Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: A(&F)

Příspěvek od poota »

To A(&F): přidal jsem Ti karmu, ale zasloužil by sis spíš svatozář!

Zdravím - poota
P.S. To už je skoro stejný kalibr jako MFAAA blahé paměti ;)

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
klucka
Starší člen

stratený

Příspěvek od klucka »

škoda na vás plitvat časom....a slovami....poota a o tebe tieš škoda reči daj mu 100krát karmu ved o tom to je...kamarát moj si sa ma zastal aj ked som rýpol ja...dakujem ti....presne ako jehovisti ! ! tak si šírte tu svoju pravdu dalej...ja som nepovedal aby sa mi forum podriadovalo to si povedal ty ! týmto tu temu končím ! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

poota píše:To A(&F): přidal jsem Ti karmu, ale zasloužil by sis spíš svatozář!

Zdravím - poota
... dík ... :) ... potěší, že alespoň někdo si toho všiml ... :D:D:D ... A. ...

PS: ... a k tomu ještě to "animální vyjadřování" ... :roll: ... že by to snad bylo způsobeno přechodem na Euro ??? ... :ethink: ... hm, hm, hm ... je to divné ... přitom třeba takovej Šaňo, Pišta, Hara a někteří mnozí další z tohoto geografického umístění se chovají úplně normálně ... :lol::lol::lol: ... ;) ...
Naposledy upravil(a) A(&F) dne pon 23 kvě 2011 11:56, celkem upraveno 1 x.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
klucka
Starší člen

Příspěvek od klucka »

A(&F) píše:

Zdravím - poota

PS: ... a k tomu ještě to "animální vyjadřování" ... :roll: ... že by to snad bylo způsobeno přechodem na Euro ??? ... :ethink: ... hm, hm, hm ... je to divné ... přitom třeba takovej Šaňo, Pišta, Hara a někteří mnozí další z tohoto geografického umístění se chovají úplně normálně ... :lol::lol:.lol: ... ;) ...
Vidíš...a ty proste tiež musíš rýpat ! ........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

klucka píše:
A(&F) píše:

Zdravím - poota

PS: ... a k tomu ještě to "animální vyjadřování" ... :roll: ... že by to snad bylo způsobeno přechodem na Euro ??? ... :ethink: ... hm, hm, hm ... je to divné ... přitom třeba takovej Šaňo, Pišta, Hara a někteří mnozí další z tohoto geografického umístění se chovají úplně normálně ... :lol::lol::lol: ... ;) ...
Vidíš...a ty proste tiež musíš rýpat ! ........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
... víš ... on totiž jeden z mých strýců (co si vzal sestru mé matky) pochází také ze slovenska ... "výhodňár" ako poleno ... :D:D:D ... a co ńavíc, byl to ještě ke všemu voják z povolání, který to dotáhl až na šarži plk. ... shodou okolností byl právě on zodpovědný za mnohé přehmaty v armádní výstroji, .... např. za tzv. "ušankový zákon" (tj. nařízení, že vojáci ČSLA byli povini nosit od 1. prosince do 28. února na veřejnost ušanku bez ohledu na aktuální počasí) ... :lol::lol::lol: ... jó, příbuzný si zkrátka nevybíráme, ti jsou nám souzeni ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Pokračujeme, pokračujeme, ...

Příspěvek od adam.benda »

Já jsem si původně myslel, že ta ikonka Klucky je jen nějaká legrace, ale teď koukám, že je v tom možná víc pravdy, než se na první pohled zdá. :D

Klucka, lebo kdo vlastně, nezdržujem, nezdržujem, čo nás, ale hlavně své ego nezdržuj, má zcela jistě dost své práce. :hip:

P.S.: Abys tu s těma sviněma-fízlama nenarazil.. Mohl by ti někdo přijít zarovnat ciferník, abys měl důvod.

klucka
Starší člen

Re: Pokračujeme, pokračujeme, ...

