Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Hm.

Příspěvek od děda Slavík »

Ono sa má vypiť 4 deci vody a zapiť ešte 2 decami, teda keď pijem posledný hlt z tých 4 deci tak s ním prehltnem tú tobolku a hneď zapijem ešte tými 2 dcl.
Každá praktická rada a osobní zkušenost je velice cenná. Ještě to MMS2 nemám a tak příští týden si sopakuji na několik týdnů 3x16 MMS1. Dnes jsem ukončil druhou očistu jater. Moje zkušenost a názor na ni je asi tento.

Každý jsme jiný a ani zde neplatí přesný návod kolik toho a kolik onoho. (množství glauberky, oleje a šťávy z grepu). Minulý týden jsem jel přesně podle návodu. Marně jsem čekal na nějaký průjem. Musel jsem si hodně pomoct vodou z kyselého zelí. Olej a grep jsem vzal po vyčistění střev přesně podle návodu a výsledek byl asi padesát drobečků a jen několik ve velikosti hráchu.
Tento týden jsem si dal větší porci glauberky a taky o trochu víc oleje a Grepu. Konečně se dostavil i mírný průjem, ale čistý. Nějaký drobeček možná unikl pozornosti, ale žádné balvany a rachot kamenů se nekonal.

Proto jsem uvažoval o teorii, že MASOŽROUT, který nedrží žádnou dietu a má rád vepřový bůček, chleba se špekem, nebo sádlem, pěkně vykrmenou kačenu, nutí játra TVRDĚ PRACOVAT. A žluč je neustále v pohybu. Není čas na tvorbu kamenů a pokud ano, s další porcí bůčku to letí ven.
Kdo drží dietu, baští jen libové maso, udržuje štíhlou linii, tam játra lenoží a má problém.

Možná je to i jinak, ale já to odhaduji podle tohoto mého výsledku očisty tak, jak jsem napsal.

Kluci, do toho.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Deane píše:Ja som to zomlel v kávomlýnku, teda v tom drtiči čo sa dával na starý robot na mletie kávy a naplním si ním tú tobolku. Určite ste čítal vlákno o MMS2, podľa toho ako sa tam radí...
No nevim, jestli je to dobré mlýt... Když se nad tím tak zamyslím, tak je to granulát právě proto, aby se to dobře rozpouštělo. Když dáš třeba moučkový cukr do hrnku a zaliješ, udělá se ti na vrcholu toho cukru takové bláto, které vodu nepustí dál... Možná dobré leda tak na dlouhodobější rozpouštění...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Deane
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Pozri http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... c&start=45 príspevok od Milda z Zasláno: čt 07 leden 2010 21:43 Ja som tú radu len použil. No možno máš pravdu, skúsim ako sa sám rozpustí, možno záleží aj ktorý prípravok vlastne máš. U jedničky je to jasné, 25%-ný chloritan, ale u dvojky sú to rôzne šípy, blesky, teda nemusí sa každý rovnako rozpúšťať.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Chlornan

Příspěvek od poota »

Mám dojem, že to začínáte zbytečně komplikovat.
Tobolka řeší jenom problém, jak získat v žaludku roztok odpovídající hustoty aniž by bylo nutné ho vypít a tedy "prolít hrdlem". Z toho důvodu se pije čistá jícnu neškodící voda, a to, co by jícen leptalo, se posílá dolů v tobolce. Roztok se tak vytvoří až v žaludku, a nejspíš je úplně lhostejné, jestli se kýženého roztoku docílí už za dvě minuty a nebo až za čtvrt hodiny.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Chlornan

Příspěvek od Palo »

Deane píše:...možno záleží aj ktorý prípravok vlastne máš. U jedničky je to jasné, 25%-ný chloritan, ale u dvojky sú to rôzne šípy, blesky, teda nemusí sa každý rovnako rozpúšťať.
Laguna, modrý šíp - chlornan vápenatý - 90% granulát.
poota píše:...a nejspíš je úplně lhostejné, jestli se kýženého roztoku docílí už za dvě minuty a nebo až za čtvrt hodiny.
Co si tak pamatuju, tak se to nesmí dostat nenaředěné do střev, pak by rozpouštění mělo být co nejrychlejší... Bavíme se o MMS2 a jsme ve vlákně o MMS1... měli bysme přeskočit...
Naposledy upravil(a) Palo dne ned 14 bře 2010 12:24, celkem upraveno 1 x.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chlornan

Příspěvek od děda Slavík »

Poota a Palo jsou kluci, co tomu rozumí. Proto jejich připomínky neberu jako slova do větru.
I já, naprostý neznalec v tomto směru, považuji MMS 2 za nebezpečnou žíravinu.
Mám tedy otázku. Proč se podobně jako MMS 1 neaktivuje (neutralizace) kyselinou? Pokud se jedná o plyn, který se uvolňuje při rozpouštění, nebo obavu z naleptání žaludeční stěny, co takhle přidat do suché MMS 2 trošku práškové kyseliny citronové a TEPRVE TUTO SMĚS naplnit do tobolek a poslat kamarádovi žaludku. Zapít pochopitelně příslušným množstvím vody.
Naposledy upravil(a) děda Slavík dne ned 14 bře 2010 14:31, celkem upraveno 1 x.

Kluci, do toho.
Deane
Zasloužilý člen

Hm.

Příspěvek od Deane »

Palo
Ja viem že máš Modrýšíp, však som objednal podľa Tvojej rady. Len som napísal že som podľa uvedenej rady zomlel, netvrdím že je to lepšie. A tu len preto o tom hovoríme lebo děda Slavík sa pýtal na tú kombináciu MMS1 s MMS2.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Ten odkaz - nemám tolik času pročítat celou stranu, můžeš mi napsat, kde to aplespoň zhruba je? Neříkám, že je to Tvůj nápad, jen říkám, že se mi to jeví jako hloupost ;)

Deane
Zasloužilý člen

Hm.

