Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hm.
Pozrite sa sem: http://zdraviemms.mypage.cz/
Píše tam že v ťažkých prípadoch sa podáva MMS injekčne. To ste niekde čítali? Ja som sa s tým ešte nestretol.
Podává se intravenózně, a to je "malý rozdíl". Malé množství neaktivovaného se přidává do IV roztoků už 30 let...
Píše tam že v ťažkých prípadoch sa podáva MMS injekčne. To ste niekde čítali? Ja som sa s tým ešte nestretol.
Podává se intravenózně, a to je "malý rozdíl". Malé množství neaktivovaného se přidává do IV roztoků už 30 let...
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Hm.
Zkus si pročíst vlákna od začátku, někde to tam je.Deane píše:Píše tam že v ťažkých prípadoch sa podáva MMS injekčne. To ste niekde čítali? Ja som sa s tým ešte nestretol.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Taky jedna zkušenost
Tak to beru 10 dní a jsem na 6x2 kapky, špatně od žaludku mi není, jen jsem hrozně zahleněná a mám bílo v krku. Bolí mě v něm jako při angíně, je to otrava, tak doufám, že to všechno vyleze a zmizí! Taky kloktám a dělám si MMS klystýry, tak doufám, že to pomůže.
Jinak pořád velká únava, marně čekám na příval energie, jakou tu občas někdo při braní MMS popisuje :-)
Ekzém mám pořád, doufám, že při vyšších dávkách zmizí.
Jinak pořád velká únava, marně čekám na příval energie, jakou tu občas někdo při braní MMS popisuje :-)
Ekzém mám pořád, doufám, že při vyšších dávkách zmizí.
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Dík. No však vieš ako to tu je, tým že je tu chaos sa ťažko orientuje. Osobne to nemám v úmysle aplikovať, len ma to udivilo, tak som sa spýtal.poota píše:Zkus si pročíst vlákna od začátku, někde to tam je.
Jana
6x2 je dosť slabá dávka, pri takej neni dôvod aby Ti bolo zle, aj účinok sa môže dostaviť pri vyšších dávkach. A kúpeľ.
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ale ještě k očistě jater.Zkus si pročíst vlákna od začátku, někde to tam je.
I kolem této procedury je tady řada článků. Chci to vyzkoušet v pátek. Po ukončení očisty je v návodech napsáno, že po několika hodinách se může pomalu přejít na normální stravu. Pro mne je normální strava pečený bůček a nebo segedýn.
V jiném článku jsem ale se dozvěděl, že s tou normální stravou musím asi tři dny počkat. Je tam psáno-
"Až začnete druhý den po očistě jíst, jezte lehká jídla, jako je zelenina, lehké luštěniny a obiloviny. Nejezte maso, máslo, fazole, sóju, ryby, vajíčka a mléčné výrobky. S odpady se ze střev vyloučily i trávící enzymy. Musíte počkat, až se vyrobí nové a mohly vám strávit jídlo. To potrvá asi 3 dny........"
Kluci, do toho.
- poota
- Zasloužilý člen
Je to úplně jasné, rozdíl je jenom v tom, co je pro koho "normální" strava.děda Slavík píše:.. Po ukončení očisty je v návodech napsáno, že po několika hodinách se může pomalu přejít na normální stravu. Pro mne je normální strava pečený bůček a nebo segedýn.
... jezte lehká jídla, jako je zelenina, lehké luštěniny a obiloviny. Nejezte maso, máslo, fazole, sóju, ryby, vajíčka a mléčné výrobky. S odpady se ze střev vyloučily i trávící enzymy. Musíte počkat, až se vyrobí nové a mohly vám strávit jídlo. To potrvá asi 3 dny........"
Takže býložrouti můžou jíst normální stravu rovnou, a masožrouti holt až čtvrtý den.
Zdravím - poota
pane slavik,děda Slavík píše:
Po ukončení očisty je v návodech napsáno, že po několika hodinách se může pomalu přejít na normální stravu. ...
