Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Zničí příchod VE stávající společnost ?

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
ovčák
Stálý člen

jo jo

Příspěvek od ovčák »

nejlepší čtyřkolky na světě se jmenujou linhai a kdepak se vyrábí?? nejvýkonnější a nejlevnější solární panely??? no u soudruhů v číně. oni lítají do vesmíru. navíc, jakoukoli elektroniku si koupíte a kdepak ji vyrobili.? já si schválně koupil značkovej fotoaparát sony a když jsem ten drahej krám ládoval baterkou, tak mi cosi spadlo do gatí. vyrobeno kdepak??jooo, kdybyste někdo nevěděli, tak pašovaný solární panely mají návratnost 3 roky. a to je mazec. nebijte mě, jen jsem viděl cosi o číňanech...

NEJHORŠÍ JSOU DOMNĚNKY.A TAKY NASRANÝ LIDI.
hapalainen
Starší člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od hapalainen »

Hlavně aby soudruzi z Číny někde neudělali chybu, jako ti z NDR. To by do gatí mohly padat i horší věci.

Hlavní je vyhrát zápas
belamachina
Zasloužilý člen

Příspěvek od belamachina »

hapalainen píše:Hlavně aby soudruzi z Číny někde neudělali chybu, jako ti z NDR. To by do gatí mohly padat i horší věci.
kto nic nerobi nic nepokazi a preto si zasluzi odmenu, fakt zostava ten ze cinani to budu mat na beton ak prvi. co sa tika elektromobilov budu na spici lebo sa uvedomili ze design maju o hovne ale to sa da kupit od talianov benzin diesel to neprestia tam maju sklz ale baterky a elektromotory tam su vsetci skoro na rovnakej lini :-))

kde v europe mate taxiky na elektromotor? :-)))

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od Ilem »

petr111 píše: A ještě závěrem......jakpak by se Vám líbilo, kdyby soudruzi trvale monitorovali Vaše fórum.....a lidi s "nevhodnými" názory, zavřeli do vězení ? To je Čína......současná, do čínského Googlu si nemůžete zadávat slůvka podle libosti.....
Tak se trochu zamyslete !!!!!!
Pokud si myslíš, že u nás nebo v USA se nemonitorují různá vybraná slova, jako například volná energie, nebo free energy, tak sestup na zem. To je běžná praxe na celém světě. Jsme všichni na "indexu", ať se ti to líbí, nebo ne. Zatím ještě nejsme splečnosti nebezpeční. Proto nás nechají "žít". Ale to se tu řešilo už dávno. Dokonce u některých z nás už byli pánové v černých kožených kabátech.

"Dum spiro spero"
Ciceron
ovčák
Stálý člen

nechají žít??????

Příspěvek od ovčák »

kde žijete??? vy asi netušíte, že váš pohyb je monitorován přes buňky gps, pomocí programů, které v databázi řidíčáků a občanek přehrabují apřiřazují k fotkám z radarů a z všudepřítomných kamer identitu...... že mi špiclové státem placení počítají ovce a počet jehňat obdrží finanční úřad ke kontrole?? přes satelit....že čipové karty na mhd jsou dálkově vyhledatelné, že každý člověk má přiřazeno číslo vyjadřující míru postradatelnosti a že soukromí se smrsklo na 0, nikde nic? každá platba vaší kreditkou či platební kartou je archivována a stejně tak všechny telefonní hovory?? podělaněj terorismu je důvodem k odkrojení posledního zbytku vašich posledních svobod a vám to vůbec nevadí, protože změny přicházejí pomalu a nenápadně. řeknete si, že se vás to netýká, vy přece neděláte nic špatného...... ale děláte, ani o tom nevíte. každej z nás je vinen. čím? to je jedno. v našem neuvěřitelně složitém právním brajglu se nevyzná nikdo a do kriminálu vás dostane každej provkatér. stoupne si před vás a bude vandrovat tak dlouho, až mu jednu praštíte. bude dlouho ležet a až ve vyšetřovací cele zjistíte, že je na aru a dlouho bude. tenhle prohnilej skurvenej systém je na míru postavenej k potírání osobních svobod. máte nějakej volnej čas? no, tak asi nepodnikáte, jinak skončíte v cirkulaci mezi úřady. kdepak pánové, čína na tom naní zdaleka tak špatně. vůbec nevíte, že ip adresy nejsou nějakým tajemstvím nebo že podléhají zákonu o osobní integritě......každej fízl, každej státní úředník si může z vašeho poskytovatele vydupat adresy, který jste navštívili.... o svobodě tady nikdo nepište. a na čínu se můžem dívat s respektem. nikomu nelezou do řiti ..... zase jsem se rozčilil, jdu si dát panáka.

