Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Magnetické Pístové Motory

Své příspěvky můžete psát do "Diskuze".
Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Karban

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
To Karban: pokusil jsem se ti naznačit, že podle stylu tvých příspěvků v tomto vlákně se zdá, že ti toto téma nesedí. Upřímně řečeno, doufal jsem že to pochopíš a buď změníš svou argumentaci tak, aby z ní byl alespoň nějaký užitek, a nebo se věnuješ tématům, ke kterým můžeš něčím přispět, tedy myslím něčím přínosným. Nepochopil jsi náznak, takže tedy natvrdo: styl tvých příspěvků v tomto vlákně je přesně to, co tu já nechci vidět a to pokud možno nikde - poota

Pro mne tedy Karban v tomto vlákně :bad:

Karban

Re: Karban

Příspěvek od Karban »

Mimo téma (offtopic)
poota píše:To Karban: pokusil jsem se ti naznačit, že podle stylu tvých příspěvků v tomto vlákně se zdá, že ti toto téma nesedí. Upřímně řečeno, doufal jsem že to pochopíš a buď změníš svou argumentaci tak, aby z ní byl alespoň nějaký užitek, a nebo se věnuješ tématům, ke kterým můžeš něčím přispět, tedy myslím něčím přínosným. Nepochopil jsi náznak, takže tedy natvrdo: styl tvých příspěvků v tomto vlákně je přesně to, co tu já nechci vidět a to pokud možno nikde - poota

Pro mne tedy Karban v tomto vlákně :bad:
Jo.

A seš si taky jistej, že počet válců třeba zvýšit?

8)

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Karban

Příspěvek od Akord »

Mimo téma (offtopic)
poota píše:Pro mne tedy Karban v tomto vlákně....
Nejsem zvyklý na souhlas, nemám duvod si kohokoliv kupovat, a taky od nikoho souhlas nečekám. S Karbanem taky vše nesdílím, ale musím to trochu dorovnat, že nekteré jeho pripomínky určite mají hlavu a patu. Asi jen že každému chutná jiný tón a styl a občas to nevyjde. My dva taky nejsme ve vším zajedno, ale prece jenom, predchozí emotikon by se mel používat pouze na výhradní účely...Mne to taky nebaví, když mi na argumenty není odpovídáno taky argumenty a často kdosi z nedočtených vet usoudí, že jsem cosi podrobneji nenastudoval, a pritom taky nemá dost sil nastudovat príspevek sám. Je to obecný duch námi určované doby na fóru, včetne nutných duplicit a smetišť i jinde mezi lidmi.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
To Akord: vůči Karbanovi jsem vyjádřil pouze svůj osobní postoj, platný pro toto vlákno.
V souvislosti s Tebou - ano, skutečně mi vadí, že nevěcnými a nekonstruktivními příspěvky spotřebovává Tvůj čas a energii. Nevnímám Tě totiž jenom jako osobnost, ale zároveň i jako prostředníka mezi námi a obrovským arzenálem vědomostí a zkušeností, ze kterého nám trpělivě a neúnavně dodáváš kdykoli všechno, co nám díky naší nedokonalosti schází. Samozřejmě, že tím často boříš naše naivní vidiny, ale vedeš nás dobře, i když to tak leckdy nevidíme. Rozhodně souhlas od Tebe, to už něco znamená! A za tu dřinu Ti děkuji - poota

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

původní záměr fóra

Příspěvek od gromit »

Mimo téma (offtopic)
jen bych rád ocitoval úvodní motto tohoto fóra:
Vítá Vás "Energie U Pramene"
Vydáno dne 09. 11. 2005 (5030 přečtení)

Tyto stránky jsou věnovány všem nadšencům, kteří se snaží svými vlastními silami získat alternativní zdroje energie. Byl bych rád, kdyby se nám podařilo vybudovat kvalitní web plný praktických informací o této problematice. Uvítám jakoukoliv spolupráci. Každý z nás něco umí, tak proč to nedat dohromady a dokázat "nemožné" :-) Jak nám je stále tvrzeno...
Obdivuji každého, kdo tady zveřejní jakýkoliv konkrétní výsledek své práce, i když jde mimo nebo proti oficiálním teoriím. Odmítání nejenom "akademických" znalostí, ale i snahy poznávat zákonitosti přímou zkušeností považuji za krátkozraké a hloupé. Kdo chce, dává, kdo chce, vezme si poučení. Nebo inspiraci.

No a co je hlavní - baví nás to, protože jinak bychom si tady "nehráli" a šli za jinou zábavou.

Howgh! Noc je mladá, jdu si hrát...

P.S Poota :eclap:

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

martin

Příspěvek od martin11 »

Mimo téma (offtopic)
..tak jsem se probudil z bezesné noci...protože mě to pronásleduje...
...opět ...dík Akord...z mého poledu martina....nevzdělance v oboru...ASI...máš pravdu....jenže...to co jsem sestrojil...a nefunguje to ...prostě blbě udělaný , ale na pokusy dobrý....mě naznačuje....něco uplně jinýho....je to divný....sám se tomu divím, ale je to tak....prostě to nikdo nezkusil....všichni jen laborujeme s čísly na papíru...ta clonka se chová nějak jinak , než se teoreticky zdá....
....dnes jsem ve fofru....dík všem....dnes jedu do strojní dílny...profi....
....nezbývá než počkat...až to vyrobím....tedy vyrobí....pod mým dohlede....Akord, pravděpodobně se potvrdí tvuj teoretický předpoklad....já doufám , že ne......věřím, a doufám že víra má mě uzdraví.....a že to bude tak, jak na tom už nekolik let laboruju.....vzhůru do bezvědomí...... martin :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Karban

Re: martin

Příspěvek od Karban »

Mimo téma (offtopic)
martin11 píše:....dnes jedu do strojní dílny...profi.......
Nakonec - proč by ne.
Dílna má kšeft, třeba se na tom někdo přiučí, martin11 se taky přiučí, někdo další se pobaví a tak je to celkem pozitivní.

