Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Gratulace!

Příspěvek od Mim »

kutill píše:
Maximus píše:Přiblblý Karlík z Hlupákova si právě udělil stý karmobod.

Jinak to tu je hezký :)
Též se připojuji ke gratulaci, čet jsem si příspěvky "Karlíka" a nic moc za co by mu ostatní tak spontálně přidávali bodíky. To co dokázal Mim, na to dotyčný evidentně nemá.
Pro Rivala.
Jestli můžeš, tak ty bodíky zruš, sám vidíš že se to minulo účinkem a někteří si z toho dělají jen srandu.
Díky
:idea: :hip: :jump:

Však ono to půjde!!!
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rival »

Během března bude spuštěna nová verze karmy... Nechte se překvapit... Stávající karma bude mnou upravena a převedena.

rival - živý člověk - suverén
galapetr
Stálý člen

Příspěvek od galapetr »

Může mi někdo říct co to je ta karma?

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Co je karma ?

Příspěvek od rival »

galapetr píše:Může mi někdo říct co to je ta karma?
Info o karmě je zde http://www.upramene.cz/forum/karmice.php

rival - živý člověk - suverén
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Karel Iv

Příspěvek od Ilem »

Dal jsem si práci a přečtl příspěvky od Karla IV, abych si udělal obrázek o tom, jestli do něj Gewo a Mim šijou oprávněně.
Tady jsou ty, které jsou podle mého názoru přínosem:

Když Feldy mohou jezdit na LPG, ktré má svoji řídící jednotku, tak proč by nemohly jezdit na vodík? Je to jen otázka změny palivových map.

Rotační čerpadla jsou v podstatě dvojího principu:
1. s rotačním pístem (Bosch)
2. s radiálním pístem (Lucas, Rotto)
Čerpadla s rotačním pístem provoz na olej snáší dobře, narozdíl od těch s radiálním. Možná byste užasli, ma co všechno "chrochtavé motory" mohou jezdit.

Řekl bych, že to bude problém, obzvlášt do týdne. Ryzost stříbra se udává v tisícinách obsahu kovu; nejobvyklejší slitina, tzv. sterlingové stříbro, obsahuje 92,5 % Ag (ryzost 925/1000). To co používá Safina 99,9 už je velice čisté stříbro a každé další promile zvýšení čistoty nese neúměrné zvýšení nákladů. Možná by šlo nějaké malé množství vysrážet z roztoku, nebo získat elektrolyticky, ale stejně bude problém čistotu ověřit.

Proč by to nebylo korektní? Důležité je, jestli graf platí pro dané závislosti. Mně je jedno, kdo ho namaloval.

Pozor při těchto pokusech na vlastním organismu! Pokud by náhodou klesla frekvence na 29 kHz, mohlo by to znamenat konec.

Předělat se dá, ale nebude sedět stupnice. Pokud by byl digitální, tak nebude ukazovat skutečné hodnoty.

Pokud mohu, tak to vysvětlím já. Graf je pro pulsní proud se stejnosměrným je porovnáván. Je-li brán ss proud jako 100%, tak těch tisíc% říká, že při této střídě se spotřebuje desetina energie na vývin stejného možství plynu.

Opravdu si asi někdo z karmy dělá srandu, ale nemyslím si, že za to může sám Karel. Obvykle jen odráží útoky těch, kteří dost nevybíravým způsobem nesouhlasí s jeho názorem.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Barrakuda

zbytečné kádrování

Příspěvek od Barrakuda »

Na tomto foru bych tak nejspíš co mi funguje zveřejnil a podepsal.
A dobrovolně jěště ke všemu. Mělo by se to spíš jmenovat : Nejchytřejší
lidé na světě, aneb slušně : Cesta k šípku. :(

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: zbytečné kádrování

Příspěvek od Ilem »

Barrakuda píše:Na tomto foru bych tak nejspíš co mi funguje zveřejnil a podepsal.
A dobrovolně jěště ke všemu. Mělo by se to spíš jmenovat : Nejchytřejší
lidé na světě, aneb slušně : Cesta k šípku. :(
Tak tohle mě rozesmálo. Anonym píše o tom, co by podepsal :D

"Dum spiro spero"
Ciceron
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Ještě jeden poznatek

Příspěvek od Ilem »

Od té doby, co se účastním žabomyších sporů mi leze karma závratným způsobem nahoru (Za psledních 24 hodin se téměř zdvojnásobila):good: Dokud jsem se snažil vést nováčky na tomto fóru za ruku ke zdárným výsledkům (a tím ušetřit práci Mimovi, Ivanovi a Gewovi), přibývaly body velmi sporadicky. Zajímavé, že. Naštěstí z toho mám srandu.

