Zdravím
ahoj Palo
A proč nepiješ tu sodu samotnou ?...proč to kazíš tím sirupem?..on to sice je ten asi nejzdravější ale určitě obsahuje taky cukr ne?...kterej myslím okyseluje organismus ne?..........Já se doma snažím od podzimu,aby sme pili odstátou vodu ,kde do džbánku (2l) vždy přidám tak na špičku lžičky sody (když dám víc žena to nechce) ale pit jen vodu.......
ted jsem teda vařil pampeliško sedmikráskovej sirup kde jsem taky dával cukr ale........no jo že mě to nenapadlo dřív ,já to moh osladit stévii........až ted mě to došlo.......
No ale k pointě .od té doby co to pijem ,(nepijem to samozřejmě pořád) nemáme problémy z pálení žáhy ,jedině když jedem ke tchýni tam se jí hroooozně mastně a nezdravě ,ale co čekat od vesnice že?

... ...žena občas sice má problémy ale to se dá přičítat těhotenství ale je to prej mnohem lepší než to první kdy ju trápila žáha neustále.....
a k té očistě.......já se ted týden snažil jest převážně jen ovoce ,zeleninu sýr, občas pečivo....sám sem tomu nevěřil ale fakt se cejtím takovej vnitřně čistější ,na velkou jsem skoro nemusel (normálně chodím min 3denně) a člověk toho ani tolik nesní........ten mozek fakt vyhodnotí že má hodnotnou stravu a nedá impulz žaludku k hladu......a to já normálně jím hodně a gulášek z 8mi knedlíkama není problém.....a celkem hodně fizicky pracuju a nepocituji ani unavu....nejhorší je jít v práci do hospody na oběd..to pak člověk aby šel rovnou spat......
a nejhorší je překonat absťák na uzeniny ,když jdeš kolem pultu z lahudkama....

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......