Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
PŘÁNÍ
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
iv
Zdravím a také se připojuji ke gratulacím....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
NIC
Q Kouzlu, které nemělo Rádo ZLQ.
1.
Bylo i ne-bylo, kdysi dávno až předávno, v prastarých časech, kdy neexistoval 4as. (Bylo i nebylo ) A cesty byly nevyzpytatelné. Ani vody po cestách nebylo. Energie se ztrácela nejen po cestách, ale! - i mimo ně… Tehdy snad ani cesty vůbec nebyly. Nikdo (J)si, ani tento čas vlastně nepamatuje…Kdo Ví? Ten, jak To tenkrát asi vypadalo?
Všelijak To, jak by mohlo snad jen Dítě napadnout, mohlo existovat!
Tak to tam vypadalo ve prastarém veSmíru. Nebylo tam a bylo tam všechno. Ale zas takový ráj to nebyl. Vždyť tam vlastně Nic nebylo. A taak se ocitáme v časech, kdy se začaly jóó „dít věci“. Jakási mlha zahalila tenTo čas.
Nebylo vidět nikam, Všichni byli na Svých místech, nechtěli se hýbat, natož cestovat. (Ne)i měli Strach. Nebylo bezpečné v téTo době cestovat. A přeci Jen.., byli i takoví…, kteří dokázali v těchto časech cestovat…. Měli tu odvahu, a, hlavně, pracně získané vědomosti ze starých dobrých 4asů, jenž Si už, pomalu nikdo nepamatoval. Tak dlouho už tu Ta mlha byla mlha.., Tak dlouho se Tu nic nehýbalo, A přeci…
Existovali Tací, pro které vlastní strach nebyl, příčinou..
X trémě existující extrémisté.()
Ti, kteří byli schopni cestovat - skrz mlhu!
V těchto (ne)temných časech málokdo věděl, co je za Tou mlhou. Někdo k Ní pociťoval respekt, jako ke klidné vodní hladině, Jiný Ji považoval za vše, co-by mohlo existovat. A někteří si Ji pletli se sebou samým. Vždyť nic jiného vlastně neviděli! A byli I tací, kteří ji neviděli. Jakou barvu měla? Jak chutnala? A CO v Ní bylo? To oni nevěděli….
2.
2? Staré.., snad Částice, Bůch Ví Co To bylo*. ..Se srazily na Své Cestě, (*) a domluvily se, že To bude velký Úklid;
;( CHCETE SE ÚČASTNIT (( QQQ )
* => znak pro Hvězdu?
1.
Bylo i ne-bylo, kdysi dávno až předávno, v prastarých časech, kdy neexistoval 4as. (Bylo i nebylo ) A cesty byly nevyzpytatelné. Ani vody po cestách nebylo. Energie se ztrácela nejen po cestách, ale! - i mimo ně… Tehdy snad ani cesty vůbec nebyly. Nikdo (J)si, ani tento čas vlastně nepamatuje…Kdo Ví? Ten, jak To tenkrát asi vypadalo?
Všelijak To, jak by mohlo snad jen Dítě napadnout, mohlo existovat!
Tak to tam vypadalo ve prastarém veSmíru. Nebylo tam a bylo tam všechno. Ale zas takový ráj to nebyl. Vždyť tam vlastně Nic nebylo. A taak se ocitáme v časech, kdy se začaly jóó „dít věci“. Jakási mlha zahalila tenTo čas.
Nebylo vidět nikam, Všichni byli na Svých místech, nechtěli se hýbat, natož cestovat. (Ne)i měli Strach. Nebylo bezpečné v téTo době cestovat. A přeci Jen.., byli i takoví…, kteří dokázali v těchto časech cestovat…. Měli tu odvahu, a, hlavně, pracně získané vědomosti ze starých dobrých 4asů, jenž Si už, pomalu nikdo nepamatoval. Tak dlouho už tu Ta mlha byla mlha.., Tak dlouho se Tu nic nehýbalo, A přeci…
Existovali Tací, pro které vlastní strach nebyl, příčinou..
