Ahoj Hliník je iná kapitola spotrebováva sa len kvôli tomu že viaže OH- ióny na seba a nevytvára sa kyslík iba vodík spotreba je veľká neoplatí sa to. Ale ruší sa dvojvrstva a nevzniká galvanicky článok na elektródach je iba 0.2V-0.3V po odpojení. číže dvojvrstvu tvoria buď ióny ktoré ostávajú pri elektródach alebo elektróny.
Kanareva som nečítal niekedy som robil pokusy s cold fusion ale nič s toho. Kanarev je kecálek sám nič nemá a keď ma iba si to mysli inak by nerobil suché vyvíjač keď jeho plazmová elektrolýza vyrobí efektívnejšie vodík, ale nevyrobí. Ďalej čo popisuješ o tie výkony a príkony pri pulzoch je to len chyba merania. Aký odoberieš zo zdroja príkon taký dodáš vytopíš výkon do odporu napríklad. Menenie striedy na tom nič nezmení je to len hranie s číslami. Bohužiaľ keď to meraš vieš sa na tom poriadne oblbnúť keď to nechápeš. Kanarev to nepochopil a tak vysvetľuje blbosti verejne. Bohužiaľ to tak je
Ak dokážeš vyvíjačom pretlačiť veľký jednosmerný prúd je jedno aký tam je posuv voči napätiu ten prúd bude vyrábať vodík. Teoreticky napätie potrebujeme len na pretláčanie prúdu, prúd vyvíja napätie nám netreba pokiaľ nemáme dvojvrstvu samozrejme.
Vyvíjačom potrebujeme pretláčať čo najvyšší jednosmerný prúd s čo najmenším príkonom to je podstata efektívnej elektrolýzy.
Či ale bude efektivita pri ns pulzoch neviem netuším.