hatlík píše:Nesmíš věřit každý hovadině, co najdeš po internetu!
chiq píše:Jasne že áno.
"Poukázaním na rohy autor vtipne upozorňuje na duševný stav oponenta"chiq píše:A keď neveríš, vopchám ti tam tvoje rohy.
Moderátor: sano
hatlík píše:Nesmíš věřit každý hovadině, co najdeš po internetu!
chiq píše:Jasne že áno.
"Poukázaním na rohy autor vtipne upozorňuje na duševný stav oponenta"chiq píše:A keď neveríš, vopchám ti tam tvoje rohy.
Kua hatlik , to je pro personu tvého formátu problém spočítat dvě planetovky ?hatlík píše: TADY, ty primitive:
Co to sem cpeš?huhu píše:Kua hatlik , to je pro personu tvého formátu problém spočítat dvě planetovky ?hatlík píše: TADY, ty primitive:
Zadání je na tech stránkách - a pro nedočkavce je tam i výsledek. Tak aspoň argumentuj a nemel kraviny.
Přijdeš mi jako kluk v prvním ročníku. Opilý náhlým nárůstem vzdělání nevidíš nic kolem.
Main Planetary Gear Set/Front Planetary Gear Set
Sun Gear : 31 teeth/33 teeth
Planet Gear : 24 teeth/19 teeth
Ring Gear : 80 teeth/72 teeth
Reverse Sun Gear Speed (33 divided by 72)
Input : 1 rotation
Output : 0.46 rotation
Preferred Planetary Gear Size
Sun Gear : 30 teeth/40 teeth
Planet Gear : 25 teeth/20 teeth
Ring Gear : 80 teeth/80 teeth
Reverse Sun Gear Speed (40 divided by 80)
Output : 0.50 rotation
Napadá tě něco ? Jestli ne , jsi marný.....
Peter, počúvaj, vo väčšine sme tu technici, preto zostaňme pri technických veciach. Človek, ktorý sem vtrhne s JEDINÝM záujmom, a to rozoštvať (pretože NIČ inventívneho poňom nevidno) a ešte k tomu naviac hrubým spôsobom uráža ostatných členov fóra, si ozaj zaslúži ban. Možno ho to poučí.Peter píše:Tebe asi zamával rozum už asi zďaleka.chiq píše:...tuším ti dochádzajú argumenty...
cit.:
"ty primitive!
"Co to sem cpeš? zmetku!"
"...drž klapačku!!!"
"DRŽ ČUMEC!"
NONe, súhlas.
Huhu, Ty perlíš! Přečetl jsem si ten web, ale tohle jsem nenašel. Je to jasné. Tak o čem tu vedou tu svatou válku?!huhu píše:Kua hatlik , to je pro personu tvého formátu problém spočítat dvě planetovky ?hatlík píše: TADY, ty primitive:
Zadání je na tech stránkách - a pro nedočkavce je tam i výsledek. Tak aspoň argumentuj a nemel kraviny.
Přijdeš mi jako kluk v prvním ročníku. Opilý náhlým nárůstem vzdělání nevidíš nic kolem.
Sun Gear : 31 teeth/33 teeth
Planet Gear : 24 teeth/19 teeth
Ring Gear : 80 teeth/72 teeth
Reverse Sun Gear Speed (33 divided by 72)
Output : 0.46 rotation
Preferred Planetary Gear Size
Sun Gear : 30 teeth/40 teeth
Planet Gear : 25 teeth/20 teeth
Ring Gear : 80 teeth/80 teeth
Reverse Sun Gear Speed (40 divided by 80)
Output : 0.50 rotation
Napadá tě něco ? Jestli ne , jsi marný.....
Jak koukám, tak to tu pěkně žije.hatlík píše:Lidem určitě nezlepší život lhář, žvanící o převodovce která zvyšuje výkon.sano píše:Prosím brzdi sa.
Pred stomi 150-rokmi múdre hlavy vypočítali, že auto je životu nebezpečné. Pri rýchlosti nad 60 km sa nutne musí cestujúci v ňom zadusiť. Takisto je legendárny výpočet, prečo chrúst nemôže lietať.
Takisto sú legendárne výpočty, prečo nemôže vzlietnuť lietadlo ťažšie než vzduch.
Hatlík, toto je fórum pre ľudí, ktorí nevedia, že to nejde. A tak to urobia.
