Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Živá a mrtvá voda
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Živá a mrtvá voda
Díky je to dobrý postup, ale nemám ten řezací přístroj na to Napadlo mě použít 2l pet láhev s uřízlým dnem, myslíte, že by to šlo? Aby se z toho plastu tam neluhovaly nějaké škodlivé látky..
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
Udělej si čáru kolem lahve a opižlej plátkem pilky na kov ( pokud nemáš diamant na sklo ) - dále jako na videu.Igi píše: nemám ten řezací přístroj na to
Druhá možnost je provázek a líh a pak zchladit, ale to vyžaduje trochu cviku, jinak vznikne otřepaný okraj a ten se blbě dobrušuje. ( )
Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Kup si vidiové kolečko, připevni na nějaké prkýnko a opatři dorazy pro lahev. Pak stačí lahví otáčet za siučasného přitlačování ke kolečku a k dorazům.Igi píše:...nemám ten řezací přístroj...
Pokud koupíš to nejlevnější, jde to s ním taky, ale lepší je u něj vyměnit hřídelku, která obyčejně bývá dost volná a kolečko se "courá" do stran a řezná stopa pak podle toho vypadá.
Jo a s nahříváním nespěchat. Chce to trpělivost.
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 50 poděkování
Tak konečně země opadl ten úžas... Opět jsem oběvil další díl skládanky návodu jak být zdravý i v tomto jedovatém a zákeřném světě, plném pastí a lží. Sestrojil sem si nakoleně tuto kouzelnou věc na výrobu té živé a mrtvé vody... Dal jsem do akvarka 4l vody a jednu plnou zavřenou petku proto abych zvýšil hladinu a jednu petku s přepážkou místo dna a elektrodou vevnitř.. nerezovou.. celé jeto zapojene tak že to není určeno k jakékoli manipulaci a kontaktu jeli to v zásuvce 4 diody přilepene ke kachličce a zavěšene přes stěnu akvárka. Při zapnutí se v části na živou vodu tvoří malinké bublinky a celé se to jeví dosti nenápadně a neškodně... žadne světlo pohyb ani aktivita... pošlu sem foto..
DOtaz č1 : Jak dlouho se smí maximálně tu vodu těmi elektrodami smažit... ?
Dotaz č2 : Cose to vté vodě děje ? Příde mi že vodu rozděluji na tu základní přírodní, čistou a břečku která je nechutná plná těch chemek z vodáren a prostě špatná nezdravá a prostě bordel z vody.. už ale přitom jak sem si polil ruce nechtěně topu mrtvou tak sem nemoch uvěřit jak rychle mito zahojilo oděrky na ruce.. Opravdu mito připadá jakobych byl ve snu... a už dlouho.. přicházím na věci které jsou daleko za hranicí reality i mé představivosti. Ať toje mms, fakta o potravě doktorech a celkově fakta která si většina lidí nedovede připustit. Prostě jsem se buď neprobudil nebo zbláznil já a nedo ti všichni ostatní jsou ti naivní blázni. KAždopádně od té doby cojsem se napil živé vody... už nepiji nic jiného... jeto neskutečné !!! 4dny jsem nespal ! toto sem moch max za mlada ... a po vyspání jsem se cítěl odpočatý a čilý !! Připadá mi že tou elektřinou tu vodu elektricky nabiju a pak jak semito dostane do těla dodá mito tím nabitím energii do celého těla.. Ta voda je lahodná !! Je taková jemná a lehko se pije... ČAJ!! tak tomě dostalo nejvíc.. earl grey ve studené vodě.. to čučeli i naši ! A ta chuť ... tose nedá srovnávat s ničím jiným... Známý mi nato napsal : HEle jak sito představuješ ? Ty nemůžeš vyrábět něco coje lepší než CocaCola :D tomě pobavilo.. Ale co nechápu ... To proč to dopr... nemají všeci vedle lékarničky... Proč se otom neví ???? A coto proboha teče ztěch kohoutku za jedy.. ?? to snad není možné se divím že eště žiju.. Jinač moc děkuju všem co zde se podělili o cenné znalosti a zkušenosti. Ještě zde dopíšu a přidám fotky zatím se mějte DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK !
DOtaz č1 : Jak dlouho se smí maximálně tu vodu těmi elektrodami smažit... ?