"Dum spiro spero"
Ciceron
galapetr
Stálý člen

Příspěvek od galapetr »

Je to podle čekého přísloví, když se dva perou tak se třetí směje. Je tu plno těch třetích a v zásadních otázkách je hned vidět, jak je kdo v obraze. Jeden bodik byl za ten otočenej monitor.

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Máte stejnou zkušenost?

Příspěvek od Iv »

Když tak hledám informace na NETU a to většinou dost důležitá poznání od různých vědátorů z celého světa,především týkající se FreeEnergie tak se většinou začínají objevovat nápisy ERROR na příslušném odkazu.Máte taky takové zkušenosti?Toho člověka,který tyto praktiky uplatňuje bych chtěl potkat,ale fyzicky,pokochat se tím Šmejdem a nahlídnout mu hluboko do očí,do Dušičky,abych znal pochody jeho myšlení a pohnutek proč to dělá a hlavně odkud z Vesmíru sem zabloudil!Je to jak pozoruji tkzv. Tichá válka,ale o to horší,je vidět,že je přesně cílená a řízená.Váš názor?

PetrNJ
Stálý člen

Re: Máte stejnou zkušenost?

Příspěvek od PetrNJ »

Iv píše:Když tak hledám informace na NETU a to většinou dost důležitá poznání od různých vědátorů z celého světa,především týkající se FreeEnergie tak se většinou začínají objevovat nápisy ERROR na příslušném odkazu.Máte taky takové zkušenosti?Toho člověka,který tyto praktiky uplatňuje bych chtěl potkat,ale fyzicky,pokochat se tím Šmejdem a nahlídnout mu hluboko do očí,do Dušičky,abych znal pochody jeho myšlení a pohnutek proč to dělá a hlavně odkud z Vesmíru sem zabloudil!Je to jak pozoruji tkzv. Tichá válka,ale o to horší,je vidět,že je přesně cílená a řízená.Váš názor?
Takže nezbývá nic jiného než jakoukoliv zajímavou stránku ihned zvěčnit na harddisk a sem tam i zálohu na DVD, poněvadž na objednávku mocných ti vyčistí dobrý hacker i hardisk, než já dopíšu tento příspěvek. A pak jen vytvořit databázi materiálu co zde všichni nashromáždili během několika let brouzdáním na webu či se optat dotazem ve foru co kdo hledá a je to.

Počítej s tím, že jak se rozšiřuje povědomí lidí o VE na netu, mnohem více se bude zlo snažit buď podsouvat blbosti, nebo zjišťovat identitu lidí kteří o VE mají zájem a také v neposlední řadě likvidovat samotné stránky i s autory.

Ive když jde moc a peníze, je to jako jít proti kulometu holýma rukama. Tudy cesta nevede, pokud tedy nejsi terminátor novější verze :D.
Pomalu bych doporučil zjišťovat si kontakty a adresy na blízké lidi tady z webu, mám pocit, že moc roků neuplyne a budou se hodit.
Naposledy upravil(a) PetrNJ dne pon 09 dub 2007 11:53, celkem upraveno 1 x.

všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....
Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pro PetrNJ

Příspěvek od Iv »

Neboj,máme jistič tak asi 200Ampérový! :bye:

Zpc.Elservis
Stálý člen

Máte stejnou zkušenost

Příspěvek od Zpc.Elservis »

Můj názor je Ivane, že máš úplnou pravdu. Sice ještě vodík nevyrábím, ač bych chtěl ale dlouho hledám a třídím informace a když vidím ty ERRORy tak bych vzteky prasnul ve švu. Mají v tom samozřejmě prsty ti, kterým tečou obrovské prachy ze současné výroby energií a oficiální věda, které se leccos hroutí ale to přece nejde přiznat, to by ztratili glanc takže za prachy těch prvních hrdinně drží své pozice. Konec konců stroj těžší vzduchu nemůže létat a člově nepřežije rychlost větší než 60 km/h. Jsem si prakticky jist, že nedostatek energií vyvolá golbální konflikt, tedy pokud do té doby nebude jiné řešení. I když.... příchod volné energie pro všechny ten konflikt vyvolá asi taky.... Tak nevím... Ale vím že nevím jedno a to je JAK TI SAJRAJTI VŮBEC MŮŽOU SPÁT. Každý prý má svou cenu za kolik se dá koupit ale myslím že Ty, Ivane mezi ně nepatříš a pár dalších tady taky ne a jinde ve světě se jistě najde pár dalších. Tedy snad...