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: nechají žít??????

Příspěvek od Ilem »

Proto ty uvozovky.

Ale pokud chceš v této debatě pokračovat, navrhuji přestup do jiného vlákna (třeba: Zničí příchod VE stávající společnost?), ať to tu nezanášíme balastem.

"Dum spiro spero"
Ciceron
belamachina
Zasloužilý člen

petr111 píše:
belamachina píše:
hapalainen píše:Hlavně aby soudruzi z Číny někde neudělali chybu, jako ti z NDR. To by do gatí mohly padat i horší věci.
kto nic nerobi nic nepokazi a preto si zasluzi odmenu, fakt zostava ten ze cinani to budu mat na beton ak prvi. co sa tika elektromobilov budu na spici lebo sa uvedomili ze design maju o hovne ale to sa da kupit od talianov benzin diesel to neprestia tam maju sklz ale baterky a elektromotory tam su vsetci skoro na rovnakej lini :-))

Na hlouposti obvykle nereaguji, ale tohle mi fakt nedá.
Ještě by šlo použít systém soudruha Stalina, když potřeboval za několik měsíců udělat atomovou bombu, zavřel nejlepší ruské vědce do GULAG-u, a tam to udělali......za příděl chleba.....když nebyly výsledky, bylo bití atd. A jak to zmákli, kam se sere tým pana Oppenheimera.
Jo sice mimochodem tou úpravnou rudy a výrobnou plutonia u Čeljabinsku zamořili celý svět radioaktivním spadem (a dodnes to není zcela zlikvidivané - zkuste si tam zajet na dovolenou), nevím proč se pořád mluví o katastrofě elektrárny v Černobylu, to byl jen dětský vánek.
Samozřejmě, že každá demokracie je nedokonalá, protže každý mluví do všeho (i každý blbec), bohužel je to jediný systém, který sice skřípe, ale jakž takž funguje. Holt jdem ale spousta věcí pomalu. Totalita sice může realizovat spoustu smělých projektl v neuvěřitelně krátkém čase, není to ovšem nikdy určeno pro lidi......jedná se vždy pouze o megalomanii jedinců, kteří si tak léčí své ego.
A ještě závěrem......jakpak by se Vám líbilo, kdyby soudruzi trvale monitorovali Vaše fórum.....a lidi s "nevhodnými" názory, zavřeli do vězení ? To je Čína......současná, do čínského Googlu si nemůžete zadávat slůvka podle libosti.....
miesas hrusky s jablkami :-))) ak si nepostrehol tak som pisal hlavne o tom ako si dokazu skombinovat komunizmus s kapitalizmom . o nabozenstve ani nehovoriac , gastronomiu ani nespominam lebo to co bezne oni jedia ty by si do huby nedal. to co som chcel povedat ze nie su fajnovi a nestaraju sa co si kto o nich mysli takze tak.
ps: a odkedy google patri cinanom? pokial viem je to americka superdemokraticka spolocnost ktora sa kvoli prachom napchala do riti komunistickej cine az im s tej riti len topanky trcia :-))))
tak a teraz rozmyslaj ty ;-)

Pre rivala, vyhadz to vsetko odtialto dakde prec lebo tu zasa
robime bordel. dik

belamachina
Zasloužilý člen

Ilem píše:
petr111 píše: A ještě závěrem......jakpak by se Vám líbilo, kdyby soudruzi trvale monitorovali Vaše fórum.....a lidi s "nevhodnými" názory, zavřeli do vězení ? To je Čína......současná, do čínského Googlu si nemůžete zadávat slůvka podle libosti.....
Pokud si myslíš, že u nás nebo v USA se nemonitorují různá vybraná slova, jako například volná energie, nebo free energy, tak sestup na zem. To je běžná praxe na celém světě. Jsme všichni na "indexu", ať se ti to líbí, nebo ne. Zatím ještě nejsme splečnosti nebezpeční. Proto nás nechají "žít". Ale to se tu řešilo už dávno. Dokonce u některých z nás už byli pánové v černých kožených kabátech.