V jiném článku jsem ale se dozvěděl, že s tou normální stravou musím asi tři dny počkat.
mozne to je, nebot je strevo krasne procistene a citim se take velmi dobre, dnes jsem tuto ocistu dokoncila, ale jedla jsem zeleninu a ovoce, ale k veceru jsem dostala chut na varene vejce, takze asi to nebude to nejlepsi, ale ja si to neberu tak k srdci, dulezita je take ta porce, nesmime si namlatiti plny zaludek ci po selsku bachor, pote je to pro nas narocne ci zahul.
ja mam pocit ze ty 3 prvni dny je to jakoby reakce na nasi kuru, telo se musi zase nove zorientovat.
neberte si to tak pane slavik, dulezite je aby jste tu ocistu udelal radne, kazdy mesic a to po dobu 2 let. toto pise pani D.Clark ve sve knize, az pote je mozne tuto ocistu udelat priblizne po 2,5 - 3 mesicich.
muzu rici, ze moje byla cislo 4, po sobe, a je to cim dal jednodussi, potize, ktere byly ze zacatku jsou stale mirnejsi. asi je to telo vice procistene a reaguje prijemne. z tela ale odchazi stale dost kamenu, take si prikladam termofon po celem tele, jako je misto kde lezi jatra, ale posunuji to i dal na levou stranu, i dokonce jsem to vcera posunula pod pravou stranu ze zadu zad a bylo slyset jak se kameny kutaleji, kutaleji se cim dal hlasiteji, asi tam maji vice mista a mam pocit, ze byly vetsi jako pri prvnich kurach. nevim z jakeho duvodu, snad ma nekdo odpoved.
zdravim
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych chtěl taky zažít. Rachot kamenů, abych měl jistotu, že jsou venku. Jenže, to byl opravdový zážitek a nebo pocit ze spánku???bylo slyset jak se kameny kutaleji, kutaleji se cim dal hlasiteji, asi tam maji vice mista a mam pocit, ze byly vetsi jako pri prvnich kurach. nevim z jakeho duvodu, snad ma nekdo odpoved.
Kluci, do toho.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
lena
Za ten termofon (tepelný reproduktor) ti musím dát karmu, možná kvůlivá němu slyšíš ty kameny-totiž každý reproduktor funguje i obráceně jako mikrofon.
- poota
- Zasloužilý člen
Můžu Tě ujistit, že jsem už párkrát takový rachot uvnitř zažil, ale nakonec to bylo doslova a do písmene jenom na prd.děda Slavík píše:Tak to bych chtěl taky zažít. Rachot kamenů, abych měl jistotu, že jsou venku...
Zdravím - poota
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Slyšet rachot valících se kamenů a rachot uvnitř, to je jen moje přání. Bylo by to zajímavé . Ale uvědomil jsem si, že je to pro mne nedosažitelný cíl. Mizerně slyším a MMS zatím si se sluchem neporadil
Kluci, do toho.
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
To poněkud přehánějí, netřeba brát všechny tyto ,,rady" doslova Stačí poslouchat své těloděda Slavík píše:V jiném článku jsem ale se dozvěděl, že s tou normální stravou musím asi tři dny počkat.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 0541#60541 (skoro až dole!)
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak na tomhle vláknu jsem ještě nebyl. Na těch fotkách jsou ale pořádné balvany. Je tam dobrý návod. Vyhovujeme mně. Jsem v podstatě nedůsledný flink.
Kluci, do toho.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Slyšel jsem jeden příběh, kdy jedinec trpět špatným sluchem několik let a nakonec stačilo uši pročistit V mém případě, ač taky mizerně slyším, je to zřejmě způsobeno ucpanou eustachovou trubicí, s tím je spojena celoroční rýma, tedy opět záležitost dlouhodobé "nemoci" - tedy podle Clarkové by to mohlo ukazovat opět na cizopasníky. Možná strunovec vodní (gordius aquaticus), na kterého údajně platí pouze zapper, to je zatím poměrně nový poznatek... Jinak stunovec vodní běžně napadá kobylky (zřejmě jeden konkrétní druh), doslova jim vyžere vnitřnosti a na finále je podivuhodným způsobem donutí naskákat do vody. Tam se namnoží a my se v té vodě často potom koupeme...děda Slavík píše:Slyšet rachot valících se kamenů a rachot uvnitř, to je jen moje přání. Bylo by to zajímavé . Ale uvědomil jsem si, že je to pro mne nedosažitelný cíl. Mizerně slyším a MMS zatím si se sluchem neporadil
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.