Dotaz č2 : Cose to vté vodě děje ? Příde mi že vodu rozděluji na tu základní přírodní, čistou a břečku která je nechutná plná těch chemek z vodáren a prostě špatná nezdravá a prostě bordel z vody.. už ale přitom jak sem si polil ruce nechtěně topu mrtvou tak sem nemoch uvěřit jak rychle mito zahojilo oděrky na ruce.. Opravdu mito připadá jakobych byl ve snu... a už dlouho.. přicházím na věci které jsou daleko za hranicí reality i mé představivosti. Ať toje mms, fakta o potravě doktorech a celkově fakta která si většina lidí nedovede připustit. Prostě jsem se buď neprobudil nebo zbláznil já a nedo ti všichni ostatní jsou ti naivní blázni. KAždopádně od té doby cojsem se napil živé vody... už nepiji nic jiného... jeto neskutečné !!! 4dny jsem nespal ! toto sem moch max za mlada ... a po vyspání jsem se cítěl odpočatý a čilý !! Připadá mi že tou elektřinou tu vodu elektricky nabiju a pak jak semito dostane do těla dodá mito tím nabitím energii do celého těla.. Ta voda je lahodná !! Je taková jemná a lehko se pije... ČAJ!! tak tomě dostalo nejvíc.. earl grey ve studené vodě.. to čučeli i naši ! A ta chuť ... tose nedá srovnávat s ničím jiným... Známý mi nato napsal : HEle jak sito představuješ ? Ty nemůžeš vyrábět něco coje lepší než CocaCola :D tomě pobavilo.. Ale co nechápu ... To proč to dopr... nemají všeci vedle lékarničky... Proč se otom neví ???? A coto proboha teče ztěch kohoutku za jedy.. ?? to snad není možné se divím že eště žiju.. Jinač moc děkuju všem co zde se podělili o cenné znalosti a zkušenosti. Ještě zde dopíšu a přidám fotky zatím se mějte DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK !
-
- Starší člen
Tak nafoceno. Mno ale radím komukoli, nedělejte to podle mě jen taková bezpečnostní věta : TYTO INFORMACE NESLOUŽÍ JAKO NÁVOD. ZA JAKÉKOUKOLI ÚJMU NA ZDRAVÍ NENESU ZODPOVĚDNOST. TO TO SLOUŽÍ POUZE K STUDIJNÍM ÚČELŮM. Tak a kvěci : Tak stále jsem nadšen... piju tu vodu stále... odmítám pít ten humus co teče... jen si nejsem jistý stěmi minerály.. Celkově bych tu vodu pro jistotu poslal na rozbor jesi je poživatelná nebo celkově pro klid. Sice pořád se ujišťuju že nic do vody nedávám, elektrody se vní taky nerozpouští tedy né tak že bych to zaznamenal... takže byto podle zdravého selského rozumu nemělo být nijak špatné.. Nevím jesi sem ten dotaz psal výše když tak znova : Pokud sleju ty 2 půlky vody (živa,mrtva) tak bych logicky měl dostat tosame cosem měl na začátku ? Nebo ta elektřina tam ta elektřina ještě něco navíc tvoří... nějak jsem nenašel žádné negativní zkušenosti, sou nějaké ? existuje nějaká zkušenost někoho žebymu to jakkoli uškodilo ? Myslím teda živou... ten mrtvej sajrajt bymě ani nenapadlo pít.. je to cítět sam chlor a mato divně lehce zelenožlutý nádeh. Celkem se mi příčí si stím opláchnout iten ksicht ale efekt je dobrej... alee všecky tyto zázraky mají nakonec nějaký háček.. Byl bych celkem rád nepoznat ten háček na svém zdraví pak už to najdu i na netu ale toje většinou pozdě... viz má zkušenost s mms a celkem tvrdém překročení hranice.. a nebo pitným režimem a stolicí tvrdou jako kámen... pořád se uklidňuju tím tvrzením pár lidí že to pijí celý život 20 a více let.... no ale víte jak to je .... mms taky bylo neškodné jen zanět moč měchyře muže být, cosi s krví ... muže při nedodržení pit. režimu ucpat střevo stolicí atd... pak mě stálo málem zubní sklovinu popíjení dlouhodobě citronu s vodou.. to ale hoodně dávno..
Tu jeto foto slíbenéé :
Tu jeto foto slíbenéé :
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Starší člen
Jo a dík za ocenění. Ikdyž to patří vám tady mnoho zvás zde by mělo dostat celosvětové ocenění za ochotu, pomoc, a hromadu práce. Ono moc fór s takovými lidmi opravdu není... Velké dík všem ochotným lidem. Doufám že se vám aspoň daří když už není to dostatečné ocenění... Mějte se a jen tak dále !
