Ahoj všem
tak jsem si to chtěla taky vyzkoušet, je tomu sice uz řada let / asi 15/ co mi muj homeopat vyléčil atopický ekzém, na který jsem trpela jako dítě a puberták, brala jsem homeopatika a průběh léčby si docela pamatuju.
Jenom vysvetlím, měří body na akupunkturních drahách na rukou a na chodidlech a podle toho určí přesně, který lék pomůže, takže je v podstate léčba tak nejak zaručena. Nikdy jsem u jiného homeopata nebyla, takže nevím jestli je to běžný postup..
Takže jsem chtela zkusit autopatii, už nějaký čas mě dost svědila oční víčka, vyměnila jsem kosmetiku, krémy a stejně nic. Taky od doby co jsem likvidovala parazity mam nejak na volnejsí uzdě kvasinku, není to nic hrozného, ale vím o ní, takže jsem to chtěla vyzkoušet a taky nosím kontaktní čočky, tak si říkám, že zkusím jestli se zlepší zrak, když jsem se narodila jako ostříž
V neděli ráno jsem vstala, až se vyklidila kuchyn, po tom co si všichni ulovili snídani a udelali kafe, aby se mi tam nikdo nemotal jsem vstala.
Vzala jsem klasickou sklenenou štamprli a dlouhou nerezovou jehlu na ražničí. Z plynového vařiče jsem sundala mříž..
Nejdřív jsem důkladně nahřála jehlu, na tu jsem pak bez doteku ruky nabrala sklenicku a nahřívala a otáčela a nakláněla, aby se celá očistila.
Jehlou jsem ji pak postavila normálně na čistou vyvařenou utěrku a nechala vychladnout.
Natočila jsem si obycejnou čistou vodu z kohoutku do pullitrů.
Použila jsem slinu, jen tak nevařenou a začala ředit.
Při prvním ředění jsem kroužila ve skleničce s obsahem a pak klasicky vylévala a dolévala vodu.
Chtela jsem jít na C30, ale u C26 mi moje tělo řeklo dost a tak jsem ho poslechla.
Rukou jsem potřela 3-tí oko a to malicko co zustalo na dne jsem si vylila pod jazyk a podržela asi pul minuty.
Poprosila jsem o uzdravení a pomoc a poděkovala jsem.
V ten moment mi tělem projel příjemný pocit, který mi docela razantne narovnal záda, jak jsem tak stála u dřezu
Nasnídala jsem se až tak za hodinu a nic jsem do té hodiny ani nepila.
Neděle byla uplně v pohodě, měla jsem hodně energie a elánu, jenom mně asi hodinu po obědě docela razantně píchlo asi 2x u žaludku, že jsem si uvedomila, že jsem vlastně zkusila tu autopatii..
Spát se mi nechtělo a šla jsem do hajan docela pozdě, už když jsem se snažila usnout, měla jsem zvláštní sny, hned za vícky se odehrával děj, který různě skákal od něčeho k něčemu. Špatně se mi usínalo a celou noc, řekla bych, jsem možná ani nespala, nebo nevím, pořád jsem se budila, jak se mi zdály ruzné divné strašidelné sny.
Ráno jsem vstala a na to, že jsem v podstatě nespala, jsem měla hodně energie, kdyby mně to nebylo trapné, tak si mezi tím pondělním davem pochodujícím do práce hopsám
Přisla jsem do práce, uvařila jsem si svůj oblíbený zelený čaj a už to začalo, nejdřív přišel pocit, který jsem měla když jsem byla těhotná, maminy si jistě vzpomenou, prostě jiný stav, jakobych to ani nebyla já, neco jako ve snu, mlha přede mnou, mlha za mnou..
Ale měla jsem hodně elánu pracovat a tak to slo jako po másle.
Pak ale jak začaly chodit kolegyně pro pondělní povzbuzení, nějak mě to stáhlo k tomu jejich vnitřnímu chmuru a to je něco co neznám.
Šla jsem na WC a tam se mi spustily slzy, ani jsem nemela důvod prostě padaly, pak mě přepadlo silné pálení víček, slilo se to pod oči, což jsem musela namazat. Pálilo to asi hodinu, potom se to slilo na tváře a udělaly se mi fleky na lícních kostech a v obličeji jsem byla rudá.
Oči a víčka už pak nic, posunulo se to dolů na tváře...
Víčka mám teď hladké, bez jediného otoku a na tváři 2 malé flíčky a pálí mě mírně brada - takže jsem překrásná
Celý den mi pracovalo střevo, ale tak nějak v pozadí, nic se kromě toho pocitu nedělo.
Takže to shrnu, přes pocit nevyrovnanosti, pláč po úsměv, s tím , že jsem udělala mnohem víc práce, byla jsem jak na houpačce, na víčkách nemám vůbec nic, ale na tvářích - na každé jeden flek, jak to padlo z víček dolů a ted teda ta brada.
Na ostříží zrak je zatím moc brzo, brýle jsem nosila od druhé třídy a to jenom kvůli mé blbosti, protože jsem brýle chtela taky - ona je totiž měla moje kamarádka a tak dlouho jsem škemrala, az mi dala očařka 0,25 na každé oko, to sem byla ale blbá
No řekla bych, že tomu docela razentně pomohl ten zelený čaj, tělo mělo sílu přitlačit, tak jsem to na sobě taky poznala, když jsem se pak najedla zase se to zmírnilo.
Uvidím, jak to bude pokračovat..., určitě napíšu.
pa