úplně! A celej den pohodička tralala! Náhoda? Psychika? Nebo MMS? :)

michalek
Stálý člen

Příspěvek od michalek »

Zdravím Batles chci se tě zeptat jak dál s uživaním Tepper.směsi,a štavy z červené řepy a mrkve.Neustále mě bolí hlava a občas se mi dělaji mžitky před očima,mám vynechat nebo uživat dála?Užívám ješte Essentiale forte N na Jatru,měl jsem zvíšene testy,ty pak byli dobre,tak nevím co způsobuje toto bolení hlavy na ktere absolutně netrpím až posledni dobou co jsem nasadil štávu z řepy a mrkve ,tu jsem pak vysadil a nasadil Tepper.směs.Dodržuji alkalickou dietu tak nevím jak dál .Ph moči už je kolem 7 tak nevím jestli na chvilku vynechat nebo ne?Jezdím hodně autem a nejsem schopny se soustředit..........Co dál prosím???

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“