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Mně se to moc líbí. Co dům dal, žádný párání, ale hlavně príma řešené s vytahovací bandou s mrtvou vodou +1 To je přímo geniální. Co možná nebylo geniální je ten jakýsi papír, ale taky se mi to moc líbí. Ono to totiž ukazuje, že nejde o nic jiného než o přepážku, která zabraňuje přílišnému zpětnému míchání odděleného sajrajtu a vůbec není potřeba celofán atp. To věc nesmírně zjednodušuje a bude na to stačit kde co, i kus hustého plátna, nebo sypku. Jaká osmóza?haluzakfest píše:Tak nafoceno. Mno ale radím komukoli, nedělejte to podle mě
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
h jo tak tobyseti asi líbilo všecko cojsem kdy udělal jen všem okolo mě seto moc nelíbí prostě jaká bezpečnost tvrdím že jenom brzdí ono tak nejsem blbec ne ? abych se zabil.. tak blbě eště ktomu u živé vody .. zajímalo bymě kolik to žere ono něco určitě jo zahřívá to vodu takže to papa.. jo a cota doba výroby dělám to tak nějak instinktivně... ale někdy ta barva ph krutá na obou stranách Každopádně ale toco sem doposud pil voda nebyla to byl jak chemický koktejl... ikdyž otéto vodě moc nevím tak pořád mi něco říká že horší jak to z kohoutku to být nemůže
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak kolik to žere zjistíš relativně jednoduše, akorát zas trošku nebezpečně což ti asi moc nevadí :-D Stačí obyčejnej multimetr za pár stovek, který možná i máš doma. Ten zapojíš do série někde mezi usměrňovač a elektrodu, zkoušel bych pak radši od největšího rozsahu nastavený na měření střídavého proudu, ale tipuju, že tam nemůže téct víc jak 1A. Samozřejmě s přístrojem manipulovat jen při odpojení ze zásuvky. A pak jen vynásobit tento proud napětím tj. 230V a máš ten odběr.
Jinak budu si to taky stavět, myslíte, že teda když použiju plastovou nádobu na živou vodu, tak se z toho plastu nebude luhovat nějaký sajrajt?
Jinak budu si to taky stavět, myslíte, že teda když použiju plastovou nádobu na živou vodu, tak se z toho plastu nebude luhovat nějaký sajrajt?
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Že o té vodě moc nevíš bude nejspíš tím, že sis o ní zatím pořád ještě nic nepřečetlhaluzakfest píše:... ikdyž otéto vodě moc nevím ..
Přitom i tady je toho o ní dost.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- poota
- Zasloužilý člen
Používám vnější nádobu plastovou, v níž se tvoří mrtvá voda. Živá voda je dělá v keramickém květináči, který je postavený do té vnější nádoby. Zatím mám dojem, že spíš než aby se z nádob něco louhovalo, tak že se na nich usazuje "sajrajt" z vody.Igi píše:.. když použiju plastovou nádobu na živou vodu, tak se z toho plastu nebude luhovat nějaký sajrajt?
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji. Ještě tak přemýšlím, proč nikdo nepoužil usměrňovací můstek místo diod, cenově to vychází levněji i je to méně pracné.. nebo to má nějaké nevýhody? A jinak jsem teď zjišťoval, že celofán nemusí být pravý celofán :-D Tak teď nevím co použít, keramika prý uvolňuje svinstva, sintrované sklo asi neseženu...
- poota
- Zasloužilý člen
Ale použil, dokonce to tady i doporučoval. Kdybys líp četl, tak bys nemusel přemýšletIgi píše:Ještě tak přemýšlím, proč nikdo nepoužil usměrňovací můstek místo diod,...
Zdravím - poota
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Takže koukni sem, to je vodíkový sifon http://world.h4o.jp/super-charge/index.htmlhaluzakfest píše: jen si nejsem jistý stěmi minerály.. Celkově bych tu vodu pro jistotu poslal na rozbor jesi je poživatelná nebo celkově pro klid. Sice pořád se ujišťuju že nic do vody nedávám, elektrody se vní taky nerozpouští tedy né tak že bych to zaznamenal... takže byto podle zdravého selského rozumu nemělo být nijak špatné.. Nevím jesi sem ten dotaz psal výše když tak znova : Pokud sleju ty 2 půlky vody (živa,mrtva) tak bych logicky měl dostat tosame cosem měl na začátku ?
cca.20 doláčů za litr plus pošta ,no, nekup to, http://h4o-shop.ocnk.net/product-list/1 jediný rozdíl je, že je to sycený vodíkem za studena bez elektrod.
Pokud smícháš živou a mrtvou vodu dostaneš po chvíli přibližně vodu s vyvíječe Brownova plynu.Kvůli rozdílnému náboji se dá řict ,zkolabuje.
Při střídmém používání je živá voda velmi prospěšná a výrobně jednoduchá ,pokud toho chceš pít litry denně, tak bych aspoň já řešil ten sifon.Nečistoty se vysrážejí rychle na dně lahve.
Při el.výrobě se stěhují do mrtvé vody.
PS:blog http://mrtva-ziva-voda.blog.cz/
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Živou vodu bez ponořených elektrod vyrábím momentálně takhle,tohle je můj přístroj spáchaný na rychlo. Na 0,5litrů vody je potřeba 50mililitrů vodíku vyrobeného elektrolýzou. pomocí roztoku KCL.Skladuje se to na plocho a vodík přirozeným způsobem vsákne do hloubky cca 2cm,proto je lepší láhev placatá a skleněná a zátku nechat zaplavenou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.