Příspěvek od klucka »

adam.benda píše:Já jsem si původně myslel, že ta ikonka Klucky je jen nějaká legrace, ale teď koukám, že je v tom možná víc pravdy, než se na první pohled zdá. :D

Klucka, lebo kdo vlastně, nezdržujem, nezdržujem, čo nás, ale hlavně své ego nezdržuj, má zcela jistě dost své práce. :hip:

P.S.: Abys tu s těma sviněma-fízlama nenarazil.. Mohl by ti někdo přijít zarovnat ciferník, abys měl důvod.
čo zase aj ty máš somnou? zase si niekto potrebuje svoje psychické problémi riešit na mne???? čo keby si sa staral o seba !!!!!! :ptrain:

klucka
Starší člen

Re: Paranoja

Příspěvek od klucka »

2222 píše:Myslim že už tu vládne paranoja, už si adambenda namýšla že 2222 je klucka! Sa všetci spametajte a nerobte hneď záveri keď hovno viete. Tak ako s Petrom, dali ste mu ban za to, že si niekto spravil kopu nikov a hneď ste to hodili na Petra! Ja bi som to tipoval na Karbana. Tipujem že sa teraz schuti pustite do mňa. :D
Musia si do niekoho kopnut...snád nebudú kopat do svojej partie...musia ukázat že oni su sekta :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :bhead:

A(&F)
Zasloužilý člen

BAN

Příspěvek od A(&F) »

... tímto s okamžitou platností dočasně pozastavuji členství uživatelům klucka a 2222 ... a to až do vyřešení celé situace s prohazováním nicků a avatarů ... A(&F) ...

klucka
Starší člen

Re: BAN

Příspěvek od klucka »

2222 píše:
A(&F) píše:... tímto s okamžitou platností dočasně pozastavuji členství uživatelům klucka a 2222 ... a to až do vyřešení celé situace s prohazováním nicků a avatarů ... A(&F) ...
To čo ma znamenať, už som upovedomil Rivala, ako to tu vedieš! A čo je ten Avatar film?
Asi sa mu nepáči pravda...som mu písal sz že či si stále musí niekto do mna kopnut...ale asi ano ! Poslal ma do boxovárny a nepáči sa ani to že sem niečo napíšem !!!! A mna bude poučat o slušnom správaní? Si myslíš že si do seba nechám len tak rýpat? Sa spametaj ! :evil:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

A(&F) píše:... tímto s okamžitou platností dočasně pozastavuji členství uživatelům klucka a 2222 ... a to až do vyřešení celé situace s prohazováním nicků a avatarů ... A(&F) ...
Milý Anri - konečně :roll:

+1 :good: stejně jako od Petra (Půty) a tohle :angel: místo svatozáře na kterou tu není panďuláček, a to za trpělivost, kterou bych v sobě určitě nenašel. Nechtěl jsem se do toho motat a jenom tím rozfoukávat tenhle plamínek. Pokud tento "Klůckův" "seriál" někomu nevysvětlí, že neodporování a neodpovídání takovým jedincům jako je charakter, který stojí za všemi těmito československými nicky, někdy může fungovat a že dají pokoj, pak nevím co. Tady nejde o nic jiného než o záměrné nabourávání činnosti fóra. Proto vidím jako nezbytné pro seriózní činnost fóra tyto seriály spamu zarážet s prvním spamovým, zcela bezpředmětným příspěvkem na kterémkoliv vlákně, jinak moderátoři ztráví zbytek života rozumným odpovídáním na nesmyslné příspěvky. Tyhle animálnosti se dají efektivně řešit jenom plácačkou na mouchy.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Smysl

Příspěvek od adam.benda »

Obrázek

Třeba to nejsou dvě stejný klucky, ale co, Slávek to říká dobře. Klidně rád pozapomenu na to, že tyto entity zdržují nás, ale říkám si, jestli pro ně je tohle fórum jakkoli přínosné? Protože na hojení dotčených eg tu nejsme. Jestli alespoň jedna věcná sekce je pro ně přínosná, pak má cenu se s nimi občas lehce pohandrkovat, ale vysávat energii nebudou, už tu bylo dost takových.

klucka
Starší člen

Sprostá ješitnost !

Příspěvek od klucka »