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Máte stejnou zkušenost

Příspěvek od Iv »

Zpc.Elservis píše:Můj názor je Ivane, že máš úplnou pravdu. Sice ještě vodík nevyrábím, ač bych chtěl ale dlouho hledám a třídím informace a když vidím ty ERRORy tak bych vzteky prasnul ve švu. Mají v tom samozřejmě prsty ti, kterým tečou obrovské prachy ze současné výroby energií a oficiální věda, které se leccos hroutí ale to přece nejde přiznat, to by ztratili glanc takže za prachy těch prvních hrdinně drží své pozice. Konec konců stroj těžší vzduchu nemůže létat a člově nepřežije rychlost větší než 60 km/h. Jsem si prakticky jist, že nedostatek energií vyvolá golbální konflikt, tedy pokud do té doby nebude jiné řešení. I když.... příchod volné energie pro všechny ten konflikt vyvolá asi taky.... Tak nevím... Ale vím že nevím jedno a to je JAK TI SAJRAJTI VŮBEC MŮŽOU SPÁT. Každý prý má svou cenu za kolik se dá koupit ale myslím že Ty, Ivane mezi ně nepatříš a pár dalších tady taky ne a jinde ve světě se jistě najde pár dalších. Tedy snad...
Výborný film byl "NIKITA"Moc daleko od pravdy to není,naše vlády jsou jen loutky!LOUTKY!(např.radar)Jiný názor může být,má na něho každý nárok a nemá cenu přesvědčovat,jen se stačí trochu rozhlížet a pak si to poskládat! Např.:ERROR a jiné značky po nějakém času po uveřejnění.Ať žije demokracie.No a za prachy si mě ještě nekoupil ani Čert,o to strach nemám,má cena je tak vysoká,že Ti Šmejdi by na to ani neměli!A myslím ,že každého rozumně uvažujícího člověka,se svým nestranným názorem je cena dnes tak vysoká,že opravdu ani zaplatit nejde.Oni to vědí,věř mi,zkušenost.Proto ten ERROR!

PetrNJ
Stálý člen

Re: Máte stejnou zkušenost

Příspěvek od PetrNJ »

Zpc.Elservis píše:Můj názor je Ivane, že máš úplnou pravdu. .............. pár dalších. Tedy snad...
Myslím, že když už ten globální konflikt stejně bude, je rozumné tu volnou energii rozhodit mezi lidi již dnes.
Ve VE je totiž aspoň naděje mnoho změnit, respektive konečný dopad lidské činnosti. Veškerá ta bádání vědců placených mocnými by v případě úspěchu stejně zase nevedly k obratu v myšlení lidí co se týče vztahu k přírodě, ke snižování spotřeby energií a především by opět jen posloužili k vydíračskému způsobu fungování kapitalismu.

Prostě jedna z cest k ozdravění lidtsva je komplexní energetická a potravinová nezávislost každého z nás na společnosti jako takové.
Pak mocní nebudou mít čím ovládat naše životy. Pro důkaz není třeba chodit daleko. Stačí vidět to co se dějě při jakékoliv přírodní katastrofě.
V daném místě zavládne totální chaos, dezorientace a prostý boj o přežití
kde nefungují telefony, energie, potravinové zásobování - prostě téměř nic krom lidské solidarity a ochoty, ta jediná tam ještě "někdy" zůstává.

Není třeba zdůrazňovat že výše uvedené je jen slabý odvar toho co teprve přijde.

K té neúplatnosti nás lidí. Ta neúplatnost není u duševně založených lidí problém. Problém je případný útok mocných na životy blízkých. Málokdo je schopen tomu čelit, zvláště není-li kde před nimi utéci. Prostě nežijeme někde daleko z dosahu civilizace...... a v tom je problém. Jenom to, že budeme mít svůj zdroj energie nám za určitým bodem stavu lidstva už nepomůže.

Nebo jste již někdo přemýšlel nad možným řešením ??

všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“