X trémě existující extrémisté.()
Ti, kteří byli schopni cestovat - skrz mlhu!
V těchto (ne)temných časech málokdo věděl, co je za Tou mlhou. Někdo k Ní pociťoval respekt, jako ke klidné vodní hladině, Jiný Ji považoval za vše, co-by mohlo existovat. A někteří si Ji pletli se sebou samým. Vždyť nic jiného vlastně neviděli! A byli I tací, kteří ji neviděli. Jakou barvu měla? Jak chutnala? A CO v Ní bylo? To oni nevěděli….
2.
2? Staré.., snad Částice, Bůch Ví Co To bylo*. ..Se srazily na Své Cestě, (*) a domluvily se, že To bude velký Úklid;
;( CHCETE SE ÚČASTNIT (( QQQ )
* => znak pro Hvězdu?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
..pro naši Gábi....
...všechno nej...a stále čilou mysl....hlavně u gravitace...přeje k dnešním jmeninám....martin11 a Karkulka Červená
teď se dívej, jak ti všichni také začnou přát....a vzpomněl jsem si jen
... věřím, že se " TO " povede ......
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..pro naši Gábi....
Martine, jak jsi naivní! Podle příručky pro školáky je zcela jisté, že při internetové komunikaci se pod pseodonymem "GABČA" skrývá ve skutečnosti osmapadesátiletý Libor Novák......martin11 píše:...všechno nej...a stále čilou mysl....hlavně u gravitace...přeje k dnešním jmeninám....martin11 a Karkulka Červená
Pokud ne, Gabčo užij si to...
Jim68
Be happy!
Be happy!
-
- Zasloužilý člen
....tak to si fakt střelil vedle....Gabču známe osobně...nejen od Jeffa ale iz Kadlína....moooooc hezká mladá paní....asi 30...??.....umí doře píct...jsou to opravdu mňamky....jo a zpívá ve sboru....jo a když se tady prohrabeš...tak je i někde na fotce na setkání vKadlíně....zdravím Gabču...má dneska svátek...holka naše...už jsem psal do přání.....Jim68 píše:Martine, jak jsi naivní! Podle příručky pro školáky je zcela jisté, že při internetové komunikaci se pod pseodonymem "GABČA" skrývá ve skutečnosti osmapadesátiletý Libor Novák......martin11 píše:...všechno nej...a stále čilou mysl....hlavně u gravitace...přeje k dnešním jmeninám....martin11 a Karkulka Červená
...takže žádnej libor novák.. ...m11
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Marťass,Jim68 píše:Martine, jak jsi naivní! Podle příručky pro školáky je zcela jisté, že při internetové komunikaci se pod pseodonymem "GABČA" skrývá ve skutečnosti osmapadesátiletý Libor Novák......martin11 píše:...všechno nej...a stále čilou mysl....hlavně u gravitace...přeje k dnešním jmeninám....martin11 a Karkulka Červená
ano jsi skoro první, Jim je jednička, a zdraví Vás oba
Váš Libor
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
...jojojo...takhle vypadá....když není nalíčená a od kadeřníka.... m11Gabča píše:Marťass,Jim68 píše:Martine, jak jsi naivní! Podle příručky pro školáky je zcela jisté, že při internetové komunikaci se pod pseodonymem "GABČA" skrývá ve skutečnosti osmapadesátiletý Libor Novák......martin11 píše:...všechno nej...a stále čilou mysl....hlavně u gravitace...přeje k dnešním jmeninám....martin11 a Karkulka Červená
ano jsi skoro první, Jim je jednička, a zdraví Vás oba
Váš Libor
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To Libor Novák
Díky za fotku, jsi Gabčo můj typ. Myslím teda fyzicky..... . Když na mě nebudeš tlačit s tou gravitací (jsem v tom fakt ňouma), určitě se na příští setkání pozvu.... +
Jim68
Be happy!
Be happy!