adam.benda píše:Obrázek

Třeba to nejsou dvě stejný klucky, ale co, Slávek to říká dobře. Klidně rád pozapomenu na to, že tyto entity zdržují nás, ale říkám si, jestli pro ně je tohle fórum jakkoli přínosné? Protože na hojení dotčených eg tu nejsme. Jestli alespoň jedna věcná sekce je pro ně přínosná, pak má cenu se s nimi občas lehce pohandrkovat, ale vysávat energii nebudou, už tu bylo dost takových.
Počuvajte ma vy dvaja chytráci adam.benda a Slavek Krepelka, čo keby ste namiesto starania sa do druhých veci nejen mluvili...a kecali a žvanili,.... čo keby ste konečne niečo spravili chlapci zlatý, nikto to za vás robit nebude ked sa tu budete ukazovat ako spisovatelia za druhej svetovej vojny....sa jeden pred druhým ukazujete že aj ja viem napísat....a druhý tiež...
detičky zlaté úbohé , vy asi nemáte zdaleka preskákané čo ja a aj 2222 !!!!!!! Niektorý nemali tu možnost iný nevedia a tý čo vedia im niečo chýba aked sa opítaju tých čo by to mohli vediet TAK JENOM žVANEJ !!!!!! Uvedomte sa a prestante sa miešat do vecích do ktorých vás nič nieje....vám som nič nepísal tak sa pekne pozerajte do svojeho tanierika lebo sa vám polievočka moře vyliat ! Viete chlapci moji zlatý, slušnost je aj to ked sa nestarám do vecí do ktorých ma nič nieje... Asi vám to musí povedat niekto iný ked vy to neviete ! Jeden aj druhý mudrujete, ale že by ste sa normálne zapojili do debaty to nie...ale mudrovat to ano ako detičky v škvolke...ano patko čo ti to ten povedal? pod ideme zaním ved mi sme kamaráti a on ti nemá čo hovorit pravdu ! Možno ste dospelí a mořno len fizicky ale psychicky to je úbohé ! Ja som tiež nedávno reagoval impulzívne ale jeden z vás mi povedal pár rozumných viet ...a mal pravdu....načo budem niekoho presvedčovat o svojej pravde každý ju svojím sposobom máme...ale vy dvaja nie ! Nič sa vás netýkalo a staráte sa o veci do ktorých je vás prd ! Co vám chýba karma aby za váš blbý komentárik vám dal kamarát karmu ? Asi ano ! Ak sa budete starat do cudzích vecí može sa vám to raz nepekne nevyplatit, a takým sa to stáva....Ja vás oboch mám na háku lebo ani po členky svojím spisovatelským správaním mi nesiahate...Ale mořno dospejete.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar Anri,
A Klucka dál vesele plevelí, zatímco 2222 se mne snaží přes SZ přesvědčit, že bys měl být banován z fóra?

Tak mne ještě napadlo, že by věci moderátorům a i normálním zůčastněným asi dost uspíšilo a usnadnilo ještě trochu jiné řešení bezpředmětných a vůbec jakýchkoliv nevhodných příspěvků.

Žádné úplné mazání nebo třídění. Jeden knoflík na kontrolním panelu moderátora, který by vrátil nepřípustný příspěvek z vlákna do SZ autora příspěvku a vymazal ho kompletně z vlákna, do kterého z jakéhokoliv důvodu nepatřil. Pak ať si to dotyčný řeší jak chce. Bylo by na moderátorovi, zda příspěvek okomentuje, či ne, nejlépe s možností použití několika knoflíků (předvoleb) zdůvodňujících vrácení příspěvku. Dotyčný si pak může příspěvek buďto správně zařadit kam tématicky patří, pokud je jenom mimo téma, nebo si ho dát zarámovat, pokud je naprosto bezpředmětný, či jinak nevhodný, nebo ho vhodně upravit a znovu umístit. Tímto by si dotyčný taky rozhodoval o tom, jakou vlastně přikládá svému příspěvku důležitost a nemohl by oprávněně obviňovat moderátora z nějaké zaujatosti.

Tím by se dala šance všem omylům k nápravě, protože by příspěvek neztratili úplně vymazáním a zároveň by to odstranilo svévolné, účelové plevelení. Moderátoři by pak nemuseli třídit a čistit a přesunovat a přebarvovat atd. a ztrácet s tím zbytečně čas. Vzhledem ke kapacitě fóra by asi bylo rozumné takto vracet i příspěvky, které bezdůvodně uvádějí plné citace aniž na ně odpovídaly. Takto by se odstranily i hádanice o to, kdo má, či nemá být z fóra banován a proč atd. a bylo by to více neosobní, takže skutečně plácačka na mouchy místo ... http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ ... ola-140436

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
klucka
Starší člen

Slávek Krepelka

Příspěvek od klucka »

Tu v boxovárne sa neplevelí ....A tebe asi ešte mliečko tečie po brade , poznáš to...žalobaba žaluje..je mi ta úprimne luto ked si svoje kompexi takto kompenzuješ ! ..Ale držím ti palce nech sa ti v živote darí...aj ked..hm :ethink: ani sa mi nezdá volá sa to že kompexi menejcenosti?! A láskavo bud taký dobrý a neber moj nick do tej tvojej.... :devil: :devil: :devil: :devil: Už som ti to písal ! Straj sa o svoje veci tebe som nič nepísal ! TAK SA NESTARAJ DO VECI DO KTORýCH TA NIč NIEJE !!!! Ale ak máš menej ako 80 IQ tak to nepochopíš ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“