MIB ? :-))) u mna este Will Smith este nebol :-((

ovčák
Stálý člen

omluva

Příspěvek od ovčák »

nevěděl jsem, že jsme na tom takhle. jen jsem si z těch superfotoaparátů spřažených s radarem chtěl udělat srandu a s gumovou maskou paroubka na hlavě jsem se nechal vyfotit ve vyšší rychlosti. nu a pak se začly dít věci. nakonec mne odchytnul jeden z vysokých prašivců, můj kamarád ze školy a vyšetřoval mne. na oko. vysvětlil mi, jak se věci mají. tímto se omlouvám za odbočení od tématu

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pěkné pojednání o VE

Příspěvek od Ilem »

"Dum spiro spero"
Ciceron
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování

Příspěvek od chiq »

petr111 píše:
belamachina píše:

Na hlouposti obvykle nereaguji, ale tohle mi fakt nedá.
Ještě by šlo použít systém soudruha Stalina, když potřeboval za několik měsíců udělat atomovou bombu, zavřel nejlepší ruské vědce do GULAG-u, a tam to udělali......za příděl chleba.....když nebyly výsledky, bylo bití atd. A jak to zmákli, kam se sere tým pana Oppenheimera.
Jo sice mimochodem tou úpravnou rudy a výrobnou plutonia u Čeljabinsku zamořili celý svět radioaktivním spadem (a dodnes to není zcela zlikvidivané - zkuste si tam zajet na dovolenou), nevím proč se pořád mluví o katastrofě elektrárny v Černobylu, to byl jen dětský vánek.
Samozřejmě, že každá demokracie je nedokonalá, protže každý mluví do všeho (i každý blbec), bohužel je to jediný systém, který sice skřípe, ale jakž takž funguje. Holt jdem ale spousta věcí pomalu. Totalita sice může realizovat spoustu smělých projektl v neuvěřitelně krátkém čase, není to ovšem nikdy určeno pro lidi......jedná se vždy pouze o megalomanii jedinců, kteří si tak léčí své ego.
A ještě závěrem......jakpak by se Vám líbilo, kdyby soudruzi trvale monitorovali Vaše fórum.....a lidi s "nevhodnými" názory, zavřeli do vězení ? To je Čína......současná, do čínského Googlu si nemůžete zadávat slůvka podle libosti.....
Nechcel som sa miešať do takejto debaty, ale nedá sa... Americké "gulagy" nie sú o nič lepšie ako tie "sovietske". Nič na tom nezmení, že majú splachovací záchod, postelné prádlo, 3x denne teplú stravu a vo farebnom súlade nalíčené steny. Ak sa celý zbytok života pohybuješ v uzavretom priestore s elektródami v mozgu a pod sústavným dohladom kamier, na radosti zo života ti to nepridá. Holt, technika je technika...
Černobyl a pod.: v USA bolo za posledných 40 rokov 8 havárií jadrových elektrární rozsahom podobných Černobylu. Nevieš o tom? Ani sa nečudujem, ten, kto má v rukách VŠETKY noviny, tlač, televíziu, internet, neobmedzene určuje, o čom sa svet dozvie. A určite nebude informovať o svojich neúspechoch a blamážach ostatný svet. Vojenská základňa USA na Kube je skvelým príkladom. Čo sa týka zamorenia európskeho územia rádioaktívnym materiálom (agresívna vojna v Juhoslávii) tak z toho sa tak lahko nevylížeme. V Srbsku, Chorvátsku i Bosne sú územia, kam vám síce dovolia ísť, ale určite vám nepovedia, čo si z takéhoto výletu domov doveziete. Počas agresívnej vojny v Juhoslávii bolo na jej územie američanmi vysypaných 3.000 ton jadrového odpadu. To sú fakty. Tieto ti žiadne noviny ani televízia nepovedia. Vedia prečo. Asi by sme sa na nich prestali ako blbečkovia usmievať a zadarmo ich nechali poskakovať v Kuchyni.
Vieš Petr, AGRESOR VŽDY ZOSTANE AGRESOROM, môže hlásať čo chce. A ešte čosi, USA sú štát, ktorý si zavraždil najviac svojich prezidentov. O politikoch iných štátov, ktorých zavraždili vládne organizácie USA, ani nehovoriac.
Nemám rád žiadnu totalitu, ani tú čo to bola, a ani tú, čo sa k nám hrnie od západu.

Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Elektro »

Tak se trochu zamyslete !!!!!![/quote]

A si si istý, že teraz ťa nikto nemonitoruje? Avšak zatiaľ nie sú reálne výsledky, tak nie je potreba zasiahnuť. Tak sa trochu zamysli aj ty.
A prosím ťa neber to ako urážku alebo výzvu na súboj, ale to ber ako tvrdú realitu.
Ps. Ak budeš mať výsledky, potom ... :enaughty:

JiMi
Zasloužilý člen

Akce proti ČEZu...

