Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Prima a chemtrails

Příspěvek od rival »

[youtube][/youtube]

rival - živý člověk - suverén
spaceball
Zasloužilý člen

re

Příspěvek od spaceball »

Rivale, video super, ty letecké přehlídky s dýmovnicemi a kondenzační stopy, prostě paráda....
ale nemohu nikde najít Tvůj názor ke snímku z TV Prima. :D :D :D

Spaceball Obrázek
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od rival »

spaceball píše:...ale nemohu nikde najít Tvůj názor ke snímku z TV Prima. :D :D :D
Přiznám se, že vyhraněný názor nemám. Skládám si zatím mozaiku z dostupných informací... Pokud je to pravda, neměl by být problém po přeletu takového letadla udělat rozbor spadu a zmíněné jedovaté příměsi v něm prokázat. Docela by mne zajímalo, kde je pravda. Že by někde uprostřed ? Ale, co je to uprostřed ? V této době je lež často vykládána za pravdu a obráceně... Viz bublina o globálním oteplování. Myslím, že z globálního oteplování se nám díky Slunci stává globální ochlazování. Ale to je povídání do jiného vlákna.

rival - živý člověk - suverén
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: re

Příspěvek od chiq »

Pýtal som sa známeho chemika a dostal som celkom zaujímavý pohľad: Vypúšťané látky majú tak nízku koncentráciu, že bežná sondáž meteobalónmi ich ťažko zachytí. Preto sa často opakujú prelety nad miestami, kde by nikto letecký koridor nepredpokladal. Tam, kde si to môžu dovoliť z titulu "prekrytia" inými znečisťovateľmi (napr. v okolí chemičiek...) tam sú zreteľné dlhotrvajúce stopy ako po šachovnici. Nuž čo, niekto s nami hrá pekelnú partiu šachu s vopred stanoveným víťazom..........

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chemtralis

Příspěvek od Iv »

"Už to smíchem nevydržím, máme se tady jak na zámku, ať to trvá věčně (jak pro koho)". Všechno je v "nejlepším pořádku"..........????????????
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=10414
Je to v uvozovkách, kdyby někdo přehlíd ! Nechtěně jsem si při tom vzpoměl na majitele Widlí ..........jeho přednáška byla "fascinující".

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

re chiq

Příspěvek od laik »

Zdravím
chiq ....nikdy není "vopred stanovený víťaz"....
a kdo s čím zachází tím ,taky schází a boží mlýny melou pomalu ale jistě...
ale možná su ještě pořád moc naivní......

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
laik
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

modré nebe

Příspěvek od laik »

Zdravím
chtělo by se říct ,ještě že ta sopka tolik práší a jen houšť a víc prachu......
dnes koukám celej den na oblohu nad městem a ted večer si všimnu že je uplně modrá obloha ,jen pár mráčků a nikde žádná čára po letadlech...... uplě prázdné nebe ......a já hned co je dnes tak divné........ po pul páté odpol. čekám že poletí přímej spoj z Anglie a za hodinu zpátky......a ono nic.......
a prej ještě i zítra bude klid ,tak si užívejme toho prázdnýho nebe....
.....a slunce bez regulace ,v celé své energetcké síle....
....ale aby nám ta přemíra slunečního záření moc nevlezla do hlavy....
....možná se matka příroda nemohla už na to ošklivý počasí ,co nam tady dělaj, koukat a zasáhla.....
.....no ona si vždy dovede poradit........
..a ještě bude pěkně pohnojeno ,ten popel obsahuje určitě hodně dobrých minerálu a živin co zahradník potřebuje...nebo ne???

ps: A přece melou ,i když pomalu....

