Pár odpovědí od p.Dareďábla
http://profil.lide.cz/profile.fcgi?auth ... @seznam.cz
Carpy
vy opravdu mate navod na to jak predelat vuz pouze na vodik?Toto tema me zajima-zvladnu to jako laik?
Dobrý den.
Ano moje odpovět je že je to tak jednoduche že to zvládne každý věřte,tento návod je z USA a je jsem ho použit sám na mém autě
jelikoš jsem v tuto dobu v USA tak mé odpovědi vyřizuje můj Bratr.
S pozdravem Kárník.
Karel M
Dobrý den pane Dare... či paní,
Podle Vašeho inzerátu, jak jsem si všimnul, nabízíte návod jak ušetřit
benzin za určitou cenu, která by mohla být pro mně přijatelná, pakliže to co
nabízíte Vy, bude mít lepší parametry než zařízení, které jsem si vyrobil a
zatím v prototypu sám zkouším. Také prosím o nějaké reference, popřípadě o
výsledky Vašich zkoušek.
Já zatím šetřím na autě favorit cca 1.3 l benzinu na 100 km.
Děkuji za odpověď.
PS Věřím , že nastává éra kdy se nechá ušetřit až 90 procent paliva, to
znamená , že návod Boba B.bych nebral,
ani spirálky, které mám.
Mi používáme láhve o obsahu cca 900ml a úspora na jednu lahev je 25procent.
Martin111
Dobrý den. Zahledli jsme s kamarádem na Internetu nějaké zařízení , které se namontuje do auta a funkce tohoto šetří palivo. Prosíme vás jeli to možné pošlete na moji adresu bližší udaje a fotku zařízení a eventuelní podmínky montáře do našich aut...já mám vůz Toyota disel 2,5 bez turba - atmosferický motor rok výroby 1995 ale auto je ve velmi dobrém stavu a kamarád má Pegueot 306 ale benzin. Nejsme moc zruční, ale umíme si vyměnit gumičku v kapajícím vodovodu nebo vadný vypínač na světlo v kuchyni. Děkujeme za odpověď a těšíme se , že uspoříme za drahé palivo. Ještě jsme to také probírali v hospodě u piva a možné by byli další 3 zájemci protože cena 1000 kč by nebyla tak velká. Ale nevíme jak to vypadá....Tak prosím pošlete popis a nebo fotku nebo okopírovaný prospekt....Děkujeme parta nespokojených s cenou benzinu a nafty....všichni duchodci 60 - 65 roční............................
Dobrý den.
Momentálně jsem v USA ale mohu vám odpovědět na několik otázek:
Toto zařízení můžete namotovat do automobilu jak jezdící na Benzín tak na
Diesel bez rozdílu toto zařízení je zkonstruováno tak aby bylo co nejdostupnější
pro nejširší veřejnost a pochází z USA .
Může si ho zkonstruovat každý jak se říká
na koleně a při použití jedné nádoby je uspora 25procent dále až na 100procent což
znamená že můžete jezdit i pouze na Vodík pokud dodržíte všechny pokyny v Návodu.
Tento
návod je ve velké většině v angličtině a základ jsme vám přeložily na DVD i s Videem.
Vše
je tak jednoduché že je k nevíře že toto už někdo nedělal dříve když patent pochází
z roku 1925.
S pozdravem Kárník