Příspěvek od Deane »

U mňa je to na spodku strany č4. Uvádzam čas pridania príspevku. leden 2010 21:43

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkusenosti uzivatelu

Příspěvek od Craft »

Daria Lori píše:Mam tady nove vysledky krve predchozi jako prvni, potom nove(04..09.2009-18.12.2009-05.03.2010)

Bile krvinky: 6.80-6.40-6.70 - ty jsou v norme!!!
Cervene krvinky: 3.99-3.91-3.72 - pod normou
Hemoglobin: 12.3-11.8-11.2 - pod normou
Hematocrit: 35.0-34.6-33.4 - pod normou
Gr.Eosinofili: 0.43-0.59-0.39 - nad normou

v moci: u-Hemoglobin: 0.03-0.06-0.06 - nad normou

CO TO ZNAMENA? :roll: :?: :?: :?: Proc to jede dolu? Neni to anemie?
Na anémii trpí poměrně dost lidí, i když o tom třeba ani neví. Většinou je to způsobeno nedostatkem Fe, kys. listové, vit.B. Bohatým zdrojem Fe je např. chlorella. Takže si nech udělat ještě test na Fe v krvi. Pokud je známka krve v moči, mohlo by to nasvědčovat na nějaký zánět v urinogenitální soustavě, spojený s poklesem krevních hodnot (dlouhodobější problém).
Nicméně neznám nic lepšího na krev než je obyčejná červená řepa, ať si kdo chce, co chce říká a dokáže s krví zázraky, pokud se bere pravidelně. Anémii jako takovou může způsobovat poměrně dost věcí v těle, u žen většinou silná menstruace. Dále to mohou být paraziti, kteří se živí krví, např. měchovci. Nicméně neznám z hlavy referenční meze uvedených hodnot, takže těžko říci, jak moc jsou mimo normu, ale jsou vždy na tom dokladu uvedeny. Jinak se obávám, že tady nikdo nic přesnějšího neporadí, zjistit příčinu onoho výkyvu není zrovna snadné. Možná by nebylo marné, kdyby tady někdo hodil z dlouhodobých uživatelů MMS svůj krevní obraz pro srovnání, možná Palo, protože tady už nějaké krevní testy kdysi dával, přiznám se, že by mě to samého zajímalo. Pravdou je taky to, že některé chemické látky můžou způsobovat i pokles krevních hodnot, což je třeba běžné při chemoterapii. Ale jestli tohle může u někoho vyvolávat i MMS netuším, nicméně nějaký příspěvek, co se problému s krví týče vs. MMS tu kdysi dávno zazněl a někde tady bude.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Craft píše:...svůj krevní obraz pro srovnání, možná Palo, protože tady už nějaké krevní testy kdysi dával, přiznám se, že by mě to samého zajímalo.
Testy z 15.2.2010.

Foceno foťákem za blbého světla - upraveno, aby to bylo lépe viditelné. Omluvte ZQ - zhóršenó qalitu :)

Chybí tam oproti minulému minimálně cholesoról ;)

Holt kref lepší jak dochtór ;)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Krevní obraz

Příspěvek od milda »

Na můj krevní obraz nemělo MMS žádný vliv, ale cca měsíc po tom, co jsem téměř neužíval mi stoupnul cukr a pod průměr poklesly chloridy. Chloridů jsem měl vždycky dost, tak nevím, jestli to má, nebo nemá souvislost. ;) :D

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Díky Palo, koukám, že na první pohled to jsou až neuvěřitelné hodnoty, že by ti je mohl kde kdo závidět. Nicméně každá laboratoř má ty meze nastaveny trochu jinak. Nějak ale nechápu, jak u položky ALT z jaterního testu máš skoro horní hraniční hodnotu a máš přesto dle nich střed. Dle mě je to už poněkud dost. Tady ty hodnoty by měly být co nejnižší. Mají trochu podivně nastaveny ty meze.

Teď jsem si vzpomněl na jeden dávnější případ z mého okolí, kdy dotyčný vždy po nasazení MMS i v minimálních dávkách měl do několika dnů v ústech dosti velký aft vzadu v krku, který úspěšně dle něj odolával i věcem jako KS, konopí a MMS to údajně ještě zhoršovalo. Předtím mě to nenapadlo, ale teď si uvědomuju, že v případě anémie k takovým aftům dochází, které odolávají na cokoliv a mizí až po vyrovnání krevních hodnot.

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od jvj56 »

Craft píše: Teď jsem si vzpomněl na jeden dávnější případ z mého okolí, kdy dotyčný vždy po nasazení MMS i v minimálních dávkách měl do několika dnů v ústech dosti velký aft vzadu v krku, který úspěšně dle něj odolával i věcem jako KS, konopí a MMS to údajně ještě zhoršovalo. Předtím mě to nenapadlo, ale teď si uvědomuju, že v případě anémie k takovým aftům dochází, které odolávají na cokoliv a mizí až po vyrovnání krevních hodnot.
Já si myslím, že MMS zburcovalo obranný systém a aft se projevil. Aspoň u mě to bylo se zubními váčky a zlomeninami. :D

Daria Lori
Starší člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS - Zkusenosti uzivatelu

Příspěvek od Daria Lori »

Mam tady vysledky na Ferro - zelezo:
04.09.2009 - 156 gamma/dl (35 - 150)
24.12.2009 - 136 gamma/dl
Novejsi nemam! Ale zatim je to v norme. :roll:

Zamčeno