Každá praktická rada a osobní zkušenost je velice cenná. Ještě to MMS2 nemám a tak příští týden si sopakuji na několik týdnů 3x16 MMS1. Dnes jsem ukončil druhou očistu jater. Moje zkušenost a názor na ni je asi tento.Ono sa má vypiť 4 deci vody a zapiť ešte 2 decami, teda keď pijem posledný hlt z tých 4 deci tak s ním prehltnem tú tobolku a hneď zapijem ešte tými 2 dcl.
Každý jsme jiný a ani zde neplatí přesný návod kolik toho a kolik onoho. (množství glauberky, oleje a šťávy z grepu). Minulý týden jsem jel přesně podle návodu. Marně jsem čekal na nějaký průjem. Musel jsem si hodně pomoct vodou z kyselého zelí. Olej a grep jsem vzal po vyčistění střev přesně podle návodu a výsledek byl asi padesát drobečků a jen několik ve velikosti hráchu.
Tento týden jsem si dal větší porci glauberky a taky o trochu víc oleje a Grepu. Konečně se dostavil i mírný průjem, ale čistý. Nějaký drobeček možná unikl pozornosti, ale žádné balvany a rachot kamenů se nekonal.
Proto jsem uvažoval o teorii, že MASOŽROUT, který nedrží žádnou dietu a má rád vepřový bůček, chleba se špekem, nebo sádlem, pěkně vykrmenou kačenu, nutí játra TVRDĚ PRACOVAT. A žluč je neustále v pohybu. Není čas na tvorbu kamenů a pokud ano, s další porcí bůčku to letí ven.
Kdo drží dietu, baští jen libové maso, udržuje štíhlou linii, tam játra lenoží a má problém.
Možná je to i jinak, ale já to odhaduji podle tohoto mého výsledku očisty tak, jak jsem napsal.