Příspěvek od JiMi »

Než jsem včera zalehl, obrátila se ke mě má milovaná a hlasem úplně medovým (musela nad tím přemýšlet od zpráv, normálně už ve 20:30 spí a taky zná moje názory na všeobecné zpravodajství), aby mě hned nevytočila:
Tak co připojíme se k té výzvě 1.února abysme jako lidi ukázali těm hajzlům v ČEZu, že toto si nemůžou dovolit ?
Přiznám, že jsem zprávy neposlouchal a tak jsem v první moment netušil o co jde. A taky mě úplně rozhodilo, že je ještě vzhůru. Jaká výzva ?
Ale v televizi říkali, že to zdražování je už tak hrozný, že to normální rodiny nemůžou unést a že se máme vzbouřit a 1.února v 18:00 máme vypnout všecko, co je na elektriku. Prej to nějak vážně poškodí ČEZ a hlavně ty hajzly nahoře, co si dávají ty velký odměny a my to musíme platit.
Medový hlas nepomohl. Snažil jsem se vysvětlit, že konkrétně na takovéto akci musí ČEZ jako výrobce elektřiny jenom vydělat, maximálně, pokud vůbec by se sešlo tolik lidí, to může v důsledku regulací místně přetížit některé rozvody. Dále jsem jedním dechem řekl, že vyráběná energie by měla být dražší než ta, která teče ze země sama, přesto to nikomu nevadí a všichni vesele jezdí auty, včetně nás, takže to je vlastně takový pláč na blbém hrobě. Stihl jsem přitom říct, že lidi jsou mnohem větší hovada než si ona myslí, a když jsou ochotní platit 1 Kč za minutu bezinformačního tlachání přes mobil, připadají mi 4 Kč/kWh jako směšná částka. A že se o takových kravinách se víc nehodlám bavit.
To jsem si mohla myslet. Zase jdeš proti proudu. Nepřipadáš si divnej ? Všichni budou vypínat, jenom ty zas meleš ty svý blbosti. Prosim tě, nikdy nechoď sám do hospody, nebo mi tě tam zabijou..
Do hospody nechodím ne proto, že by mi nechutnalo pivko, ale proto že tam ožgrňové to pivko znehodnocují cigaretovým smradem a právě blbými kecy na téma hajzl Klaus za všechno může.
Vidiš to, už zase se povyšuješ nad všechny ostatní.

Já se nad nikým nepovyšuju, pouze říkám že mi na hospodách vadí kouř a blbé hospodské kecy.
Povyšuješ. A pořád. Vždycky když se s někým bavíme, mám vždycky strach abys zase nezačal pouštět ty svý teorie. Víš jak je to všem nepříjemné ? A nezlob se zase, Někdy ti to občas musím připomenout, abys měl možnost se nad sebou zamyslet.
Dobrou, miláčku.

Tak to jen taková ukázka, kam může dojít akce proti ČEZu.
JiMi

Přestavba motoru Š120 na stirling
JiMi
Zasloužilý člen

Kdyby místo tady blbých petic média informovala třeba o...

Příspěvek od JiMi »

rozloha ČR = 78864 km2 => 78 864 000 000 m2
dopad tepla v našich šířkách kolik 1 kWh/m2
třeba jen 10 hodin denně
slunce = 788 640 GWh / denně

roční výroba ČEZ z výroční zprávy z r.2006 = 65 532 GWh
ČEZ = 180 GWh / denně

motor auta 50 kW, počet aut v ČR 4 000 000 ??? provoz každého jen jednu hodinu denně.
auta = 200 GWh / denně

Proč zrovna člověk by se měl zničit sám ? Anebo příchod VE ?
Velmi zhruba, všichni člověci mají asi takový vliv, jako jestli bude 18 vteřin denně zataženo. A ta velká energie se přece akumuluje v biosféře. ohřívání->pára->skleníkový plyn, růst zeleně (sice jen 4%, pořád je to 100x víc než spotřebuje člověk) vegetační cyklus končí hnitím->metan->skleníkový plyn.

Myslím, že na zničení této společnosti se už pracuje a nemůže za to ani člověk, ani VE. Spíš mi lidi sami a VE taky připadají jako katalyzátory. Nedělají nic, jen urychlují reakci.
To abych se držel tématu.
JiMi

Přestavba motoru Š120 na stirling
Riha
Nový člen

Re: Kdyby místo tady blbých petic média informovala třeba o.

Příspěvek od Riha »

Když Vás zajímá ta VE(volná energie) podívejte se na stránky o panu Schaubergerovi a máte volnou energii.Nápad je to světový.Je to možná ten pověstný žduchanec správným směrem.A nebo jenom fantazie kterou potřebuje každý vědec. Riha.

Když se daří,tak se daří.
Odpovědět

Zpět na „Universum“