Tí, ktorí vedia, ako veci fungujú navštevujú stránky istého gréckeho hrdinu, ktorý doteraz vláči svoj balvan hore kopcom.
Máš pravdu, že planetárna prevodovka alebo zvyšuje rýchlosť , alebo zvyšuje silu. Nikoho nenapadlo, len jedného "nevedomca", " pitomca", ........., že čo sa stane, keď sa obe dajú kodopy.
A práve v tom je ten vynález. Pokiaľ viem, tak sa testuje nie na účinnosť, ale už na dlhodobú spoľahlivosť. Skúšky by sa mali skončiť koncom tohto roku. Potom uvidíme.
Prosím, počkaj zo svojimi súdmi. Aj v Európe je už niekoľko kusov.
Ak chceš, môžeš mať aj ty licenciu na výrobu v Európe. Stačí mať 100 000 dolárov, a môžeš si vyrábať ľubovoľné množstvo. Dostaneš niekoľko kusov na testovanie a technickú podporu.
Len sa ponáhľaj. Pokiaľ viem tak sa o túto licenciu bijú najväčší výrobcovia prevodoviek v Európe. Licencia v USA je už obsadená.
Nuž človeče blíži sa rok 2012, Niektorým ľuďom sa otvárajú mysle. Dúfam, že časom to bude prevažná väčšina.
Prosím, počkaj zo svojimi súdmi. Radšej sa vytešuj, ako to môže zlepšiť život ľuďom.
Mimochodem, prohlížím tvoje příspěvky a vidím samé perly. Nejsi pacient léčebného ústavu?
Přesně tak.Akord píše:Tenhle vykonstruovaný konflikt mezi mnou a nekterými tu proste je, protože trvají pokusy predstavovat verejnosti nefunkční podfuky. Nevím na základe čeho volení moderátori neobjasnili, proč to tímhle smerem vedou, kvuli samotné inspiraci není nutné delat voly z ostatních.
Vzhledem k tomu, že vysvětlení a schematika jsou dostatečná na to, aby bylo možno tento vynález duplikovat, je na každém člověku si buďto celou věc spočítat, nebo postavit a vyzkoušet. Pokud jsi tak průkazně neučinil, Tvůj názor, že jde o podvod, je jen Tvůj a Tvé vnucování Tvého názoru bez jakýchkoli materiálních důkazů je jako obvykle ničím jiným než zbytečným plevelením, zvláště pak ve vlákně "A je to jen vaše", jehož účel je naprosto jiný. Tvůj příspěvek jsem pouze přesunul, nicméně další plevelení z Tvé strany, s přihlédnutím ke tvé historii i pod vyloučenými nicky Karban a Hatlík, bude nikoliv přesunováno jako v tomto případě, ale mazáno. SDKťuťu píše: Spojka ktorá zväčšuje silu aj rýchlosť, postav si sám:
Prostě jasný podvod, který zde skupina lidí, zejména některých moderátorů fóra obhajuje.
Že mne Karban donutil se na tu převodovku důkladně podívat, nezbývá mi než připustit, že je asi skutečně funkční tak, jak je presentována, i když mi naprosto dokonale uniká, odkud se bere energie k tomu, aby skutečně fungovala a to i s tím, že nemám problém u jiných zařízení připustit, ba sem tam dokonce zjistit, odkud se v nich jejich energie bere. Pokud si však člověk dá tu práci a vezme do úvahy nejdříve přenos krutného momentu převodovkou a poté přenos RPM převodovkou, ta zatracená věc vypadá funkčně i když bych ji při povrchním náhledu také prohlásil za pitomost. Velice pomůže se podívat na Youtube na animované schema (z vnitřního odkazu). Je k tomu také potřeba si přeložit poznámky ve videu, aby bylo člověku jasné, jak jsou součásti převodovky propojené ať už pohyblivě, či nepohyblivě. Jenom ze schematů a fotografií součástí mi to nebylo naprosto jasné, i když jsem to eventuelně začal tušit.sano píše:http://www.members.shaw.ca/chcarlos/
pozrite build your own
podľa info, ktoré mám spojka sa testuje momentálne v Singapúre a koncom tohto roku by sa mala začať vyrábať vo veľkom.
Cena bude značná.
Ale autor uvurejnil aj jej návod na jej repliku-teda patrí do open source projektov.