Tuco
Zasloužilý člen
Dostal: 10 poděkování

Re: modré nebe

Příspěvek od Tuco »

laik píše:Zdravím
chtělo by se říct ,ještě že ta sopka tolik práší a jen houšť a víc prachu......
dnes koukám celej den na oblohu nad městem a ted večer si všimnu že je uplně modrá obloha ,jen pár mráčků a nikde žádná čára po letadlech...... uplě prázdné nebe ......a já hned co je dnes tak divné........ po pul páté odpol. čekám že poletí přímej spoj z Anglie a za hodinu zpátky......a ono nic.......
a prej ještě i zítra bude klid ,tak si užívejme toho prázdnýho nebe....
.....a slunce bez regulace ,v celé své energetcké síle....
....ale aby nám ta přemíra slunečního záření moc nevlezla do hlavy....
....možná se matka příroda nemohla už na to ošklivý počasí ,co nam tady dělaj, koukat a zasáhla.....
.....no ona si vždy dovede poradit........
..a ještě bude pěkně pohnojeno ,ten popel obsahuje určitě hodně dobrých minerálu a živin co zahradník potřebuje...nebo ne???

ps: A přece melou ,i když pomalu....
Na druhou stranu to dost nabourává ty teorie o speciálních chemtrails letadlech. Nebo mi chcete vážně namluvit, že by někdo dokázal/dovolil zastavit takové vyšší poslání, notabene nějaký meteorolog nebo úředník přes bezpečnost provozu?

P.S.: Pohotové zkazky novinářů o odlehčené verzi nukleární zimy asi ještě na místě nejsou, ale slunce bez regulace nakonec nemusí být zase až tak pravda.

martinq
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

Sopka

Příspěvek od martinq »

Popel ze sopky je pro mne jako požehnání od Boha, zastavení leteckého provozu na tři dny, skoro v celé Evropě. Víte kolik zbude kyslíku pro organismy žijící v atmosféře ? A máme jedinečnou příležitost si vychutnat dopadající energie/frekvence. Doporučuji se dny bez letového provozu a bez "chemtrails" věnovat sám sobě - meditace, úklidu... a trávit čas co nejvíce na Slunci - venku ...

Krásný víkend přeju

Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

sopka

Příspěvek od la »

Nic špatnýho nedělá. 8)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

laik
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

zákaz lítání...

Příspěvek od laik »

Zdravím
Mám takovej pocit že na tom je něco divnýho?????....
Na facebookové diskusi ,na stánce Osudu taky přijde lidem divným že se nelítá když je v celé evropě nádherně...dokonce i jedna ženská z islandu píše že tam maj krásně????....někdo napsal že když se nebude lítat dýl než sedm dní ,tak budou v krizi aerolinky a tím pádem celej systém ,včetně eura a povede to v kolaps eu......tak ať to nelítání dlouho vydrží.....
no jinak musím potvrdit že pobyt na sluníčku a vubec celý dnešní den byl tak nějak energetizující.....
tak at nám to ještě zítra vydrží ,budu zahradničít a sluníčko by u toho bodlo...hned by se ta sadba pěkně nabila.....

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zákaz lítání

Příspěvek od Palo »

Aktuální mapa s leteckým provozem:

http://www.radarvirtuel.com/

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lena

nebe bez letadel

Příspěvek od lena »

byla jsem vcera t.j. sobota take dlouho venku a bylo tak nejak jinak, trochu jako by nadech prachu v atmosfere byl, ale tak minimalni a rikam si urcite to ma neco pozitivniho, o Islandu je zname, ze je tu velka spiritualita, mela jsem tam take jednou cestu, ale neprislo k tomu. Proto jsem rada, ze tato energie z Islandu si nasla cestu k nam. Prozivam to, letadla me nechybi.

Jak uz zmineno priroda si najde cestu jak k nam dostat i neco pozitivniho, prospesneho pro nas a zemi.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chemtrails plní svůj účel!

Příspěvek od Palo »

No podle informací, které jsem snad i já dal sem na fórum (článek Deane nebo tak nějak), mají chemtrails za úkol ochlazovat planetu.

Vypadá to, že to funguje :lol:

http://www.novinky.cz/veda-skoly/198137 ... teple.html

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: Chemtrails plní svůj účel!

Příspěvek od lajos »

Promiň Palo, ten odkaz jsem ani nečetl(já vím je to můj -). Estli si nepleteš naši planetu s nějakým menším objektem. Neboj on si s námi poradí

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“