Mimochodem, pokud ten stroj poběží bez dodávání energie, klidně vysolím z vlastní kapsy 100 000,- Kč ať může pokračovat ve zdokonalení...
----
K věci samotné:

Počet magnetů je skutečně naprosto nedůležitý, stále se zde jen přetahují dvě síly, působící proti sobě.
K tomu dojde nakonec každý, kdo na tom problému bude pracovat a hledat možná či spíše nemožná řešení.

Ale budiž debata, od toho tu prostor...

:D

marx
Starší člen

Příspěvek od marx »

Mimo téma (offtopic)
Karban - heh pry 100 000 - ja bych vysolil i milion a na tomto to vse zacina... to co resime a kdyz prijdeme na vysledek nikdy v zivote se nedostane na svetlo bozi, nebot onen vynalezce to proda za neuveritelne prachy :) a nerikejte, ze ne.

Čas odhalí pravdu.
Karban

Příspěvek od Karban »

Mimo téma (offtopic)
marx píše:Karban - heh pry 100 000 - ja bych vysolil i milion a na tomto to vse zacina... to co resime a kdyz prijdeme na vysledek nikdy v zivote se nedostane na svetlo bozi, nebot onen vynalezce to proda za neuveritelne prachy :) a nerikejte, ze ne.
Ale jo, mít ten meloun - klidně ho vložím třeba do sázky, jestli jen kouzlomotór poběží třeba do roka či dvou.

Takhle se vsadím o sto litrů (do čehož ovšem nikdo nepůjde), protože ty bych k dispozici měl.
----
A zase trochu k věci:

Metodou zjednodušení dojdu ke stavu, kdy nutno v podstatě jen ty dvě proti sobě působící síly uvést do jakési oscilace - aby nepůsobily pořádm ale vždy jen chvíli (clonky = totéž).

Převedeno na jiný příklad:
magnet + ta gravitace.

A ještě jiný:
předmět velké hmotnosti a gravitace.

Takže stále stejně, žádný pokrok...

Ovšem - kdo si hraje, ten nezlobí.

marx
Starší člen

Příspěvek od marx »

Mimo téma (offtopic)
to bych se s tebou vsadil ;) pokud mas takovou odvahu....

do roka ani do dvou ten motor nepobezi, jeste neprisel jeho cas a navic porad se ubirame spatnym smerem ;)

Čas odhalí pravdu.
Karban

Příspěvek od Karban »

Mimo téma (offtopic)
marx píše:to bych se s tebou vsadil ;) pokud mas takovou odvahu....

do roka ani do dvou ten motor nepobezi, jeste neprisel jeho cas a navic porad se ubirame spatnym smerem ;)
Ale jo, jen do sázek.
Na tohle vsadím cokoliv, co mám; bez obav, že bych mohl prohrát.
---
Vědci se holt flákaj, tak musí lid myslet za ně.
Jsme to dopracovali...

marx
Starší člen

Příspěvek od marx »

Mimo téma (offtopic)
ja se omlouvam, ze placam ted mimo tema, ale mozna by nebylo odveci misto sazek vypsat odmenu za vynalez oneho motoru (generatora energii).

bylo by to efektivneji nebo sazet se mezi sebou ;)

zalozit potom organizaci na vyzkum alternativni energie a seskupit lidi do jednoho celku aby pracovali na vyvoji ruznych, podobnych zarizeni.

Čas odhalí pravdu.
Karban

Příspěvek od Karban »

Mimo téma (offtopic)
marx píše:...zalozit potom organizaci ..
.a seskupit lidi do jednoho celku aby pracovali ....
Ale oni pracujou.... myslivci.... zahrádkáři.... a ostatní...

---------

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Mimo téma (offtopic)
zalozit potom organizaci na vyzkum alternativni energie a seskupit lidi do jednoho celku aby pracovali na vyvoji ruznych, podobnych zarizeni.

A pak by se tam vloudil nějaký vykuk najednou bychom zjistili že je to pod kontrolou nějaké té energetické společnosti ošetřenou zákony o nevýrobě v domácích podmínkách pod hrozbou zabavení věci či těžkého žaláře. :evil:

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
marx
Starší člen

Příspěvek od marx »

Mimo téma (offtopic)
Aquarius1 píše: A pak by se tam vloudil nějaký vykuk najednou bychom zjistili že je to pod kontrolou nějaké té energetické společnosti ošetřenou zákony o nevýrobě v domácích podmínkách pod hrozbou zabavení věci či těžkého žaláře. :evil:
haha :D to urcite, ja a energeticka spolecnost... :)

zadny vykuk by se nevloudil a pokud ano, prijde se na nej.

organizace by mela sve pevne sidlo samozrejme, prostor tu je habadej a penize na vyzkum pri vysledkach by byly take

Čas odhalí pravdu.
Odpovědět

Zpět na „Seriál o magnetech + Diskuze“